Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 330 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç | Fenerbahçe - Chelsea

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet, Mehmet, Mehmet!!!

Road to Moscow bee, geliyoruz bee. Bu takım Stamford Bridge'de Chelsea'ye gol atar. Hepinize Yürekten İNANIYORUZ!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

İşte budur,

İçimizdeki Chelsea'lilere inat.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Söyleyecek birşey bulamıyorum Oley Oley Oley !!!

öncelikle bi gsli olarak en basta volkanı tebrik ederim.guzel kurtarışları olmasaydı bu mac boyle olmazdı.farkı önledi ve takıma cok buyuk bi motive sağladı.2.tebrik ise takıma 2 yarı bırakmadılar macı.tebriklerrrrrr

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Lalalala Feneeeeeeeer.

Helal olsun çocuklar, helal!

Selam olsun içimizdeki Chelseali lere.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

2 senedir yenilmeyen Chelsea'yi yendik.

Dur Chelsea! Bilmeden gelip bastığın
    Bu stat,bir devrin battığı yerdir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yusuf parayı kırdın hadi hayırlı olsun
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Helal be çocuklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar.İşte bu kazandık.Takım olduğumuzu gösterdik onlarda para varsa bizde de yürek var.ROAD TO MOSCOW.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İlk yarı Chelsea tek kale oynadı fakat sadece 1 gol atabildi.İkinci yarı 60'a kadar Fenerbahçe yine iyi değildi fakat sonradan hareketlendi.Kazım'ın golünden sonra Fenerbahçe coştu resmen.Drogba Fenerbahçe defansı arasında kaynadı gitti 60'tan sonra.Yine birkaç top kaptı fakat değerlendiremedi.Alex pek maçta görünmedi.Aurelio çok çok iyi oynadı.Volkan harika kurtarışlar yaptı.Deivid'in golü muhteşemdi.Tebrikler..Bakalım rövanşta neler olucak.Fenerbahçe beraberliğe oynuycaktır orda.Yarı finale çıkma şansları yüksek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Chelsea şimdiye kadar kaç gol yemişti?

Ne kadardır yenilmiyordu?

Bizim Takım harbi diyorum uğur deniyor
    Kadıköy'de kendi kalemize gol atarsak o turu geçiyoruz

Nesil
    2006

Yoruma gerek yok, yanıtımızı her zaman olduğu gibi genen sahada verdik. İçimizde ki Chelsealilere selam veriyorum. İmzama yazmıştım geldikleri gibi giderler. Öylede gidecekler. İnşallah o malum kişiler uğurlamayada gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bize bu gururu yaşattığın için teşekkürler fenerbahçe iddaa ediyorum ordaki maçta 2-1 biter penaltılarla tur atlarız

İçimizdeki Chelsea'lilere selam olsun

Deivid'in golü neydi öyle inanılmazsın sen ya.. Chelsea buraya 2 gol yiyerek geld i4 golle gidiyor be işte bu ! stamford brigde yien sevilla deplasmanı gibi olucak turu Fb geçicek !!bu arada kazım ın golünde Aurelio nun asist ne öyle Aurelio'suz FB düşünemiyorum artık nası bi adamdır bu ya . Helal olsun sahadaki tüm oyuncularımıza en başta Aurelio'ya! Volkan'ı da unutmamak gerek .. neyse önemli olan yenmekti bir golü de atmsaydık kendi kalemize süper olurdu ama turu geçiceimizi düşünüyorum!! chelsea çıktığında demiştim yarı finaldeyiz diye olcak ya olcak olcak,!! uzun zamandır böyle sevinmemştim gerçekten süper oldu bu ya helal olsun be !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Vallahi helal olsun. Maç içinde aklımdan şunu geçiriyodum. Alex'in herşeyi var ama Hagi gibi şutları yok dedim. Hatta forumda belirtsem kesin yanlış anlaşılır diye düşüncemin devamını getirdim. Sonra Deivid bi yapıştırdı kendi kendime güldüm.

Maçın adamı Volkan'dı. Ne olursa olsun İngiltere'ye yenilmeden gitmek önemliydi. Galip gelerek bunu gerçekleştirmek süper oldu.

Ayrıca bu Drogba harbiden insan azmanı şaştım kaldım.

Son olarak bana göre Fenerbahçe deplasmanda gol atar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte Görmek istediğimiz Tablo.

Devre arasında da dedim Kazım oyuna girmeli diye, girdi oyunun şeklini değiştirdi. Bence Uğur biraz dinlendirilmeli Kazım'a ligde de daha çok şans verilmeli.

Zico Deivid'i çıkarmadı büyük riske girdi ama aldığı bu risk yine lehimize sonuçlandı.

Maldonado çok güzel oynadı. Oyun stilini çok beğendim şahsen. Basit oynuyor ama etkili, akıllı oynuyor. Ne yaptığını bilerek oynuyor.

Grant buraya dersine iyi çalışarak gelmiş. Sağ taraftan defans zaafımızı iyi gördü, Önder'in üstüne iyi oynadı ilk yarı devamlı ordan geldiler, ikinci yarı zaten iyi oynaya bizdik o yüzden pek etkili olamadılar. Ayrıca Makelele ile Alex'i çok iyi durdurdu. %10'luk bir kapasite ile oynayabildi Alex.

Şahsen Kezmanı bu maçta beğendim. Etkili ve istekliydi. Semih ise her zamanki gibi oyuna girdi ve oyunun şeklini tamamen değiştirdi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Budur işte !!!.Chelsea'yi de elersek kimse şaşırmasın.Şuana kadar 2 gol yemiş takıma 2 tane attık.

Bizi destekleyen bütün diğer takımlı arkadaşlardan Allah razı olsun.. Diğerlerini hava alanına bekliyoruz. Uğurlamaya...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post

.2.yarı kendimiz gibi oynarsak bu sahadan 2-1 gibi bir skorla çıkıp bi nebzede olsa avantaj yakalayabiliriz.
    Tahminimin tuttuğuna sevindim.Acaba bende Batuhan abi gibi Bay Ossman filanmı yapsam.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    annem bana ingiltereden chelsea forması almışşş haftaya kadıköyde turlarım
    Turu atlayalım Fenerbahçe forman benden o zaman turlarsın nerde turluyacaksan..

Fenerbahçe bu sene süper bir gelişme gösterdi, Avrupanın Devi olma yolunda büyük bir adım attı, İspanya da attığımız çeyrek final turunu İngilterede de atacağız.

İmkánsız diye birşey yoktur, biz TÜRKLER zoru severiz..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sacrameNt View Post
    Bizi destekleyen bütün diğer takımlı arkadaşlardan Allah razı olsun.. Diğerlerini hava alanına bekliyoruz. Uğurlamaya...
    Hazır uğurlamaya gitmişken, uçağa binsinler. Stanford Bridgte de desteklerler. Malum onların taraftarından daha çok istiyorlar Fenerbahçe'nin elenmesi. Onlara inad kazandık ya çok mutluyum. Bu gece rüyalarında Deivdin'in 90'a taktığı golü görsünler...

Tebrikler Fenerbahçe...

Grant'ın avantaj olduğunu bu gece hep beraber gördük valla ...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Evet Batu bende en çok onlara KAPAK niteliğinde bir skor aldığımız için sevinçliyim.

Nesil
    2006

Biz oynadık onlar seyretti. Önce onların golünü attık, sonra kendi işimizi bitirdik. Kendin pişir kendin ye hesabı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şampiyonlar Ligi'nde bu yıl harikalar yaratan Fenerbahçe, aynı zamanda kendi kendine de rakip oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkarak ülkemizi gururlandıran Fenerbahçe, bu sezon inanılmaz bir istatistiğe de imza atıyor !.. Avrupa arenasındaki başarılı savunmasıyla öne çıkan Fenerbahçe, aşnı şekilde savunmada yaptığı akıl almaz hatalarla da izleyenleri hayrete düşürüyor.

Lig TV'nin haberine göre bu sezon Ön Elemeler de dahil olmak üzere tam 10 maça çıkan sarı lacivertliler bu karşılaşmalarda toplam 11 gol yedi. Chelsea maçında yenilen ilk golle de bu sayı 12'ye yükseldi. Ancak çarpıcı olan Fenerbahçe'nin bu 12 golden tam 3 tanesini kendi kalesine atması, diğer 3 tanesini ise akıl almaz hatalarla yenmesi. Yeni Fenerbahçe yediği 2 golden 1 tanesini rakibe ikram ediyor !..
    EDU'DAN RAKİBE ASİST !..
    Fenerbahçe'nin harakiri kabusu Moskova'da başladı. Şampiyonlar Ligi gruplarına Inter galibiyeti ile başlayan sarı lacivertliler ikinci maçına CSKA Moskova deplasmanında çıktı. Alex'in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapayan Fenerbahçe, ikinci yarıda adeta Edu'yu durduramadı. 50. dakikada hatalı bir geri pası ile Krasic'in golüne asist yapan Edu, bundan 3 dakika sonra da bir penaltıya neden oldu. Fenerbahçe, 85. dakikada Deivid'in attığı gol sayesinde 1 puanı kurtardı.

EDU BU KEZ GOL ATIYOR !..
    Moskova'da Fenerbahçe'yi mutmelen bir galibiyetten eden Edu, gruptaki son maçta da sahneye çıkıyordu. Sarı lacivertlilerin kazanmak zorunda olduğu CSKA Moskova sınavının 30. dakikasında Edu topu kendi filelerine gönderiyor ve Fenerbahçe 1-0 yenik duruma düşüyordu. Neyse ki bu golden hemen 2 dakika sonra Alex müthiş bir füzeyle fileleri havalandırıyor, ardından ilk yarının ve maçın son dakikasında 2 kez sahneye çıkan Uğur Boral Fenerbahçe'yi 3-1'lik galibiyete taşıyordu.

YİNE EDU, YİNE KENDİ KALESİNE !..
    Edu ne kadar iyi oynarsa oynasın, ne kadar iyi mücadele ederse etsin kendini tutamıyordu !.. Yer Kadıköy, Rakip Sevilla, Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçı... Fenerbahçe 17. dakikada Kezman'ın attığı golle 1-0 öne geçmiş, aradığı avantajlı skoru erken bulmuş. Ama CSKA Moskova maçlarının talihsiz ismi Edu yine sahneye çıkıyor, 23. dakikada kendi filelerine gönderdiği topla skoru eşitliyor. Hakem son düdüğü çaldığında 3-2 kazanmış taraf olan Fenerbahçe'de herkes yenilen ilk gole yanıyor.

VOLKAN'DAN 2 GOL HEDİYE !..
    Kadıköy'de 3-2 kazanan Fenerbahçe, rövanşta tedirgindi. Çünkü rakip son 2 yılın şampiyonuydu. Kendi sahasındaki ektili futboluyla tanınıyordu. Nitekim korkulan da olmuştu, Fenerbahçe çok erken 2 gol yemişti. Ama goller akıl alır gibi değildi. Kaleci Volkan üzerine gelen 2 şutu da içeri almış, zafer beklenen geceyi kabusa çevirmişti. Ancak Devler Liginde yediği onca hatalı golün üstesinden gelmeyi beceren Fenerbahçe bunun da üstesinden gelecekti. Üstelik penaltılarla, üstelik o inanılmaz golleri yiyen Volkan'ın 5 penaltıdan 3'ünü kurtamasıyla...

ŞİMDİ DE DEIVID !..
    Fenerbahçe'nin kendi kendini yakma hastalığı Chelsea maçında da ortaya çıktı. Çeyrek Finalin ilk ayağında İngiliz devini ağırlayan sarı lacivertliler dengeli bir şekilde 0-0 devam eden maçta bu kez de Deivid'in kurbanı oldu. Şampiyonlar Ligi'nde tam 4 gol atan Brezilyalı golcü 5. kez fileleri havalandırıyordu ama bu kez sevinen karşı taraftı.

Fenerbahçe'nin bu sezon oynadığı Şampiyonlar Ligi maçları şöyle:
    Fenerbahçe-Anderlecht: 1-0
    Anderlecht-Fenerbahçe: 0-2
    Fenerbahçe-Inter: 1-0
    CSKA Moskova-Fenerbahçe: 2-2
    PSV Eindhoven-Fenerbahçe: 0-0
    Fenerbahçe-PSV Eindhoven: 2-0
    Inter-Fenerbahçe: 3-0
    Fenerbahçe-CSKA Moskova: 3-1
    Fenerbahçe-Sevilla: 3-2
    Sevilla-Fenerbahçe: 3-2
    Fenerbahçe-Chelsea: 2-1
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AnaLize feLan gerek yok.

Muhteşem bir gaLibiyet, hakediLmiş bir zafer ve büyük mutLuLuk

KaLdı son 90

TebrikLer Fenerbahçeye.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ben CNN INTERNATIONAL da kocaman Fenerbahçe amblemini gördüm ya, BBC'nin bas bas fener diye bağırışını görüdm ya.. Ne deyim ki..Çok mutluyum.. Helal olsun Fenerbahçe...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Chelseayi yeneceğiz her zamanki uğurumu deniyorum
    Gercekten inanamıyorumBu uğuru deneyen ben ve Atakan.Kendisi her zorlu mac öncesinde olmaz bu sefer abi der,ben olur olur derim ve de bildiğimiz 4.maç oluyorKendisine sevgilerimi yolluyorum.Aykutcumla da mac öncesi ve sonrası muhabbetlerimiz oluyor.Mustafadan skor tahmini alıp tv basına gecerim
    2.golde bi bakmısım atletle balkondayımİnanamıyorum yarı finale bir adım kaldı soktayım sokta
    Cümlelerimde anlam kaymasından dolayı kusura bakmayın ama bir insanın en mutlu anlarından biri işte

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

fenerbahcem yaptı yapacağını deividin ayakta alkışlanacak golle ceyrek final ilk macında chelsea i yendi zaman bu zamandır diyorum artık biz korkmuyoruz onlar bizden korksun.

Nesil
    2006

Bağdat Caddesinde olmak isterdim.

Acaba Chelsea'nin yarın uçak saati kaçta?

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri