Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 214 arası toplam 214 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupa Final | Galatasaray - Kayserispor

Hybrid View

Aykut kornerde bir kere hatali cikdi o da direkten dondu, bir pozisyonda da Topuz'un sutunu cok iyi kurtardi yani hatasini telafi etti diyebiliriz...
    Kayserispor bu sene Sivassporun yerini alicak gibi... Galatasaray ilk yari kotu demek dogru olmaz orta sahasi kotu denilebilir, ama savunmamiz gayet iyiydi, ikinci yari da Cok cok iyi bir Galatasaray vardi.
    Kayseri'nin eksiklerinden bahsederken Galatasaray'in eksiklerinden hic bahsetmemek bence cok adil degil ki eksiklerimiz, Arda, Linderoth, Ugur, Emre Gungor gibi cok onemli oyuncular...

aykut 25 yaşına geldi. bu senede kaleyi desantics koruyacak ölede olmalı çünkü aykut daha %80 büyük takım kalecisi olmayı öğrendi ve bu sene bittiğinde artık gs daki yerini uzun soluk şekilde almalı alacak.
    Maça gelince bir gs li olarak takımımdan memnun değilim gs tek forvet oynamak gs hiç mi hiç yakışmıyor. Üstelik gs ın en büyük futbolcusu Arda Turandır. O olmadan gs atağa kalkamıyor. çünkü bu sorumlluğu sadece ardalıyor takımda oysa bu sorumluluğu aldığında çok başarılı olucak futbolcular var takımda. örnek hasan şaş bence türkiyenin gördüğü en iyi kanat futbolcusu hasan şaş ama türkiye trübinleri futbolcuların her hatasında onu yuhalıyorlar ve fuybolcular oynamaya korkar hale geliyor.Mehmet topal sürekli dikine futbol oynayan bir futbolcuydu ve onu izlemek çok zevkliydi ama 2 tane hata yapınca adamı yuhaladılar şimdi sağa sola paslar yapıyor. ama her şeye rağman gs bir çıkar yol buluyor bu seferde hasan ile kewell aldı sorumluluğu dkine oynadılar gs kazandı.
    Birde lincolnden kurtulursa gs bu sene kimse duramaz önünde.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Kayseri baya iyi yapılanıyor, alttan gelen gençler yetenekli, transferlerde güzel.Bu anlayışlarını 2-3 yıl daha devam ettirirlerse 5.likten daha iyi bir sıra elde ederler kesin..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    Hocam, acımasız bir eleştiri olacak ama sen Galatasaray'la ilgili bir yere bir şey yazma rica edeceğim. Bir defa da hayırlı bir şey çıksın ağzından Galatasaray'la ilgili. Tamam taraf tutulur ama bu kadar da bariz olmaz, tamam bir takım sevilmeyebilir ama bu bu kadar belli edilmez. Senin okuduğum 5 mesajının tamamı böyleydi açıkcası. İkinci yarıdaki Galatasaray presini çok sevgili Fenerbahçe'n yese bakalım çıkabiliyor mu kendi sahasından. Ayıptır bu yaptığın.
    Yöneticilerden isteğim hem benim hem de ABOO'nun mesajının buradan silinmesidir...
    Arkadaşa katılıyorum...Kazandık, centilmence tebrik edin. İlk yarıda kötü olduğumuzu da kabul ettik. Diğer Fenerbahçe'li arkadaşlar neden düşmanca yazmadılar acaba ? Onlar da Fenerbahçe'li değiller mi. Bu iş centilmenlik ve sindirip sindirememe meselesi bana göre. Sindiremeyenler de böyle mesajlar yazarlar. Neyse uzatmadan maçla ilgili yorumlarımı yazayım...

İlk yarıda çok etkisizdik ve Kayseri'nin üstün bi oyunu vardı. O kaçan goller de biraz tecrübe biraz da yetenek eksilikliğinden kaynaklandı bence. İkinci yarıda bambaşka bir Galatasaray vardı sahada. İyi pres yaptık Kewell'ın girişi 2 gol getirdi. Son dakikalarda da Kayseri haklı bir pres yaptı ve gol buldu. Onun ardından pres devam etti ancak tecrübe konuştu diyorum ben...

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri