Ilk basta Besiktas`i tebrik ediyorum galibiyetinden dolayi.
Maca Trabzonspor muhtesem basladi,sag kanattan gelen ortaya Gökdeniz vurdu 1-0 oldu,bu golün sokunu daha üzerinden atamayan Bjk Yattara`nin kisisel becerileriyle 2-0 maglup duruma düstü.Dedim Ts farka gidiyor.Ama iste Ziya Dogan faktörü cikti ortaya.Takimi birden cekti geriye,halbuki Bjk cok kötü oynuyor,orta sahada cok top kaybediyordu.Defansi cok kötüydü.Trabzonspor`un bastirmasi gerekiyordu.Inaniyorum ozaman 3 te gelirdi.Ziya Dogan dedi bu kadar gol yeter,biz artik bastirmayacagiz Bjk üstümüze gelsin.Sanki defanslari muhtesem de...
Besiktas 2 golün sokunu atlattiktan sonra oyunun hakimi olmaya basladi,kanatlardan geldi hep ve nitekim Serdar`in ortasinda elestirilen cocuk Burak güzel bir gol atti.Besiktaslilar umutlandi,Trabzonspor korkak oynamaya devam etti.Besiktas golün ardindan hemen 5 dakika sonra penaltiyi buldu.Kesinlikle dogru karar olmakla beraber sari kart mutlaka olmaliydi !Delgado Tolga`nin da hatasiyla,biraz da sansiyla takimina beraberligi getirdi.Tolga orada cok oynasinca hatasini agir ödedi.Sakatlandi cikti.Yahu sen beklesene,ne göbek atiyon orada? Ters bir harekette ic baglar gitti.Penalti da yavas gelmisti,cok rahat kurtarabilirdi...
Besiktas mac boyunca cok üstündü.Farki daha da asabilirdi,hakem cok iyiydi derken Rüstü`yü haksiz yere atti.Resmen dedi bu mac tarihe gecsin.Bobo gecti kaleye Bjk bir panter daha cikardi.Aslinda kulübün simgesi panter olsa daha cok yakisir
Bu mac hatalarla gecti,tarihe gecti.Besiktas 2 avans verdi,maci kazandi.
Ama sunu da gördükki kontarak yapmayi bilen takim Besiktas`i cok zorlar.
Besiktas`in sol bekinde,stoperlerinde cok sorun var.Hizli oyunculara karsi cok zorlanirlar.Nitekim bugün Gökdeniz ve Yattara Besiktas savunmasina zor anlar yasatti.Ama Ziya Dogan faktörü Trabzonu bitirdi.
Eger Ziya Dogan Trabzonspor`u birazcik seviyorsa yarin gider istifasini verir.Yoksa Trabzonlular karanlik günler görmeye devam edecekler.
Son sözlerimde birseyi hatirlatayim dedim;
Bundan 3 hafta önceye kadar ben Ibrahim Üzülmez`in cok kötü bir oyuncu oldugunu söylemistim.Besiktas icin yararsiz biri demistim,yetersiz demistim.Ozaman forumdaki Besiktaslilar nedense Ibrahim`in avukatligini yapmislardi,son zamanlardaki Ibrahim`i gördükten sonra herhalde yanlislarini anlamis,bana hak vermislerdir![]()