eskişehirsporla hazırlık maçı yaptım forvete kalecisini koymuştu.
ama gol atamadı![]()
eskişehirsporla hazırlık maçı yaptım forvete kalecisini koymuştu.
ama gol atamadı![]()
arkadaşlar şampiyonlar liginde rakibim inter oldu . maçtan 2 önceki gün 2 kalecimde sakatlandı . kaleye ronaldo geçti . interin her şutu kaleyi tutuodu ve maçı 5-0 yenildim (takımım chelsea)
turkiye cupası finalinde dk 88 alex ortayı kullanacakken volkan demirel ileri cıktı alex ortayı yaptı orhan karsıladı hasan sas ortasahadan vurup golu attı Kupayı fenere bırakmadım 3 1
http://i7.photobucket.com/albums/y27...2/dahlberg.jpg
yüzsüzlüğün bu kadarı bu adamda gitmek için para istiyo
Originally Posted by umarfarukum
al değişik versiyonu![]()
Ya Benimde Basima Bikere B Olay Geldi Cehelsee Oynyodum Bi Gol Attim
Ondan Sora Karsi Takim 90 Dk Boyunca Tek Kale Oyndi Ama Varya Ben Yerime Hop Oturup Hop Kalkiyorum Annem Geldi Yanima Noluo Die Bende Dedimki Anne Tek Kale Oynuolar Dedim
Fm2oo6'da KSK ile TSL'de Bursa maçı yaparken 6 kişi kaldım3 kk. ve 2 sakatım vardı oyuncu değişiklik hakkım zaten bunlara gitti..
Bunun hakkında Genel Tartışmalar bölümünde bide konu açtım rezilliğim için
![]()
bende atmıştım 1 taneOriginally Posted by Nedvedmania
ss koyamadığımdan (daha doğrusu bilmediğimdenkoyamıyorum... paylaşmak isterdim inanmayan biri olrsa özel mesajla ss in nasıl koyulcanı anlatsın...
Chelsea nin başındayken gençleri aratıyodum scoutlara Roma dan Chuka Okaka diye birini söylediler profiline girdim güçleri baya bi kötü ama ligde 31 maçta 21 gol atmıştı... sözleşmesi bitiyodur belki alırım dedim sözleşme tarihine baktım 09.08.2089bnde inanamadım ama işte... ömürlük sözleşme diye buna derim...
arkadaslar bende aziz yıldırım dunyaca unlu oyuncu istiyorum dedi.hemde 2 kere.gitti en unlu oyunculara teklif goturdu ama allahtan oyuncular kabul etmedi.hani basarı olmasa gam yemicen ama 1 uefa 4 samp. ligi 4 super kupa 4 dunya kulupler kupası 8 lig 8 turkiye kupası var.delirmis bu adam![]()
Fenerliysen konus,galatasaraylıysan susta adam zannetsinler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İngilterenin süper kupa finalinde korner oldu lampard kendi kalesine öle bi gol attı ki kafayla fln değil topu sürdü kaleye şut çekti
http://www.hemenpaylas.com/download/...senal.pkm.html
Arsene Wenger'i Türk milli takımında yardımcım yaptım
http://img83.imageshack.us/my.php?im...05mseniyr6.jpg
tabii bunda ona methiyeler düzerek favori kişilerine girmemin ve onun 6 ay sonra jübile yapacak olmasının da etkisi var ama önemli bir olay olsa gerek...
Ben west bromwich le Aston villa derbisine çıkmıştım kaleci ilk dakikadan sakatlandı yedekte o zaman kaleci tutmuyodum kaleye oyuncu koydum maçı 3-2 kazandım diğer bir gariplik ise neil clement o sezon tam 27 gol attı ve gol krallığında 20 golle 3. oldu unutmadan clement bir defans oyuncusu.
taktiğin nedir dostumOriginally Posted by erpay
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
bende diyarbakırspor şampiyon oldu
uefa kupası final
trabzonspor----galatasaray
uefa yarı final
trabzonspor sivasspor
kazanan trabzonspor
yok daha nelerOriginally Posted by erdemarican
![]()
bende eskiden CM 01-02 oynarken anelkayı almıştım galatasaraya adam güzeL de oynuordu ama doping mi yapıor nedir adam maçı 97-98 kondisyonla bitirmeye başladı hatta bir ara kondisyonu 90 kadar düştü sonra adamın kondisyn 101 e kadar çıktı, ben maçı bıraktım adamın kodisyonunu izliorm..
en son bi maçta adam 101-102 arası gidip gelio aşşaısına düşmüo ama, adam maçı 102 kondisyonla bitirdi ben de ruhumu orda teslim ettim....
muhahahahOriginally Posted by erdemarican
Aynen gerçek gibi.
yorum size kalmış...
![]()
1)Football Manager 2006'da önceki Milan kariyerimde Suudi Arabistan'ın 2006 Dünya Kupası'nı alması2)Sonraki Newcastle kariyerimde Carling Cup Finali'nde 86.dakikaya kadar 3-2 Chelsea'nin lehine olan skor 86'da Dyer,90'da Owen'ın golleriyle 3-4 olarak değişmesi ve Carling Cup'ı almam
Öyle bir bağırdım ki apartman ayağı kalktı
![]()
benim oyunumda fernando Llorente birsuru gol kacırıyordu.bende ona kotu performanstan dolayı 1 hafta para cezası verdim.bunu yaptıktan 1 gun sonra kovuldum!!!benim yerime fatih terimi getirdiler
2013 yılında galatasaraya brazilyadan transfer yaptımm..adamm cokk kotuu oynuoduu performansını eleştirdimm.daha sonraa galatasaraylı taraftar grubuu futbolcuyu dövdü die haber geldii)
benim real madridle oyunumda bi oyuncum topu taca attıama top taca çıkmadı. Taç çizgisine çarpıp geri döndü.tekrar tekrar baktım işi sökemedim.
boltonda 2009 uefa finalinde 1-0 gerideyim.drogbayla 2 gola ard arda gol atıyrm ve kupayı alıyorum.rakip romaydı biri 89 biri 90+2 attığım gollerle kupaya ulastım.o an öle bi seviniyorum ki size anlatamam annemler noldu bu cocuğa die geldiloer hemen.sizce manunun 99 finaline benzemiyo mu benim finalim?
yemin ederim ki bende kaleci kaleden kaleye gol attı,gülmekten kırıldım yaw.yemin ederim ki!!!!
kardeş olabiliyo eğer sakatsa her yaşta bırakabiliyo,ki başka bir garip olay bende rivaldo futbolu 43 yaşında bıraktıOriginally Posted by umut umut 67
insanları imzanla kandırma,bite fight dio kendisi puan alacak tabi,seni bitefight yönetimine şikaet edersem atarlar ama
benim iki kalecide sakatlanınca kaleye mecbur juninho geçti
sonra kendi hazırladıım bi kupanın finalini oynuyoduk bizim yedek takımla
yedek takım 2-0 öne geçti
2-2ye getirdim
penaltılara uzadı
yedek takım ilk 3 penaltıyı attı
as takım atamadı
yedek takım sonraki 3 penaltıyı atamadı
as takım attı
son vuruş terrydendi terry geldi vurdu kaleci kurtardı kupayı yedek takım kazandı
kesinlikle uydurmasyon değildir
biliyorum o futbolcuyu genç yetenekli idi ilginç futbolu bırakması acaba sakatlığı falan mı olduOriginally Posted by CeZa_06
Bende Fenerbahce ile lig maçında oynarken Alex De Souza tam 55 metreden gol atmıştı
bi kupa maçıydı HSV ile öndeyim maçın sonları rakip korner kullanıyor rakip kaleci de bizim ceza sahasına geldi gol için korner kullanıldı topu kaptık sanırım nuri şahin ve ya mokoena idi bizim sahanın ortasında topu boş kaleye gönderdi ve gol oldu keyiften ben de dört köşe tabii ki
Ben inter i yönetiyodum malum sezon başında juve ile süper kupa maçı war ilk yarının sonunda 3- 0 yeniolardı bende takım a sizleri anlıyorum dedim 3-3 oldu sora tabi ben her pozisyon hop oturuyorum hop kalkıyorum derken maç penaltılara gitti onlar ilk 3 ü attı ben 1 i atamadım dier 2 sini attım sonra adamlar dördü attı ben kaçırdım tabi aldılar kupayı sora bi bakdım mesaj a Inter ezeli rakibi juventus u penaltılarla devirdi tabi bana bi şüphe geldi sonra baktım başarılara italya süper kupası yazıyo...