bir bakmışsınız 1 gün sonra bir bakmışsınız 1 dakika sonra.
yani Turksportalı izlemeye devam![]()
bir bakmışsınız 1 gün sonra bir bakmışsınız 1 dakika sonra.
yani Turksportalı izlemeye devam![]()
yok yok kalppten gitmeyin siz belki şuan çıkıyordur nereden bilecez dimi, yarına çıkacağımız mı belli![]()
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
hani nerde turkce fm?![]()
valla çıksın artık. çatlayacam.ne oollur bu gün çıksın.
![]()
bu gidişle biçok kişi oyunu göremeden kalpten gidecek zatenamaaan ha ...kimseye bişey olmasın,arkadaşlar kendinizi saglama alın.gerekli önlemleri alalım.ben hemşireyi çagırdım bile
noolur noolmaz.
Yonetim istifaaa yonetim istifaaaaa
ups yanlis yere mi yazmisim, neyyse artık![]()
evveet evvet aynen katılıyorum.yönetim istifaOriginally Posted by e_mali
![]()
+1 siz cıvıtmaya başladınız herhalde bıkacak civciv cıkacak kus cıkacak allah ne muradınız varsa versinOriginally Posted by e_mali
allah sevdiginize bagışlasın daha ne vardı yaw
![]()
nasılda yedinis yonetim istifa sozunu.
Demekki asıl dusunceniz bu
neyse o kadar beklediniz biraz daha azcık daha bekleyin yav![]()
ben su anda upload yapıosunuz![]()
bence de![]()
-
hahah öleyse YUPPPPPPPPİİİİİİİİİİİ derim yönetim görevde kal!!!![]()
eee şey biz kem küm yani biz yönetimi çok severiz yav olur mu öyle şey.kim diyo kardeşim istifa diye yaav![]()
şu an indiriyorum türkçe fm'yi...
Elinize sağlık Turksportal....
elinize sağlık şu an iniyor![]()
Bende indiriyorum..
Ellerinize sağlık çok teşekkürler..
-
cıkmıs mıaaaa nerde
Ben indirdim ve ilk hatayı da aldım sanırım, hatasız işlem yürütüp kapattı kendini setup....
Bu arada v.1 diyor başka versiyon da mı olacak..
+çok az mb şok oldum..3 küsür mb tebrikler..
-
hah be, bi da, bi da, bi da yükledim oldu.....
Bi bakalım..![]()
ben bişey indiriom ama görüntü deil demi![]()
Ya indirdim kurdum ama Türkçe Fm çalıştır dediğimde exe dosyası bulunamadı diyor..
-
Ayarlardan FM klasörünü belirtip kayıt et. FM klasöründe fm.exe dosyası olması gerekli. Farklı bir isimde exe varsa çalışmayabilir.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
bendede diğer türkçeler var onları silmeden olmayacak dimi bu?? bide oyunu silersem save gameler kalıyo mu??
Con not found cd rom please try again![]()
@Vieri:Sen demeden önce araştırp bulmuştuım ama yine de çok teşekkür ederim
@Hurmet:Belgelerim/Sports Interactive/FM 2006/game içindekileri al ve daha sonra oyunu tekrar yükledin mi tkrar oraya koy o zaman save li oyunların gitmemiş olur![]()
-
ben haala şaka sanıyordum hakket çıkmış yaav!...bende buraya bakıyorum haala... heheh.indirelim bakalım.şimdiden ellerinize saglık.
bunu antiblaxxla calıştıramazmıyız![]()
oyunu siliyorum şimdi![]()
Abi başlığı "Heyecan sona erdi Türkçe Fm geldi" yapsanıza![]()
-