Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 313 sonuç

Konu: TSL 4.Hafta | Beşiktaş - Kayserispor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Evet Emrahcım hakLısın
    Gökhan ünal baya gol kacırdı...

Neyse tahmin yarısmasında 0 verdim bildim bugün berabere biten 3 macıda bıldım..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galibiyeti kaçıran Kayseri.

Topla oynama:Bjk:%76-Kayseri:%24(2.Yarı)

İlk yarıdada ezik oynamadık. Galibiyeti kaçıran taraf gibi.Bastıran taraf bizdik.Kayseri kontralarla geldi hep.Toraman'ın top gol olsaydı ben o zaman görürdüm Kayseri'yi.

Bu arada Bobo'ya nazar değdi herhalde.Adamda bir düşüş var.Gol atamaz oldu.İnşAllah eski formuna geri döner.

Umudumdan tek gram kaybetmedim.Kötü oynamadık.Yorgunluk vardı biraz.İleride daha iyi olacağız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

İlk yarıdada ezik oynamadık. Galibiyeti kaçıran taraf gibi.Bastıran taraf bizdik.Kayseri kontralarla geldi hep.Toraman'ın top gol olsaydı ben o zaman görürdüm Kayseri'yi.

Bu arada Bobo'ya nazar değdi herhalde.Adamda bir düşüş var.Gol atamaz oldu.İnşAllah eski formuna geri döner.

Umudumdan tek gram kaybetmedim.Kötü oynamadık.Yorgunluk vardı biraz.İleride daha iyi olacağız.

Şemsicim neden öyLe diyorsun yorumcuLar feLan hep Kayseri diyor baksana. Sanki ben başka maç izLiyordum yada sen yada İnönüde ki herkes..BöyLe şeyLere gerek yok.FutboLumuz yeter.Umut verici.Kayseri gibi bir takımı da haddini biLerek oynattık.Vermedik oyunun kontroLünü.

Tekrar ekLiyorum Kayserispor senden hep bu performansı bekLiyorum.AnLadın sen
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

semsı Ertugrul hoca bence batuhanı sokması lazımdı...Oyun tam batuhana göre idi..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Batu'yu sokmadı.Yapacak bir şey yok.Varsayımlarla yaşayamayız.

Hayrettin abi.Ben Kayseri'nin diğer İstanbul maçlarını tahmin eder gibiyim.4-0.
    So what?
    Saike

boyle bir yoruma ;

GoL atma oLasıLığı yüksek oLan Kayseriydi demek.İşte ondan sonra geLde burda yorum yap.SinirLenince sinirLendi kızınca uyarı aL..

Bi kerede oLayLara Fanatik bakmasanız.Gözünüzün önünde ki sineği deve yapıyorsunuz.Hep susuyorum ve daha başka bişey demiyorum artık..

GoL atma oLasıLığı nedir onu araştır ondan sonra yorum yap emrah kardeşim.Kontradan pozisyon yakaLamak goLe yakın oLmak değiLdir.GoLe yakın oLmak demek sürekLi top sendedir oyunu sen domine edersin atarsın ama atamazsın buna goLe yakın oLmak denir..
    ancak boyle bir cevap verebilrdin ;

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Hayrettin abi galibiyeti kayseri kacırdı...
    tebrik ediyorum...

Yahu yedekte bekleyen bir Diatta var bari onu seyretseydik biraz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bunu bırakın yahu. Gaziantep için de aynı şeyleri söylüyordunuz. Ben de İBB'den diğer maçlarda da Fenerbahçe maçının performansını bekliyorum diye yorum mu yapayım? Her takım sahaya kazanmak için çıkıyor, her maça gereken önemi vereceklerdir. O nedenle bu yorumunuza katılamayacağım.

Kayseri'nin hakkıydı derken sanırım Kayserispor'un daha net pozisyonlara girmesinden dolayı. Hakan'ın başarılı olduğunu söylüyorsak Kayserispor'un tehlikeli pozisyonu olmuş demektir. Defansın arkasına atılan her top tehlike yarattı, sanırım 3-4 defa da bu şekilde pozisyonlar oldu, biri son anda çizgiden çıkarıldı.

Beşiktaş'ın da atabileceği pozisyonlar vardı, onlar da atsa herşey değişirdi ama bence Kayseri'nin daha tehlikeliydi pozisyonları.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Semsi keske atsak 4

Her macın havası farklı olur neyse..

