Abi Yattara GineLiİyi gidiyosun ŞampiyonLuk hadi bakaLım
![]()
Abi Yattara GineLiİyi gidiyosun ŞampiyonLuk hadi bakaLım
![]()
Özür dilerim Gine'li olacaktıSiz anladınız onu.
O zaman cesurkedi bu Sivas galibiyeti de sana hediyem olsun
Bir sonraki maçta Bursaspor ,Giresun'a geliyor Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final 2.maçı için.İlk maç Bursa 1-1 Giresun idi...![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrikler Murat abi güzel galibiyet.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
iyi gidiyon kanka,böyle devam.
Murat abi süper gidiyorsun.Başarılarının devamını diliyorum
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Cafercan yine cakmis bir tane![]()
Murat abi iyi gidiyorsun.Aynen devam..
So what?
Saike
şans felan yenmişin sivası![]()
Kayseriyi'de Geçersin Abi..
Giresun'a bak. Rüyamda görsem inanmazdım. Giresun'un teknik adamını kovup Murat'ı getirelim. Baya iyi bir performans gösterir. Tebrikler Murat.
Sivas biraz bala gelmiş Murat. Ama iyisin yine de.![]()
Beraberlikler sonunda bir galibiyet. Ne diyeyim hayırlı olsun Murat.![]()
![]()
I'm back...
Murat sen yenilmezlik şurubu mu içtin oglem. Helal olsun devam yürü sıkılmadan devam ettiğin için bir helal bir de bilmem kaç tane kariyeri birden devam ettirdiğin için.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Kupada 1-1'in rövanşında Rafael şov ile Bursayı geçtik.Yarı Finale çıktık...Rakibimizi bekliyoruz...
Ligde Kayseri deplasmanından son dakikalarda bulduğumuz golle 1 puanı kaptık..
Ligde Lider G.Saray'ı GİRESUN ATATÜRK STADI'nda ağırladık.Çok akıllı oynadık girdiğimiz az gol posizyonlarını çok iyi değerlendirdik.Rafael v Jeliç ikilisi golleri attılar.Gökhan Tokgöz'de kalede devleşince Lider'den 3 puanı kaptık.
Bu arada Türkiye Kupası'nda yarı final eşleşmeleri de belli oldu..
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
guzel gıdıyor murat da gs yı yenmeseydın ıyı olurdu![]()
Kasımpaşa deplasmanında akıllı oynadık golcümüz Jeliç'in golüyle kazanmasını bildik.
Kendi evimizde zorda olsa kazanmasını bildik Rafael yine gollerine devam ediyor...
Ligde uzun aradan sonra kaybettik.Ankaradan eli boş dönüyoruz.
Kupa'nın yarı finalinde ilk maçta kendi evimizde avantajlı skor elde etmek için tek kale oynadık.Rakibimiz 20.dakikada daha 10 kişi kaldı ancak birtürlü aradığımız golü bulamadık.Sivas'da hiç bir numara yoktu.Atakları dahi yoktu.
Ligde yine Rafaelin golüyle kazandık...Üst sıraları zorlamaya devam...
Antep'den Garde'nin kafa golüyle döndük çok mutluyuz.Kötü oynadık ancak 3 puanı aldık.
Türkiye Kupası Yarı Final 2.maçında Sivasspor sahaya 3-4-3 ile çıktı.Defansın arkasında Rafael büyük boşluklar buldu.Nazar değmesin hepsini golle sonuçlandırdı ve 5 gol bıraktı Sivas ağlarına.Diğer golcümüz Jeliç'de 2 golle skora etki etti.Sivası tek kelimeyle dağıttık.Maçtan sonra Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun kovuldu yerine Metin Tekin getirildi.Finaldeki rakibimiz Beşiktaş oldu.Fenerbahçe'yi toplamda 2-1 geçti.
Ligde Fenerbahçeyi ağırlıyorduk.Maça 5-4-1 ile çıktık ve Fenerbahçeyi durdurmayı amaçladık.Hedefimiz 1 puan idi ancak orta sahadan defansın arkasına sarkan Everton attığı golle bize 3 puanı getirdi.Dipnot : kalecim Gökhan Tokgöz 10 ile oynadı
Ligde lider G.Saray ile puanımızı eşitleme fırsatını adeta Rize'de kaybettik.Son 3 hafta kaldı lig çok karıştı...
Ligde kalan maçlarımız ;
Trabzonspor ( E )
Karşıyaka ( D )
Manisaspor ( E )
Lider Galatasaray'ın kalan maçları ;
Gençlerbirliği ( E )
Konyaspor ( D )
Gaziantepspor ( E )
Liderin fikstürü çok avantajlı.Tek umudumuz Konya deplasmanı.Ayrıca bizim Trabzonspor maçından sonra Beşiktaş ile kupa finalimizde var.Bakalım bu zorlu son haftaları nasıl atlatacağız...
Takib edin![]()
Galatasarayim sampiyon olacak insAllah.Sende 2.olursun![]()
Şampiyon ŞAmpiyon Çotanaklar Şampiyon...![]()
Tebrikler Murat'cım. Rafael sürüklüyor ama şampiyonluk hayal gibi.![]()
![]()
I'm back...
işin çok zor Muratçım ama eminim ki en azından 2. olacaksın. Galatasaray bi aksilik olmassa oradan en az 7 puan çıkaracaktır. en buyuk avantaji iki maçı da kendi evinde oynaman. senin de kendi evinde galatasaray ve fenerbahçeyi yendiğini düşünürsek trabzonu yeneceğin kesin o yüzden sende en az 7 puan çıkaracaksın gibime geliyor. ama olur da galatasaray 7 puan sen 9 puan çıkarırsan işte o zmn mükemmel bir sezon geçirmiş olursun. kısacası bence şimdiden seneye şamp. ligi için hazırlıklara başlamalısın..![]()
Muratcım şu Giresun'a oynattığın oyunun yarısını Kartal'a oynatsan şampiyon yaparsın.
Hadi az kalmış.Başarılar abisi.
Tebrikler Murat abi harika gidiyorsun Sivas maçı süper olmuş fakat bence de 2.olursun![]()
yaww Murat nerden çıktı bu Giresun kariyeri, bende başlamıştım bir zamanlar ilk senede playoff oynayarak birinci lige çıktım fakat sonraki seneler düşme çizgisinin üstünde kalabilmek için çok çaba sarfettim en son dayanamadım bitirdiydim. Sen harika gidiyorsun, tbr
Trabzonu eli boş yolladık.Takım olarak inandık şampiyonluğa...
Türkiye Kupasında gol şov vardı ve kupa Giresun'a geldi...
Bir önceki hafta küme düşmesi kesinleşen Karşıyaka bizi fazla zorlayamadı...
Biz Karşıyaka deplasmanından 3 puanla dönerken tahmin ettiğimiz üzere Galatasaray Konya'dan 1 puanla İstanbula dönmüş ve son hafta öncesi liderlik koltuğu ÇOTANAKLAR'ın eline geçmişti...
Giresunspor - Manisaspor
Galatasaray - Gaziantepspor
Son hafta maçları.Eğer Manisa'yı geçersek Şampiyonuz
Bu maçı yarın oynayacağım.Bu gece yüreğim kaldırmadı bu maçı oynamaya...
Muhtesemsin kanka,ne diyebilirim ki baska !
İnanmıyorum yaaa... Söylediğim herşey çıkmış! Yok artık!
O zaman şimdi son hafta tahminlerime devam edeyim:
Puan durumuna baktığımız vakit Galatasaray'ın Gaziantepspor'u yenmesi çok daha kolay görünüyor çünkü zaten Gaziantepspor küme düşmüş. O yüzden senin mutlaka kazanman gerekiyor Muratçım. Manisa'nın Avrupa şansı var mı diye bakıyorum. O da yok. Aslında senin kazanman da kolay gözüküyor. ama tabii ki bu futbol her türlü sürpriz olabilir. Ama şunu da yine söylüyorum:
Kendi evinde Trabzon'u, G.Saray'ı ve F.Bahçe'yi yenen Giresun Manisa'yı hayli hayli yener diye düşünüyorum.
Umarım yine dediklerim çıkar... Bir G.Saray'lı olarak senden şampiyonluk bekliyorum açıkçası.Bizim müzemizde o kupa çok var ne de olsa...
![]()
Tebrikler Murat Abi,buraya kadar işi çok iyi götürdün,son hafta Manisa'yı da yener şampiyon olursun bence![]()
Tebrikler Murat abi Manisayı yenip şampiyon olacağına inananlardanım bende.
Ben susuyorum SS'ler konuşsun
![]()