Abi sen ne yaptın.. Gençleri kazanalım gerçekten elindeki gençlerden olmusun. Özgürcan ve Cem Sultan'dan bahseiyorum.. Bu ikisini de bir kere denedin mi acaba ?
Abi sen ne yaptın.. Gençleri kazanalım gerçekten elindeki gençlerden olmusun. Özgürcan ve Cem Sultan'dan bahseiyorum.. Bu ikisini de bir kere denedin mi acaba ?
Sentugo.
Özgürcanı kiralık verdim bir yere kaçmadı. Cem Sultan belki gitmesi kötü olmuş olabilir ama pa çok yüksek değildi ve forvet hattım çok dolu Ümit Karan Tefvik Köse Serkan Çalık yaser yıldız var kadroda. Artı 3 tane gelişen süper forvet var o yüzden cem sultanda yolcu oldu
Okadar SL den gelen paralar nerde, yildiz istiyoruzhadi kirma bizi
nereye gitti bendebilmiyorum ama bir türli mali durumu toparlayamadık ilk defa böyle oluyor çözmeyeçalışıyorumz. Yıldız istiyorsanız takımda zaten yıldız çok. Arda-Lincoln-Kewell-Tevfik-Meira ve daha çok yıldız var takımda
iyi futbolcu biliyorum birşekilde kaçırdık ama emin ol ondan daha iyileri geliyor bekleyin ve görün
cem sultan 2008in martındayım daha 32 maçta 27 gol atmş alt yapıda düşün gelecekte nasıl olur
Regenlerin gerçekten çok iyi artık bu takıma bir yıldız getir ama.![]()
Mehmet Canlı Yaşına göre çok iyiymiş...
Potansiyeli ne acaba? Merak ettim...
kopmuş gidiyorsun yine.![]()
Taktik hala aynı mı ?
yine çok iyi gidiyorsun arshavin transferide iyi olmuş yıldız isteynler kavuştu yıldızına
Bak iste yildiz transfer Arshavin hemde bedavata kaptin
Arshavin transferi ve kadron süper başarılarının devamını diler ve yeni maçları beklerim![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
sonunda getirdin yıldızı başarılar dilerim![]()