Sayfa 8 / 24 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 696 sonuç

Konu: TSL 07/08 7. Hafta Galatasaray - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lincoln bir nebze, sorumsuz hareketler daha önceden de yapmıştı ama Hakan Şükür bu maçın önemini çok iyi biliyor ve bir disiplinsizlik yapması pek akla mantıklı gelmiyor.

Beşiktaş'ı rahatlatmak bakımından bir taktik olabilir. Olayı doğrulayan hiçbir yönetici veya teknik ekipten birileri yok.

Ama ortada gerçekten bir disiplinsizlik varsa ve bu nedenle kadroya alınmayıp, Galatasaray da bu maçı kazanırsa, Kalli büyük iş başarmış olur. Kimse vazgeçilmez mesajı vererek geleceğe büyük bir yatırım yapmış olur.

Ama hala eğer bir sakatlıkları yoksa 2 oyuncu da kadroda olacaktır diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Adnan Polat Basın toplantısı yapıcakmış..

Özhan Canaydın klübe gitmek istemiş doktor izin vermemiş..

Adnan Polat basın toplantısı yapacakmış ve Lincoln ve Hakan Şükür baya ciddi kavga etmiş Özhan Canaydın Hasta haliyle kulübe gitmek istemiş olaylar büyük...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla Lincoln'ün olmamasına sevinmedim desem yalan olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence de hakan şükür ve disiplinsizlik apayrı kavramlar yalan haber olasılığı yüksek ama inşallah doğrudur

Allah Allah ya noluyo bu takıma durup dururken

Olay Hakanla Lincoln'un kavgasından ibaret disiplinsizlik falan yok nevrim döndü gerçekten takımımız bu kadar iyi giderken bunların olması düşündürücü..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Hakan Şükür irticai faaliyete zorlamıştır Lincolnü

Birileri diyor Hakan eve izinsiz olarak gitmis,Lincoln sabaha kadar uyumamis.
    Birileri diyor Hakan ile Lincoln kavga etmis.

Hakan`in ben böyle birsey yapacagina hic inanmiyorum.Hele Lincoln ile cok samimiler.

Adnan Polat basin toplantisi düzenleyecek ve hersey netlik kazanacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar Hakan ve lincoln arasında cok büyük olay olmus....

Hatta Yöneticiler acilen floryaya gelmiş..Canaydında gelmek istemiş ama doktorlar izin vermemiş olay bu kadar büyük yani..Ayrıntısını nedenini mactan sonra belli olur..

Hakan kavga etti ise olayın büyüklügü anlasılıyor heleki hakan kadro dısında kaldı ise....

Eger olay cok büyükse kallide bunları yapıyorsa Kalliyi ayakda alkıslıyorum cok iyi yapmıs....Bence bir cok futbolcunun saygısını+disiplini kazandı...

Helal olsun Kalliye ama OLayıda bilmemizl lazım...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu moraL bozukLuğumu yaratacak takımda yada extra motivasyon mu onu da 20,30 da göreceğiz bakaLım..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şimdi kesin dimi? Lincoln oynamayacak.
    So what?
    Saike

Yahu ne disiplininden bahsediyorsunuz siz ?Delirtiyorsunuz adami ha !

Kallinin sacmaladigi apacik ortada,ortami sakinlestirecegine dahada geriyor,2 tane önemli futbolcumuzu kadro disi birakiyor.Lincoln bu mactaki en önemli ismimizdi.Eger bu maci bir kaybedersek....

Felkamp simdiden bavullarini toplasin,bu kulüp ona göre degil ! Biz büyük kulübüz,senin en ufak bir harekette gönderecegin futbolcular burada barinmiyor!

Nesil
    2006

Beşiktaş baya şanslı bir konuma geldi. Beraberlik hala bana göre büyük ihtimal ama bir taraf kazanırsa oda Beşiktaş olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Şimdi kesin dimi? Lincoln oynamayacak.
    Kesin sanırım.. Öyle Gözüküyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Semsi hiçbir yönetici konusmak istemiyormus...Taktik icabıda olur diyecem ama haberler ciddi yapıldı...

OLay büyükse zaten kalli iyisini yapmıs...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yahu ne disiplininden bahsediyorsunuz siz ?Delirtiyorsunuz adami ha !

Kallinin sacmaladigi apacik ortada,ortami sakinlestirecegine dahada geriyor,2 tane önemli futbolcumuzu kadro disi birakiyor.Lincoln bu mactaki en önemli ismimizdi.Eger bu maci bir kaybedersek....

Felkamp simdiden bavullarini toplasin,bu kulüp ona göre degil ! Biz büyük kulübüz,senin en ufak bir harekette gönderecegin futbolcular burada barinmiyor!
    baran olayı kimse bilmiyor önce olayı bir ögrenelim..Ona göre haklımı haksızmı konusalım..

OLay zaten büyükse Kalli en iyisini yapmıs..Belki bu maı kaybederiz ama ilerisi için bir cok sey kazanırız...

Hiçbir yönetici cevap vermiyormus..Canaydın bile floryaya gitmek istemiş ama doktorlar izin vermemiş yani olay burdan belli...

Bekleyelim bakalım..

adamlar cidden kavga ettiyse doğru kararı vermiş Kalli, ne olup ne bittiğini bilmiyorum ama Kral'da, Lincoln'de, Galatasaray'dan büyük değildir, ne yaptıysalar cezalarını çekmek zorundalar.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İnşAllah doğru haberdir de Lincoln oynamaz.Hakan Şükür oynasa iyi olurdu aslında.Ümit yedek kalacaktı.Ertuğrul hoca takımı korkak oynatmazsa biz bu maçı rahat alırız.Tersi olursa Gs kazanır.

disipline uymaması derken

Neyse Lincoln yok bence rüzgar Beşiktaş a döndü favori biziz...

bu kotu oldu iste simdi yedekler maca daha cok asilirlar,isimiz zorlasir
    keske lincolde hakanda oynasaydi, hatta ayhanda yok galiba

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Arkadaslar tam olay nedir? Haberler kesinlesdimi dogrumu?

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    İnşAllah doğru haberdir de Lincoln oynamaz.Hakan Şükür oynasa iyi olurdu aslında.Ümit yedek kalacaktı.Ertuğrul hoca takımı korkak oynatmazsa biz bu maçı rahat alırız.Tersi olursa Gs kazanır.
    Sözlerine tamamen katılıyorum.. Ama şuanki Galatasaray karşısında defans yapsak bile fazla atak yemeyiz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

OLayı tam ögrenmeden kimseyi suclamayalım....ayrıca cevap gelmedi kimseden...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Artık bu yaşananlardan sonra Ertuğrul hocanın maça atak başlaması gerektiğini düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Artık bu yaşananlardan sonra Ertuğrul hocanın maça atak başlaması gerektiğini düşünüyorum.
    ya haber doğru, ya değil dimi?

şimdi bunu Ertuğrul hoca duydusa takımı ona göre hazırlayacak ama kadrolar saat 6'da açıklandığına göre saat 6'da Lincoln ve Hakan oynuyor olarak gözükürse Ertuğrul hoca hemen takımı değiştirmek zorunda demek istediğim bu taktiksel bir oyun olabilir ama olma ihtimali kadar olmama ihtimalide var.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Valla Lincoln'ün olmamasına sevinmedim desem yalan olur.
    Bende

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

ikisininde olmayışı Güzel oldu....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    ya haber doğru, ya değil dimi?

şimdi bunu Ertuğrul hoca duydusa takımı ona göre hazırlayacak ama kadrolar saat 6'da açıklandığına göre saat 6'da Lincoln ve Hakan oynuyor olarak gözükürse Ertuğrul hoca hemen takımı değiştirmek zorunda demek istediğim bu taktiksel bir oyun olabilir ama olma ihtimali kadar olmama ihtimalide var.
    6 da ilk onbirler belirtilmiyor mu? Zaten ondan dolayı az önce kesin mi diye sormuştum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ben Ertuğrul Sağlam yerinde olsam Haberin doğruluna karşı A taktiği, Yalanlığına karşıda B taktiği yapardım ve bu 2 taktikte oynayacak oyuncuları hazır tutardım.. Kesinlik sağlandığında maça gerekli habere göre çıkardım..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bu işte çok kötü oldu.

Sayfa 8 / 24 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri