Sayfa 8 / 17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 488 sonuç

Konu: Takım Önerileriniz

bence middlesbrough,nurnberg ve toulouse alınabilecek takımlar ama en zevkli sezonum nurnberleydi nurnbergi alın ii transferlerle şampiyon olunabilir ben oldum uefayıda aldım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Türkiye 2.lig B Kategorisinde heyecan aramak istiyorsanız İnegölspor derim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Sevilla çok iyi olur ...

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara-Sakarya

şimdi kararsız kaldm bana takımı oturmuş 1 2 takviyeyle lig de iyi yerlere gelebileceğim bir takım önerirmisiniz avrupada oynaması falan önemli değil ama yabancı sınırlaması olmasın mümkünse

Manchester City

Bildiginiz üzere kulübü Tayland'lılar satın aldı ve Kulüp para bakımından hiç sıkıntı çekmiyor oyunda. Oyuna başladıgınızda sizden fazla bir beklenti yok. Sezon başında hedef olarak ''Avrupa kupalarına katılma''yi gösteriyorsunuz ve elinizdeki harika kadroyla bunu yapmak zor degil.

Avrupa Kupasına Katılcam vaadine karşılık kulüp size 100 milyon dolar üstünde bir bütçe veriyor ve elinizdeki kadroda gerçekten eksik yok, fazlası var. Her mevkide çok kaliteli isimler var. Özellikle Micah Richards ve Michael Johnson gelecegi müthiş parlak oyuncular (zaten peşinizi birakmicaktir büyük kulüpler). Yine Martin Petrov ve Elano gibi 2 tane marka isim takımınızda ve Rolando Bianchi'yi kesinlikle Lazio'ya kaptirmamanizi tavsiye ederim. Hatta gerekirse hileye başvurun ve editörden Bianchi'nin Lazio ile olan kiralık anlaşmasını iptal edin.

Takımın oyuncu kadrosu dışında teknik ekibide harika. Zaten Sven Goran Eriksson'un ekibinin başına geliyorsunuz takımın başına geçince ve gerek genç takım antrenörleri gerekse as takım antrenörleri bu işin en iyileri. Hepsinin özellikleri harika ve her sene altyapidan çok iyi oyuncular çıkartma şansınız var.

Manchester City oyunun en güzel takımlarından birisi ve premier ligdeki dev takımları almak istemeyenlerin 1. tercih olarak düşünmesi gereken takımdır bence =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by n1ghtm4r333 View Post
    şimdi kararsız kaldm bana takımı oturmuş 1 2 takviyeyle lig de iyi yerlere gelebileceğim bir takım önerirmisiniz avrupada oynaması falan önemli değil ama yabancı sınırlaması olmasın mümkünse
    Arkadaşım sana West Ham'ı öneririm.Bütçesi ve kadrosu güzel.Dean Ashton ve Bellamy gibi üst düzey forvetlerin var.ilk sene bende yanılmıyorsam ikiside gol krallığında ilk 2 sıradaydı. Ljungberg,parker, Kieon Dyer, Luis Boa morte A.Ferdinand ve Robert Green diğer iyi oyuncuların.Özellikle R.G. kalede süper.Bİr de Mark Noble gibi çok iyi bir genç oyuncun var.Ben 2.sene Chelsea'ye satmıştım ama ilk sene bende iyi işler çıkarmıştı.İyi bir taktik kurarsan takıma ilk sene avrupa kupalarına katılırsın.

Ben şu anda 5.sezonumdayım ve çok zevk alıyorum.

Shaktar hakkında bilgisi olan var mı ?

Önceki mesajlara baktım göremedim de .

ben sizlere bolton,fiorentina,marseillayı onerırım marseillanın butcesı o kdr ıyı olmasada gence yeteneklerı ılerkı senelerde ortaya cıkıyor ve cıkan futbolcular cok iyi futbolcular oluyor şimdilik göze carpan Nasri var ama ilerde daha iyileri çıkıyor.

Gercekten Marsilya da potansiyel olduğu belli oluyor. Çünkü arkadaslar da daha önce mesajlarda da bahsetmişlerdi .

Bu konu tam hitap ediyor valla .

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by futbol menajeri View Post
    Shaktar hakkında bilgisi olan var mı ?

Önceki mesajlara baktım göremedim de .
    Shakhtar Ukrayna liginin 3-4 gömlek üstünde bir takım.Ilsinho, Willian,Srna vb birçok yıldızı var.Denemeye değer bir takım..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara-Sakarya

yeni bir kariyer açmak istiyorum uzun süre zevkle çalıştıracağım bir takım önerirseniz çok makbule geçer başlarsam kariyer hikayeleri bölümüde yayılayacağım

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by n1ghtm4r333 View Post
    yeni bir kariyer açmak istiyorum uzun süre zevkle çalıştıracağım bir takım önerirseniz çok makbule geçer başlarsam kariyer hikayeleri bölümüde yayılayacağım
    Fransa'dan Marsilya ve İspanya'dan Betis'i tavsiye ederim..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara-Sakarya

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Fransa'dan Marsilya ve İspanya'dan Betis'i tavsiye ederim..

teşekkürler bakacağım başka önerisi olan varmı??

Man.City
    +finans mükemmel
    +kadro süper değil ama hayaliniz deki kadroyu kurduracak oyuncular var(oyuncuların degerleri olarak sattıgnızda)
    +dünya çapında danınaccak oyuncuları var(bkz.elano,richards vs..)
    +yönetimin gözü yükseklerde bazı managerler için gsl bişi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

man city
    kayseri
    boca juniors
    aek
    fiorentina
    marsilya
    ve şu ana kadar en çok zevk aldığım takımlardan biri olan

tottenham

Nesil
    2007
    Yer
    türkiye

arkadaşlar ben kadrosunda 2-3 tane yıldız olan ve transfer bütçesi yüksek olan orta sıralarda bi takım arıyorum varmı öneriİ?

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Delirium View Post
    arkadaşlar ben kadrosunda 2-3 tane yıldız olan ve transfer bütçesi yüksek olan orta sıralarda bi takım arıyorum varmı öneriİ?
    Lazio, Fiorentina, Zaragoza, Hamburg, Toulouse..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar ben hiç denemedim ama Rumen Ligi'ni açın ve Poli 1921 takımını seçin. Bakalım nasıl bi kariyer yapacaksınız. Eminim zevk alacaksınız. Çünkü iyi bir kadrosu var.. Az önce baktım 50 Milyon YTL [36.5 USD] Bütçesi var.Stadı 32.000 kişilik. Ve kadrosunda Gabriel Torje, Dare Vrsic gibi önemli genç yetenekleri var.

Nesil
    2007
    Yer
    türkiye

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Lazio, Fiorentina, Zaragoza, Hamburg, Toulouse..
    eminmisin o takımlarda yıldız olduğuna?

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Berk dediyse vardır

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Orta düzey sayılan takımların kadrolarında bulunabilecek yıldız nitelikli ve potansiyeli olan oyuncuların bulunduğu takımlar bunlar.Lazio'nun kadrosunda De Silvestri, Pandev, Bianchi, Mudingayi vs genelde kadrosu çok iyi.Fiorentina'da Frey, Mutu, Pazzini, Montolivo.Zaragoza'da Aimar, Milito, Olivera, Ayala.Hamburg'ta Vaart, Kompany, Mathijsen.Bu saydıklarım orta düzey takımlar için yıldızdır ve liglerininde önemli oyuncularıdır.Benim orta düzey takımlar için yıldız anlayışım bu.Henry veya Messi istiyorsan Barcelona'ya gözat..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    türkiye

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Orta düzey sayılan takımların kadrolarında bulunabilecek yıldız nitelikli ve potansiyeli olan oyuncuların bulunduğu takımlar bunlar.Lazio'nun kadrosunda De Silvestri, Pandev, Bianchi, Mudingayi vs genelde kadrosu çok iyi.Fiorentina'da Frey, Mutu, Pazzini, Montolivo.Zaragoza'da Aimar, Milito, Olivera, Ayala.Hamburg'ta Vaart, Kompany, Mathijsen.Bu saydıklarım orta düzey takımlar için yıldızdır ve liglerininde önemli oyuncularıdır.Benim orta düzey takımlar için yıldız anlayışım bu.Henry veya Messi istiyorsan Barcelona'ya gözat..
    benim yıldız anlayışm büyük kulüplere yüksek parayla satılack oyuncular..
    bu oyuncular böylemi?
    bide atletico madridde agüero hariç varmı yıldız oyuncu?

yani aslında benim istediğim şu
    transfer sezonunda çok oyuncu alıp satabileyim hareketli olsn yani..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Arkadaşlar ben şöyle bir takım arıyorum;

Kendi ligini zorlanmadan kazanabilecek,Avrupa'yı ise pek iddaalı olmasada zorlayacak bir takım olsun.Finansı önemli değil.Oynadığım takımlar hep zor liglerde oldu ve dolayısıyla lig kazanmak çok sıkıntı verici.Maçlarda öyle şeyler oluyor ki deliriyorum neredeyse.O yüzden biraz rahatlamak istiyorum.

Teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Al benfica'yı rahat şampiyon olursun.Sadece Porto zorlar o kadar

Adu,Angel Di Maria,Luisao,Petit,Cardozo,Nuno Gomes,David Luiz en iyi oyuncuların.Bütçeside iyi...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post

Kendi ligini zorlanmadan kazanabilecek,Avrupa'yı ise pek iddaalı olmasada zorlayacak bir takım olsun.Finansı önemli değil.Oynadığım takımlar hep zor liglerde oldu ve dolayısıyla lig kazanmak çok sıkıntı verici.Maçlarda öyle şeyler oluyor ki deliriyorum neredeyse.O yüzden biraz rahatlamak istiyorum.

Teşekkürler
    Lyon tam tarifine göre.Fransa liginde rahat kazanırsın.Avrupada'da zorlar işte.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post

Teşekkürler
    Celtic aradıgın takım olabilir bence..

Nesil
    2007
    Yer
    türkiye

atletico madrid yıldız dolu 2 tane wonderkid var ama transfer bütçesi düşük.simao,reyes,jurado ve mista'yı satmayı düşnüyorum.bunlardan sakın satma dediğiniz var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Simao ve Reyes bence sakın satma.Ben olduğumda ikiside müthiş bir performans gösterdiler.Hatta Reyes'e dev kulüplerden talip çıkmıştı.Ben satmamıştım.

Nesil
    2007
    Yer
    türkiye

satmadım...
    Last edited by Delirium : 12.Temmuz.2008 at 22:19

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Değişik heyecan arayanlara ingiltere 6. liginden Boston United veya Southportu önerebilirim.Ben Southport ile oynuyorum ve 4. lige yükseldim.Çok zevkli oluyor.

Sayfa 8 / 17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri