Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 361 sonuç

Konu: FM' de karşılaştığınız İlginç ve Komik Olaylar

eskişehirsporla hazırlık maçı yaptım forvete kalecisini koymuştu.

ama gol atamadı

arkadaşlar şampiyonlar liginde rakibim inter oldu . maçtan 2 önceki gün 2 kalecimde sakatlandı . kaleye ronaldo geçti . interin her şutu kaleyi tutuodu ve maçı 5-0 yenildim (takımım chelsea)

turkiye cupası finalinde dk 88 alex ortayı kullanacakken volkan demirel ileri cıktı alex ortayı yaptı orhan karsıladı hasan sas ortasahadan vurup golu attı Kupayı fenere bırakmadım 3 1

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

http://i7.photobucket.com/albums/y27...2/dahlberg.jpg
    yüzsüzlüğün bu kadarı bu adamda gitmek için para istiyo

Quote Originally Posted by umarfarukum
    nurinin oynadığı yere bakın!!

al değişik versiyonu

Ya Benimde Basima Bikere B Olay Geldi Cehelsee Oynyodum Bi Gol Attim
    Ondan Sora Karsi Takim 90 Dk Boyunca Tek Kale Oyndi Ama Varya Ben Yerime Hop Oturup Hop Kalkiyorum Annem Geldi Yanima Noluo Die Bende Dedimki Anne Tek Kale Oynuolar Dedim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir'in komşusu Karşıyak

Fm2oo6'da KSK ile TSL'de Bursa maçı yaparken 6 kişi kaldım 3 kk. ve 2 sakatım vardı oyuncu değişiklik hakkım zaten bunlara gitti.. Bunun hakkında Genel Tartışmalar bölümünde bide konu açtım rezilliğim için

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    birsürü ofsaytten gol yediğim oldu
    bende atmıştım 1 tane

ss koyamadığımdan (daha doğrusu bilmediğimden koyamıyorum... paylaşmak isterdim inanmayan biri olrsa özel mesajla ss in nasıl koyulcanı anlatsın...
    Chelsea nin başındayken gençleri aratıyodum scoutlara Roma dan Chuka Okaka diye birini söylediler profiline girdim güçleri baya bi kötü ama ligde 31 maçta 21 gol atmıştı... sözleşmesi bitiyodur belki alırım dedim sözleşme tarihine baktım 09.08.2089 bnde inanamadım ama işte... ömürlük sözleşme diye buna derim...

arkadaslar bende aziz yıldırım dunyaca unlu oyuncu istiyorum dedi.hemde 2 kere.gitti en unlu oyunculara teklif goturdu ama allahtan oyuncular kabul etmedi.hani basarı olmasa gam yemicen ama 1 uefa 4 samp. ligi 4 super kupa 4 dunya kulupler kupası 8 lig 8 turkiye kupası var.delirmis bu adam

Fenerliysen konus,galatasaraylıysan susta adam zannetsinler

İngilterenin süper kupa finalinde korner oldu lampard kendi kalesine öle bi gol attı ki kafayla fln değil topu sürdü kaleye şut çekti
    http://www.hemenpaylas.com/download/...senal.pkm.html

Arsene Wenger'i Türk milli takımında yardımcım yaptım
    http://img83.imageshack.us/my.php?im...05mseniyr6.jpg
    tabii bunda ona methiyeler düzerek favori kişilerine girmemin ve onun 6 ay sonra jübile yapacak olmasının da etkisi var ama önemli bir olay olsa gerek...

Ben west bromwich le Aston villa derbisine çıkmıştım kaleci ilk dakikadan sakatlandı yedekte o zaman kaleci tutmuyodum kaleye oyuncu koydum maçı 3-2 kazandım diğer bir gariplik ise neil clement o sezon tam 27 gol attı ve gol krallığında 20 golle 3. oldu unutmadan clement bir defans oyuncusu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by erpay
    Ben west bromwich le Aston villa derbisine çıkmıştım kaleci ilk dakikadan sakatlandı yedekte o zaman kaleci tutmuyodum kaleye oyuncu koydum maçı 3-2 kazandım diğer bir gariplik ise neil clement o sezon tam 27 gol attı ve gol krallığında 20 golle 3. oldu unutmadan clement bir defans oyuncusu.
    taktiğin nedir dostum
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

bende diyarbakırspor şampiyon oldu

uefa kupası final
    trabzonspor----galatasaray
    uefa yarı final
    trabzonspor sivasspor

kazanan trabzonspor

Quote Originally Posted by erdemarican

yok daha neler

Nesil
    2006
    Yer
    Somewhere i belong

bende eskiden CM 01-02 oynarken anelkayı almıştım galatasaraya adam güzeL de oynuordu ama doping mi yapıor nedir adam maçı 97-98 kondisyonla bitirmeye başladı hatta bir ara kondisyonu 90 kadar düştü sonra adamın kondisyn 101 e kadar çıktı, ben maçı bıraktım adamın kodisyonunu izliorm..
    en son bi maçta adam 101-102 arası gidip gelio aşşaısına düşmüo ama, adam maçı 102 kondisyonla bitirdi ben de ruhumu orda teslim ettim....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by erdemarican

muhahahah Aynen gerçek gibi.

yorum size kalmış...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1)Football Manager 2006'da önceki Milan kariyerimde Suudi Arabistan'ın 2006 Dünya Kupası'nı alması 2)Sonraki Newcastle kariyerimde Carling Cup Finali'nde 86.dakikaya kadar 3-2 Chelsea'nin lehine olan skor 86'da Dyer,90'da Owen'ın golleriyle 3-4 olarak değişmesi ve Carling Cup'ı almam Öyle bir bağırdım ki apartman ayağı kalktı

benim oyunumda fernando Llorente birsuru gol kacırıyordu.bende ona kotu performanstan dolayı 1 hafta para cezası verdim.bunu yaptıktan 1 gun sonra kovuldum!!!benim yerime fatih terimi getirdiler

Default benımm başıma gelenn enn ilginç ve komikk olay

2013 yılında galatasaraya brazilyadan transfer yaptımm..adamm cokk kotuu oynuoduu performansını eleştirdimm.daha sonraa galatasaraylı taraftar grubuu futbolcuyu dövdü die haber geldii)

Nesil
    2005
    Yer
    Santiago Bernabeu

benim real madridle oyunumda bi oyuncum topu taca attıama top taca çıkmadı. Taç çizgisine çarpıp geri döndü.tekrar tekrar baktım işi sökemedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Smile boltonda...

boltonda 2009 uefa finalinde 1-0 gerideyim.drogbayla 2 gola ard arda gol atıyrm ve kupayı alıyorum.rakip romaydı biri 89 biri 90+2 attığım gollerle kupaya ulastım.o an öle bi seviniyorum ki size anlatamam annemler noldu bu cocuğa die geldiloer hemen.sizce manunun 99 finaline benzemiyo mu benim finalim?

yemin ederim ki bende kaleci kaleden kaleye gol attı,gülmekten kırıldım yaw.yemin ederim ki!!!!

Quote Originally Posted by umut umut 67
    yorum size kalmış
    kardeş olabiliyo eğer sakatsa her yaşta bırakabiliyo,ki başka bir garip olay bende rivaldo futbolu 43 yaşında bıraktı

insanları imzanla kandırma,bite fight dio kendisi puan alacak tabi,seni bitefight yönetimine şikaet edersem atarlar ama

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

benim iki kalecide sakatlanınca kaleye mecbur juninho geçti
    sonra kendi hazırladıım bi kupanın finalini oynuyoduk bizim yedek takımla
    yedek takım 2-0 öne geçti
    2-2ye getirdim
    penaltılara uzadı
    yedek takım ilk 3 penaltıyı attı
    as takım atamadı
    yedek takım sonraki 3 penaltıyı atamadı
    as takım attı
    son vuruş terrydendi terry geldi vurdu kaleci kurtardı kupayı yedek takım kazandı
    kesinlikle uydurmasyon değildir

27. Default

Quote Originally Posted by CeZa_06
    maç içinde değil ama ilginç bir olay. nik besagno die serbest bi adamla ilgileniodum. biseneye yakın yabancı kontenjanım olmadığı için imzayı attıramadım. adam 17 yaşındayken futbolu bıraktı evet yanlış duymadınız(okumadınız) 17 yaşında.!.
    biliyorum o futbolcuyu genç yetenekli idi ilginç futbolu bırakması acaba sakatlığı falan mı oldu

Bende Fenerbahce ile lig maçında oynarken Alex De Souza tam 55 metreden gol atmıştı

29. Default

bi kupa maçıydı HSV ile öndeyim maçın sonları rakip korner kullanıyor rakip kaleci de bizim ceza sahasına geldi gol için korner kullanıldı topu kaptık sanırım nuri şahin ve ya mokoena idi bizim sahanın ortasında topu boş kaleye gönderdi ve gol oldu keyiften ben de dört köşe tabii ki

Ben inter i yönetiyodum malum sezon başında juve ile süper kupa maçı war ilk yarının sonunda 3- 0 yeniolardı bende takım a sizleri anlıyorum dedim 3-3 oldu sora tabi ben her pozisyon hop oturuyorum hop kalkıyorum derken maç penaltılara gitti onlar ilk 3 ü attı ben 1 i atamadım dier 2 sini attım sonra adamlar dördü attı ben kaçırdım tabi aldılar kupayı sora bi bakdım mesaj a Inter ezeli rakibi juventus u penaltılarla devirdi tabi bana bi şüphe geldi sonra baktım başarılara italya süper kupası yazıyo...

Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri