Yeni Kariyerin Hayirli Ugurlu olsun.. AZ guzel takim...Dembele kesinlikle satma derim..
Yeni Kariyerin Hayirli Ugurlu olsun.. AZ guzel takim...Dembele kesinlikle satma derim..
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Ari müthiş bir oyuncu gerçekten Hollanda Ligi için. Muhteşem bir performans gösterebiliyor. Şampiyonluğa oynayacağını tahmin ediyor ve transferlerini görmek için sabırsızlanıyorum.
Başarılar Dilerim.
Teşekkürler .. AZ Alkmaar fena bir takım değil Ajax - PSV - Feyenoord ile şampiyonluk için mücadele vereceğiz kısıtlı kadromuza rağmen. Çok güzel bir kariyer olacak buna eminim ..
Dembele 20 yaşında olmasına rağmen iyi bir oyuncu ama benim düşündüğüm sistemde şuanlık onu düşünmüyorum. 5-6 transfer yapabiliriz ama bunlar yıldız oyuncu olmayacaktır.Sistemimize uyabilecek ve başarıya aç oyuncuları takımıza takviye edeceğiz. Özkan Sümer'in de söylediği gibi Yıldız arayanlar gökyüzüne baksın![]()
Başarılar dilerim abi umarım uzun soluklu olur ve umarım hedeflediğin başarıları yakalarsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
başarılar abi takipçinim transferleri ve hz maçlarını bekliyoruz..
Bu arada 8.0.2 ile oynuyorum.
Transferi bir an önce bitirip hazırlık kampına tam kadro girmek için Az Alkmaar klubunde transfer çalışmalarına hız verildi.
Ve Az Alkmaar'da ilk imza atıldı..1.92 boyundaki Belçikalı Tom De Sutter Cercle Brugge klubünden 1 m euro ya transfer edildi. Oyuncumuzla 5 yıllık sözleşme imzaladık.
Az Alkmaar'ın bu seneki gol yükünü çekecek bu oyuncuya dikkat ..
2.Transferimiz Steaua Bucharest'ten Nicolae Dica ! 2.3 m euro bonservis bedeliyle 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır..
De Sutter & Dica ikilisi taraftarın göz bebeği olacaklar
Norveç pazarına yönelen Emrah K. ve kurmayları Rosenborg'un 20 yaşındaki Ümit milli oyuncusu Per Ciljan Skjelbred ile 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Kulubüne 1.5 m euro bonservis bedeli ödenmiştir.
Sürpriz bir isim ! Nürnberg'in 19 yaşındaki 1.92 boyundaki Avustralya'lı Milli oyuncusu Matthew Spiranovic Az Alkmaar'da .Defansta oynayan bu oyuncumuz ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Bonservis bedeli olarak 1.7 m euro ödenmiştir.
Arjantin liginde Racing Club forması giyen 20 yaşındaki sol bek Gonzalo Garcia 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Hızlı ve teknik olan bu genç oyuncumuz ilk 11'i zorlayacaktır. Bonservisi ise sudan ucuz. Sadece 26 K
Ve son olarak kadroyu geniş tutmak için Belçika'nın Zulte Waregem kulubünün golcü oyuncusu Tim Matthys ile 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Bonservis bedeli 525 bin euro.
Evet baştada belirttiğim gibi yıldız olabilecek , başarıya aç ve sistemimize uyabilecek oyuncuları kadromuza kattık.. Transferlerin hepsine kefilim. Bütün sorumluluk benimdir.. Bizi takip etmeye devam edin
Kafamdaki ilk 11'de şu şekilde..
GK-Joey Didulica
DR-Kew Jaliens
DC-Barry Opdam
DC-David Mendes da Silva
DL-Sébastien Pocognoli
DM-Demy de Zeeuw
DM-Stijn Schaars
AMC-Simon Cziommer
AMC-Haris Medunjanin
AMC-Nicolae Dica
SC-Tom De Sutter
Özellikle çoğu kariyerde transfer edilen ve genelde herkesin aldığı Bounanetto , Angulo, Stancu vs gibi isimlerle hiç ilgilenmedim. Umarım değişik bir kariyer olur sizlerin içinde ..
Transferler güzel abi başarılar dilerim![]()
İşte hazırlık maçlarımız .. Süre kısıtlı olduğu için 3 maç yapabildik..
Hollanda Ligi 1.Hafta - Az Alkmaar v PSV
Goller : 45' Nicolae Dica , 54' Cziommer - 81' Koevermans , 90' Lazovic
Maçın son 10 dakikasına 2-0 önde girmemize rağmen skoru koruyamadık ve 1 puana razı olduk.
Hollanda Ligi 2.Hafta - Excelsior v AZ Alkmaar
Goller : 21' Tom de Sutter , 28' Spiranovic , 66' Cziommer , 90' Dica - 42' Rojer
Yeni transferlerimizin golleriyle bu deplasmandan 3
puanla dönüyoruz evimize.
Hollanda Ligi 3.Hafta - Az Alkmaar v Roda JC
Goller : 28' v 79' Tom de Sutter , 66' Dica - 69' Roland Lamah
Kendi evimizde zorlanmadan Roda'yı 3 golle geçiyoruz.
Uefa Kupası 1.Tur İlk Maç - Az Alkmaar v FH
Goller:
Nicolae Dica ( 1)
Tom de Sutter (4,23,24,79)
Simon Ciziommer (21,28,48,85)
Stijin Schaars (35)
Kev Jaliens (42)
Fazla söze gerek yok zayıf bir takım olan İzlanda temsilcisini gole boğduk..
11-0 mı yuh yaniTebrikler
![]()
FH tam adı Fimleikafélag HafnarfjarðarYarı-profesyonel bir İzlanda takımı. Uefada ne işiniz var dedim 11 az bile onlara
![]()
Tebrikler abi lige güzel başlamışsın.Uefa mükemmel zaten aynen devam.
Hollanda Ligi 4. Hafta - De Graafschap v AZ Alkmaar
Goller :
Medunjanin (42')
Tom De Sutter (79')
Simon Cziommer (84')
Rok Kranoveter (86')
Hollanda Ligi 5.Hafta - Az Alkmaar v Heracles
Goller :
Medunjanin (28')
Tom De Sutter (72')
Simon Cziommer (73')
De Graafschap maçındaki üçlü yine iş başında ..
UEFA Kupası 1.tur 2.maçı - Fh v Az Alkmaar
Goller :
Medunjanin (3,16)
Spiranovic (23,50)
Nicolae Dica penaltı kaçırdı (90)
Bu maçıda geçerek UEFA da gruplara kalıyoruz ..
UEFA KUPASI G Grubu :
Galatasaray
Az Alkmaar
Lokomotiv Moscow
Red Star
Lillestrom
super devam ediyosun hic bozma
Valla ben bozmamak için çalışsamda Ligin 2 devi Ajax ve PSV puan kaybetmiyor bir türlü. Aramızda oynanacak maçlar çok önemli olacak zirve için.
Bu arada antremandan kaynaklanan sorunlar yaşıyorum.Antreman programından memnun değilim.Önerebileceğiniz güzel bir antreman programı olursa sevinirim.
Güzel başlamışsın başarılar...
Teşekkürler Fıratcan..
Hollanda Ligi 6.Hafta - NEC v AZ Alkmaar
Kötü oynadık ve Ligdeki ilk yenilgimizi aldık.
Hollanda Ligi 7.Hafta - Az Alkmaar v Sparta Rotterdam
Goller:
Tom De Sutter (51)
Simon Cziommer (89)
Hollanda Ligi 8.Hafta - FC Utrecht v AZ Alkmaar
Goller:
Spiranovic (17)
Medunjanin (41)
Robin Nelisse (90)
Hollanda Ligi 9.Hafta - AZ Alkmaar v Heerenveen
Goller:
Tom De Sutter (2,22)
Spiranovic (38)
Hollanda Ligi 10.Hafta - Willem v Az Alkmaar
Goller:
Tom De Sutter (76,90,90)
Spiranovic (kendi kalesine 45)
Cristiano (74)
Mükemmel bir maç oldu , Tom De Sutter in uzatma dakikalarında attığı 2 gol ile çok önemli bir 3 puan aldık..
Hollanda Ligi 11.Hafta - Feyenoord v AZ Alkmaar
Gol :
Tom De Sutter (24)
Tom De Sutter i kadromuza katarak ne kadar isabetli bir transfer yaptığımızı görüyorsunuz..
11.Hafta Sonunda oluşan Puan Durumu
![]()
Çok güzel gidiyorsun zevkli bir kariyer oluyor... Şampiyonluğu alacağından eminim Ajax ve PSV maçları dediğin gibi çok önemli bu arada bir not o 11-0 yendiğin FH benim oyunumda ŞL'ye kalmıştı![]()
hızlı girmişsin hem transfer sezonuna hem de lige başarılar dilerim ayrıca uefa ya
mukemmelsın emrah abi bu arada maartens i neden oynatmıyorsun iyi diye biliyordum ben o oyuncuyu??
Şans eseri CL'ye kalmışlardır
Teşekkürler. Hollanda'da hazırlık dönemi daha erken olduğu için transferleri yapıp taktiği oturtmaya çalıştık..
Evet Maertens iyi bir oyuncu , zaten takımda çok genç oyuncu var tam bir kolej havası yarattıkAma AMC De Medunjanin'i tercih ediyorum. Pas ve yaratıcılık bakımından Maertens'den daha iyi durumda şuan. Zamanla o da şans bulacak zaten ..
Ayrıca Tom De Sutter i tanıyanınız yoktur belkide. Pivot bir oyuncu . Hava toplarında iyi , bitirici ve güçlü bir oyuncu. 1 M euro ya alabilirsiniz. Geçen sene Trabzonspor'un da transfer listesine girmişti..
Evet öyle ama otomatık yaptırınca da oyuncu gelişimi uzun sürüyor . Örneğin forvetim niye boş yere bütün antremanlara katılsın ki. 1 ay da alacağın verimi 2-3 ayda alabilirsin ancak. Neyse buna bir çağre bulacaz. Özellikle defans oyuncularımın hızları azalıyor aerobik yüksek versemde. Aralık ayına geldim hala bazı oyuncularda gözle görülür bir gelişme görmedim.
Başarılar süper gidiyorsun 11-0 da süper turu geçersin artık![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Teşekkürler..Gruplara kaldım zaten 2.maçıda 4-0 aldık. Yukarıda mevcut 2.maçın ss'si..
Hollanda Kupası 2.Tur - Excelsior v AZ Alkmaar
Şok bir sonuçla elendik malesef. Dica maç 2-0 iken penaltıyı kaçırmasa belki maçı çevirebilirdik..Olan oldu yolumuza devam edeceğiz.
Hollanda Ligi 12.Hafta - AZ Alkmaar v Vitesse
Goller :
Spiranovic ( 66)
Schaars (75 kendi kalesine )
2 gol atmamıza rağmen 1 puanla yetindik
Hollanda Ligi 13.Hafta - FC Twente v AZ Alkmaar
Goller:
Nicolae Dica ( 7)
De Zeeuw (21)
Simon Cziommer (42,45)
Tom De Sutter (90)
Hollanda Ligi 14.Hafta - AZ Alkmaar v Nac Breda
Kendi evimizde üstün oynamamıza rağmen şok bir mağlubiyet..
Hollanda Ligi 15.Hafta - AJax v AZ Alkmaar
Hollanda Ligi 16.Hafta - AZ Alkmaar v FC Groningen
Goller:
Spiranovic ( 3)
Tom De Sutter (12)
Nicolae Dica (25)
3 Puanı 3 golle aldık..
Hollanda Ligi 17.Hafta - AZ Alkmaar v Excelsior
Gol:
Nicolae Dica (86)
Hollanda Ligi 18.Hafta - VVV v AZ Alkmaar
Goller:
Tom De Sutter ( 8)
Nicolae Dica (28)
Spiranovic (54)
Amrabat (52)
Calabro (79)
Ve İlk yarıyı bu galibiyetle kapadık..
İLK YARI PUAN DURUMU
İlk 3 şu şekilde .. 1.PSV 44 Puan , 2.AZ Alkmaar 42 Puan , 3.Ajax 40 Puan
Uefa Kupası grup maçlarınıda oynadım. Lig maçlarıyla alt alta olmasın diye Uefa Kupası maçlarının sonuçlarını birlikte koyacam.
Dica süpürmüş ortalığı resmen, helal olsun..
Bence bu gidişle şampiyon olursun, tebrikler..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Dica'yı biliyorum oldukça iyi bir oyuncu.Süper gidiyorsun Emrah abi.Devamını bekliyorum.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Dica'dan ziyade Tom De Sutter fırtınası esiyor Hollanda'da.. İşte ss'ler
Atılan gollerin dağılımı.. İlk 5..
Tom De Sutter 25 Maç , 24 Gol
Simon Cziommer 24 Maç , 12 Gol
Nicolae Dica 24 Maç , 10 Gol
Spiranovic 24 Maç , 10 Gol
Haris Medunjanin 19 Maç , 7 Gol
İlk Yarının Oyuncu Verileri..
Tom De Sutter 15 Gol ile Gol Krallığında ilk sırada..
Simon Cziommer v Koevermans 12 asist ile ilk sırayı paylaşıyorlar..
Tom De Sutter v Nicolae Dica toplamda 34 gol atarak beni yanıltmadılar.Başarımızda payları çok büyük..
Tebrikler..Çok iyi gidiyorsun..Tom De Sutter v Nicolae Dica Şow Sürüyor..
Tebrik ederim abi ligin ilk yarısını güzel bir yerde bitirmişsin.2 puanlık farkı kapatırsın.Tom De Sutter baya etkili bir oyuncu.
Süper bir başlangıç olsun dica trasnferinde çok iyi bu arada