İşte budur Baran. Süpersin![]()
İşte budur Baran. Süpersin![]()
teßrikLer.. Bu sene Awrupada En az Yarı Final Istiyoruz![]()
Takimi degistirebilirim,Ingiltereye gitmeyi planliyorumCity veya Newcastlenin basina gecebilirim.Olmadi Ispanyaya gider,Villarreal veya Zaragozanin basina gecerim .
İngiltere yolu göründü Baran.
Teklif var veya fırsat var ise.Arkana bakma bile.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
teklif mi var oyunumu bırakısyosun
Yok teklif daha gelmedi yav,ama ben gecerim yine de
Türkcell Süper Ligdeki son 2 macimiz.
Yilin en iyi yabanci futbolcusu:Lincoln !
Yilin en iyi Türk futbolcusu:Gökhan Ünal !
Yilin Teknik Direktörü: Baran ALtuntas
En iyi ilk 11
![]()
Gökhan 38 gol atmıs![]()
Bi GÖKHAN'ı alamadım Baran.
Golden Foot bekliyor hala onu...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Önümüzdeki sezon Avrupa Kupalarinda ülkemizi temsil edecek takimlar :
Song Valladolide gitti.Okan Buruk kontrati bittiginden dolayi serbest kaldi,Bouzid`i gönderme calismalarim var.
Murat adam gelmek istemedi,gitti Sevilla`ya.
![]()
Baran bu resimde sen yoksun ve Gerets, Tomas, Mondragon var![]()
(/s)
Ben ödülü almak icin Haluk Ulusoy tarafindan cagirilmistim,ondan yokum.GeretS,Tomas ve Mondi de sampiyonluk kutlamasina katilmak icin izin istediler,kiramadim dedim gelin hadi,kulüpte görev yapmis isimler tabi,izin vermemek olmazdi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray`dan istifa ettim,Man City ligi 11.bitirmis,onlara yardimci olmak lazim,götürdüm teknik direktörlük basvurusunu
Gözüm arkada kalmayacak cünkü yerime Büyük Kaptan Bülent Korkmaz gecti![]()
Çok doğru karar.
City'de başarılar.
Tebrikler baran
Bence takımı bırakma uzun vadeli olsun....
Ooo Man. City süper takım Baran abi de sana nasıl teklif götürdüler onu anlamadım, ben varken şurda.
Vay be film gibi kariyer he
Umarım gittiğin klüpte başarılı olursun kardeşim...
Artik Manchester City`nin teknik direktörüyüm
Konunun adi EmperoR Kariyer olarak degistirilirse sevinirim
Man. City'e gitmen hiç doğru bir karar değil bence. Ne güzel GS ile ilerleyip, 2. sezon kadroyu baştan aşağı değiştirip, en az UEFA'yı alacaktın. Olmamış Barannn, olmamış.![]()
Oooo Man city hayırlı olsun![]()
Galatasarayda bir yil daha kalsaydin![]()
Keşke ayrılmasaydın abi takımdan.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yazıklar olsun verdiğim emeklere gitti bir İngiliz takımına sattı bizi.![]()
Bence doğru karar vermişsin.
1 sene daha kalıp Avrupada kupa kaldırabilirdin.Erken olmuş neyse M.City'de başarılar..
Arkadaslar ben de kalmak isterdim ama sinir sistemim alt üst oldu vallahi Galatasaray yüzünden.Yönetim cimri para vermiyor,kaleciler zaten ... Yani her macta aptalca goller yemekten biktim.Ben ilk sezonumda bir Türkiye Kupasi ve bir Sampiyonluk verdim kulübe.Avrupada kupa isterdim ama nasip degilmis.InsAllah ilerleyen yillarda Galatasaray`in basina gececegim yeniden.Simdilik Bülent Korkmaz takimin basinda
Gelelim Man.City`nin durumuna...
Hazirlik maclarinda iyi sonuclar aldim.
Transferler(Gelen-Giden)
Martinsi ben almadim,ben gelmeden önce transfer edilmisti.
Ligdeki ilk macimizda Birmigham`i yendik.
Taktigimi(Gecici bir süre icin bu taktik,yeni taktik ariyorum)
22,75 transfer bütcem var.Kaliteli bir kaleci almayi planliyorum.
Hedefim:Bu sene takimi Sampiyonlar ligine götürmek.Seneye sampiyonluga oynayan bir takim haline getirmek.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Chelsea ile macim var,birazdan macin ssini eklerim.
Corluka satmışlar abi ve de Schimechel i de satmışlar abi keşke satmasaydılar bunlar işine yarardı abi bence kaleci yerine bir dc de alabilirsin abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Dl de sıkıntı çekersin bence ayrıca Dunne yerinede iyi bi adam al bence.
Yeni takımında başarılar Baran.İlk 4'e kesin girersin,girmek zorundasın.. Yeni takımında kendini daha iyi kanıtlayacağına inanıyorum.
So what?
Saike
Baran aferin aferin ii yapmışsın aslında hem değişiklik olur senin için.Taktiğin diziliş olarak iyi ama takım komutları önemli. Takım komutları üzerinde yoğunlaş az.
Maç içinde Chelsea fark atacak sana. Bu Allah'ın emri yani.![]()
![]()
Bu Chelsea ne kadar güclü yapilmis yav
Cok zor bir macti,3-1e dua edeyim,vallahi Allah korudu beni,rahat 5-6 olurdu
Ama gün gelir ben de Chelseayi farkli yenerim,unutmayacam bu maglubiyeti![]()
Değiştirildi !!!Konunun adi EmperoR Kariyer olarak degistirilirse sevinirim![]()