a) Adnan gitmez, Kalli gitmez, bu takım da böyle gitmez
b) Adnan gitmez, Kalli gitmez, bir şans ile şampiyon olunur, ama avrupa arenasında aynı tas yanı hamam olur
c) Özhan uyanır, ağırlıgını koyar, Adnan'a Kalli'ye bi destur çeker
d) Özhan gider, Adnan başkan olur, Kalli'ler el üstünde tutulur, Lincolnler,Songlar,Nondalar kulübede oturur
e) Hiç sanmıyorum ama, Adnan kendine çeki düzen verir adam gibi işler yapar, Kalli istifa eder ya da bir şekilde postalanır, sıfırdan yapılanma - projeler başlar
Bu ağır yenilginin sebebi Kalli'dir.En büyük hatası sahaya yanlış bir kadro sürmesiydi.Song ve Nonda gibi iki tecrübeli oyuncu yedekte tutulursa zaten baştan kaybedersiniz.Maç boyunca Emre Güngör'ü izledim Emre çok tedirgindi.Gerçi takım toptan kötüydü ama Song gibi bir oyuncu takıma güven verir onun oynamaması çok yanlış bir karardı.Barış Özbek'te defansın sağında çok sırıttı.Bana göre bu mevkiide Sabri ile başlamalıydı.Bu hatalar zinciri ile sonuçta sahadan boynu bükük ayrıldık.Belki de dünün tek sevindirici olayı Barusso'nun attığı goldü.Bu yenilgi sonrası Galatasaray'ın toparlanması lazım;yoksa lig ve Türkiye kupası zora girebilir.
Kalli den başka sebep aramaya gerek yok herhalde..Konya maçı hava şartı falan filan bunlar büyük takımlarda bahane olamaz..Nedir yani yorgunluk bunlar bahane olamaz..Kallinin yanlışlığından başka sebep bulmak olanaksız gibi![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
tamam işte Tarık Abi bende onu diyorum adamlar yorgunluktan sahada ölü gibi gezdiler.Dikkatli bakınca hiç koşmadıkları görünüyor. Top sadece bizdeyken koştular. Onlardayken çok az pres yaptıklar.
Yanlış anlaşılma olmasın yenilgiyi konya maçına bağlamıyorum.Sadece etkisi vardı diyorum.Tüm suç Kallinin
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu maçın bu sonuca gelmesisn tek sorumlusu kallidir bence başka birşey demeye gerek yok yazıkkk!...