AsLında önceden daha iyidi. ArsenaL de iken yıLLık 10 miLyon doLar aLırken şimdi İsmaiL de bende HueLva da yıLLık 2,2 miLyon doLar iLe geçinmeye çaLışıyoruz. Yetmiyor ama napaLım, ekmek parası![]()
AsLında önceden daha iyidi. ArsenaL de iken yıLLık 10 miLyon doLar aLırken şimdi İsmaiL de bende HueLva da yıLLık 2,2 miLyon doLar iLe geçinmeye çaLışıyoruz. Yetmiyor ama napaLım, ekmek parası![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
galler ile milli sinavlarim
2 mac
3 mac
4 mac
5 mac
işte grubumu tamamladim elimden geleni yaptim ama avrupa şampiyonasina göturemedim
uefa maclarim
1.tur 1.ön eleme
uefadaki grubum
2 hafta
3 hafta
4 hafta
5 hafta
6 hafta
7 hafta
oynanan maclarim
puan cetveli 7 hafta
![]()
Bundan daha iyi başLangıç oLamazdı herhaLde kanka. Büyük rakipLer iLe oLan maçLarın Ligde ki yerini beLirLeyecek. Ama bizim için asıL önemLi oLan Uefa Kupası biLiyorsun.Oraya daha bir asıLman gerekicek.
süper başlamışsın ama uefa grubun zor gibi biraz ama sen çıkarsın
uefada ilk maci aldim cluj 2-4 recreativo ama ligte guclu rakiplere yenildim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
copa de rey 1 tur.
uefa maclarim
1 mac
2 mac
3 mac
galler ile hazirlik maclarim
8 hafta
9 hafta
10 hafta
11 hafta
12 hafta
13 hafta
14 hafta
14 hafta puan cetveli
![]()
Last edited by puskas : 22.Temmuz.2008 at 18:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arka arkaya aLdığın mağLubiyetLer Ligde seni geriLetmiş ama Uefa da iyi gidiyorsun kanka. Hadi biraz toparLa takımı tekrar iLk yarı sonunda zirveye yakın yerde bitirirsen sonunu da getirirsin, kadron geniş.
uefada süper maçlar çıkarmışın tebrikler ligte bi ara üst üste kaybetmişin ama eibar imadadına yetşimiş
uefa 4 mac son mac gruptaki
4 mactaki puan tablosu
bi sonraki turda eleme macinda PSV geldi.
cupa de rey 2 mac rahat gectim.yedek kadro ile
15 hafta
16 hafta
17 hafta
18 hafta
18 hafta tablosu
![]()
of SÜper Gİdİyorsun Uefa Da Rakİp Zor Ama Sen Elersİn Lİgte Puan Farki Yok Madrİde GeÇersİn SÜper Olur
Başarılar dilerim..
Şu kaldırımda resmin olsaydı
Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı
Valla lige cok super baslamissin ama buyuk takimlara karsi ust uste 3 mactanda magluniyetle ayrilmissin...
Ama su anda her anlamda supper, basarilarinin devamini diliyorum...
copa de rey 5 tur 1 mac
2 mac
galler ile hazirlik maci
19 hafta
20 hafta
21 hafta
22 hafta
22 hafta tablosu
buyuk takimlara karşi ne yapsamda yenemiyorum.kadro zenginliği var benim oyuncular ise değil.kat kat guclu olmalarida cabasi tabi.elimden geleni yapiyorum inşallah takimi ŞAMPİYONLAR LİGİNE GÖTURECEĞİM.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet psvyi mecbur gecmeliyim
saol
bende istemezdim ama oldu işte.sonrakinde 4 macta iyiki zayif takim geldi yoksa toparlama dönemine giremeyecektim.teşekkurler
Last edited by puskas : 24.Temmuz.2008 at 17:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
barça 2.maç gözükmüyor eledin mi?
ligte iyi yerdesin tebrikler
olsun yavaş yavaş oda geçer