Sayfa 8 / 122 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Haber 24'de;Armin Veh ile büyük oranda anlastigimizi söylediler.Ne kadar dogru bilemem Kendisi su an VFB Stuttgart'in Teknik Direktör'ü.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ah şu yöneticiler biraz fm oynasada görüp alsa cimboma stancuyu piattiyi

Stancu Steaua Bükreş'e gitti.

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Ne için yorum yok ?

Bence Sabri'ye tekliflerin gelmesi normal. Performansı ortada, yetenekleri ortada ve henüz 24 yaşında. İlgilenilmesinden daha doğal ne olabilir ?
    İlgilenilmesi değil sorun olan. "Alves'in yerine Sabri" denmesidir. Alves kadar yetenekli mi Sabri, söyle hadi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla fenerbahce maçındaki alvesse eğer ben çok fazla şişirildiğini düşünüyorum.U.boral yerlerde sürükledi adamı..

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Valla fenerbahce maçındaki alvesse eğer ben çok fazla şişirildiğini düşünüyorum.U.boral yerlerde sürükledi adamı..
    Her futbolcu için geçerlidir bu : Bir maça bakılmaz, form grafiğine falan bakılır bence. Böyle değerlendirmek yanlış yani.

Sabri ilk yıllarında gerçekten bir yıldız adayıydı ama davranışlarıyla söndü. O ilk yıllarındaki haline dönerse gerçekten iyi bir futbolcu olduğunu kanıtlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sammer süre istemiş teklife sıcak bakıyomuş.Genç futbolcularla çalışmayı tercih etmesi nedeniyle öne çıkmış.Kadroyu ve transfer etmek istedikleri oyuncuları sunmuşlar Sammer'e, Murat Yalçındağ hoca konusunu bu haftasonu bitirecez demiş..

Kaynak:Lig Tv

Murat yaçındag ve Haldun üstünel hala almanyadalarmış..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hadi bitirin şu işi ya bu gidişle td siz başlıyacaz lige ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Of ya getirin artık birini.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Sezon bitmeden 6 hafta önce senin T.D. isifa etmiş. Yeni T.D. Araştırman için 6 haftalık bir avantajın var. Ama hala T.D. Yok. Bugüne kadar çoktan alternatiflerin belirlenip, birisiyle anlaşılması gerekiyordu... T.D. olmadan da transfer olmaz bence. Adam tutar sistemime uymuyor bu oyuncu der kullanmaz yazık olur paraya. Artık biran evvel T.D. Belirlenip, transfer çalışmalarına başlanması gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sammer gelecek sanki ama o adamın kariyerinde bir başarısı varmı

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Sammer gelecek sanki ama o adamın kariyerinde bir başarısı varmı
    Dortmund ile Sampiyonlar ligi sampiyonlugu ve Bundesliga sampiyonlugu yasamistir.
    Son 3 yıldır Almanya Futbol Federasyonu bünyesinde direktör olarak görev yapan Sammer, alt yapıdan A takıma kadar araştırma, taktik geliştirme gibi çeşitli projeler üzerinde çalışıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İsveç 1-0 Slovenya Gol:Linderoth

T. Linderoth önümüzdeki sezon bomba gibi gelecek..Avrupa kupalarında Topal-Linderoth göbegi olması lazım

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Sezon bitmeden 6 hafta önce senin T.D. isifa etmiş. Yeni T.D. Araştırman için 6 haftalık bir avantajın var. Ama hala T.D. Yok. Bugüne kadar çoktan alternatiflerin belirlenip, birisiyle anlaşılması gerekiyordu... T.D. olmadan da transfer olmaz bence. Adam tutar sistemime uymuyor bu oyuncu der kullanmaz yazık olur paraya. Artık biran evvel T.D. Belirlenip, transfer çalışmalarına başlanması gerekiyor.
    son 6 hafta futbol şube sorumluları floryadan dışarıya adımını atmadılar orada yattılar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Katılıyorum Arkadasım..Son 6 hafta transfer ve hoca hakkında çalışma olmadı herkez floryada yattı kalktı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    İsveç 1-0 Slovenya Gol:Linderoth

T. Linderoth önümüzdeki sezon bomba gibi gelecek..Avrupa kupalarında Topal-Linderoth göbegi olması lazım
    Bence ikisi oynarsa iyi olmaz aynı tip oyuncular topal veya linderoth un yanına ayhan gibi oyunu çift yönlü oynayabilecek biri lazım..Mesela milli takımdada topal aurelio birlikte oynadı pek iyi olmadı açıkçası..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Onur Avrupa kupasında Fenerbahcenin sistemi gibi oynarız..Ondan linderoth-Topal yazdım

'Sakat' Linderoth galibiyeti getirdi
    26.05.2008 22:56

EURO 2008 hazırlıklarını sürdüren İsveç Milli Takımı, ilk hazırlık maçında Slovenya'yı 1-0 mağlup etti.

İsveç'e galibiyeti getiren gol, karşılaşmanın 44. dakikasında Galatasaray'da sakat olduğu gerekçesiyle uzun bir süre forma giyemeyen Tobias Linderoth'tan geldi.

Slovenya karşısında maça ilk 11'de başlayan Tobias Linderoth, ilk 45 dakikada oynadığı futbol ve attığı golle sakatlıktan kurtulduğunu sinyallerini verdi.

Linderoth, Slovenya karşısında ikinci yarıda yerini Sevensson'a bıraktı. Öte yandan İsveç Milli Takımı'nda Zlatan Ibrahimoviç sakatlığı sebebiyle Slovenya maç kadrosuna alınmadı.

EURO 2008 (D) Grubu'nda mücadele edecek olan İsveç, ilk maçını 10 Haziran'da Yunanistan ile oynayacak. (D) Grubu'nun açılış maçı ise yine 10 Haziran'da İspanya ile Rusya arasında oynanacak.

Kaynak : Sporx.com
    Linderoth'un Golü Buyrun

http://videos.sapo.pt/9n75CyuGWozjyLGzqni2
    Last edited by Emurafu : 27.Mayıs.2008 at 00:46

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Golden cok oynadigi süper futbola sevindim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Veh ile her konuda anlaşma sağlandı.. tek pürüz Stuttgart la olan sözleşme maddesi.. Haldun Üstünel bu sorunu çözmek için Stutgart kulübüyle masaya oturdu.

Kaynak : NTV

Armin Veh; 2006-2007 sezonunda bundesliga’da yilin teknik adami secilmistir.Oldukca pozitif ve goze hos gelen bir oyun oynatmaktadir. jurgen klinsmann ile cok yakin arkadas oldugunu ve ondan taktik ve antrenman bilgisi aldigini, maclardan sonra kötü oynadiklarini soylemekten cekinmeyen kaprissiz bir insanmis.

Veh'in kariyerinde sadece stuttgarta yasadigi sampiyonluk yok...Neredeyse calistirdigi bütün takimlari 2. lige cikardi...1997 pVgg Greuther Fürth,2000 SSV Reutlingen,Augsburgu ilk önce 3. lige sonrada az kalsin 2. lige cikariyordu...Geçen sene augsburg 2. ligte 1. lige cikma mücadelesi verdi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Artık Veh ya da Sammer biri gelsin ya.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Armin Veh, Laudrup tan da adı geçen diğer bütün hocaLardan da daha kaLiteLi ve iyi bir hoca.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Veh i sammer e tercih ederim. Kaliteli bir hoca.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Sammer son sözü söyledi

G.Saray'ın ısrarla istediği ve yaklaşık 3 gündür temas halinde olduğu Alman teknik Adam Sammer, çarpıcı açıklamlarda bulundu.
    Yöneticiler Murat Yalçındağ, Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in Almanya'da görüştüğü Matthias Sammer sessizliğini bozarken, Galatasaraylı yöneticiler bu konuda henüz bir açıklama yapmadılar.
    Almanya Futbol Federasyonu bünyesinde direktörlük yapan ve alt yapıdan A takıma kadar bir çok konuda projeler üzerinde çalışan, ayrıca taktik geliştirme çalışmaları da yapan Matthias Sammer, sekreteri bayan Meller aracılıgı ile Doğan Haber Ajansı'nın sorularını yanıtladı. Sammer şunları ifade etti:
    "Benim Alman Futbol Federasyonu'nda çok önemli bir görevim var. Çalışmalarım yoğun. Şimdilik başka bir konuya zaman ayırmak istemiyorum".
    Sammer'in bu davranışı sonrası Galatasaray yönetiminin nasıl bir tutum sergileyeceği merak ediliyor

27.05.2008
    Kaynak : DHA

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

arkadaslar gelecek hoca aslinda hemen hemen belli ama isim veremiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Kimmis usta merak ettim simdi valla

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Elde kaldı Veh.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Slomka ve Skibbe isimleride geçiyor gündemde

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cimbom un isi zor, halen teknik direktor ariyolar. Ins en yakin zamanda bulurlar ve sampiyon kadroyu dahada guclendirirler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu beceriksiz yönetim yine hagi veya b.korkmazı alacak..Başkada alamazlar..

onurap bence pisman olacagin seyleri soyleme.. Yonetimin ne becerisizligini gordun acaba? dunyaca unlu bir isim pazar gunu imzaya gelecek insallah

Sayfa 8 / 122 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Mesaj Yetkileri