Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 274 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Maç | Fenerbahçe - Sevilla

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Fenerbahçe.Skor pek iyi sayılmaz ama gene de UEFA Şampiyonunu yendiler ve iyi bir prestij ve para kazandılar.Keşke 3-1 bitseydi bari.Gene de Fenerbahçe'nin bir avantajı var.Bu avantajı İspanya'da iyi kullanmak zorunda.Bugün sıra Galatasaray'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

.Fenerbahçe'nin En Önemli İsmi EDU DRACENA.Yaptığı hataları sayamıyorum.Grupta Fenerbahçe'nin yediği gollerin çoğunu Edu attı,attırdı.Bu maç %80 hata yapıcaktır.Rakip bu kez çok daha zor Edu herkesten çok zorlanıcaktır....
    Seni Tebrik ederim

Gelelim maça;

Fenerbahce oyunun belli dakikalarında çok etkili oldu..Sevilla baya iyi paslar yaptı..son 20 dakika bu paslar'ı daha yapamadı..Fenerbahce seyircisi takımı biraz daha ateslese idi 4-2 falan olabilirdi..Nedense Takım gol atınca bagırıyorlar..Sevilla gol atıyor sesleri cıkmıyor..
    Ugur boral ve Selçuk iyi oynadı...Lugano'da baya hırsılı idi...Dani Alves baya oyunu sogutmaya calısdı..

Kazanmamız çok iyi..Yanlız 3-2'lik skor riskli..tebrikler fenerbahce..

Son olarakta; halit kıvanç maçı izlerken beni deli etti..Tamam fenerli ama bu kadar fanatik olunmaz yahu..Ayyy,uyyy,hiiii, demesi süperdi

Penaltı olayına gelelim;İkiside penaltı degil..ikiside carpma hatta son 2.top rakibin eline geliyor hem topu görmüyor hemde arkadası sasırtıyor..

Yanlız hakem bazı kartları çok yanlıs cıkardı..Dani alvesi hiç uyarmadı..

Şimdi Galatasaray maçı sonra 4 Mart'ı bekliyoruz
    Last edited by Emurafu : 21.Şubat.2008 at 13:46

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

teşekkürler cocuklar herşeye rağmen (hakem ve edu) yinede bize bu gururu yaşattınız

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    ben dedim iki tane el pozisyonu var diye ilkinde el kapalıydı ama ikincisinde top çarpıp önüne düştü hakemin tam önünde.
    Eğer değil diyorsan buna penaltı Burak abi valla helal olsun derim
    Aslında yorumları hızlı okurken kimin yazdığını unutmuştum. Ancak iki penaltımız verilmedi diye okuduğum yorum Karizma_Aykut adlı arkadaşımızındı. Burada kimin yazdığı önemli değil tabi. Yorumcuların her pozisyonda kart istemesi her pozisyonda hakemi kötülemeleri bu etkiyi oluşturdu. Hakemin hatalı kararlarıda oldu oyuncu etkisinde kalıp kartta çıkardı. Fakat doğru kararlarında da insanları etkilemek yorumculara yakışmıyor. Bugün uyandığımda düşündüm. Fenerbahçe gerçekten büyük bir zafer kazandı. Ama şuan düşünüyorum. Ya kaybetseydi. Herkes hakem yaktı etti diyecekti. Hakemin yanlışı vardı ama maça tesir edecek bir yanlışı yoktu. Yorumcuların bu tavrı ile zaten maçı yoğun yaşayana Fenerbahçeli herkes tarafsız düşünemez hale geldi. Bizim maçta olsa bizde aynı duygulara gireriz. Marsilya - Beşiktaş maçında da yaptılar. Çok sert oynuyorlar çok sert derken Beşiktaş'ın hiçbir hatası kalmadı ve kaybetmenin tek sebebi sert oynamaları ve hakemin göz yumması olarak görüldü. Oysa adamlar topa sert oynuyordu. Keşke Beşiktaş'ta karşılığını verebilseydi.

Dediğin pozisyona gelirsek top ortalanıyor. Eline çarpan oyuncu kafaya yükselen oyuncudan sanki kendini sakınır gibi çekilirken topu dahi görmüyor. Top gelip eline çarptığında top ortanın geldiği kısma doğru düşerken oyuncu önce topun tersi yöne hamle ediyor sonra topa doğru yöneliyor. Topu doğru dürüst görmeyen bir kişi elini topa nasıl ayarlayabilir. Kafaya çıkan oyuncu topu karşılar mı sekecek mi bilmiyor. Topa elle müdahalesi olsa topun nerede olduğu konusunda şaşırmazdı. Dediğim gibi önce Fenerbahçe kalesine göre sol kısma ardından topun diğer yöne gittiğini görünce hemen oraya yöneliyor. Tabi bu anlattıklarım anlık gelişmeler. Eğer bu oyuncu çok iyi rolcu ayrıca göremediği topa elle müdahele edecek kadar hisleri kuvvetli diyorsan o halde penaltı yoksa penaltı ile uzaktan yakında alakası yoktur.
    Last edited by DisCo : 21.Şubat.2008 at 14:33

Güzel bir galibiyet aldık.Avupa'nın devlerini kadıköy'ün çimlerine gömmeye devam ediyoruz.Maça gelince:
    Edu yine yaptı yapacağını umarım diğer maçta böyle bir hata yapmaz.
    Deıvıd,aurelio ortalıkta görünmedi.Alex sırf pas attı.
    Volkan ve selçuk bence maçın en iyileriydi.
    Roberto Carlos tecrübesiyle maça ayrı bir hava kazandırdı.
    12. adam fenerbahçe'nin gollerinden sonra destek verdi neden böyle oldu anlayamadım?Fakat bir grup desteğinin hiç eksiltmedi.
    Umarım deplasmanda avantajlı bir skor elde edip çeyrek finale yükseliriz...
    Tebrikler FENERBAHÇE....

Sahtekarlar Topluluğuna dersini verdik...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Tebrikler Fenerbahçe iyi oynadık ama bundan daha iyi oynadığımız maçlarda var onlardan birini İspanya'da oynayıp orda turu geçmemiz lazım.

Sevilla'nın göbeği çok kötü yani Lugano da Kezman da bomboş attı.Bu yüzden deplasmanda özellikle duran toplardan gol atacağımızı düşünüyorum.

Küçük bi not: Bu Kadıköy'de yendiğimiz 6.UEFA şampiyonu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tebrikler F.Bahçe...

3-2 ve ya 10-0 sonuçta F.Bahçe Ş.Ligi 2.turunda kendi sahasında yenmesi gereken rakibini dize getirdi.Avantajlı ve ya avantajsız skor,benim için galibiyet önemlidir.İnşallah orada da en iyisini yaparlar ve çeyrek finale çıkarlar.Tamam belki biraz zor ama imkansız değil.Yeterki kendi oyununu oynasın F.Bahçe,beraberilğe oynamasın,yaslanmasın yoksa kesinlikle mağlubiyeti kabullenmiş olur.Çünkü Sevilla pas organizasyonunu mükemmel yapıyor,savunmayı her türlü açar.Belkide Ş.Liginde bunu en iyi yapan takım.Bu pas trafiğini engellemek için F.Bahçe Maldonado,Selçuk,Aurelio üçlüsü ile maça başlamalı.Ve mutlaka Semih,Alex ikilisi oynamalı.Haydi hayırlısı...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Bol gollü bir maç bekliyorum bende.3-2 lik bir Fenerbahçe galibiyeti gelebilir.
    Beklediğim gibi bir maç oldu.Bol gollü,bol pozisyonlu,heyacanlı,çekişmeliSkoru da doğru tahmin etmişim.Kezman çok gayretliydi.Uğur iyi başladı devamı gelmedi.Deivid aşırı suskun.Alex taraftarın beklediği kadar iyi olmasa da fena değildi.Aurelio-Selçuk ikilisi çok koştular,mücadele ettiler.Bazen basit pas hataları yapsalar bile iyiydilerEdu bence iyi bir defans oyuncusu değil.Lugano ondan 10 kat iyidir.Adamın bütün büyük maçlarda hatası var.Volkan da kalesinde güven verdi banaKazanmak yenilen 2 gole rağmen güzel.Orda Fenerbahçe'nin işi kolay olmayacak ama tekrar söylüyorum neden olmasınBu arada ben de taraftarın suskunluğuna anlam veremedim.Ama kareografiler harikaymış gerçekten

“Yenilseydik daha çok üzülürdüm”

Sevilla ile yaptığımız maçta şanssız bir şekilde kendi kalesine gol atan defans oyuncumuz Edu, pozisyon için üzgün olduğunu ancak alınan galibiyetle üzüntüsünün azaldığını söyledi.
    Maç sonrası açıklamalar yapan Edu, "İlk önce bu pozisyon için çok üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Bu tarz şeyler futbolun içinde var. Ne yazık ki, bu benim başıma bir daha geldi. Topu uzaklaştırmaya çalıştım. Bir daha olmaması için daha çok çalışmam gerek. Ayrıca şansın da biraz insanın yanında olması lazım. Pozisyon için üzgünüm ama yenilseydik daha çok üzülürdüm" dedi.
    Kendi kalesine gol attığı pozisyonu da anlatan Edu, "Bu tarz seyirci baskısının çok yüksek olduğu maçlarda, gürültüden bazı şeyler duyulmuyor olabilir. Ters bir toptu. Gürültüden dolayı anlaşmazlıklar oldu. İkinci kez başıma geldiği için üzgünüm. Ancak maçı kazandığımız için mutluyum" diye konuştu.
    Kaynak:Fenerbahçe Resmi Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

http://www.youtube.com/watch?v=DWKHi1gFrjY

http://www.youtube.com/watch?v=D3qKSN3xSI0

1.video Fenerbahce Sevilla macı Kezmanın 1. golu
    2.video Fenerbahce Schalke Appiahın 3. golu

Dikkatli dinleyin aradaki tribun sesinin farkına varacaksınız.1. video da spikerin ve
    yanındakilerin sesi cok rahatca duyuluyor.Digerinde sesi tribunlerin gol sevincine karısıyor.
    Yani eskiye gore daha cok kısıyorlar sesi.Tabiiki bunu yaparken kendilerine gore haklı
    nedenleri vardır.
    Ama aradaki farkı sizlerde görebilirsiniz spikerin ses farkından..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Hedef Gol yememekti.Olmadı..Ama galip gelmekte Ayrı bir Keyif...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler Fenerbahçemize.

Maçı çok fazla izleyemedim ancak 3-2'lik bir zafer asla kötü olamaz

Hepsinin ayaklarına sağlık.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Hedef Gol yememekti.Olmadı..Ama galip gelmekte Ayrı bir Keyif...
    En güzel yorumlarda biri diye düşünüyorum. Sevilla'nın gol yiyeceğini herkes biliyor. Ama onlara başarıyı getiren yediklerinden fazla atmaları veya yenilselerde tur için gerekli golleri atmalarıydı. Galip gelmek zaten hem moral hem prestij açısında çok önemliydi. Ama maçın kilit noktası gol yememekti.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yahu sonucunda yenebildiğimizi gördük, orada beraberlik halinde çıkıyoruz... Hiç olmadı 1 gol atsak süper olur..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sevilla kendi sahasında nasıl oynar o maçta bilinmez ama iyi oynadıkları gerçek.Aslında farklı kazanabilecek bir maçtı olmadı en azından edu o hatayı yapmasaydı.3-1 veya 2-0 kazansaydı fb turu %90 geçerdi bence şimdi ise %60 bana göre..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Yahu sonucunda yenebildiğimizi gördük, orada beraberlik halinde çıkıyoruz... Hiç olmadı 1 gol atsak süper olur..
    Baktığımız zaman Fenerbahçe'nin dün akşam kazandığını herkes gördü. Burada gelip Fenerbahçe kazandı dememin bir anlamı yok. Kazandı ama nasıl kazandı. Attığı goller neydi yedikleri nasıldı. Bu skor bir dahaki maç için yeter mi yetmez mi? Hakem nasıldı. Tribünler nasıl. Kısaca görünmeyen noktaları belirterek fikir alışverişi içerisinde hem muhabbetimizi yapacağız hemde fikir belirteceğiz.

Her yazılan yoruma yendik ya ohh yendik ya ohhh yaparsak forumun anlamı kalmaz.

Şu şekil düşündüğümde Fenerbahçe deplasmanda bu skorla kaybetseydi. Sevilla'nın şansı Kadıköyde hiç olmazdı değil mi? 1-0 yahu orda 2 attık burda 1 atarız derdik. Sevilla'ya her türlü beraberlikte çıkıyor ihtimalini vermezdik.

Uğur, sağ kanatlarını felç etti.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Baktığımız zaman Fenerbahçe'nin dün akşam kazandığını herkes gördü. Burada gelip Fenerbahçe kazandı dememin bir anlamı yok. Kazandı ama nasıl kazandı. Attığı goller neydi yedikleri nasıldı. Bu skor bir dahaki maç için yeter mi yetmez mi? Hakem nasıldı. Tribünler nasıl. Kısaca görünmeyen noktaları belirterek fikir alışverişi içerisinde hem muhabbetimizi yapacağız hemde fikir belirteceğiz.

Her yazılan yoruma yendik ya ohh yendik ya ohhh yaparsak forumun anlamı kalmaz.

