Anket Sonuçlarını Görüntüle: EURO 2016'dan sonra kariyer devam etsin mi?

Voters
92. You may not vote on this poll
  • Evet

81 88.04%
  • Hayır

11 11.96%
Sayfa 8 / 39 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 1150 sonuç

Konu: Hedef: 500. Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2-0'ı yakaladıktan sonra rahatladık. Maç 3-3 sona erdi. Turu geçtik. Şimdi rakibimiz Benfica.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Süpersin abi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Stuttgart’ı eledik sonra evimizde Konyaspor ile berabere kalıyoruz. Olacak iş değil bu.

Benfica maçı öncesi moralimiz bozuluyor. Trabzonspor’a da kaybediyoruz.

İyi oynadığımız bir maçtı, daha avantajlı bir skorla ayrılabilirdik maçtan. 2. maç inşallah kaçırdığımız pozisyonları aramayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Avrupa maçı sonrası ligde yine puan kaybedebilirdik. Carlos ve Edu’nun golleriyle maçı 2-1 kazandık.

UEFA Kupası 2. Tur 2. Maçı

Maça Benfica hızlı başladı. 14. dakikada 1-0, 19. dakikada durumu 2-0 yaptılar. Her şey bitti mi diye düşünmeye başlarken yakaladığımız bir kontrada Alex’ten pası alan Appiah ceza sahasına girerken şutu çekti ve golü attı. Ve kendimize gelmemizi sağladı.

Bu golden sonra oyunu dengeledik, hatta yüklenmeye başladık rakip kaleye. 44. dakikada Alex’in başlattığı atak kısa paslarla devam etti ve son olarak yine Alex topla buluştu. Kaleciyle karşı karşıya kalınca golü atmak çok kolaydı onun için. Soyunma odasına 2-2’lik skorla gittik. Buradan turu vermemeliydik artık.

İlk yarıda etkisiz olan Gökhan ve Önder yerine Ali Bilgin ve Yasin’i aldım. Ali Bilgin 61. dakikada güzel bir golle bizi 3-2 öne geçirdi. Artık elenmek için 3 gol yememiz gerekiyordu.

Benfica artık yüklenmeye başladı, 69. dakikada durumu 3-3 yaptılar. 81. dakikada Nuno Gomes ev sahibi takımı 4-3 öne geçirdi. Son 10 dakika nasıl geçti hatırlamıyorum. Yiyeceğimiz 1 gol elenmemizi sağlayacaktı. Neyse ki korkulan olmadı ve turu geçtik.

Yarı Final’deki rakibimiz, Fenerbahçe ile ilk maçımda, bir hazırlık turnuvasında karşılaştığımız Bayern Münich. O zaman 4-0 yenilmiştik, şimdi de turu geçme şansımızı fazla görmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bayern karşısında işin baya zor abi.Başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Tebrikler abi bir turu daha geçmişsin.İnşallah Bayernide geçeceksin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Her zaman olduğu gibi, Avrupa maçı sonrası ligde puan kaybı yaşandı. Erken gol yedik, cevabı da erken verdik. Sonrasında maçta başka olmadı ve puanları paylaştık.

Carlos’un sakatlanmasıyla forma şansı bulan Vederson’un yıldızlaştığı maçtı. Guilherme’yi aldık ama Vederson da çok iyi, bakalım önümüzdeki sezon ne yapacağız?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Vay be ! Zico halt yemiş yanında... :P Başarılar bu arada
    Delgado #10

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bekir’in golüne Appiah’ın cevabı geç olmadı. Maç berabere bitecek diye düşünürken 90+2’de Kezman golü attı ve maçı kazanmamızı sağladı. Bayern maçı öncesi derbi galibiyeti çok iyi oldu. Bayern maçına hazırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

UEFA Kupası Çeyrek Final İlk Maçı

Fenerbahçe – FC Bayern

Carlos’un yokluğunda maça Vederson ile başladık. 4. dakikada Semih, Alex’in ara pasını çok güzel kontrol etti, ceza sahasına girerken şutunu çekti ve golünü attı.

Deplasmanda gelen erken golden sonra geriye çekilmeyi düşündüm. Ama iyi ki çekilmemişim, Bayern yüklenmeye başlamıştı yavaş yavaş ve tamamen geriye çekilirsem rakibe kolaylık etmiş olacaktım. Derken 14. dakikada Klose durumu 1-1’e getirdi.

Bayern golü attıktan sonra yavaşladı. Oyunu dengeledik ve biz de pozisyonlara girmeye başladık. Organize gittiğimiz bir pozisyonda da Vederson’un pasını iyi değerlendiren Semih bizi 2-1 öne geçirdi. Bu golün sevincini sürdürürken, Bayern de şaşkınlık içersindeydi. İlk yarının son dakikasında bir kontrada dengesiz yakalanan savunmanın arkasına sarkan Kezman, kaleci ile karşı karşıyaydı. Lucio Kezman şutu çekmeden rakibini indirdi ve kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

İlk yarı biterken 2-1 öndeydik ve rakibimiz 10 kişi kalmıştı. 2. yarı Bayern yüklenmek istese de beceremedi. Geride de çok boşluklar verdiler. Farkı daha da arttırmalıydık ve ilk maç turu garantilemeliydik. Olmadı maç 2-1 sona erdi. Ama sevincimiz tabi ki büyük, maçan önce 1-1 bitsin oynamayalım deseler bile kabul ederdim, şimdi deplasmandan galibiyetle dönüyoruz.

Deplasmanda Bayern’i yen, ligde son sırada bulunan Ankaraspor’a hem de evinde puan ver. Ligde bizi fazla zorlayacak takım yok iyi ki yoksa şampiyonluk çok zor olurdu.

Ama oyuncularıma da hak veriyorum. 2 Bayern maçı arasında oynanan bu maça ne kadar konsantre olabilirler ki…

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

vay be bence başlıgı mourinho mu ben mi falan yapmalısın!!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mourinho mu? Mourinho halt etmiş yanımda. Rövanş maçını da oynadık.

UEFA Kupası Çeyrek Final 2. Maçı

11. dakikada Bayern 1-0 öne geçti. Stuttgart maçında olduğu gibi yine erken gol yemiştik. Ama cevap gecikmedi, Alex’in asisti ve Kezman’ın golüyle eşitliği sağladık.

10 dakika sonra Luca Toni sahneye çıktı ve Bayern adına golü attı. Cevap yine çok geçmeden Kezman’dan geldi. Alex Kezman ikilisi yine güzel bir gol izlettirdiler bize.

Maç bu şekilde devam ederken Bayern risk almaya başladı. 2. devre oyuna giren İlhan’ın güzel pasını Appiah golle sonuçlandırdı. 3-2 öne geçiyorduk. 2 oyuncu daha değiştirerek orta sahayı güçlendirdik. Son dakikalarda yakaladığımız 2 kontra atakla 2 gol daha bulduk. 5-2.

Sonuç mükemmel, 2 maçta da Bayern’i yendik, ikinci maçta fark attık. Artık bu zaferle kupaya uzanırız. 2 maçta da yürekleriyle oynayan oyuncularıma teşekkür ederim.

Yarı finaldeki rakibimiz İngiliz temsilcisi Everton.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu ne kardeşim ya Bayern Münih değil mi o takım

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

abi müthiş gidiosun
    sana verdim oyumu
    TEBRİKLER

Müthişsin Serkan Abi tebrikler,kupayı almalısın artık

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mükemmelsin abi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Tek kelimeyle mükemmel.Al artık UEFA yı.Acaba yarı finale FB dışında hangi 3 takım kaldı merak ta ediyoruz yani.
    Bir Dost

Hellbells

Serkan abi neler oluyor böyle

Münihi elemen mükemmel olmus,ligi kasma fazla,zaten Gs sampiyon olur

Uefa Kupasi gelecek inaniyoruz (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süpersin abi idolümsün de

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Münih'e 5 atmak her yiğidin harcı değildir.Helal olsun Serkan abiArtık alırsın o kupayı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Serkan abi, Aurelio ile sözleşme imzaladın mı? Lig bittiği zaman kabul etmiyor söyliyeyim Brazil U-19 da bir adam var, Aurelio'dan daha iyi. Eduardo, genellikle bütün kariyerlerde önerdim sana da önereyim 1 yıl sonra büyük takımlar benden istemeye başladı. 20 yaşında sözleşme imzalayamıyorum Sende almalısın.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Helal sana Serkan abi.Müthişsin.Kupayı bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Bu ne kardeşim ya Bayern Münih değil mi o takım
    Evet o, hani şu Ribery diye bir topçunun oynadığı.

Quote Originally Posted by yokartiklebron View Post
    abi müthiş gidiosun
    sana verdim oyumu
    TEBRİKLER
    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Müthişsin Serkan Abi tebrikler,kupayı almalısın artık
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Mükemmelsin abi.
    Teşekkürler, sağolun.

Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    Tek kelimeyle mükemmel.Al artık UEFA yı.Acaba yarı finale FB dışında hangi 3 takım kaldı merak ta ediyoruz yani.
    Benim rakibim olan Everton, Marsilya ve Sevilla.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Serkan abi neler oluyor böyle

Münihi elemen mükemmel olmus,ligi kasma fazla,zaten Gs sampiyon olur

Uefa Kupasi gelecek inaniyoruz (:
    Ligi kasmıyorum zaten, tek korktuğum Sivas. Galatasaray'ın şampiyonluğu için ise sadece

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Süpersin abi idolümsün de
    Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Münih'e 5 atmak her yiğidin harcı değildir.Helal olsun Serkan abiArtık alırsın o kupayı
    Teşekkürler arkadaşlar. Almaya çalışacağız, Everton çok güçlü bir takım değil, finale kalırsak rakip olarak Marsilya'yı isterim. Sevilla güçlü çünkü.

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Serkan abi, Aurelio ile sözleşme imzaladın mı? Lig bittiği zaman kabul etmiyor söyliyeyim Brazil U-19 da bir adam var, Aurelio'dan daha iyi. Eduardo, genellikle bütün kariyerlerde önerdim sana da önereyim 1 yıl sonra büyük takımlar benden istemeye başladı. 20 yaşında sözleşme imzalayamıyorum Sende almalısın.
    Uzun süre imzalamadı. Ama 2. devre başladığında 2 yıllık imzaladık. Çabuk yoruluyor, önümüzdeki sezon DMC düşünebilirim. Daha önümüzdeki sezon için yabancı oyuncuları hangi mevkiler için kullanacağımın kararını veremedim.

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Helal sana Serkan abi.Müthişsin.Kupayı bekliyoruz.
    Teşekkürler, alacağız inşallah.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Münih i eLemen süper oLmus SeviLLa haric seni zorLayacak takım yok

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sivas’ta son dakika golü ile puan alabildik. Üstelik benim gönderdiğim oyuncular bu maçta oynamadılar.

Bu beraberliğe rağmen liderliğimizi sürdürüyoruz. 3 puan var Kayseri ile aramızda. Sivas’ın yukarılara tırmanması da sevindirici.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İyi gidiyorsun, ama Galatasaray şampiyon olacaktır
    Şaka bir yana, başlarda epey kötüydü, fakat sonradan hakettin artık şampiyonluğu. Şimdiden kutlu olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Everton maçı öncesi kazandık ve moral bulduk. Appiah 3 ay sakatlandı ve sezonu kapattı. Selçuk onun yerini doldurabilecek mi bakalım?

UEFA Kupası Yarı Final İlk Maçı

Fenerbahçe – Everton

Büyük maç geldi. İçerde kazanıp avantajlı bir skorla İngiltere’ye gitmeyi düşünüyorduk. Oyunun hakimiydik. Çok sayıda pozisyona da girdik ama bir türlü gol bulamadık.

Şanssızlıklar devam ederken, şansın yanımızda olduğu bir dakikada Everton Jagielka’nın ayağından penaltı kaçırdı.

Maçın 0-0 bitmesi bizleri pek memnun edemese de, oynanan oyuna baktığımda Everton’un yenilmeyecek bir takım olmadığını söyleyebilirim. Deplasmanda gollü beraberlik veya galibiyet almamız gerekiyor. Bunun için açık oynayacağız ve galip gelebileceğimizi de düşünüyorum.

Smile

abi sen bu evertonu elersin ben inanıomorda gollu beraberlik ya daa galibiyet gerek umarım rövaaaanşta saraçoglundaki gibi son vuruşlar açısından şanssız olmazsın
    takipçinim

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

hepimiz everton'lıyız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

abi 2. everton maçı için sakat...cezalı..kayıp var mı

Sayfa 8 / 39 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon