ben lastuvka yı beşiktaş a aldım 3 sezon oynattım çok iyi oynadı ben de sen de kötü oynamışsa bilememOriginally Posted by cristiano_deniz038
ben lastuvka yı beşiktaş a aldım 3 sezon oynattım çok iyi oynadı ben de sen de kötü oynamışsa bilememOriginally Posted by cristiano_deniz038
Arkadaşım Kaleye Al Jan Lastuvka'yı;
Sana Defansın Sağı : Mehmet Nas
Ortaya : Güngör Öztürk bir orta da sen koy
Defans Sol : Orhan Ak
Orta Sahanın Sağı : Hasan Şaş
Orta Sahanın Solu : Erman Özgür
Ortada : Zvonimir Vukic ( İleriye Dönük ) , Gökdeniz Karadeniz
Forvet : Ümit Karan - Pazzini
Yedek Kaleci : Gökhan Tokgöz
Yedek Defanslar : Mehmet Önür - İbrahim Toraman
Yedek Ortasahalar : Diego - Yasin Karaça
Yedek Forvetler : Serkan Gedik - Necati
İlk sezon sonunda Ümit Karanı bayerne 8.5 milyon dolara sattım hakan şükürüde 1.5 milyona trabzona sonra da haldır haldır forvet aradım tabiRomanyadan steau bükreşten andrei cristei aldım 1.5 milyona 21 yaşında tek başına ikisinede yetti valla
![]()
arkadaşlar türklerden YASİN KARAÇA ve SERKAN GEDİK'e baktınız mı?
serkan gediği almıştım fener e güzel değildi yyasin karaca yı denemedim henüz
ben de giodayo beğeniyorum ama fiziksel açıdan ii değil. bazı oyun açılışlarında hızı ve hızlanması, bazen de sıçraması çok düşük olabiliyor. bence castan cok ii bir defans oyuncusu. brezilyalı.
türk olarak sezer öztürk yabancı vukcevic
arakadaşlar oyuna 3kez başladım hepsinde de yasin karaçayı aldım ama hiç memnun değilim sağ kanat oynatıyorum cvp yazarsanız sevinirim bide sencan kirikkayayı benden başka seben yok muuuu
okan koç ile uğur yıldırıma bakıverOriginally Posted by alpayozendi
arkadaşlar olivier deschacht'ı denemiş olanınız var mı?wbl'de nasıl oynar??
wbl o kadar ii deiL ama Defansın Ortasında ii ßi Arkada$ımıs wbl oynatcaksan Sana tawsiye vitoria da edilson die ßi adam war Ya Wbr yada Wbl ' ydi Tam HatırLamıOrm ßi ßak ßakaLım..
fabio santos'u aldım.Ama bana Alex'e patladı.Olsun Mülayim Erdem'i alabilirsem o da geleceğin ALex'i
aL aL kacırma
cok ii adam
Abi sorman kabahat hiç durma getir hemen.Alışması 2 ay sürer.O 2 aydan sonra da coştukça coşar.Minimum 60-70 m €'ye satarsın.
kerlon-vitti-pazzini gibi alternatiflere bak o zaman.
kesinlikle al ne bekliyorsun kardeş
Kesin al!![]()
kardes kap hemen...
al al bu fırsatı kaçırma
Originally Posted by crespo009
abi adam kaçırmış bile yaf siz de benim gibi alternatif söyleyin bari.bu arada diğer alternatifler Pazzini-Vucinic-Kerlon-Sobis
pazzini kardes pazzini
al tabi ama pazzini daha yetenekli.
ark. lar ben naptıysam yapayım bu adamı alamadım.satmadı klübü bi gs nin tapusunu vermediğim kaldınese özellikleride aşırı ii deil ama 21 yaşında genç acaba deneyen oldu mu ii mi???
![]()
Kardeş ben denedim çok iyi oynuyor.Verim alınacak bi futfolcu
kesinlikle iyi bi adam al kullan
İyi antreman yaptırırsan playmaker forvet olur...
alamıom kiklübü bırakmıo.bu arada ne hızlısınız siz daha demin açtım konuyu.bide fm 2007 den beklentim van persie nin dünya kupası performansını görüp daha iyi yapmaları.bide arsene wenger in faworisi olarak eklenmeli çünkü öle.maçlarda fln van persie arsene wenger in beyaz atlı prensi ve vazgeçemediği bi oyuncu diyo
E gelmiyor diyorantremanını bırakın
![]()
Vermiyorlarsa üstünde durma hiç gelmez sana artık![]()
alacammmmmm zuhauahauahaua kimse önümde duramazwalla bi cl yi alam bu sene ilk alcağım adam olcak zlatan ı düşünüodum ama sinir oldum bunu alcam inat deil mi işte
![]()
Kardeş biraz daha uğraş belki gelir.Bazen öyle oluyo