Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 285 sonuç

Konu: TSL 11.Hafta | G.Antep - Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Cidden bundan Sonra İnş birşeyLer değişir iLLaki tüm takımLarın tek tek Mağdur oLmasına gerek yok.artık dur zamanı geLdi Fnerbahce gecen seneden Beri uLusoy İstifa diyor Ve hakLıda artık damak tadı verdi bu hataLarr..

Nesil
    2006

Maçta ne oldu bilmiyorum ama Aziz Yıldırım yıllardır diyor Ulusoy İstifa diye. Bunu sevmem ama demekki bir bilidiği varmış. Tek söyleceğim bu. İyi Süper Ligler...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

ilk defa hakem sayesinde puan kazandık

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Ulusoy'un istifa vaktinin geldiğinin konusunda sanırım herkes hemfikir.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    .
    Ne kadar komiksin sen böyle!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

"Hasan bana küfür etti"
    Yıllarca Galatasaray'da top koşturan Ergün Penbe, bugün Gaziantepspor formasıyla eski takımına karşı mücadele etti. Deneyimli oyuncuların maçtan sonra söyledikleri ise çok konuşulacağa benziyor.

Penbe şunları söyledi: "Herkes bugün izledi, ben de maçtan önce söylemiştim maçtan puan alacağımızı. Galatasaray'ı böyle yakalamışken, 3 puan alabileceğimiz bir maçı kazanmalıydık, maalesef berabere bitti. Hakem maçın genelinde iyiydi ancak biz 1-0 öne geçince tüm kararlarını Galatasaray lehine vermeye başladı. Hasan Şaş, hakemin yanında bana küfür ediyorsa ve hakem buna birşey demiyorsa benim söyleyecek birşeyim yok. Hasan Şaş, yıllarca top oynadığı arkadaşına hakemin yanında küfür etti. Hakem de Hasan'a cesaret edip kart gösteremedi."

Yazıklar olsun Hasan Şaş.Tam düşündüğüm gibi bir şahsiyetmişsin.Yıllarca ezeli rakiplerin bile alkışladığı,saygı duyduğu ve herşeyden önemlisi yıllarca beraber top oynadığın arkadaşına küfür etmek tam karakterinle örtüşecek düzeyde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunu söylerken ciddi miydin?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Maçta ne oldu bilmiyorum ama Aziz Yıldırım yıllardır diyor Ulusoy İstifa diye. Bunu sevmem ama demekki bir bilidiği varmış. Tek söyleceğim bu. İyi Süper Ligler...
    Yav sizde iyiki bir şey demişsiniz.Sizinde Bıçakçı döneminde sesiniz çıkmıyordu ona bakarsan..
    So what?
    Saike

Bu ne ilk ne son arkadaslar,ona göre yorumumuzu yapalim ! Gecmiste yasadiklariNizi unutmayin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    "Hasan bana küfür etti"
    Hiç şaşırmadım Hasan yapar böyle şeyleri.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yav sizde iyiki bir şey demişsiniz.Sizinde Bıçakçı döneminde sesiniz çıkmıyordu ona bakarsan..
    Semsicim bizim ülkede sistem böyle zaten.Bana dokumayan yilan bin yasasin !

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    .
    Ne kadar komiksin sen böyle!
    size göre o pozizyonlar penaltı değil bana göre hepsi doğru karar o yüzden öyle dedim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    "Hasan bana küfür etti"
    Yıllarca Galatasaray'da top koşturan Ergün Penbe, bugün Gaziantepspor formasıyla eski takımına karşı mücadele etti. Deneyimli oyuncuların maçtan sonra söyledikleri ise çok konuşulacağa benziyor.

Penbe şunları söyledi: "Herkes bugün izledi, ben de maçtan önce söylemiştim maçtan puan alacağımızı. Galatasaray'ı böyle yakalamışken, 3 puan alabileceğimiz bir maçı kazanmalıydık, maalesef berabere bitti. Hakem maçın genelinde iyiydi ancak biz 1-0 öne geçince tüm kararlarını Galatasaray lehine vermeye başladı. Hasan Şaş, hakemin yanında bana küfür ediyorsa ve hakem buna birşey demiyorsa benim söyleyecek birşeyim yok. Hasan Şaş, yıllarca top oynadığı arkadaşına hakemin yanında küfür etti. Hakem de Hasan'a cesaret edip kart gösteremedi."

Yazıklar olsun Hasan Şaş.Tam düşündüğüm gibi bir şahsiyetmişsin.Yıllarca ezeli rakiplerin bile alkışladığı,saygı duyduğu ve herşeyden önemlisi yıllarca beraber top oynadığın arkadaşına küfür etmek tam karakterinle örtüşecek düzeyde...
    yazıklar olsun Hasan'a Ergün kadar beyefendi ve onca seneler aynı formayı girmiş hemde ondan yaşça büyük birisine etmemeliydi hele Ergün'e hiç

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Peki sen söyle bakalim kac puan kazandik hakemlerden ? Madem cok biliyon,söyle
    Manisa maçı,Denizli maçı,Beşiktaş maçı ve son olarak Antep maçı.En bariz,ilk akla gelen örnekler.En az 7 puan falan.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by alperenash View Post

pozisyon

Evet ofsaytmış, ofsayt değil demiştim Ama golün tekrarına yetişebildim. O da kale arkasından verince ofsayt değil kanaatine vardım ama burada çok açık ofsayt görünüyor.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Hiç şaşırmadım Hasan yapar böyle şeyleri.
    Ona bende şaşırmadım zaten,ben küfür ettiği kişinin Ergün olmasına şaşırdım ve üzüldüm...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bu konuda ciddi değilsin sanırım..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Hasan ÇirkefLiğini yapmış yine

iLk Defa Hakem Sayesinde Puan aLdık demiş arkdaş doğru oLabiLir Zira daha önceki MaçLarda PuanLar aLıyodu Gs

Hasan Sas mac icinde cok agresiftir,kazanmak icin herseyi yapar.Ama Gstvden,baska kanallardan izledigim kadariyla Hasan Sas özel hayatinda böyle birisi degildir.

kisiliksiz,karaktersiz ha ...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Manisa maçı,Denizli maçı,Beşiktaş maçı ve son olarak Antep maçı.En bariz,ilk akla gelen örnekler.En az 7 puan falan.

Siz sütten cikmis ak kasik numarasini oynayin.Mesela Genclerbirligi macinda attiginiz golün iptal olmasi gerektigini hic konusmadiniz.Nerede kaldi objektifliginiz ? Ali Tandogan yanlis tac atisi kullandi,ayagi 1 metre icerdeydi attigi tac gol oldu ...

Bjk macina hic girmeyecegim,tartismali bir macti.Bana göre dogru ! sana göre yanlis...

Öbür maclari da gecen senenin hesabina sayin

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Hasan'a da yakıştıramadım, Ligimizde saygı duyulacak birkaç futbolcu içerisinde bulunan Ergün'e küfür etmemeliydi. Ama işte maçın psikolojisiyle her an herşey olabiliyor.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Bu konuda ciddi değilsin sanırım..
    penaltı pozizyonlarından bahsediyorsanız bana göre hepsi dopru karar o yüzden öyle dedim

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    [B]Hasan Sas mac icinde cok agresiftir,kazanmak

Siz sütten cikmis ak kasik numarasini oynayin.Mesela Genclerbirligi macinda attiginiz golün iptal olmasi gerektigini hic konusmadiniz.Nerede kaldi objektifliginiz ? Ali Tandogan yanlis tac atisi kullandi,ayagi 1 metre icerdeydi attigi tac gol oldu ...

Bjk macina hic girmeyecegim,tartismali bir macti.Bana göre dogru ! sana göre yanlis...

Öbür maclari da gecen senenin hesabina sayin
    Hakemler sanki çok dikkat ediyor taç atışının doğru kullanıp kullanımadığına.Hem bu ufak bir ayrıntı.Böyle ayrıntılara girceksek çok şey bulurum ben sen merak etme
    Hem geçen sene ne oldu ki

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Pozisyon ofsayt. Ama G.Antepspor bunu dikkatsizliğne saymalı. Çünkü son dakikada bir duran toptan sonra arkada 3 kişi boş bırakılmaz. Acı bir tecrübe olmuştur onlar için

Antep deplasmanında zaten çoğu zaman kazanamıyoruz. En korktuğum deplasmanlardan biridir her zaman için
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Arkadaşlar size bir önerim var yeni bir lige başlıyoruz
    -bu lig tam 5 yıl sonra devreye girecek ve FİFA'dan gelen özel ekiplerin eğittiği profesyonel FEDERASYON , HAKEM , MHK üçlemesi başta olacak...
    -Bilet Fiyatları Stadın Büyüklüğüne göre ayarlanacak.YOk öyle derbi maç kale arkası 60 ytl.
    -Satılan her parça eşyadan havuz yapılacak ve alt yapıya verilecek takımların
    -TV gelirleri için havuz sisteminden çıkıp tamamen özel bir sisteme geçilecek.Maçları veren kanal MAÇ başı para ödeyecek takımlara..
    -Taraftarlar arası kavgalar önlenmesi için Tribün grupları arasında ALTTAn başlayarak bir kaynaştırma çabasına girilecek , milli duygular vurgulanacak.
    -Stadlarda normal POLİS değil , SPORDAN SORUMLU ÖZEL POLİSLER görev yapacak.

çok fazla fm oynuyorum galiba
    neyse..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Hasan'a da yakıştıramadım.
    Neden yakıştıramadığınızı anlamıyorum.Hasan'ın her zamanki hali.Ne kadar çirkef olduğunu cümle alem biliyor.Sanki ilk kez böyle bir olay yaşamış gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakemler sanki çok dikkat ediyor taç atışının doğru kullanıp kullanımadığına.Hem bu ufak bir ayrıntı.Böyle ayrıntılara girceksek çok şey bulurum ben sen merak etme
    Hem geçen sene ne oldu ki
    evet ya taçlar ufak bi ayrıntı taçtan gol mü oluyor canım bence penaltılar ve ofsaytlarda ufak bi ayrıntı geçen sene kupa maçından başlayalım istersen

Ufak ayrinti,desene diyecek laf bulamadim

Bul iste onu diyorum ben,bulmadan konusma ...

Gecen sene ne mi oldu ? Sen gecen sene ligi izlememissin belli,itirazlarin da yok,cünkü gecen sene sadece Galatasaraya ve Fenerbahceye hatalar yapildi.Besiktas gecen sene rahatti,bu sene hakemler hata yapmaya basladi mi basladiniz Seref ayaklari oynamaya ...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Ne demek geçen senenin hesabına sayın,böyle mi yürüyor bu işler?
    O zaman bize bir Şampiyonluk borçlu Türkiye kardeşlerim..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Olan oldu artık.Daha neyi tartışıyorsunuz?Geçmişe değil geleceğe bakılmalı.Bir daha böyle hatalar yapılmamalı.Kupaydı,ligdi geçti artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    evet ya taçlar ufak bi ayrıntı taçtan gol mü oluyor canım bence penaltılar ve ofsaytlarda ufak bi ayrıntı geçen sene kupa maçından başlayalım istersen
    Sen geçen seneye gidersen ben de 85-86,92-93 sezonlarına giderim.Açtırma kutuyu söyletme kötüyü!.Bu sezonu konuşalım.

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri