Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 259 sonuç

Konu: Kayserispor - Fenerbahçe TSL 12.Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yaşasın. Kayseri kazanmış. Böylelikle bize de rakibimizle puan farkını açma fırsatı doğdu.

Kayserispor'u tebrik ederim.

Fenerbahçe'nin hırssızlığına anlam veremedim bugün. Kırmızı karttan sonra hiç mücadele etmediler, kazanmak için oynamadılar, resmen teslim oldular. Bunun sebebi de belli, PSV maçından sonraki yorgunluk ve bu maça iyi konsantre olunmaması...

Kırmızı kartlık pozisyona gelelim. Edu'nun ilk gördüğü sarı kart sarı kart olmayabilir. İkinci sarı kartı da sarı kart olmayabilir, göğsüyle almış olabilir, tam görünmüyor. Hakem hatası var ama Edu da hatalı, bu tarz pozisyonlar vermemeliydi, orda adam gibi topu kontrol etse veya ilk sarı kartta topu kapsa, sarı kart falan görmeyecekti. Bence Edu Fenerbahçe'yi bugün her ne olursa olsun yaktı ve bu takımdan gönderilmeli. Sonradan giren Yasin çok daha iyiydi Edu'dan bence, onun oynaması lazım mutlaka. Haftaya da Yasin oynayacak zaten Edu'nun cezasından dolayı, sık sık forma şansı buluyor artık. Edu CSKA'dan sonra 2. kez Fenerbahçe'yi yaktı.

Alex de Souza'nın bugün yokluğu hissedildi gerçekten. O bugün sahada olsa mutlaka skora tesir eden bir şey yapabilirdi.

Appiah bitmiş, golün asistini yaptı ama çok kötüydü. Bir de anlamadığım neden Zico İlhan Parlak'ı oyuna almadı 2-1 iken, dakika 75 gibi oyuna almalıydı. Ama Fenerbahçe sanki maçı kazanmak istemiyor gibiydi, oyuncular mental ve fizik olarak PSV maçından sonra bitmişler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lugano bu rakibe sarılma işlemini her zaman yapıyor..Daha öncede bunu çok yaptı lugano önce rakibe sarılıyor rakipde macbur kalıyor...Manisa maçı falan örnek..Luganunun Hakemi yanıltan Çok hariketleri var..

Gökhan Ünalın kesilen atagını unutmayın.....Hakem Bence Her iki tarafıda kötü karar verdi..

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Valla Türkiye böyle işte. Alışmadınızmı hala ? Hakeme mana bulmıyacaksınız artık arkadaşlar. Yorulmadınızmı ? Maçı izlemedim ama belli oluyorki Kayseri daha üstün oynamış ve kazanmış. Sende at kardeşim ? Hakem golü iptalmi edicek? 1 kere eder 2. ye edemez.. Diğer rakip takım taraftarlarıylada muhattap olmayın boşuna sinirinizi bozmayın. Adı üstünde rakip.. Sen yenildinmi hakeme kızarsın onlar zevkten dört köşe bi şekilde feneri ezdi derler sonra iice sinirin tepene çıkar. Bu şey onlar içinde geçerli. Tabi bu Galatasaray için ayrı.. Onlar hakem hatalarıyla götürüyorlar işi Neyse sağlık olsun, zor bir deplasmandı, yenilmemiz doğal..

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Valla Türkiye böyle işte. Alışmadınızmı hala ? Hakeme mana bulmıyacaksınız artık arkadaşlar. Yorulmadınızmı ? Maçı izlemedim ama belli oluyorki Kayseri daha üstün oynamış ve kazanmış. Sende at kardeşim ? Hakem golü iptalmi edicek? 1 kere eder 2. ye edemez.. Diğer rakip takım taraftarlarıylada muhattap olmayın boşuna sinirinizi bozmayın. Adı üstünde rakip.. Sen yenildinmi hakeme kızarsın onlar zevkten dört köşe bi şekilde feneri ezdi derler sonra iice sinirin tepene çıkar. Bu şey onlar içinde geçerli. Tabi bu Galatasaray için ayrı.. Onlar hakem hatalarıyla götürüyorlar işi Neyse sağlık olsun, zor bir deplasmandı, yenilmemiz doğal..
    Tükürdüğünü yalamak denir senin yaptığın. Hakemi değil futbolu konuşalım diyorsun ama laf koymadan geçemiyorsun. Derdin nedir?

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Tükürdüğünü yalamak denir senin yaptığın. Hakemi değil futbolu konuşalım diyorsun ama laf koymadan geçemiyorsun. Derdin nedir?
    15 yaşındasın.. zaten belli oluyor o yüzden KARDEŞ diyeceğim.. doğruları söyledim bi yanlış yok ?

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Kayserispor.İyi top oynamışlar gördüğüm kadarıyla.Edu'nun kırmızı kartı dengeleri alt üst etti.İglesias'a da üzüldüm.İyi bir silahtı Kayseri için.Umarım kısa zamanda iyileşir ve sahalara geri döner.

Tebrikler Kayserispor.

Maçın ilk 25'ci dakikasından sonra Fenerbahçe'de bir düşüş başladı.Özellikle ikinici yarı Kayserispor Fatih Ceylan ve Mehmet Topuz kanatları çok iyi kullandılar.

Kırmızı kart pozisyonuna gelince;Edu'nun gördüğü ilk sarı kart ağır bir karar.İkinicisi belki sarı kart olabilir.Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum bu konuda.Edu gereksiz yerlerde gereksiz müdahaleler yaptı.

Mehmet Aurelio takımda tek ayakta kalan isimdi.

Alex'in yokluğu çok hissedildi bugün takımda;ayrıca Zico'daki İlhan Parlak'ı oynatmama ısrarını hala anlayamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Tebrikler Kayserispor.

Maçın ilk 25'ci dakikasından sonra Fenerbahçe'de bir düşüş başladı.
    Kırmızı kart pozisyonuna gelince;Edu'nun gördüğü ilk sarı kart ağır bir karar.İkinicisi belki sarı kart olabilir.Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum bu konuda.Edu gereksiz yerlerde gereksiz müdahaleler yaptı.
    Arkadaşlar şu konuda bir anlaşalım. Fenerbahçe zaten düşük bir performansla başladı. Gol atması size çok iyi başladıda sonra düştü izlenimi niye uyandırıyor. Yada kırmızı karta neden bağlıyorsunuz. Karttan önce defansın arasına kaç top atıldı da hakem ofsaytla kesti. Buraya görüntü mü koyayım.

2. noktada ben maçı galiba 90. dakikadan geriye izledim. Gökhan Ünal taktı peşine 2 Fenerliyi Edu geldi topla alakası yoktu. Çünkü top onuda geçmişti. Gökhan Ünal'ın önünde duvar gibi durup adamı düşürdü. Bu sarı kart gerektiriyor. Yorumu olmaz. Gökhan Ünal topla geçiyor onu birde Edu'nun içinden geçmesini beklemek sihir dizilerinde olur. 2. sarı kartında topu elle kesmemiştir. Yanlış bir karar verildi. Siz ilk pozisyonda birşey yok ikincide elle kesti diyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Volkan'ın yan hakeme söyledikleri, Carlos'un,Aurelio'nun ve Lugano'nun da yaptıkları hiç yakışmadı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hepsine oke dedim ama Carlos'un yaptıkları hiç yakışmadı.Ben ondan beklemiyordum.

Aurelio ve Lugano'yu zaten biliyoruz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Hepsine oke dedim ama Carlos'un yaptıkları hiç yakışmadı.Ben ondan beklemiyordum.

Aurelio ve Lugano'yu zaten biliyoruz.
    Carlos ne yapmış ben göremedim Murat abi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ona kalırsa Hagi Falan daha önce Tv kararı ile cezaaldı..Bu aksamki maçtada bu tür olaylar oldu...

Lugano da maçtan rakip oyuncuyu çekmek v hakeme gözlük işareti yapmakla uğraşıyor... Bitmiş maö Kayserispor daha üstün oynayan tarafmışda zaten ligin en zor deplasmanlarından skor normal hatta 3-4üde bulabilirmiş Kayseri..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Golleri gördüm.Mehmet Eren'in attığı 2.gol güzelmiş.

Mehmet Eren'i devre arası transfer edebiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Appiah iyidi iyi..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Appiah iyidi iyi..

Maç eksiğini kapatınca daha iyi olacak umarım.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Macı izLeyemedim tam ancak kısa özetLe yetindim Fener'den çok ahım şahım top bekLemiyorduk zaten yorgunLuğun üstüne ama gördüğüm kadarıyla Edu haksız yere atıLmış ,Lugano nun bir pozisyonu var PenaLtı veriLmemiş.OLabiLir.

Kasıt aramıyorum sadece hata olarak görüyorum bunLarı ToLedo nun birde Kırmızısı es geciLmiş oda var.

Kayseri'yi de kutLamak Lazım aLdıkLarı 3 puandan ötürü ama Hakeminde macın sonucuna katkı yaptığı kısacık özetten biLe anLaşıLıyor.

Tipik bir Avrupa Dönüşü Macıydı Alex de oLmayınca Macı cevirememiş Fener neyse önümzdeki macLara bakıcaz artık

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Neyse zor bir deplasman..kötü bir sonuç..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Macın en iyi oyuncusu Mehmet Topuz'du..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Carlos'un yan hakemin suratına fırlattığı suyu gören oldu mu

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kimbilir daha görmediğimiz neler olmuştur. Carlos sempatik adam, iyide futbolcu ama maçın son dakikalarda salladığı yumruk ve maçın bitiminde yaptıkları yakışmadı.

Ben taraflı bir gözle mi bakıyorum bilmiyorum ama Fenerli oyuncular "biz avrupada iyi gidiyoruz. Bu maçta nasıl bize gol atarsınız, nasıl hakem faul vermez" tarzına girip sürekli kavga çıkardılar.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

aynen öyle.. Avrupada iyi gittikleri için "neden Türkiye'de direk şampiyon ilan edilmiyoruz? neden çektiğimiz şutları kaleci çıkartıyor? neden çalım atmamıza izin vermiyorlar? " (fantezi dünyası geniş olanlar örnekleri çoğaltabilir) gibi düşünceler içindeler.. Carlosta o yüzden yumruk salladı..Yenildik arkadaşlar ötesi berisi yok.. Skor ortada kasmayın bu kdr kendinizi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Yenildik arkadaşlar ötesi berisi yok..

Baktım cidden yenilmiş

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Ben o suyu gördüm Kasti oLdugunu düşünmüyorum ama komik bir sahne

macın cok kısa özetine biraz önce trt de izLedim Lugano naptı tam oLarak nedir bu tepki ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

ofsaytmış kimsede bundan bahsetmedi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Top havada o rsmde ayaktan çıkışına bakarsak kesin saonuca varabiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hakemler maçı gerçekten katletmiş.İki taraf içinde yanlış kararlar var.Bu hakemlerle nereye kadar gidilir bilmiyorum..
    So what?
    Saike

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri