Last edited by The.Crow : 21.Haziran.2008 at 17:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
İyi bir paraya satmışsınabi tebrikler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Jun'a o kadar para verecek FuLham varmış![]()
olsun abi sen yeni bişeyler yapar takım iyi performans gösterir
Olsun abi hazırlık maçları önemli değil ligi bekliyoruz.
vay bee hala transfer için para vermiyorlar bence yine de ligi geçen senekinden iyi bir yerde bitirirsin
TSL 1.HAFTA
MANİSASPOR : 2 - 1 : GENÇLERBİRLİĞİ
Ortada bir maçtı. Ligin ilk haftasını puansız kapattık.
TSL 2.HAFTA
GENÇLERBİRLİĞİ : 2 - 1 : BURSASPOR
Tek kale oynamamıza rağmen zor kazandık.
TSL 3.HAFTA
G.SARAY : 2 - 0 : GENÇLERBİRLİĞİ
Rakibimiz karşısında muhteşem bir futbol oynadık.Rakibi sahasına hapsettik. Ender geliştridikleri ataklardan kaleyi tutan 3 şuttan 2 si gol olunca hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık.
TSL 4.HAFTA
GENÇLERBİRLİĞİ : 4 - 0 : F.BAHÇE
Güçlü rakibimiz karşısında sahamızda bir hafta önceki G.Saray maçının performansı ile oynadık.Yani mükemmel oynadık ve bu sefer pozisyonları gole çevirip kazandık.
Bir Dost
Hellbells
Tebrik ederim abi lige kötü başlamamışsın normal başlamışsın umarım daha da iyi olursun.
gerçekten çok güzel bir kariyer uzun soluklu olması da çok iyi...
tebrikler...
TSL 5.HAFTA
KAYSERİSPOR : 1 - 2 : GENÇLERBİRLİĞİ
Ortada bir maçtı. 1-0 yenik duruma düşmemize rağmen deplasmanda kazanmak bizim için iyi oldu.
TÜRKİYE KUPASI 2.TUR
SİVASSPOR : 1 - 1 : GENÇLERBİRLİĞİ ( 4 - 3 )
Avrupa'ya kısa yoldan gitmek için Türkiye Kupasında ilerlemek istiyorduk. Zorlu Sivas deplasmanında çok çok üstün oynamamıza rağmen galibiyet golünü bulamadık. Penaltılarla elendik ve kupaya erken veda ettik.Elimizde lig kaldı. Artık iyi bir komuda ligi bitirip seneye Avrupa'da olmamız şart.
Bir Dost
Hellbells
lige güzel başlamışsın ama sivas maçı kötü olmuş ama olsun abi sen ligtende katılırsın avrupaya
Lig maçı güzel olsada Kupadan elenmen kötü olmuş abi.
TSL 6.HAFTA
GENÇLERBİRLİĞİ : 4 - 0 : İSTANBULSPOR
Evimizde güzel bir galibiyet aldık.
TSL 7.HAFTA
Ç.RİZESPOR : 5 - 1 : GENÇLERBİRLİĞİ
Maç ortadaydı. Ancak kalecimiz ve stoperlerimiz inanılmaz kötüydü.
TSL 8.HAFTA
GENÇLERBİRLİĞİ : 0 - 3 : KOCAELİSPOR
Lidere karşı evimizde dirençli oynuyorduk ancak 10 kişi de kalınca direncimiz düştü ve 3 fark oldu.
Bir Dost
Hellbells
son haftalarda yine bozmuşsun ama sana inanıyoruz başarabilirsin
Arkadaşlar bu kariyer buraya kadar.Aslında zevk alıyordum ancak save game 72 Mb oldu. Oyun yavaşladı artık zevk vermemeye başladı.Eziyete döndü. Çok lig açmanın zararlarını yaşıyorum. Aradım ama FM 2008 için save game cleaner da mevcut olmadığından bu kariyerimi bitiriyorum. Takip eden mesaj yazan herkese teşekkür ederim.En kısa zamanda yeni kariyerim ile karşınızda olacağım. Yönetici arkadaşlar konuyu kilitleyebilirsiniz.
Bir Dost
Hellbells