Şu şekil düşündüğümde Fenerbahçe deplasmanda bu skorla kaybetseydi. Sevilla'nın şansı Kadıköyde hiç olmazdı değil mi? 1-0 yahu orda 2 attık burda 1 atarız derdik. Sevilla'ya her türlü beraberlikte çıkıyor ihtimalini vermezdik.
    Biliyor musun ben senin mesajını görmedim yazarken sanki sana yazmış gibi oldu ama alakası yok

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bence dün öyle ahım şahım bir top oynamadık zaman zaman üstünlüğü ele aldık ama o kadar ilk ve ikinci yarının ilk 10 dk sında orta sahayı geçmekte zorlandık ama o baskıyı attıktan 6-7 dk sonra goller bulduk ve maç bu şekilde bitti yalnız benim gördüğüm olay;
    yarım yamalk futbolla son iki yılın uefa şampiyonunu yenebiliyorsak inter maçında oynadığımız futbolu oynasak yarı final bile hayal değil (cambiassonun topu ısırması hala aklımda)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Biliyor musun ben senin mesajını görmedim yazarken sanki sana yazmış gibi oldu ama alakası yok
    Güzel denk gelmiş

Bu arada Fenerbahçe, her sene Kadıköy'de bir Uefa şampiyonunu malesef yeniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bana sorarsanız Dün Şampiyonlar Liginde'ki kötü futbollardan birini oynadık diye düşünüyorum..

Edu'ya gelince forvet transferine gerek yok biz bi defans alalım.. Edu'yu forvete koyalım daha iyi olur.. Bu kaç oldu yeter artık..

+ Geçenki röportajında Şampiyonlar Ligine daha çok konsantre oluyorum demişti.. Eğer buysa hiç olmasın..

Liverpool maçnı izleyen varsa Cordoba'nın, Edu'nun pozisyonuna benzer bir pozisyonda topun nasıl kesileceğini ders verir gibi gösterdi.. Adam Alex'ten fazla gol attı ya Şampiyonlar Liginde..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Öncelikle Fenerbahçe'yi kutluyorum . Hem ülkemize kazandırdığı puanlardan dolayı hemde prestijimizi artırdığı için. Tek eleştirim ise böyle bir başkana,oyuncu kadrosuna, o mükemmel stada dünkü izlediğim taraftarlar yakışmıyor. Fenerbahçe taraftarının sesinden çok Halit Kıvanç'ın ilginç betimlemelerini duyduk.. Çok heycanlıydı zaten. 55 bin kişilik staddan bu kadar ses çıkması gerçekten çok şaşırtıcı. Herşey ellerinde mevcut ama bunu nasıl beceremiyorlar anlamıyorum. Tek yaptıkları sarı-lacivert kısır döngüsü.. O stadı cehenneme çevirme şansları elinde var ama nedense bunu başaramıyorlar. Skora gelince elbette deplasman için pek de avantajlı bir skor olmadı ama en azından galip gelerek belkide 1 adım önde gidecekler İspanya'ya . Keşke 2 gol yenmeseydi çünkü Sevilla kadrosu her an gol atabilecek düzeyde. Umarım F.bahçe'nin şansı yanında olur. Edu'yu hiç beğenmediğim için dünkü hatasını hiç mazur görmedim. Maçın kader adamları Gökhan Gönül ve Semih'ti. Uğur Boral sağ kanadı felç etti denmiş ama çoğu çalımları kendine attı,deparı basıyor ama nafile.. Şu şans olayı da heralde Semih'i çok seviyor. Deplasmanda kesinlikle Deivid'in oynamaması gerekiyor. Onun yerine ortasahada basacak bir oyuncu oynamalı..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bu arada güzel espriler dolaşıyor etrafta.. En azından küfürlü şeylerdense böyle espriler çok daha hoşuma gidiyor.

Spiker: "Ah edu napıyorsun"
    Edu : "kaLe benim kaLem oLduundan bi probLem yok"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bu arada Fenerbahçe, her sene Kadıköy'de bir Uefa şampiyonunu malesef yeniyor.
    neden Malesef?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    neden Malesef?
    G.Saray bunlardan biri olduğu için herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray'ı yeniyor ve bende Galatasaraylıyım. O nedenden malesef.

Lütfen her yazılana kışkırtıyor mantığıyla yaklaşmaktan vazgeçelim. Yoksa mesajlarımızı silmek zorunda kalıyoruz.
    Last edited by DisCo : 21.Şubat.2008 at 18:34

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

DisCo gereksiz bir cümle olmuş bence

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

DisCo gereksiz bir cümle olmuş bence
    Gereksiz derken hangisinden bahsediyorsun. Olaya biraz espiri kattım fena mı oldu.
    Last edited by DisCo : 21.Şubat.2008 at 18:39

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Dikkatimi çeken bişey var..

Fenerbahce bu yıl Avrupa kupalarında en fazla puan toplayanlar arasında Man Utd. , Barcelona, Sevilla ve Arsenalle beraber lider konumda.. 16 puan toplamışız avrupada şuana dek.. Yani Ülke Puanına 16 net puan kazandırdık..

Ayrıca Fenerbahce; Liverpool, Chelsea, Bayern Münich, Milan, İnter, Roma gibi Avrupanın dev klüplerini de geride bırakmış durumda..

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri