evet ya bu pozisyonu tv de gördüm çok güldüm![]()
evet ya bu pozisyonu tv de gördüm çok güldüm![]()
o pozisyon kırmızı kartlık değil bence
bencede o pozisyonda valla hakem sağolsun atmasa adamı belki gol atmamız zorlaşacak panik yapıp belkide maç çok farklı bitecekti
pozisyon penaltı değildi ama sarı kart haksızdı
Maçı stadda izledim. Emre gerçekten 10 numara topçu. Galibiyetin tek sorumlusu o, milli takım pek iyi oynamadı bence. İlk yarı tam bir faciaydı. Böyle oynamaya devam edersek işimiz zor. Bu arada kim ne derse desin Emre'nin ölüsü bile yeter. Aşık ise çok kötüydü.![]()
Özellikle Gökhan'ın golü çok güzelmiş Halil'inki biraz kalecinin yardımıylailk yarı kötüydük 2.yarıyı izlemedim helal olsun yenmişiz Norveç'ten 1 maçımız eksik ve 2.sıradayız.
gökhanın golü çok güzel değildi her nekadar kaleci yardımıyla olsada halilin golü süperdi gökhanın golünde tuncay ayraya açtı kaleciyi aştı top yükseldi boş yere kafayı vurdu
Ben pek sevinmiyorum ilk maç Malta 2-2 rezalet bu maç kırmızı kart olmasa belkide maçı kazanamayacağız kırmızı kartta kırmızı değil zaten asıl sınavlar Moldova ve Yunanistan önünde olacaktır.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tebrikler milli takım. Galibiyette hakem büyük rol oynadı zira kırmızı kart olmayan bir pozisyonda gitti rakip forvete kırmızı kart gösterdi, hakemi aldatmadan ikinci sarıyı gösterdi. FIFA talimatlarına göre, eğer oyuncu kendisini rakip temas etmeden yere bırakırsa, o zaman hakemi aldatma oluyor ve sarı kartla cezalandırılıyor. Dün Macar santrafor Hakan ile temas etti, dolayısıyla hakemi aldatma değil. Pozisyon gereği düştü.
İyi futbol oynamadık bana göre. En çok Aurelio'nun golüne sevindim, milli takım için ilk golünü attı ve çok sevindi, eleştirileri de dindirdi bir bakıma, ruhsuz oynar falan deniliyordu ama sevincini gördük.
Umut verici bir futbol yoktu, Norveç deplasmanında işimiz zor olacak. Taktik sıfır.
Adamlar 10kişi kalmasa kazanamicak gibiydik... Yinede çok çok ihtiyac duydumuz bir galibiyet oldu...
Gökhan ünalı ben cok begenmedim
Cok kanattan geldik takımda adam gibi kafa vurabilecek biri yoktu mesela hakan olsa yerden oynarız..Bence sistem yanlısdı birde bu emre neden hiç kaleye vurmuyor önün gören kaleye vursa golümüz vardı..
Skora göre yorumö yapmayalım bu oyunlada malta ya puan kaybederdik..
Servet dünkü macta iyi oynadı serveti begendim..aurellio güzel oynadı
Dünkü macta iyi oynamadık skora aldanmayın..İskoc hakeme dua edelim.birazda sansımıza..
Norveç maçına kadar işi bitirmeliyiz.Moldova ve Yunanistan'ı yenersek lider çıkarız %90..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kötü oynuyoruz insallah oyuncularımız form tutarbu oyunla deplasman galibiyeti olmaz..
skor kesinlikle kandırmamalı..hakem Gera nın pozisyonuna aleyhte bir karar vermiş olsa işler çok farklı yerlere gidecekti...
dün ilk yarı gerçekten çok kötü oynadık..orta sahanın göbeği forvet besleyemedi kanatlar da yetersiz kalınca kısır bir maç ortaya çıktı..fakat 2. yarı bir tempo yakaladık ve maçı kopardık...
yanlız şöyle bir durum varki bu futbolla işimiz hiçde kolay degil.....
2 golden sonra sanki zamen geciriyorlar gibi oyniyorlardi. yada oyun kuramiyorlardi.
Ben Gökhan ÜnaL'ı Çok Beğendim
Emre Ztn SoLemeye Gerek Yok MaLta Maçındada En İİmiz Oydu
Bedavadan Maç Aldık
Bu FutboLLa Adam Gıbı RakıpLere Karşı BeşLik Oluruz
İnşaLLah Obur MaçLara Cok Daa Formda Çıkarız Yoksa Şansımız Yok
Maçın ilk yarısını izlemdim sadec aurelionun ayağının dönüş poziyonunu izledim Allah korudu kırılablrdi yer kaygan olmasaydı..
Emre kalitesini ortaya koydu sevinçlerde değişik hareketler de sergiledi de neyse, beni yanıltmadığı için ona çok teşekkür ederimmm..
Marco Aurelio Mehmetimiziben çok ama çok beğendimm,bizim şaşkın defansımızın heyacanını almayı bildi oyuna topu sokma konusunda bihayli yeteneksiz olan stoperlerimze beklerimize devamlı direktifler verdi şuraya at adam boş buraya el kol göstererk duymasalar bilee ve hepsi dinledii onu ve gol attıktan sonra tam bir Türk gibi sevindi..!!!
Emre Aşık sırıtmadı pek pozisyon görmediği için ama bariz hatalrı vardı,aranan ilaç değill anca düzenliyici hap görevi gördü..Servet'i hiç beğenmememe rağmen adam bekte oynattı onuu ve güzel oynadı ehh idare etti üzüldüm saktlığına umarım ciddi değildir..
Oyununu belirli bölümlerinde amatör takımların yapacağı hataları yaptık duran top organizayonu olsun uzun paslar olsunn daha dikkatli olmak zorundayız zira aynı ruh halindeki hakemleri yakalayamıyabilirz diğer maçlardaDediğim çıktırahat olmadınız ama maçı aldık
![]()
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Futboldan memnun değilim, skordan memnunum. Hakem kırmızı kartı göstererek maçın kırılma noktasını oluşturdu. Biran düdüğü çalınca "Eyvah penaltı verdiBu maçta gitti..." diye üzülmeye başlamıştım ama neyse ki tam tersi oldu.
Herkes gibi Emre Belezoğlu'nu bende çok beğendim. Ancak Nihat'ın İspanya'da Ronaldo ile gol krallığı yarışında ki performansını herkes mumla arıyor. Umarım en kısa zamanda eski günlerini yakalar.
Servet Canla başla mücadele ediyor. Hatta bir pozisyonda kendini topun önüne atarak olsası bir golü engelledi. Ama malesef hiç bir taraftara güven vermiyor. Top servetin ayağına gelince endişe ile izliyorum ne yapacağını. Bazı gazetelerde "Saatli Servet" diye bir yakıştırma yapılmıştı gerçektende öyle. Ne zaman, nerede, ne yapacağı iç belli olmuyor. Emre Aşık bence milli takımda oynayacak kapasitede bir futbolcu değil.
Kaleci Hakan'ı çok beğendim. Bana kalede güven verdi. Kendisine yeterli şans verilirse gelecekte hakan ile kalede sorun yaşamayacağımızı düşünüyorum. Artık gerek milli takımda gerekse Beşiktaş'ta Rüştü değil Hakan oynamalı...
Artık gurupta ki durumu Yunanistan ve Norveç ile oynayacağımız maçlar belirleyecek. Milli takımın bu futbolla işi zor gözüküyor ama umarım en kısa zamanda form tutarız ve Avrupa Şampiyonasına katılırız...
Defans hariç diğer oyuncuları beğendim.Defansa fazla top gelmedi ama her geldiğinde defansımızı geçtiler.
Fatih Terimin bu maçta Gökhana şans vermesine sevindim zaten oda kandisini gösterdi.Gökhana kanatlarda orta geldiğinde çok etkilidir zaten öylede oldu kanattan gelen ilk güzel ortyada golünüde attı.Demekki Hakansızda gol atabiliyoruz.Yalınız Mehmet Topuza neden hiç forma şansı vermiyor anlamadım gitti.Gerçejten çok yazık ediyor.
İyi oynamadık ancak normaldir. Çünkü HANİGİ takım olursa olsun kapalı defansı çözmek zordur işte böyle ilginç gol atar yeneriz.![]()
bence çok kötü oynadık...ayrıca onlarında o pozisyon kırmızı kart diil yüzde yüz penaltıydı zaten kırmızı kart yiyince maçı kaderi değişti eğer penaltı olsaydı biz yenilirdik!