Deivid attı, 1-1 oldu. Alıcaz maçı alıcaz..
Bu arada yazdığını mesajlara dikkat edin, bir daha mesaj silmem ceza sistemi kullanırım..
Deivid attı, 1-1 oldu. Alıcaz maçı alıcaz..
Bu arada yazdığını mesajlara dikkat edin, bir daha mesaj silmem ceza sistemi kullanırım..
Beyler Abartmayın, Burası taraftar forumu değil..![]()
Lacivert ..
En iyisi beraberlik..
Bjk atamadı
Offff Gökhan ne yaptı öyle
Gökhan müthiş çalımlar Alex'e pası alex bomboş atamadı![]()
Alex karşı karşıya kaçırdı, Gökhan Gönül süper oynuyor..
Hakem golü iptal etti..
Gol verlimedi heheh bak şu işe![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
İlk yarı bitti.
İlk yarı bitti.
İlk yarı 1-1 bitti.
Ofsaytti ondan vermedi TurgutcumZaten Besiktaslilar orada topa müdahalede bulunmadilar,gördüler ofsayt bayraginin kalktigini,yani gol mol olmazdi o.
Hakem gayet iyi mac yönetiyor kanimca...
Ilk yari gözüme carpan 2 isim var.Gökhan Gönül ve Delgado.Gercekten cok iyi oynuyorlar.Bobo golden baska fazla bisey yapamadi,hatta takimi 2.golden etti,Burak`a atsa topu goldü...
Fenerbahce`de Gökhan cok iyi oynuyor,ofansa iyi destek veriyor,seri calimlari güzel.
Cisse tam bir hayal kirikligi...
Doğrudur Baran =)
Ben takipçiyim burdan İzlemiyorum =)
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Macin ilk yarisi zevkliydi,iki takimin da gollük pozisyonlari vardi.InsAllah 2.yari daha da zevklenir,gönlüm beraberlikte ama hak eden kazansin![]()
Süper bir ilk yarıydı.2 takımda çok koşuyor pres yapıyor.Tam beklediğim gibi bir maç.
Çok zevkli bir 2.yarı daha olsun başka bişi istemem.
Futbola doyalım acık.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çok güzel bir ilk yarı seyrettik. Ben hakemi beğenmedim açıkçası. Gözüme çarpan isim Delgado. Şuanda çok güzel oynuyor.
2-1 Fener attı.
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllll llllll Seeeeeeemmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhh hhhh
Gooooooooooooooooooooool
Semih....
Semih ve Gol
2-1 Fener attı.
bravo... 2-1
İŞte bu Be ohhSemih Attı yine beLeş meLeş
![]()
Golllllllllllllllllllllllllllll Semih!!!!!!!!!!!!!
Higuen girdi Burak çıktı
Semih süpersin be koçum.![]()
Higuain Girdi bakaLım
İbrahim süper![]()
carlostan gol bekliyorum.![]()