Besıktas bu arayı iyi degerlendirir

Şemsicim neden öyLe diyorsun yorumcuLar feLan hep Kayseri diyor baksana.Sanki ben başka maç izLiyordum yada sen yada İnönüde ki herkes..BöyLe şeyLere gerek yok.FutboLumuz yeter.Umut verici.Kayseri gibi bir takımı da haddini biLerek oynattık.Vermedik oyunun kontroLünü.

Tekrar ekLiyorum Kayserispor senden hep bu performansı bekLiyorum.AnLadın sen
    Konusmayacam,konusmayacam diyorum ama valla dayanamiyorum bu tutumlariniz karsisinda !

Yahu anlamiyorum nedense her hafta Besiktas rakibinden iyi oynadi diyorsunuz.Yok bize fanatik diyorsunuz da siz objektif bakamiyorsunuz.Besiktas ilk yari top oynamadi ! Kayserinin 2 tane mutlak pozisyonu var %1000000000000lik.

Ikinci yari Bjk daha cok topa sahip oldu ama ise yaramadi,Kayseri 2 pozisyon disinda pozisyon vermedi.Ibrahim`in pozisyonu da caprazdan vurdu,yani tam olarak gollük pozisyon bir tek Bobo`nunkisiydi.

Kayseri`nin Gökhan Ünal ile son dakikada kacirdigi gole ne demeli ?

Birakin bu ayaklari lütfen,tamam Bjk iyi oynuyorda siz baya bir abartiyorsunuz yahu !

Biraz zayif taraflarinizi konusun.Rico`yu konusun,defansin neden aksadigini,Hakan`in neden macin yildizi oldugunu,Bobo`nun neden cok etkisiz oldugunu,Delgado`nun neden etkisiz oldugunu,Serdar`in neden etkisiz oldugunu.Konusun bunlari da görelim objektifliginizi !

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ne demek yani diğer Anadolü kulüpleri Fenerbahçe ve Galatasaray'a maç mı satıyorlar? Ben buradan onu anlarımda, kusura bakma..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayır asılmıyorlar maça abi.Bize karşı aslan kesiliyorlar.Ama diğer İstanbul takımlarına karşı süt dökmüş kediye dönüyorlar.Bunun kanıtını en yakın zamanda Gaziantep ile gördük.Deplasmanda Fenerbahçe'ye karşı neden kendi evlerinde bize karşı kapandıkları kadar kapanmadılar.Böyle örnekler her zaman oluyor.Geçen senede vardı.

Ben de İBB'den diğer maçlarda da Fenerbahçe maçının performansını bekliyorum diye yorum mu yapayım?
    O maçta Zico iyi bir kadro ile çıksa,rakibini iyi analiz etse bunlar olmazdı.Demek istediğim ile aynı değil senin verdiğin örnek.

Kayseri bizden daha net pozisyonlar buldu.Tamam.Ama maç boyunca maçın hakimi bizdik.Yorgunluk olmasaydı bu maç böyle olmazdı.Veya Toraman'ın direk pozisyonu gol olsa çok rahat bir galibiyet alırdık.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Sorunu Anadolu kulüplerinde arayacağınıza, biraz da kendi futbolunuzu sorgulasanız nasıl olur acaba?Hayır, anlamadığım nokta şu; Anadolu kulüplerinin Beşiktaş'la alıp veremediği nedir ki diğer İstanbul kulüplerine karşı farklı hareket etsinler?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Besiktas ilk yari top oynamadi !
    Topa hakim biziz.Kayseri kontra ile pozisyon buluyor.Biz pozisyona giremiyoruz.Çünkü Kayseri defansif oynuyor.Top oynamayan biz oluyoruz öyle mi?

Biraz zayif taraflarinizi konusun.Rico`yu konusun,defansin neden aksadigini,Hakan`in neden macin yildizi oldugunu,Bobo`nun neden cok etkisiz oldugunu,Delgado`nun neden etkisiz oldugunu,Serdar`in neden etkisiz oldugunu.Konusun bunlari da görelim objektifliginizi !
    Konuştuk Baran.Sebebi yorgunluk.Dikkat edersen 2. yarı diri adamlar girince daha iyi oynadık.Ha bak bu konuda bir eksikliğimiz var.Ertuğrul hoca burada yanlış yaptı.Bu maça biraz daha değişik bir kadro ile çıkabilirdi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bjk nın arası en kötü oldugu anadolu klübü bursa bile arayı yumşatmak için iyi şeyler yaptı..bu yüzden art niyet aramak bana anlamsız geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence de abi ne de olsa sen yorucu bir şamp. ligi maçından çıkmışsın kenarda şans bekleyen tonla oyuncu var ve sen sadece 1 değişiklikle çıkıyorsun (sadece koray galiba) bence SAĞLAM bir karar olmadı higuain de daha önce girebilrdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sorunu Anadolu kulüplerinde arayacağınıza, biraz da kendi futbolunuzu sorgulasanız nasıl olur acaba?
    Sorun şu;Bu Anadolu takımları bize karşı farklı oynuyor.Bizde sorun yok.Bir önceki haftada Fenere karşı dökülen takım bir hafta sonra bizim karşımızda öyle savunma yapıyor ki iyi oynadığımız halde,bastırdığımız halde pozisyon bulamıyoruz.Ama Fenerbahçe bu takıma karşı elini kolunu sallıya sallıya gol atıyor.

Hayır, anlamadığım nokta şu; Anadolu kulüplerinin Beşiktaş'la alıp veremediği nedir ki diğer İstanbul kulüplerine karşı farklı hareket etsinler?
    Orasını bizde anlamadık abi.
    So what?
    Saike

Topa hakim biziz.Kayseri kontra ile pozisyon buluyor.Biz pozisyona giremiyoruz.Çünkü Kayseri defansif oynuyor.Top oynamayan biz oluyoruz öyle mi?

Konuştuk Baran.Sebebi yorgunluk.Dikkat edersen 2. yarı diri adamlar girince daha iyi oynadık.Ha bak bu konuda bir eksikliğimiz var.Ertuğrul hoca burada yanlış yaptı.Bu maça biraz daha değişik bir kadro ile çıkabilirdi.
    Ikinci yari siz topa hakim oldunuz.Ilk yari Kayseri daha iyi oynadi,yok bunu sen kabullenmiyorsan tamam hic tartismaya baslamadan kapatalim konuyu !

Ne yorgunlugu yahu ? Avrupadaki takimlar haftada 2 mac yapiyorlar.Siz de haftada 2 mac yapiyorsunuz diye yorgun mu oluyorsunuz ? Güldürme beni.Ingiltere takimlari ozaman maca hic cikmasinlar,keza onlarin hafta da 3 mac yaptiklari bile oluyor.Sorun kondisyonda ! Ertugrul hocaniz burada hata yapmis.Sonra gelipte takim yorgundu demeyin.Hem diyorsunuz genc takimiz,dinamik takimiz,hem de diyorsunuz takim yorgun.Oooo bu ne celiski ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hayır asılmıyorlar maça abi.Bize karşı aslan kesiliyorlar.Ama diğer İstanbul takımlarına karşı süt dökmüş kediye dönüyorlar.Bunun kanıtını en yakın zamanda Gaziantep ile gördük.Deplasmanda Fenerbahçe'ye karşı neden kendi evlerinde bize karşı kapandıkları kadar kapanmadılar.Böyle örnekler her zaman oluyor.Geçen senede vardı.

O maçta Zico iyi bir kadro ile çıksa,rakibini iyi analiz etse bunlar olmazdı.Demek istediğim ile aynı değil senin verdiğin örnek.

Kayseri bizden daha net pozisyonlar buldu.Tamam.Ama maç boyunca maçın hakimi bizdik.Yorgunluk olmasaydı bu maç böyle olmazdı.Veya Toraman'ın direk pozisyonu gol olsa çok rahat bir galibiyet alırdık.
    Bence siz kendinizi kandırıyorsunuz, bu şekilde her takıma oluyor. Geçen sene Denizli, Manisa Fenerbahçe'ye karşı nasıl mücadele etti, diğer takımlara karşı nasıl mücadele etti? Manisa'ya gelen giden 3-4 atıyordu, Kadıköy'de Fenerbahçe'den puan aldılar. Denizli de puan aldı, hem de 2 maçta da. Ama o maçlardan sonra ben hiçbir Fenerbahçeliden neden diğer takımlara karşı böyle oynamıyorlar yorumunu duymadım.

Gaziantep maçından sonra Gaziantepli oyuncuları ve Mesut Bakkal'ı dinlersen, bu takımın çıkması 1 haftadır çalıştıklarımızın boşa gitmesine sebep oldu dedi. Gaziantep katı savunma yapacakken çıkan takımla cesaretlendi, Fenerbahçe de bulduğu pozisyonları gole çevirdi. 2 . yarı da maç 2-1'ken rahat bir oyun oynamadı Fenerbahçe, Gaziantep gol atabilirdi.

Analizleri iyi yapmak gerekiyor. Ben sana geçen seneden Fenerbahçe'ye karşı çok iyi mücadele eden ama diğer büyük maçlarda fark yiyen takımlar çıkarabilirim.

O nedenle yaptığınız bu yorumu yanlış buluyorum. Geçen maçta da gördüm ama bu maç için de aynı şeyi yazınca buna itiraz etme gereği hissettim. Bir de Gaziantep Fenerbahçe ile deplasmanda oynadı, sizinle kendi sahasında. O maçta daha dirençli olması gayet normal...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ikinci yari siz topa hakim oldunuz.Ilk yari Kayseri daha iyi oynadi,yok bunu sen kabullenmiyorsan tamam hic tartismaya baslamadan kapatalim konuyu !

Ne yorgunlugu yahu ? Avrupadaki takimlar haftada 2 mac yapiyorlar.Siz de haftada 2 mac yapiyorsunuz diye yorgun mu oluyorsunuz ? Güldürme beni.Ingiltere takimlari ozaman maca hic cikmasinlar,keza onlarin hafta da 3 mac yaptiklari bile oluyor.Sorun kondisyonda ! Ertugrul hocaniz burada hata yapmis.Sonra gelipte takim yorgundu demeyin.Hem diyorsunuz genc takimiz,dinamik takimiz,hem de diyorsunuz takim yorgun.Oooo bu ne celiski ?

Haftada 2 maç yapmadık.Dikkatini çekerim.Ne zamandır maç yapıyoruz.Bir aylık sürede buna bakmak lazım.Ayrıca karşılaştırdığın İngiliz takımlarıne eş hangi takım var ki Türkiye'de oda ayrı bir konu zaten.

Diğer konuda ise düşüncelerim aynı.İlk yarıdada ikinci yarıdada Kayseri kapandı.Top bizdeydi.Ama onlar kontralarla etkili oldular.Sadece pozisyon bulmaksa top oynamak o zaman haklısın.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sorun şu;Bu Anadolu takımları bize karşı farklı oynuyor.Bizde sorun yok.Bir önceki haftada Fenere karşı dökülen takım bir hafta sonra bizim karşımızda öyle savunma yapıyor ki iyi oynadığımız halde,bastırdığımız halde pozisyon bulamıyoruz.Ama Fenerbahçe bu takıma karşı elini kolunu sallıya sallıya gol atıyor.

Bir üstteki mesajımda neden böyle olabileceğini açıkladım. Tekrarlıyorum olayları iyi analiz etmek lazım. Fanatik gözle bakarsak, her maçtan sonra böyle yarımlar yapılır.

Gaziantep Fenerbahçe'den puan alsa, Beşiktaş maçında bu kadar dirençli olmazdı. 2 hafta üst üste puan kaybetmek istemedikleri ve evinde kaybetmek istemedikleri için bu şekilde oynamış olamazlar mı? Futbolda herşeyi düşünmek gerekir, basitçe diğerlerine de aynı oyunu oynasınlar yorumu yapmadan iyi düşünmek gerekir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Haftada 2 maç yapmadık.Dikkatini çekerim.Ne zamandır maç yapıyoruz.Bir aylık sürede buna bakmak lazım.Ayrıca karşılaştırdığın İngiliz takımlarıne eş hangi takım var ki Türkiye'de oda ayrı bir konu zaten.

Diğer konuda ise düşüncelerim aynı.İlk yarıdada ikinci yarıdada Kayseri kapandı.Top bizdeydi.Ama onlar kontralarla etkili oldular.Sadece pozisyon bulmaksa top oynamak o zaman haklısın.
    Anlamiyorum bu tutumunu Semsi.

Cok mac yapiyorsunuz,ama yasli bir takiminiz yok,bilakis genc,dinamik bir kadronuz var.Böyle yorgunluk bahaneleri aramiz cok komik.Yahu siz BÜYÜK KULÜPSÜNÜZ.Böyle siradan,sacma,komik bahaneler bulmayin !

Sen ilk yariyi izledigine eminmisin ?

Kayseri orta sahada,forvette,defansta yani kisacasi sahanin her yerinde etkili oldu,zaman geldi cok iyi pozisyonlar buldu.Öyle bulduklari pozisyonlarda kontraatak fln degildi.

Besiktas cok iyi oynamiyor,ama kötü de oynamiyor.Vasatin üstünde bir performans sergiliyor.Takim yeni,hoca yeni,sistem yeni.Bu takim zamanla iyi olacak.Amaaa sizin simdiden takimi muhtesem yapmaniz gercekten cok komik.Zira oynanan futboldan kimse memnun olmadigi halde siz memnunsunuz !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serkan abi bir kere Manisa örneğini geçelim.Çünkü adamlar bir bocalama devri geçirdiler.Ve Giray Bulak ile takım toparlandı.Ve bu toparlanma süreci size denk geldi.Ki Aynı Manisa bizi 1-0 yenerken sizede 3-2 yenilmişti.

Gaziantep için dediklerine gelecek olursak.Gaziantep deplasmanda size karşı kapalı oynamıyorsa ve kendi evlerinde bize karşı kapanıyorlarsa o zaman benim dediklerim ortaya çıkar.Birde bizim dediğimiz olay şu.Bize karşı özellikle Anadolu takımlarının kalecileri inanılmaz performans gösteriyorlar.Adamlar tüm sezon göstermedikler performansı bize karşı gösteriyorlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Besiktas'a gelince takimlar aslan kesiliyormus IBB macini hatirlatirim Oynadiginiz takim Kayserispor gecen sezonu 5. tamamlayan bir anadolu takimi.Bu devirde herkes birbirinden puan alabilir , art niyet aramayalim hemen.

Gelelim maca ;

İlk yarı Kayserispor'un gözle görülür üstünlüğü vardı.2. yarı ise tam tersi oldu Beşiktaş üstünlüğü eline gecirdi ama bir türlü gol gelmeyince maç berabere sonuçlandı , ilerleyen maçlarda iki takımada başarılar daha çok uzun maraton var.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İlk yarı Kayseri'nin.İkinci yarı Beşiktaş'ın hakkıydı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serkan abi bir kere Manisa örneğini geçelim.Çünkü adamlar bir bocalama devri geçirdiler.Ve Giray Bulak ile takım toparlandı.Ve bu toparlanma süreci size denk geldi.Ki Aynı Manisa bizi 1-0 yenerken sizede 3-2 yenilmişti.

Gaziantep için dediklerine gelecek olursak.Gaziantep deplasmanda size karşı kapalı oynamıyorsa ve kendi evlerinde bize karşı kapanıyorlarsa o zaman benim dediklerim ortaya çıkar.Birde bizim dediğimiz olay şu.Bize karşı özellikle Anadolu takımlarının kalecileri inanılmaz performans gösteriyorlar.Adamlar tüm sezon göstermedikler performansı bize karşı gösteriyorlar.
    Bir önceki sezon Manisa bizi 5-3 yenmişti. Benim ilk aklıma gelenler bunlar. Dediğim gibi arasan daha bulunur. Yani size özel bir durum değil.

Gaziantep maçı ile ilgili de bir ton yazı yazdım Şemsi. Mesut Bakkal'ın, oyuncuların dediklerini yazdım, onları bir tekrar okuyuver.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Anlamiyorum bu tutumunu Semsi.

Cok mac yapiyorsunuz,ama yasli bir takiminiz yok,bilakis genc,dinamik bir kadronuz var.Böyle yorgunluk bahaneleri aramiz cok komik.Yahu siz BÜYÜK KULÜPSÜNÜZ.Böyle siradan,sacma,komik bahaneler bulmayin !
    Bak Barancım.Sezon başından beri çok kritik maçlar yapıyoruz.Bir maçta çok rahat oynayamadık.Burada bir sıkıntımız var.Oyun anlayışı gereği maçın sonuna kadar mücadele ediyoruz.Tabii maçın seyride bunu gerektiriyor.Yorgunluğun olması gayet normal.Bence sen bu konuda düşünceleriniz gözden geçir.

Sen ilk yariyi izledigine eminmisin ?

Kayseri orta sahada,forvette,defansta yani kisacasi sahanin her yerinde etkili oldu,zaman geldi cok iyi pozisyonlar buldu.Öyle bulduklari pozisyonlarda kontraatak fln degildi.

Besiktas cok iyi oynamiyor,ama kötü de oynamiyor.Vasatin üstünde bir performans sergiliyor.Takim yeni,hoca yeni,sistem yeni.Bu takim zamanla iyi olacak.Amaaa sizin simdiden takimi muhtesem yapmaniz gercekten cok komik.Zira oynanan futboldan kimse memnun olmadigi halde siz memnunsunuz !
    Dikkat edersen Kayseri'nin pozisyonları genelde geriden defansın arkasına atılan toplarla oluştu.Maçın genelinde maçın hakiminin biz olduğunda ısrarcıyım.Ayrıca yorumları takip edersen ileride daha iyi olacağız dedik.Şu an çok iyiyiz diye bir laf çıkmadı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Gaziantep maçı ile ilgili de bir ton yazı yazdım Şemsi. Mesut Bakkal'ın, oyuncuların dediklerini yazdım, onları bir tekrar okuyuver.
    Abi neden Fenerbahçe gibi bir takıma karşı böyle bir şey yapıyorlar.Hemde deplasmanda.Kadro ne olursa olsun.Fenerbahçe'nin o maça çıkardığı kadro bile Gaziantep'in normal kadrosundan daha iyi.İşte bak benim dediğim şu.Beşiktaş'a karşı ayrı oynuyorlar.Özelliklede kaleciler.Panter kesiliyorlar mübarekler.Fener maçında top tutamayan Ömer Beşiktaş maçında çok iyi kalecilik yapıyor.

IBB macini hatirlatirim
    Daha öncede söyledim.İBB maçının bizim dediğimiz ile bir alakası yok.O maç Zico'nun kadro seçimleri ve Fenerbahçe'li oyuncuların kötü oynamasından dolayı kaybedildi.İBB'nin iyi oynayan Fb karşısında ekstra bir performans göstermesi ile değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Zira oynanan futboldan kimse memnun olmadigi halde siz memnunsunuz ![/B]
    Evet memnunuz!.Sorun var mı?Zaten önemli olan bizim memnun olmamız.Sizin memnun olmanıza gerek yok!!!
    Maça gelince.Beşiktaş bu yılın en kötü futbolunu oynadı.Kayseri de iyi falan oynamadı.Maç 2. yarı tek kale geçti.Kayserinin orta sahayı geçtiği tek pozisyon da kalemizde teglike oldu.Bütün pozisyonları kontra atak.Organize bir pozisyonları bile yok.Galibiyeti Kayseri kaçırdı diyenlere de gülüyorum zaten.Hakan'ı tebrik ederim gerçekten.Çok iyiydi bu maçta.Sahada iki tane kendini bilmez vardı.1.si Türkiye'nin en kötü hakemi Kuddusi,diğeri provakatör Ragıp.Bir insan bu kadar çirkef olabilir!.Bence 2.yarıda çıkan oyuncu Deli İbo olmalıydı.Tello değil.Tello sol beke geçebilirdi.Bobo'ya nazar değmiş.Hiç birşey veremedi takıma.Hele kaçırdığı 1 gol var.Klasına hiç yakışmadı gerçekten.Higuain hakkında bişey söylemek için daha erken.Sonuç olarak bu yolda puan kaybetmek de var.Beşiktaşımıza ilerleyen haftalarda başarılar diliyorum.Şampiyonluğa yürekten inanıyorum

29. Default

Bir puan kaybini bekliyormus herkes ususmek icin.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ertuğrul hoca biraz daha değişik bir kadro ile çıkabilirdi dedik ama şimdi aklıma şu geldi.Şöyle düşünmüş olabilir Ertuğrul hoca.Kayseri güçlü bir takım ona karşı as oyuncularımızdan yoksun çıkarsak zorlanabiliriz.Ama nereden bilecek Kayseri'nin kendisinin başlarındayken yönettiği gibi atak futbol değilde kontraatak futbolunu benimseyeceğini.Belki bilse daha değişik bir kadro ile çıkabilirdi.
    So what?
    Saike

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri