Sağol Baran abi.
Bu turnuva yalan oldu galba. :S
Yooo Serkan abi gelse maçı yapacaz![]()
Noluyor burda heyt?![]()
Berk neredesiniz size numaramı falan verdim geldiğinizde falan arayın dedim çıt çıkmadı yarıda kalan oyumuzu oynayalım.
biz Tarık'la çekildik turnuvadan.
onların yerine ben girsem![]()
Ben açığım sabah-akşam.Eşim belirli saatlerde girebiliyor.Bugünde oynayamazsak çekiliriz..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Murat hep nette bende pc başındayım fakat meşgul oldugumdan msn açmıyorum siz arayın beni hemen açarım.
Nihayet ilk maçımızı yaptık.İlk maçta Erdem abinin işi çıktı yarıda kestik.2. maç kaldığımız yerden devam ettik ve kazandık..
http://img508.imageshack.us/my.php?image=okeycy3.jpg
http://img505.imageshack.us/my.php?i...8228447ec1.jpg
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ömer bi işe yaramadı3 Maçıda bizden ben kazandım
Ömer bütün maç boyunca tek taşayım deyip durdu
![]()
A Grubu ve B Grubu maçlarını tamamlamış, daha doğrusu neticeler belli, gruptan çıkanlar belli, A Grubu'nda MuratÖzdemir - nekop ile PESkolik - erdemzorer10 ikililerinin maçlarını yapmasına gerek yok zira ikisi de gruptan çıktılar.
C Grubu'nda sadece bir maç yapılmış. Lütfen diğer maçları da yapınız.
D Grubu'nda ise hiçbir maç oynanmamış. Bu yüzden vegabond - ayseeg haricinde diğer eşler diskalifiye edilmiştir. vegabond - ayseeg ikilisi bir üst tura yükselmişlerdir.
A, B ve C gruplarının sonuncularından biri de kura ile üst tura adını yazdıracaktır.
Şimdi tek isteğimiz, C grubunun kalan maçlarını bir an önce bitirmesi, hemen çeyrek finale geçeceğiz. Anlayışınızı bekliyoruz.
Tur Atlayanlar
eGowiCh - EmperoR
nekop - Murat Özdemir
PESkolik - erdemzorer10
vegabond - ayseeg
Vay Vay VayBitek Ömerle benmi maçları tamamladık
![]()
Maçlar yapılmadığından kuralarla biz belirledik tur atlayanları ve buna göre tur atlayan ve çeyrek finale yükselen 8 çift:
eGowiCh - EmperoR
GingkO - 20Alex20
nekop - Murat Özdemir
PESkolik - erdemzorer10
vegabond - ayseeg
MeMo - tosunpasa
the_imam912 - Fernando Gago
LaKe - Sekopej
Çeyrek final eşleşmeleri birazdan...
Arkadaslar maclarinizi yapmaniz icin uzun zaman bekledik,ama bir türlü ceyrek finale gecemedik.Bundan dolayi kura ile belirledik sonucu.Anlayisinizi bekliyoruz.
TURKSPORTAL 1. OKEY TURNUVASI
ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ
- nekop & Murat Özdemir
MeMo & tosunpasa
- GingkO & 20Alex20
the_imam912 & Fernando Gago
- PESkolik & erdemzorer10
LaKe & Sekopej
- eGowiCh & EmperoR
vegabond & ayseeg
Turnuva Kadrosu
Rakip kapali kutu,cünkü daha mac yapmadilarAkif`in nasil oynadigini biliyorum,zamaninda okey oynarken es olmustuk,iyi oynuyor kendisi (: Zevkli bir mac bizi bekliyor
![]()
iyi karşılaşma olsun zor rakip sanırım :P
Maçlarını oynayan var mı?
Bizim yarı final çantada keklik...![]()
Kimse maçını yapmaz burdanBiri yerine Ömerle beni alın
Gruplarda maçları tamamlayan tek takım bizdik
eGowiCh & EmperoR:7-0:vegabond & ayseeg
Cok rahat bir macti,güle oynaya kazandikGercekten ben karsimizdaki takimi bu kadar gücsüz beklemiyordum
Yari Finaldeyiz
![]()
eGowiCh & EmperoR 7 - 0 vegabond & ayseeg
![]()
Bu arada 5-0 degil,7-0 misOkadar büyük fark attikki skoru bile sasirmisiz
![]()
Akif Abi ?
Vay be![]()
Aştınız siz artık..![]()
Bir kere Akif, bir kere de Ayşe açtı sadece, başka açtırmadıkBaran kardeşimle şov yaptık, doğum günüm olduğu için bugün ballıydım, hep okey geldi bana, el muhteşem geldi, ben de gereğini yaptım
![]()
çok ballısınız oglum kac tane okey elımde patladı![]()