Süpersin abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Avrupa maçı sonrası ligde yine puan kaybedebilirdik. Carlos ve Edu’nun golleriyle maçı 2-1 kazandık.
UEFA Kupası 2. Tur 2. Maçı
Maça Benfica hızlı başladı. 14. dakikada 1-0, 19. dakikada durumu 2-0 yaptılar. Her şey bitti mi diye düşünmeye başlarken yakaladığımız bir kontrada Alex’ten pası alan Appiah ceza sahasına girerken şutu çekti ve golü attı. Ve kendimize gelmemizi sağladı.
Bu golden sonra oyunu dengeledik, hatta yüklenmeye başladık rakip kaleye. 44. dakikada Alex’in başlattığı atak kısa paslarla devam etti ve son olarak yine Alex topla buluştu. Kaleciyle karşı karşıya kalınca golü atmak çok kolaydı onun için. Soyunma odasına 2-2’lik skorla gittik. Buradan turu vermemeliydik artık.
İlk yarıda etkisiz olan Gökhan ve Önder yerine Ali Bilgin ve Yasin’i aldım. Ali Bilgin 61. dakikada güzel bir golle bizi 3-2 öne geçirdi. Artık elenmek için 3 gol yememiz gerekiyordu.
Benfica artık yüklenmeye başladı, 69. dakikada durumu 3-3 yaptılar. 81. dakikada Nuno Gomes ev sahibi takımı 4-3 öne geçirdi. Son 10 dakika nasıl geçti hatırlamıyorum. Yiyeceğimiz 1 gol elenmemizi sağlayacaktı. Neyse ki korkulan olmadı ve turu geçtik.
Yarı Final’deki rakibimiz, Fenerbahçe ile ilk maçımda, bir hazırlık turnuvasında karşılaştığımız Bayern Münich. O zaman 4-0 yenilmiştik, şimdi de turu geçme şansımızı fazla görmüyorum.
Bayern karşısında işin baya zor abi.Başarılar...
Tebrikler abi bir turu daha geçmişsin.İnşallah Bayernide geçeceksin.
Her zaman olduğu gibi, Avrupa maçı sonrası ligde puan kaybı yaşandı. Erken gol yedik, cevabı da erken verdik. Sonrasında maçta başka olmadı ve puanları paylaştık.
Carlos’un sakatlanmasıyla forma şansı bulan Vederson’un yıldızlaştığı maçtı. Guilherme’yi aldık ama Vederson da çok iyi, bakalım önümüzdeki sezon ne yapacağız?
Vay be !Zico halt yemiş yanında... :P Başarılar bu arada
Delgado #10
UEFA Kupası Çeyrek Final İlk Maçı
Fenerbahçe – FC Bayern
Carlos’un yokluğunda maça Vederson ile başladık. 4. dakikada Semih, Alex’in ara pasını çok güzel kontrol etti, ceza sahasına girerken şutunu çekti ve golünü attı.
Deplasmanda gelen erken golden sonra geriye çekilmeyi düşündüm. Ama iyi ki çekilmemişim, Bayern yüklenmeye başlamıştı yavaş yavaş ve tamamen geriye çekilirsem rakibe kolaylık etmiş olacaktım. Derken 14. dakikada Klose durumu 1-1’e getirdi.
Bayern golü attıktan sonra yavaşladı. Oyunu dengeledik ve biz de pozisyonlara girmeye başladık. Organize gittiğimiz bir pozisyonda da Vederson’un pasını iyi değerlendiren Semih bizi 2-1 öne geçirdi. Bu golün sevincini sürdürürken, Bayern de şaşkınlık içersindeydi. İlk yarının son dakikasında bir kontrada dengesiz yakalanan savunmanın arkasına sarkan Kezman, kaleci ile karşı karşıyaydı. Lucio Kezman şutu çekmeden rakibini indirdi ve kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
İlk yarı biterken 2-1 öndeydik ve rakibimiz 10 kişi kalmıştı. 2. yarı Bayern yüklenmek istese de beceremedi. Geride de çok boşluklar verdiler. Farkı daha da arttırmalıydık ve ilk maç turu garantilemeliydik. Olmadı maç 2-1 sona erdi. Ama sevincimiz tabi ki büyük, maçan önce 1-1 bitsin oynamayalım deseler bile kabul ederdim, şimdi deplasmandan galibiyetle dönüyoruz.
Deplasmanda Bayern’i yen, ligde son sırada bulunan Ankaraspor’a hem de evinde puan ver. Ligde bizi fazla zorlayacak takım yok iyi ki yoksa şampiyonluk çok zor olurdu.
Ama oyuncularıma da hak veriyorum. 2 Bayern maçı arasında oynanan bu maça ne kadar konsantre olabilirler ki…
vay be bence başlıgı mourinho mu ben mi falan yapmalısın!!![]()
![]()
Mourinho mu? Mourinho halt etmiş yanımda.Rövanş maçını da oynadık.
UEFA Kupası Çeyrek Final 2. Maçı
11. dakikada Bayern 1-0 öne geçti. Stuttgart maçında olduğu gibi yine erken gol yemiştik. Ama cevap gecikmedi, Alex’in asisti ve Kezman’ın golüyle eşitliği sağladık.
10 dakika sonra Luca Toni sahneye çıktı ve Bayern adına golü attı. Cevap yine çok geçmeden Kezman’dan geldi. Alex Kezman ikilisi yine güzel bir gol izlettirdiler bize.
Maç bu şekilde devam ederken Bayern risk almaya başladı. 2. devre oyuna giren İlhan’ın güzel pasını Appiah golle sonuçlandırdı. 3-2 öne geçiyorduk. 2 oyuncu daha değiştirerek orta sahayı güçlendirdik. Son dakikalarda yakaladığımız 2 kontra atakla 2 gol daha bulduk. 5-2.
Sonuç mükemmel, 2 maçta da Bayern’i yendik, ikinci maçta fark attık. Artık bu zaferle kupaya uzanırız. 2 maçta da yürekleriyle oynayan oyuncularıma teşekkür ederim.
Yarı finaldeki rakibimiz İngiliz temsilcisi Everton.
Bu ne kardeşim ya Bayern Münih değil mi o takım![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
abi müthiş gidiosun
sana verdim oyumu
TEBRİKLER
Müthişsin Serkan Abi tebrikler,kupayı almalısın artık![]()
Mükemmelsin abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tek kelimeyle mükemmel.Al artık UEFA yı.Acaba yarı finale FB dışında hangi 3 takım kaldı merak ta ediyoruz yani.
Bir Dost
Hellbells
Serkan abi neler oluyor böyle
Münihi elemen mükemmel olmus,ligi kasma fazla,zaten Gs sampiyon olur
Uefa Kupasi gelecek inaniyoruz (:
Süpersin abi idolümsün de![]()
Münih'e 5 atmak her yiğidin harcı değildir.Helal olsun Serkan abiArtık alırsın o kupayı
![]()
Serkan abi, Aurelio ile sözleşme imzaladın mı? Lig bittiği zaman kabul etmiyor söyliyeyimBrazil U-19 da bir adam var, Aurelio'dan daha iyi. Eduardo, genellikle bütün kariyerlerde önerdim sana da önereyim
1 yıl sonra büyük takımlar benden istemeye başladı. 20 yaşında sözleşme imzalayamıyorum
Sende almalısın.
(/s)
Helal sana Serkan abi.Müthişsin.Kupayı bekliyoruz.
Evet o, hani şu Ribery diye bir topçunun oynadığı.
Teşekkürler, sağolun.
Benim rakibim olan Everton, Marsilya ve Sevilla.
Ligi kasmıyorum zaten, tek korktuğum Sivas. Galatasaray'ın şampiyonluğu için ise sadece
Teşekkürler arkadaşlar. Almaya çalışacağız, Everton çok güçlü bir takım değil, finale kalırsak rakip olarak Marsilya'yı isterim. Sevilla güçlü çünkü.
Uzun süre imzalamadı. Ama 2. devre başladığında 2 yıllık imzaladık. Çabuk yoruluyor, önümüzdeki sezon DMC düşünebilirim. Daha önümüzdeki sezon için yabancı oyuncuları hangi mevkiler için kullanacağımın kararını veremedim.
Teşekkürler, alacağız inşallah.![]()
Münih i eLemen süper oLmus SeviLLa haric seni zorLayacak takım yok
İyi gidiyorsun, ama Galatasaray şampiyon olacaktır
Şaka bir yana, başlarda epey kötüydü, fakat sonradan hakettin artık şampiyonluğu. Şimdiden kutlu olsun.
Everton maçı öncesi kazandık ve moral bulduk. Appiah 3 ay sakatlandı ve sezonu kapattı. Selçuk onun yerini doldurabilecek mi bakalım?
UEFA Kupası Yarı Final İlk Maçı
Fenerbahçe – Everton
Büyük maç geldi. İçerde kazanıp avantajlı bir skorla İngiltere’ye gitmeyi düşünüyorduk. Oyunun hakimiydik. Çok sayıda pozisyona da girdik ama bir türlü gol bulamadık.
Şanssızlıklar devam ederken, şansın yanımızda olduğu bir dakikada Everton Jagielka’nın ayağından penaltı kaçırdı.
Maçın 0-0 bitmesi bizleri pek memnun edemese de, oynanan oyuna baktığımda Everton’un yenilmeyecek bir takım olmadığını söyleyebilirim. Deplasmanda gollü beraberlik veya galibiyet almamız gerekiyor. Bunun için açık oynayacağız ve galip gelebileceğimizi de düşünüyorum.
abi sen bu evertonu elersin ben inanıomorda gollu beraberlik ya daa galibiyet gerek umarım rövaaaanşta saraçoglundaki gibi son vuruşlar açısından şanssız olmazsın
takipçinim![]()
hepimiz everton'lıyız.
abi 2. everton maçı için sakat...cezalı..kayıp var mı