Haber 24'de;Armin Veh ile büyük oranda anlastigimizi söylediler.Ne kadar dogru bilememKendisi su an VFB Stuttgart'in Teknik Direktör'ü.
Haber 24'de;Armin Veh ile büyük oranda anlastigimizi söylediler.Ne kadar dogru bilememKendisi su an VFB Stuttgart'in Teknik Direktör'ü.
Ah şu yöneticiler biraz fm oynasada görüp alsa cimboma stancuyu piattiyi![]()
Stancu Steaua Bükreş'e gitti.
Valla fenerbahce maçındaki alvesse eğer ben çok fazla şişirildiğini düşünüyorum.U.boral yerlerde sürükledi adamı..
Her futbolcu için geçerlidir bu : Bir maça bakılmaz, form grafiğine falan bakılır bence. Böyle değerlendirmek yanlış yani.
Sabri ilk yıllarında gerçekten bir yıldız adayıydı ama davranışlarıyla söndü. O ilk yıllarındaki haline dönerse gerçekten iyi bir futbolcu olduğunu kanıtlar.
Sammer süre istemiş teklife sıcak bakıyomuş.Genç futbolcularla çalışmayı tercih etmesi nedeniyle öne çıkmış.Kadroyu ve transfer etmek istedikleri oyuncuları sunmuşlar Sammer'e, Murat Yalçındağ hoca konusunu bu haftasonu bitirecez demiş..
Kaynak:Lig Tv
Murat yaçındag ve Haldun üstünel hala almanyadalarmış..
Hadi bitirin şu işi ya bu gidişle td siz başlıyacaz lige ..
Of ya getirin artık birini.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sezon bitmeden 6 hafta önce senin T.D. isifa etmiş. Yeni T.D. Araştırman için 6 haftalık bir avantajın var. Ama hala T.D. Yok. Bugüne kadar çoktan alternatiflerin belirlenip, birisiyle anlaşılması gerekiyordu... T.D. olmadan da transfer olmaz bence. Adam tutar sistemime uymuyor bu oyuncu der kullanmaz yazık olur paraya. Artık biran evvel T.D. Belirlenip, transfer çalışmalarına başlanması gerekiyor.
Sammer gelecek sanki ama o adamın kariyerinde bir başarısı varmı
Dortmund ile Sampiyonlar ligi sampiyonlugu ve Bundesliga sampiyonlugu yasamistir.
Son 3 yıldır Almanya Futbol Federasyonu bünyesinde direktör olarak görev yapan Sammer, alt yapıdan A takıma kadar araştırma, taktik geliştirme gibi çeşitli projeler üzerinde çalışıyor.
İsveç 1-0 Slovenya Gol:Linderoth
T. Linderoth önümüzdeki sezon bomba gibi gelecek..Avrupa kupalarında Topal-Linderoth göbegi olması lazım![]()
Katılıyorum Arkadasım..Son 6 hafta transfer ve hoca hakkında çalışma olmadı herkez floryada yattı kalktı![]()
Onur Avrupa kupasında Fenerbahcenin sistemi gibi oynarız..Ondan linderoth-Topal yazdım
Linderoth'un Golü Buyrun'Sakat' Linderoth galibiyeti getirdi
26.05.2008 22:56
EURO 2008 hazırlıklarını sürdüren İsveç Milli Takımı, ilk hazırlık maçında Slovenya'yı 1-0 mağlup etti.
İsveç'e galibiyeti getiren gol, karşılaşmanın 44. dakikasında Galatasaray'da sakat olduğu gerekçesiyle uzun bir süre forma giyemeyen Tobias Linderoth'tan geldi.
Slovenya karşısında maça ilk 11'de başlayan Tobias Linderoth, ilk 45 dakikada oynadığı futbol ve attığı golle sakatlıktan kurtulduğunu sinyallerini verdi.
Linderoth, Slovenya karşısında ikinci yarıda yerini Sevensson'a bıraktı. Öte yandan İsveç Milli Takımı'nda Zlatan Ibrahimoviç sakatlığı sebebiyle Slovenya maç kadrosuna alınmadı.
EURO 2008 (D) Grubu'nda mücadele edecek olan İsveç, ilk maçını 10 Haziran'da Yunanistan ile oynayacak. (D) Grubu'nun açılış maçı ise yine 10 Haziran'da İspanya ile Rusya arasında oynanacak.
Kaynak : Sporx.com
http://videos.sapo.pt/9n75CyuGWozjyLGzqni2
Last edited by Emurafu : 27.Mayıs.2008 at 00:46
Golden cok oynadigi süper futbola sevindim.
Veh ile her konuda anlaşma sağlandı.. tek pürüz Stuttgart la olan sözleşme maddesi.. Haldun Üstünel bu sorunu çözmek için Stutgart kulübüyle masaya oturdu.
Kaynak : NTV
Armin Veh; 2006-2007 sezonunda bundesliga’da yilin teknik adami secilmistir.Oldukca pozitif ve goze hos gelen bir oyun oynatmaktadir. jurgen klinsmann ile cok yakin arkadas oldugunu ve ondan taktik ve antrenman bilgisi aldigini, maclardan sonra kötü oynadiklarini soylemekten cekinmeyen kaprissiz bir insanmis.
Veh'in kariyerinde sadece stuttgarta yasadigi sampiyonluk yok...Neredeyse calistirdigi bütün takimlari 2. lige cikardi...1997 pVgg Greuther Fürth,2000 SSV Reutlingen,Augsburgu ilk önce 3. lige sonrada az kalsin 2. lige cikariyordu...Geçen sene augsburg 2. ligte 1. lige cikma mücadelesi verdi...
Artık Veh ya da Sammer biri gelsin ya.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Armin Veh, Laudrup tan da adı geçen diğer bütün hocaLardan da daha kaLiteLi ve iyi bir hoca.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Veh i sammer e tercih ederim. Kaliteli bir hoca.
Sammer son sözü söyledi
G.Saray'ın ısrarla istediği ve yaklaşık 3 gündür temas halinde olduğu Alman teknik Adam Sammer, çarpıcı açıklamlarda bulundu.
Yöneticiler Murat Yalçındağ, Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in Almanya'da görüştüğü Matthias Sammer sessizliğini bozarken, Galatasaraylı yöneticiler bu konuda henüz bir açıklama yapmadılar.
Almanya Futbol Federasyonu bünyesinde direktörlük yapan ve alt yapıdan A takıma kadar bir çok konuda projeler üzerinde çalışan, ayrıca taktik geliştirme çalışmaları da yapan Matthias Sammer, sekreteri bayan Meller aracılıgı ile Doğan Haber Ajansı'nın sorularını yanıtladı. Sammer şunları ifade etti:
"Benim Alman Futbol Federasyonu'nda çok önemli bir görevim var. Çalışmalarım yoğun. Şimdilik başka bir konuya zaman ayırmak istemiyorum".
Sammer'in bu davranışı sonrası Galatasaray yönetiminin nasıl bir tutum sergileyeceği merak ediliyor
27.05.2008
Kaynak : DHA
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
arkadaslar gelecek hoca aslinda hemen hemen belli ama isim veremiyorum
Kimmis usta merak ettim simdi valla![]()
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Elde kaldı Veh.![]()
Slomka ve Skibbe isimleride geçiyor gündemde
Cimbom un isi zor, halen teknik direktor ariyolar. Ins en yakin zamanda bulurlar ve sampiyon kadroyu dahada guclendirirler
Bu beceriksiz yönetim yine hagi veya b.korkmazı alacak..Başkada alamazlar..
onurap bence pisman olacagin seyleri soyleme.. Yonetimin ne becerisizligini gordun acaba? dunyaca unlu bir isim pazar gunu imzaya gelecek insallah