Tipik keyifsiz bir son maç örneğiydi. Milli takımımız maça istekli başladı. Nihat ve Arda' nın harektli oyunu ile ilk 20 dakikada kopuk kopuk da olsa etkili olmaya çalıştık. Golü de çok güzel bir organizasyonla kazandık. İlk 45 dakikada Emre Belözoğlu ve Hamit kötüydü. Maçın ilk devresi su gibi akıp geçti. 2. Devre Emre B. toparlandı ve adeta sazı eline aldı. Fatih Terim, Semih-Sabri değişikliği ile rakip defansı rahatlattı. Bu değişikliği futbol adına eleştremem çünkü Terim bir taktik değişikliği yaptı kontratağa dönmek istedi. Topla oynama şansını rakibe verdik. Allah' tan rakibin gol atmaya hali ve niyeti yoktu. Ben bu taktik değişikliğini eleştiriyorum eğer kontratağa doneceksek ligimizin en iyi kontratak topçusu Mehmet Yıldız' la dönmeliydik. Sabri oyuna girditen sonra bir sürü pas hatası yaptı. Sonuç olarak 1-0 kazandık ve finallere katıldık bu çok önemliydi. Ben Gökhan' ı gene beğendim görevini iyi bir şekilde yaptı. Yalnız Hakan Balta üretkenlikten çok uzak bir sol bek görünümündeydi mutlaka yerine başka biri monte edilmeli. Hakan kaliteli bir oyuncu ama hücum gücü çok kısıtlı.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]