Beyler bana şöyle FM'nin zevkini tekrar yaşayacağım takımlar söylermisiniz?Artık hergün takım değiştiriyorum sıkılıp.Yardımlarınızı bekliyorum..
Beyler bana şöyle FM'nin zevkini tekrar yaşayacağım takımlar söylermisiniz?Artık hergün takım değiştiriyorum sıkılıp.Yardımlarınızı bekliyorum..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Berk bırak bu işleri al şu AZ Alkmaar'ı..2.sezondan sonra Gabon'dan Virginia Adalarıdnan çıkan regen genç yetenekleri sorunsuz şekilde takıma kat bak keyfine..
![]()
Arkadaşlar bana öyle bir takım söyler misiniz ki ben o takımda kalıcı olmak istiyorum.Alex Ferguson gibi senelerce o takımda çalışmak istiyorum.Yeni çıkan regen yıldızlarla en iyi kulüp olma başarısını göstermek istiyorum.5-6-7 ne kadar çok tercih yazarsanız o kadar iyi olur![]()
eğer uzun süreli çalışmak ve iyi regenler istiyorsan sana ajax,psv,porto öneririm.
onun dışında lyon,basel,cska moskova dan çok iyi gençler çıkıyor.ajax ı özellikle tavsiye ederim. hollanda da sınırlama olmadğı için çok rahat edersin.ayrıca nerdeyse her sene en az 1 tane çok iyi regen çıkarabilirsin.
Gençlerin nerden çıktığı önemli değil.Alırım onları gençken de asıl sorun iyi ve köklü bir takım.
Dortmund'u al Burak.![]()
Yok İtalya ligi pek sarmıyor.İspanya'da oynadım.Böyle Fransa olabilir İngiltere falan olabilir.
St.Etienne'i öneririm o zaman.80li yılların başına kadar fırtına gibi esmiş ancak uzun yıllardır kayda değer bir başarıları yok.Ayrıca bu başarısızlıklara rağmen taraftar desteğini arkasında fazlasıyla hisseden bir kulüp.İlk sene Avrupa kupalarına katılırsın rahat bir şekilde.İkinci sene ise iyi bir kadro kurup şampiyonluğu kulübün en büyük düşmanı Lyon'dan devralabilirsin..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ajax'ı tavsiye ederim.Çok zevkli oluyor kariyer yapması.Huntelaar,Heitinga,Emanuelson,Stekelenburg ,Vermealen,Suarez,Vertonghen gibi kaliteli futbolcular var.Ayrıca alt yapısı çok iyi.Stadı büyük.
Bir kaç iyi transferle Avrupa'da başarı yakalarsınız.Murcia'nın forveti İvan Alonso'yu koyun Huntelaar'ın yanına,arkalarına da Nicolae Dica'yı alın bakın keyfinize![]()
Sağlam bütçeli, kadroyu düzenleyebileceğim Avrupa kupalarına giden standart bir Avrupa takımı istiyorum. İtalya ve İspanya ligleri olmasın, sarmıyor. (:
Tottenham derim.
Ajax derim..Hem Yabancı sınırlamasıda yok ...
Bursaspor'u tavsiye ederim
ilk sezon birkaç oyuncu satıp bütçenizi 2 M ye getirin ucuz & kaliteli geleceği olan adamları alın dahan sonra bunlardan elde ediceğiniz gelirlerle kulübü döndürürsünüz...
ayrıca kadroda eren,serkan,sercan,volkan gibi çok genç ve gelecek vaadeden oyuncular var
manchester city,feyenoord,lyon,ajax ama takımın şuan durumu parlak olmasın herşeyi ben yapıyım vazgeçilmez olayım diyorsan al psg,deportivo yada herta berlinden birini tırnaklarınla kazıyarak avrupanın en büyüğü yap![]()
tekrar sölüyorum reaL madridi aLın iLk sene ispanyada taktiği tutturursanız şampionsunuz ligin böle bi 10.haftasında faLan eK bütçe yapıyolar lider götürürseniz 100 m bütçe oluyor . ben ilk sene champions leagueyide aldm . 2.sezon bütçem 248 di ronaldou aldm ama oyunu sildm![]()
Hollanda 2. Liginide TOP diye bi takım var.. Muhteşem![]()
Valencia çok abartı adamlara sahip bence Valencia'yı alın pa ßakımından çok sağlam takım...
Müthiş taraftarı,efsane geçmişi ile AS Saint-Etienne diyorum..yaklaşık 35.000 kişilik stata sahip ve bütçeniz orta seviyede olsa bile 2 senede kapasite 48.000'e çıkıyor..Fransa ligide çok zevkli oluyor..Lyon,Marseille ve PSG ile çekişiyosunuz..Efsane haline gelebileceğiniz bi takım..
Kadro yapısına geldiğimiz zaman orta sahanız çok saglam..Matuidi-Guarin ikilisi ilede büyük paralara büyük takımlara transfer olabilecek kalitede..Sol açıkta ise Dimitri Payet varki anlatamam..bende 3.sezonda Real Madrid 20M€'yu gözden çıkardı(taksitlerle 30M€)..Sağ açıkta ise Feindouno var oda takımın yıldızlarından..İngiliz ekipleri talip oluyor genelde..
Kalede Janot güve veriyor ama siz yinede geleceği olan bir kaleciyi arkada bekletin yaşı 30 civarıydı hatırladıgım kadarıyla..bi 3-4 sene oynar yani..
Tek sorun Defans Nivaldo-Tavlaridis ikilisi hiç güven vermiyor..Kesinlikle en fazla 1 sene sabredin..Sol bek ve Sag bekte ise orta sınıf oyuncular bulunuyor..zamanla takviye yaparsınız aciliyeti yok yani..
Oyuncu önerilerim: Marvin Angulo(DR) Rosenberg(ST) Escudero(AMLC) Kalouda(AMR) Habib Bellaid(DC)
Man . City ' yi öneririm . size oldukça yüksek bir transfer bütçesi veriyorlar zaten pek bir beklentileride yok lig için ancak 2-3 yerinde transfer ile üst sıralarda rahatlıkla bulunabilirsiniz .![]()
Kesinlikle Chelsea ... Hem Yabancı SOrunu YOk . Hemde Para Sorunu.
Potansiyelleri Toplayıp.Birde Daniel Alves İ Saga Koydunmu İşi bitirirsin.
Aston Villa, Mallorca, Espanyol, Leverkusen. Bu takımlar sizler için sıçrama tahtası olabilirler.
(/s)
Spartak Moskova'yı deneyin .Bütceside çok iyi
PSV Eindhoven...
Denemenizi tavsiye ederim...
Hollanda liginde yabancı kontenjanı yok...
Çok iyi gençleri var.
Sattığında çok para kazanabileceğin oyuncuları var.
Ajax'la kapışmanın tadı var ayrıca. Eğer Ajax olursanız rakibiniz yok. Açık ara şampiyonsunuz. Ama PSV iken başınızda bi Ajax derdi var. Bu yüzden hiç bi zaman rahat bi nefes alamıyorsunuz. Liderken her zaman ensenizde Ajax'ın nefesi...
Ayrıca Hollanda ligini oynuyorum. Birçok sezon oynadım. Her sezonda sürpriz bi takım çıkıyor. Ya şampiyo oluyor ya da şampiyonluğa oynuyor. Roda JC, Heerenveen vb. takımlar...
Defalarca sürpriz bi takımın şampiyonluğunu gördüm.
Gerçekten ne olacağı belli olmayan, zevkli bi lig.. PSV ile ayrı bi zevk... Tavsiye ederim...![]()