Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?

Voters
611. You may not vote on this poll
  • Evet

340 55.65%
  • Hayır

271 44.35%
Sayfa 8 / 26 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 762 sonuç

Konu: Football Manager 2009 - Satışa Çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sınırsız kurulum yapabilirsin. Ama oyunu oynamak için cd'ye ihtiyaç duyacaksın.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Sınırsız kurulum yapabilirsin. Ama oyunu oynamak için cd'ye ihtiyaç duyacaksın.
    CD mi ? CD takılmadan çalışmıycak mı oyun ?

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Su ana kadar orjinal Fm almadigin ne kadar belli

CD takmadan oyun calismiyor ne yazikki.(=

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Su ana kadar orjinal Fm almadigin ne kadar belli

CD takmadan oyun calismiyor ne yazikki.(=

Tüh be

Oyun Türkçe Çıksın Fiyatıda 40 Lira Olsun Crysis Gibi Almayan Ne Olsun!!!

Oyunun fiyatını çoktan belirlemişler 80 ytl diye değiştirmezler artık.Arkadaşlarla alamayacağım o zaman yine korsanda almak zorunda kalacağım ne yazık ki aslında orjinal almak istiyorum ama bütçem belli.

Edit:Bir kaç pc ye kursak sonrada cd yi kopyalasak da mı olmuyor?
    Last edited by lorbo31 : 08.Ekim.2008 at 21:33 Reason: ekleme

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    CD değil DVD bu arada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şunun playstation unu çıkartsınlar 100 milyon olsa veririm
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Hertürlü alıyorum..Gerçi üni başladı evimden 300 Km uzaktayım ama olsn geldiğimde oynarım artık =)

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Acaba son günlerdeki ekonomik kriz ile ortaya çıkan yabancı para piyasasındaki yükseliş oyun fiyatına yansıyacak mı çok merak ediyorum
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Ya Orjinal DVD alırsınız sonra herkese yüklersiniz. Ama sonra aralarından sadece 1 kişi orjinal olarak oynamaya devam eder, CDye sahip olan kişi. Ama diğerleri de oynayabilir yasal olmayan yöntemlerle tabii ki.

bence fiyat gayet cazip oyundan aldığımız tada göre...

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

oyun steam üzerindende satılacakmış yani kredi kartı bilgilerini verdiğimiz anda orjinal oyunu indirmeye başlayacağız, cd md falan hiçbirşeye gerek yok heheh güzel oldu bu.

edit:

bu c d siz direk indirme olayı kesin değil.. diğer steam oyunlarının işleyişi böyle. buda büyük ihtimalle böyle olacaktır fakat %100 konuşmak istemiyorum %99 diyelim..
    Last edited by xpoera : 10.Ekim.2008 at 05:22 Reason: ..........

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

arkadaşlar steam üzerinden oyunu aldım. fiyatı 55$.

oyun satışa çıktığı gün indirip oynayacağım. cd,kargo vs derdi yok. alacaklar mutlaka bu yoldan alsın. uğraşmayın kargo falan. ayrıca güncelleştirme yamalarınıda otomatik olarak kendisi servera bağlanıp yapacakmış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bende bugün ArmedAssault'u netten orjinal bir şekilde aldım Sabahtan beri indiriyorum.

Aslinda doğru, en iyisi net üzerinden almak.
    Delgado #10

peki dvd nin image ını alsak dvd takmadan oynayabilecek miyiz?

ben steam üzerinden nasıl alacağımı anlamadım biraz yardım eder misiniz?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bununla alakalı bilgiyi yakında sitemizde bulabileceksiniz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

tamam çok teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu fiyat makulse crysis warhead in peynir ekmek gibi gitmesi lazım.

80 ytl benim için çok fazla bir fiyat parası olan için normal kimi arkadaslar 50 ytl falan uygundur yazmıs bence oda değil çünkü ben ayda 300 ytl para kazanıyorum 50 ytl verirsem 250 ytl kalır eve destek 50 lira azalır buda sorun yasanır. 50 lira ile nerden baksa 2-3 haftalık eve erzak alınır 3-4 saatlik bir heves için verilmez bence aslında verilir ama parayı kendin ve az kazanmaya basladın mı artık saçma bir şeymiş gibi geliyor. Türkiyede benim gibi adam çok alamazlar. Kimseyede karısmam aldı falan diye zaten. Beni aşar ama 3-4 arkadas ortak alsak belki ama Cd-room olayıda varmıs yani biraz zor işimiz neyse bakalım

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

oyunun fiyatının bugnkü türkiye şartlarında yüksek olduğundan ve bir çok arkadaşımızın oyunu satın almada zorlanacağından kuşkumuz yok ancak...

yinede sitemizde yer alan orjinal alamam kaçak oyun alacağım gibi beyanları yazmamanızı tavsye ederim..

neticede FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU na göre kaçak cd çoğaltmakta suç onu alıp oynamakta...

herne olursa olsun şuç şleyeceğinizi ayan beyan yazmanında doğru br tarafı yok...tabi en kötüsü ise.."bu fiyata orjinal alınmaz kaçak CD alın " tarzı yorumlar ise alenen suç işlemeye insanları teşvik etmektir.

bu sebeple orjinal oyu n alma niyetinde olmayan arkadaşların en azından doğru bir şey yapmadıklarını bilmeleri ve bunu kabul etmeleri gerekir...

herne sebep olursa olsun suç işlediğini beyan etmek ve bunun doğruluğunuda övmek hiçbirimize yakışmamaktadır.

bu konuda arkadaşlarımın biraz daha hassas davranmasını rica ediyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    oyunun fiyatının bugnkü türkiye şartlarında yüksek olduğundan ve bir çok arkadaşımızın oyunu satın almada zorlanacağından kuşkumuz yok ancak...

yinede sitemizde yer alan orjinal alamam kaçak oyun alacağım gibi beyanları yazmamanızı tavsye ederim..

neticede FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU na göre kaçak cd çoğaltmakta suç onu alıp oynamakta...

herne olursa olsun şuç şleyeceğinizi ayan beyan yazmanında doğru br tarafı yok...tabi en kötüsü ise.."bu fiyata orjinal alınmaz kaçak CD alın " tarzı yorumlar ise alenen suç işlemeye insanları teşvik etmektir.

bu sebeple orjinal oyu n alma niyetinde olmayan arkadaşların en azından doğru bir şey yapmadıklarını bilmeleri ve bunu kabul etmeleri gerekir...

herne sebep olursa olsun suç işlediğini beyan etmek ve bunun doğruluğunuda övmek hiçbirimize yakışmamaktadır.

bu konuda arkadaşlarımın biraz daha hassas davranmasını rica ediyorum...
    Zaten forum kurallarımıza göre bunu beyan etmek yasak abi. Ancak arada ısrarla yazan arkadaşlar oluyor. Sizlerden ricam bu tarz mesajları rapor etmeniz. Bu konuda yönetim olarak yeterince hassas olduğumuzu düşünüyorum ancak bütün yazılan mesajlara yetişemeyebiliyoruz.

Bu vesile ile bir kez daha belirtmekte yarar var. Forumlarımızda illegal içerik ile ilgili herhangi bir şekilde paylaşım yapmak (soru sormak, cevap vermek, veya illegal oyun kullandığını belirtmek veya ima etmek) yasaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi ben bizimkilere 80 ytlyi Fm 09 a verdim desem annem kalp krizi geçirir (Allah korusun)babam beni evlatlıktan reddeder herhalde .

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

oyun ne zaman çıkıyordu?

Forumu biraz araştırsaydın bulabilirdin ama ben söyleyeyim yinede 14 kasımda çıkacak.

27. Default

geçen bir mağazada pes2008 30 lira idi şaka gibi değilmi?* demekki isteyince oluyormuş!! 80 lira hayatta vermem bir oyuna yapsın 30 lira netten çekmeye ugraşan adam değildir..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by gilardino1903 View Post
    geçen bir mağazada pes2008 30 lira idi şaka gibi değilmi?* demekki isteyince oluyormuş!! 80 lira hayatta vermem bir oyuna yapsın 30 lira netten çekmeye ugraşan adam değildir..
    Fm 2009 15 Kasım'da çıkacak.12 Kasım'da gidip 30 Ytl verip Orj.Fm 2008 alır mısın sen ? PES 09 bugün çıktı.Gidip alabilirsin orjinalini 80 Ytl'ye.Veya bekle 2010 oyununun çıkmasını birkaç gün kala alabilirsin

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gilardino1903 View Post
    İyi de bir yıl geçti çıkalı, çok normal..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Talking Fm Çok Pahalı

80 ytl mi ne bu ne korsanı varken ndn orjn ini alıyım söleyin bana öle olacağıma gide 30-40 liralık oyun alırım daha iyi 2 tane alırım yuhh bide bide türkçe dil yok
    sadece 3d bide bayan manger var o kadar yuhhh malesef alamam:(
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ea criysis türkçe çünkü o oyunu türk iki kardeş yaptı araştırmadan konuuşma
    Last edited by yafo101 : 15.Ekim.2008 at 15:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 8 / 26 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri