Manchester United R.Madrid'e benzemez 4-6-0 çıkarsan yersin 7 tane. Bkz : Geçen sene( 7 - 1 )
Barcelona Schalke'yi rahat eler
Liverpool, Arsenal karşısında sadece zorlanır
Manchester United R.Madrid'e benzemez 4-6-0 çıkarsan yersin 7 tane. Bkz : Geçen sene( 7 - 1 )
Barcelona Schalke'yi rahat eler
Liverpool, Arsenal karşısında sadece zorlanır
Roma bu sefer turu geçecek içimde finale kadar gideceklerine dair bir his var.
Arsenal Liverpool'a her iki maçtada üstünlük sağlar.
Chelsea ve Barcelona'nın da turu geçeceklerini düşünüyorum.Barça dışarda zorlanabilir ama evinde rahat kazanır..
[SIGPIC][/SIGPIC]
arsenal liverpool eşleşmesi kötü olmuş iki takımda cidden iyi ve cidden bu kupayı hakeder bir tutum içindeler,kim elenirse yazık olacak, sanki diğer eşleşmeler kagıt üzerinde kim geçer belli gibi
Man.United ve Barcelona turu geçer bence.Diğer eşleşmelerde belli olmaz. Yinede Chelsea bir adım önde gibi..
So what?
Saike
Roma grup maçında yenmek zorunda değild. Diğer iki ekibi yenerekde çıkabilirdi. Ama şimdi Man. Utd'yi yenmek zorunda. Bu nedenle Roma'ya güveniyorum. Belki Madrid'i elediler; ama şuanki Madrid eski Madrid değil o yüzden bunlar ile göz önünde tutulamaz. Roma'ya güveniyorum.
Man Utd'a eğer Ronaldo bu eşleşmelerde herhangibi bir nedenle oynamaz ise Roma tura daha yakın olacaktır.
2010 finali Bernabeu'da!
İspanya'nın Real Madrid kulübünün maçlarını oynadığı, Madrid'deki Santiago Bernabeu Stadı'nın 2010 yılındaki Avrupa Şampiyonlar Ligi finaline evsahipliği yapacağı açıklandı. UEFA Yönetim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantısı sonrası hemen resmi açıklamayı yapan Real Madrid Kulübü, 2010 Avrupa Şampiyonlar Ligi finalinin Santiago Bernabeu Stadı'nda olacağını duyurdu.
1982 Dünya Kupası finalinin oynandığı 80 bin kapasiteli Santiago Bernabeu Stadı, 1957, 1969 ve 1980 yıllarında da Avrupa Kupası finallerine evsahipliği yapmıştı.
28.03.2008
Kaynak : AA
yenilenecek olan Camp Nou daha çok yakışırdı...
Ronaldinho kadro dışı
Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde salı günü deplasmanda Almanya'nın Schalke 04 takımına karşı oynayacak Barcelona'da, Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho kadro dışı kaldı.
Teknik direktör Frank Rijkaard'ın tercihi ve kulüp yönetiminin de destek verdiği kararla son 4 haftadır ligde Barcelona forması giyemeyen Ronaldinho ile kulübün yolları giderek ayrılıyor. Barcelona'ya geldiğinden bu yana ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde takımında yer alamayacak olan Ronaldinho'nun durumu ile ilgili hiçbir açıklama yapılmazken, İspanyol basını Katalan kulübünün sanki Ronaldinho yokmuş gibi hareket ettiğini yazdı.
adamı kazanmak için hiç bir girişimleri yok yazık...
Messi yok R10 yok kolu kanadı kırılmış Barcanın çok moralsizler Schalke kafasına koyarsa Neur'de çoşarsa kazanırlar...
Bugün Schalke Barcelona'ya kötü bir sürpriz yapabilir
Roma - Manchester United maçı çok çekişmeli geçecek
Ben Roma'dan galibiyet bekliyorum bu akşam..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bana göre Schalke eksik Barca karşısında iyi mücadele ederse yenilmez...Roma da geçen senenin rövanşını almak isteyecektir o yüzden galibiyete biraz daha yakın.
sanki fakir ama gururlu çocuk Roma bu sefer yenicek gibi geliyor bana...![]()
Totti sakatlanmış maalesef.![]()
Roma-Manchester maçı bence berabere bitecek.Çünkü Roma'da kaptan Totti ve Juan yok.Bu durumda Manchester avantajlı duruma geçiyor.Ama deplasmanda beraberlik yeter düşüncesiyle oynayacaktır bence Manchester.
Schalke-Barcelona maçında ise bende sürpriz bekliyorum.Barcelona'da eksik çok.Ama ne olursa olsun eksikliklerin sorun yaratmaması lazım Barcelona gibi bir takımda.Sürpriz beklememin nedeni ise nasıl olsa çift ayaklı bir maç düşüncesi oluşacaktır haklı olarak Barcelona'da.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Manchester United Cristiano Ronaldo'nun golüyle 0-1 öne geçti
Roma'nın hayalleri bir başka seneyeRonaldo bildiğimiz gibi
![]()
ManU 2-0 önde.Dk 66 da Rooney attı.
Barça 1-0 Schalke 86.dakika oynanıyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Schalke 2. Yarı Mükemmel top oynuyor, fakat güzel futbolunun tam tersi istediği golü bulamadı.
Bir gol bulsak çok güzel olacak ama 1-0 yenilecez galiba.
Schalke 2. yarı muhteşem bir baskı kurdu muhteşem !!! Gerçektende futbolun adaleti yok.
Deplasmanda çok zor Schalke'nin işi.. Bu maçta en azından beraberlik almalıydı..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Manu Ronaldo ve Rooney'in golleri ile 2-0 galip ayrıldı.
Turu büyük ölçüde garantiledi bence.
Ronaldo 2 sezondur üst düzey bir performans gösteriyor,müthis istikrarli,bu macta da harika oynadi,daha cok gol de atabilirdi ama olmadi.Direkten dönen bir topu var,o gol olsaydi yine cok konusulurdu. (:
Schalke-Barca macini da izledim,Schalke daha iyi oynamasina ragmen yenildi,tecrübe farki.
Ronaldo ne muhteşem bir gol attı öyle...
m.united kupanın emn büyük favorisi
Manu-Barca fyarı finali güzel olacak...
Cristiano gibi bir adamın varsa. Her zaman kazanmaya mahkumsun. Manu bu sezon Lig ve Avrupada kupaLarı süpürür. Harika oynuyorLar. İnsan onLarı izLerken baLe izLiyormuş gibi oLuyor![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kupa ManU nun gibi
Bu ronaldo insan mı?Cok güzel uctu
Gönlüm tabiki Arsenal den yana. Küçümsenmeyecek derecede iyi kadroları ve hırsı var ve L'pool u eleyecekler...