Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 355 sonuç

Konu: Şu an Hangi Yıldasınız, Takımınız ve Başarılarınız Neler?

sene 2012

ingiltere 4.ligden stockportu almıştım
    ilk sene league2den league1 e çıktım sonra gene 1 sene de championshipe çıktım orda ilk sene playofflarda elendim 2 sezon premier lige çıktım

premier ligde ilk sezon 12.bitirdim nerdeyse düşecektim geçen sene 3.bitirdim ve şampiyonlar ligine katılıyorum bu sene ise 24 maçta 55 puanla liderim chelseayle 1 puan fark var

takım maddi yönden güçsüz olduğundan genelde genç alıp satmaya çalışıyorum en son rafael sobisi 14ma almıştım 55m a chelseaye sattım böyle idare etmeye çalışıyoruz..şu an herşey yolunda..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

3 senedir galatasaraydayım 2 lig 2 de turkiye kupam war ...

ilk sezonum ligin ilk yarısındayım chelsea yi yönetiyorum 25 maçtır yenilgim yok ikinciyle aramdaki fark 9

Nesil
    2006
    Yer
    bilgisayarın başından

yıl 2010
    atl. madrid ile ilk senemde 2. oldum ligde..sora 3 la liga sampiyonlugu ,2 sampiyonlar ligi sampiyonlugu 2 super kupa 1 kıtalararası sampiyonluk ve de aynı zamanda gecen sezon ortasından itibaren fransa milli takımını calıstıyorum..
    en buyuk transferim 66 milyon Euroya zlatan ibrahimovic ,,,
    sıfır hile tamamen emek ürünü

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

Lightbulb Fm'deki En Büyük Başarınız Nedir ???

Fm'deki En Büyük Başarınız Nedir ???

Benimki Mesela Fenerbahçe ile şampiyonlar ligi şampiyonluğu süper kupa lig şampiyonluğu t.kupası 1 sezonda aldım sizinki neler ???

DAha ilk sezonda yım iskoçyada hibs ile başladım

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

ebnde yeni başladım rizesporlar 10 hafta 3. sırdadayım

Default bayer 04 leverkusen

su an 4 sezondayım 3 tane lig ıkinicılgı 1 almanya ligi samp 2 almanya kupası 1 uefa finali malubiyeti 1 samp ligi bu sezon ilk 11imdeki oyuncuların hepsinde work rate stamina n.fitness pace var o yuzden cok mucadeciler kulp bana tapıo ve bu arda trkıye tarıhındekı en i 7. menejerim oyunu cm 3 ten beri takıp edıorum fm oynamamya tovbe etmıstım ama sımdı pısmanım yıldızlarım kapo berbatov f.torres babel wiese karimi ve juan

Default merhaba

bayern münih 2009 yılındayım almanya lig kupası hariç 4 almanya şampiyonlugu kıtalaraarası şampiyonluk 2 süper kupa ve 2 şampiyonlar ligi fransa milli takımı ile 2008 yarı final kaka fernande torres vander vaart kapo gibi yıldızlarla hermaç kazanıyorum açık ara her sezon şampiyon oluyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Balıkesır

Genoa takımındayım Sezon 2009-2010 Bi lig sampionlugum ve uefa kupası var super kupa macım Barca ile

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray da 3. sezonum 1 uefa 1 şampiyonlar ligi 2 süper kupa 2 türkiye şampiyonluğu 2 de türkiye kupası aldım.. Ayrıca belçikadan teklif geldi onların başına geçtik bakalım nolcak

12. Default

slm çılgın fmciler
    ben sizi uzun zamandr takip ediyorum önerdiğiniz oyuncular gerçekten çok ii hepinize çok teşekkürler

slm çılgın fmciler
    bn sizi uzun zamandr takip ediyorum önerdiğiniz oyuncular gerçekten çok ii hepinize çok teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

Aslanların başındayım!!2016-2017 sezonundayım,5 turkcell süper lig şampiyonluğum.3 türkiye kupam,2 tane Champions League ve 1 tane süper kupa!!Ayrıca takımımda ibagaza,cisse,maniche ve dede gibi kaliteli oyuncular var!!Zaten başka türlü şampiyonlar ligi kupası falan almazdımm!!

Nesil
    2006
    Yer
    football manageri olduğum

2063 teyim arkadasa sesleniyorum
    zaten bir kac sampiyonluktan hele CL den sonra populeriten artiyor ve takimin kotu bile olsa senin yuzunden takim yine basarili oluyor bu 1!ikincisi2063 pek inandirici gelmedi dostum.
    ben karsiyaka ile ilk sezonumda 13. ikinci sezonumda 11. ucuncu sezonumda da 4. oldum.FM2007 de isin parayla dondugu cok acik arkadaslar...inandirici olmayan seyleri yazmaniza gerek yok inadiramazsiniz?!cok daha gercekci olmus FM2007.sorun su ki oyuncu alamiyorum ve satamiyorum!gerci kadrom iyi ama 2-3 takviye sart.ama dedimya,o kadar da kolay degilmis artik

monaco yu çalıştırıyorum ve fransa kupasında paris ile maç yapıyorum ve penaltı atışlarıyla kazanıyorum maçı sıradaki rakibimi beklerken parisin kazandıgını ögrendim bu beni çok şaşırttı masa basında maçı kaybettim herhalde

maç esnasında kalecim yedek kulubesine gidip orda bekledi ve sonra karsı takım atak yaparken kalesine koşmaya başladı bu olaya çok sasırdım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben fenerde de başladım bi çok klübe transfer oldum (real madrid roma arsenalvb.)sonra tekrar fenere döndüm 2028 yılındayım yaklaşık 28 e yakın kupa aldım 9 tane championlar ligi aldım 3 uefa her sene lig kupası ve arada bir türkiye kupası nı aldım

Nesil
    2006
    Yer
    eğleniyorum

x6 CL Kupası
    x1 UEFA Kupası
    x5 Super Kupa
    x3 Club World Championship
    x7 TSL
    Aldım iyimi

Quote Originally Posted by ugur060713
    monaco yu çalıştırıyorum ve fransa kupasında paris ile maç yapıyorum ve penaltı atışlarıyla kazanıyorum maçı sıradaki rakibimi beklerken parisin kazandıgını ögrendim bu beni çok şaşırttı masa basında maçı kaybettim herhalde

maç esnasında kalecim yedek kulubesine gidip orda bekledi ve sonra karsı takım atak yaparken kalesine koşmaya başladı bu olaya çok sasırdım
    oyunda böyle şeylerdemi oluyor yaw

Antalyaspor/2006 Türkiye Kupası,Lig Kupası Ama YeNi Oyun açTım ŞimDi )

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/kulaksız

benim takımım fenerbahçe ( gerçek takımım besiktas ) külübümün transfer bütcesi 150 MN $ başarılarım 1 champions lugue cup ve 2 süper cup 1 uefa kupası 3 türkiye kupası 3 lig kupası 3 defada türkiye liginin en iiyi manager ödülünü aldım ve kıtasal da 1 sıradayım dünyada 3 sıradayım yıl (2005-2008) den bu yana her şeyi yazdım forvetimde ibrahimoviç war dünyanın en iyi oyuncu ödülünü kazandı we kalemde sebastien frey we yedek kaleci issakson war swedenin kalecisi iki kalecide mükemmel tavsiye edrim bütün klüpler peşişndelerrr

free players kayitli oyunundan basladim
    amacim super oyuncularla oyununu tadini cikarmak
    takimim chelsea suruyle oyuncu transfer ettim ne de olsa tum oyuncular serbest yasi 28-30 civari olan ama iyi para yapan adamlari hemen sattim henry shevchenko gibi 300 m $ para girdi forvet ibrahimovic adriano gerisini siz dusunun

benim takımım Galatasaray(gerçektre de)

3 sene oynadım şimdi 4. sezona başladım daha 1 sa oldu başlayalı..

3 kere lig 2 kere tr cup 1 cl şamp. 1 cl ikinci süper kupayı kaybettim az önce inter e karşı olsun sağlık olsun
    her yıl yılın menajeri seçildim..

bir de oyuncum Fred hem european golden boot aldı hemde cl golden boot aldı benden bu kadaaar....

Arrow

chelsea 2010/11 sezonundayım

6 lig kupası
    5 sampiyonlar ligi
    6 carling cupa
    6 community shield
    5 fa cup
    5 super cupa
    5 club world campionship
    danimarka avrupa kupası
    cek cumhuriyeti dünya kupası
    suan ingiltere mili takımını calsıtrıyorum

Nesil
    2006

Smile benim başarım

az alkmaarı çalıştırıyorum ayrıca hollanda milli takımı yıl 2015 3 dünya kupası ,10 lig şampiyonu ,10 gatorade kupası ,9 lig kupası, 5 avrupa şampiyonu ,3 konfederasyon kupası ,8 şampiyonlar ligi ,1 uefa kupası ,9 süper kupa ,9 dünya kulüpler şampiyonu,her sene ligin en iyi menajeri seçiliyom , taktik4-1-2-1-2

Thumbs up Man UTD

man utd menajeriyim 2 lig kupası 2 şampiyonlar ligi 1 süper kupa 2008-2009 sezonunun başındayım ayrıca portekiz milli takımının da menajeriyim ama daha hiç maç yapmadım nasıl bi takım çoook merak ediyom bir an önce maça çıksam

daha ilk sezonum ve fenerim.birkaç takviye ile takımı güçlendirdim.montero,nuno valente ve trezeguet'i aldım.ligi 1. bitirdim türkiye kupası ve cl kupasını kazandım

ben arkadaşlar ilk ordusporla başladım .ilk sezonumda süper lige çıktık.tabi serkan gedik sayesinde.ikinci sezonda 5 brezilyalı oyuncu 4 brezilyalı antrenör aldım.oyuncularinga,goina,junior,golbery,baiano.birde genç acuna.sonra fatik tekkeyi kadroya kattım.ve orduspor şampiyon.2 senede 2 şampiyonluk 2 türkiye kupası aldık.avrupada en fazla yükselen takım olduk.3 sezonda emre belezoglunu aldım.zokora geldi.ilk yarı sonu 5.dim.sonra wolwes istedi oraya gittim.inanmayanlar inanmasın sorun degil.ben o heyacanı yaşadım....

ilk yıl galatasarayla lig kupası türkiye kupası ve uefayı ikinci yılda şampiyonlar ligini ligi ve kupayı ayrıca süper kupayı aldım

galatasaray ve türk milli takımını çalıştırıyorum.2008 ocak ayındayım.bu sene avrupa şampiyonluğunu ve uefa kupasını alıp bütün kupaları alan ilk teknik direktör olma amacındayım.

türk milli takımı ile: 1 dünya kupası
    1 konfedarasyon kupası

galatasaray ile : 2 lig şampiyonluğu
    1 türkiye kupası
    1 şampiyonlar ligi
    1 dünya kulüpler şampiyonluğu
    1 süper kupası

managerlik puanım 435 inanmayanlara resim geçebilirim.

ayrıca takımıda vereyim

===========volkan demirel=============

ugur ucar===gioda=====ilhan demirci==== malik fathi

arda turan====lucas=====celsinho=====anderson

==========eyfik köse====özgürcan=========

29. Default

fenerbahçe 2014 2015
    7 cl
    9 süper lig
    7 super cup
    1 uefa cup
    4 türkiye kupası
    1 türkiye ile avrupa kupası
    dünya kupasında yarı final(penaltılarla brezilya ya)

daha yeni basladım trabzonspor ilk sene tr süper lig türkiye kupası sonra hamburga gectim ilk sezon uefa almanya ligi almanya kupası süper kupa aldım su anda 2007/08 birinci gidiyorum hayırlısı sitedeki wings taktigi sayesinde

Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri