Hop.Livorno'ya 4 atmalar hayırdır![]()
Hop.Livorno'ya 4 atmalar hayırdır![]()
İnter gruptan gol rekoru kırarak çıkar.Deniz Gs'ye çok atma![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Şampiyonlar Ligi grup maçlarına yedek kadro ile çıkmayı planlıyorum zaten![]()
Yok yok as ile çıkta bakalım kaç gol atıcan![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Inter'in Şl grubu çok kolay gelmiş.
Milan'da çok iyi başlamış
Tebrikler Deniz.Sanıyorum ki bu sezon oluşan kadronu vermedin.Onu da eklersen.
Juventus yenilgisi kötü olmuş bence Milan için onun dışında herşey güzel![]()
Juventus yenilgisi normaldir devam Fıratcan abi![]()
Firat gercekten cok sansiz adamsin sen.![]()
yav ettim küfürü bi ben bilirim yaarkadaş yani varya spaletti girip oyuna gol atıcaktı nerdeyse roma maçında illa gol olcak...
Fıratcan sen istifa et en iyisiİntrin kadro süper cl grubuda süper
![]()
Bence Milan'a azcıkın haksızlık ediyorsunuz onun takımında benden daha çok yıldız var PA karşılaştırması yapsak eminimki o daha yüksektedir ... Kaka Silva PA 190 üzeri oyuncular Bianchi finishing 20 olduBende Zlatan dışında PAsı 190 üzerinde oyuncu yok en yüksek bitiriciliği olan oyuncu 17
Adam yıllık 200 milyon avro bütçe veriyorlar bana 70 80
![]()
Fırat abi bence gayet iyi gidiyorsun.Bence bu sene şampiyonluk senin.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Fıratcan istifa. UEFA'da bile ecel terleri döktüğün kesin eğer UEFA'yı kazanmassan intihar et.
Inter Şampiyonlar liginde gol rekoru kıracaktır. Bu kadar kolay grup gelmez.
Gol rekoru filan beklemeyin yav yedeklerle çıkıyorum Zlatanı oynatıyorum çünkü GoldenFoot'u kazanmlı yineama Genelde oynatamadğım oyunculara şans veriyorum
neyse son seriyle toplamış biraz Milan![]()
Fıratcan kümeye![]()
Fıratcan abi evinde iyisin ama şu deplasman maçlarına bir türlü çözüm bulamadın yahu.Sanki evinde ve dışarda farklı 2 takım oynuyor.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Fıratcan Abi evinde çok iyisin fakat deplasmanlarda aynı başarıyı gösteremiyorsun :S
şöle oluyo deplasmanda kaleciler 9alıyo paso 1kez gelip gol atıyolarsahamda bi şekilde atıyorum domine edip klasik fm işte..
![]()