Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuc ?

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Porto

21 43.75%
  • Beraberlik

12 25.00%
  • Fenerbahçe

15 31.25%
Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 239 arası toplam 239 sonuç

Konu: Porto - Fenerbahçe [ Şampiyonlar Ligi 1. Maç ]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahce hata yapiyo demistim Aragonesi getirdigi zaman, herzaman genc teknik direktorlerden yanayim heleki yabanciysa.

Feldkamp geldi gitti, Aragones de gidecek insallah. Ben ne kadar Trabzonsporlu olsamda, Fenerbahce de boyle imkanlar varken boyle oynamamasi lazim

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

maçı zlerken dedim nerde gecen yılkı fenerbahçe bi trabzonspor taraftarı olarak fener destekledk dün babamla ama cileden cıkardı bizi ilk gol carlos kademeye gırmıyo 2. gol defansif orta sahalar nerde selcuk nıe 11 de basladı.3. golu goremedım ama takım çok kötü kiev bile arsenalden 3 puan alıyordu fener böle devam ederse bu guruptan sonuncu olursa şaşırmam ama inş uefaya gıderde oralarda iş yapmaya çalışır

Yazık,gerçekten yazık.Bir Şampiyonlar Ligi maçında bu kadar da aciz oynanmazki.Bu kadar ciddi hatalar yapılmaz ki.Hele bir defansımız var ki evlere şenlik.Geçen seneki çeyrek finalist apoletimiz bizi tarihi farktan korudu.

Takım genel olarak çok kötüydü.Ancak buradan Güiza için ayrı bir parantez açmak istiyorum.Koştu,çabaladı sahanın her yerindeydi.Golünü de attı.Şunu da söyleyebilirim dün maçı seyrederken sahanın içinde gözlerim Semihi çok aradı.

İyi takım böyle kurulmaz Aziz Başkan.Tamam böyle teknik,iyi oyunculardan kurulu bir takımla başarılı olabilirsin ama mutlaka aksayan bir yerler olacaktır.Tıpkı geçen seneki çeyrek final başarısına rağmen ligde şampiyonluğun kaçması gibi.Devamlı başarı için temeli olan bir kadro kurulması şart.Her sene Şampiyonlar Liginin demirbaşı olan Porto gibi,7 senedir kendi ligine ambargo koymuş Lyon gibi.Uefada final,Şampiyonlar Liginde final gibi uçuk hayallerden önce bizim ligde şampiyonluğu,şampiyonlar liginde gruptan çıkmayı alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor.Sonrasında finaller,avrupa şampiyonlukları gelecektir zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Artık takımda birilerinin dur demesi gerekiyo. Hepsinde vurdumduymazlık var. Bu formanın kolay kolay giyilmeyeceğini anlaması gerekiyo futbolcuların.

Maçla ilgili bir tane yorum yapmycm Porto 2 gol bulup kendi sahasında bekledi o anlarda gol bulsaydık belki maçı alacaktık ama olmadı. Kiev maçında artık puan kaybına tahammül yok

Nesil
    2006

Bugün kü oyundan sonra Carlos'da yedek kalmalı. İlk golde topu izledi. Carlos gibi bir isme ceza verilmesi gerekiyor ve kendini mutlaka toparlması şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Batuhan sadece omu ?

Volkan - Gökhan Gönül - Uğur boral - Kazım Kazım artık iyice saçmalamaya başladılar.
    Uğur'da biraz akıl olsa geçen seneyi hatırlardı. Sezon öncesi Uğur bankoydu ama yine aynı böyle şımarma dönemine girdi Vederson formayı kaptı. İçeride oynadığımız CSKA maçında Vederson sakattı sanırım Uğur forma giydi 2 gol attı sonra yerini tekrar aldı. Bunları ne çabuk unuttu anlamıyorum.

Gökhan geçen sene bizim hayranlıkla izlediğimiz oyuncuydu tamam önünde Kazım oynuyo çıkamıyo ileri ama hakemle çok oynamaya başladı .

Volkan'ı söylemycm bile rakibi olmadığnda saçma sapan hareketler yapıyo

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Evet, Aziz Yıldırım soyunma odasına girmeli
    (/s)

Nesil
    2006

Diğerleri hadi neyse, bu Carlos adı var... En çokda bu hak ediyor çünkü; en iyi performansı ondan bekliyoruz. Zaten Uğur'u kessen Gürhan oynayacak. Kazım'ı kessen Burak oynayacak. Gökhan kesmek yanlış olur yavaş yavaş toparlanıyor. Sakatlık korkusu var içinde oynamasına engel oluyor. Önder ile Lugano kesinlikle iki stoper olmalı. Aynı Luciano & Önder gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz Yıldırım Josico'lu, Selçuk'lu, Yasin'li, Can'lı kadromuzun sadece Turkcell Super Lig'de değil Şampiyonlar Ligi'nde de yürüye yürüye gruptan çıkacağını düşünmüş olacak ki gerekli transferler yapılmadı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Carlos sol çizgide Boral'a bir pas attı ve Boral bu topu kontrol edemeyince Carlos'un takındığı tavır inanılmaz hoşuma gitti

''Çoluk çocukla top oynuyoruz'' der gibiydi.
    Bu benimde dikkatimi çekti.Ayrıca Carlos her pozisyonda Uğur'a kızıyor,istisnasız her pozisyonda ama,Uğur'da sinirini hakemden çıkardı,dün hakeme faul pozisyonlarında bir ton küfür etti...

Nesil
    2006

Aslında düşünmedi, transfer yapamadığı için böyle demek zorunda kaldı. Oyunculara güvendiğini söyledi. Eskiden bu takıma bir çok forvet lazım dedi. Şimdilik forvetimiz yeter dedi. Semih ve Güiza dışında sadece İlhan var. Oda geleceğin Semih'i olarak görüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bu benimde dikkatimi çekti.Ayrıca Carlos her pozisyonda Uğur'a kızıyor,istisnasız her pozisyonda ama,Uğur'da sinirini hakemden çıkardı,dün hakeme faul pozisyonlarında bir ton küfür etti...

uğurun o kadar ıtrazına dedım atılcak kesın ama atmadı hakem bıse demedı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Carlos gitgide zarar vermeye başladı.Sonu hayırolsun.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Porto'da ahım şahım bir futbol oynamadı ancak Fenerbahçe daha berbattı. Çıkıp topunu oynarsın ve golleri yersin. Bazen çok çok iyi oynadığın maçıda kaybedersin. Dün Fenerbahçe karizmasını azda olsa çizdirerek mağlup oldu. Çok acemice işler yaptı savunmada ve bu bütün takımın oyununu etkiledi.

İlk maç kaybedildi ve daha 5 maç var. Sahasındaki 3 maçı alırsa gruptan çıkarız diyoruz ancak diğer takımlarında kendi evlerinde maç alma şansları en az Fenerbahçe kadar var. İnanın o takımlarda deplasmandan 1 puan alacak güçteler. Gruptan çıkmak öyle kolay iş değil bunu gördük.

Şimdi sonuca gelirsek Fenerbahçe'nin maddi yönden sıkıntısı olmayabilir ama yıllarca zor anlarda takımı ayaklandıracak futbolcusu olmamıştır. Yabancı anlamında ise şunu söyleyebilirim. Galatasaray'a gelen yabancıların çoğu sanki doğuştan bu takımla doğmuşlar gibi sahipleniyorlar. Fenerbahçe yabancı oyuncu anlamındada bu sıkıntıyı çekiyor. Şuan tek gereken şey birinin çıkıp ne yapıyoruz demesidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Maçı haketmedik.Ancak 2-2ye getircek pozisyonlarıda yakaladık,biraz şans olsa kale önünde 1 puana çok sevinebilirdik.Ama kendi kalemizde bu kadar şanslı olmasakta bir fark olabilirdi!

Defans biraz toparlanırsa Portoyu burada yenebiliriz diye düşünüyorum.Kiev maçının tamamını izledim,defansları aynı şekilde iyi değil.Adebayor,Persie falan tamam ama acemilik onlarda da var.

Bekleyip görmek lazım.Bence gruptan çıkamayız

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk gol Carlos seyrediyor, 2. gol Selçuk-Maldonado seyrediyor, 3. gol Lugano hediye ediyor ve Porto'nun her girdiği gol pozisyonunun başlangıcı bizim basit top kaybımız.

Çizgiye inmiş adama 20 metreden pas atamayan oyuncular var. Maldonado ve Selçuk ayaklarında top geldiğinde bir kere de dikine pas atın yahu.

Puan alırız diye düşünüyordum hatta bu oyuna bu kadar hataya rağmen alabilidik de puan ama olmadı.

Herşeyden önce Aragones bu takımı nasıl oynatacağına karar vermeli, bir mantelitemiz yok, sezon başından beri oyucuların pas hatası yapmalarını izleyip duruyoruz. Eksikler elbette büyük sorun ama Fenerbahçe oyuncusu 5 metre yanındaki adama pas atamaz mı yahu? Aragones geçmişe sünger çekip, kafasındaki taktiği takıma uygulatmak yerine takıma uygun bir taktik oluşturacak, böyle devam etmez.

Dün beni tek sevindiren o mücadelesini Güiza'nın golle süslemesiydi. Herşeyiyle mücadele ediyor ama geçen seneki hastalık ileride tek kalıyor. Mutlaka Semih ile beraber oynamalı. Güiza gerçekten çok önemli bir oyuncu ama diğerleri ona ayak uydurmuyor diye pes etmesinden korkuyorum...

Sakatlar yavaş yavaş takıma dönüyor, Kiev maçı çok önemli, burada kaybedilecek puan gruptan çıkma şansımızı bitirir. Arsenal maçında çoğu sakat eğer yenileri eklenmezse sahalara dönmüş olacak, Kiev'i geçersek ve Aragones nasıl oynatması gerektiğine karar verebilirse yine şansımız olabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Fenerbahçe dün gerçekten çok berbat oynadı geçen yıldı avrupalı FBden eser yoktu takımda Portoda çok iyi oynamamasına rağmen yenildi.Aragones takımı yönetemiyor bence FBnin hala iyi bir kadrosu var ama sahaya çıktığı diziliş ve mentalitesi yanlış

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Takımı anlamak elde değil.Eskiden bizim takımlarımız Avrupaya gidince basit hatalrdan dolayı iyi oynasa bile yenilirdi.Bu tabuyu 2000'de Galatsaray geçen senede Fenerbahçe yıkmıştı ama bu sene o tabulrımızı malzeme çantamıza koymuş gibiyiz yine.

Maç için çoğu arkadaşıma katılıyorum.Önceden Güiza'yı hiç beğenmiyen biri olarak ise kendime kızıyorum ve bu adam bu takımın en iyi oyuncusu diyorum.Ve bunu söyleceğime inanmıyarak artık Deivid'i geri istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Takımı anlamak elde değil.Eskiden bizim takımlarımız Avrupaya gidince basit hatalrdan dolayı iyi oynasa bile yenilirdi.Bu tabuyu 2000'de Galatsaray geçen senede Fenerbahçe yıkmıştı ama bu sene o tabulrımızı malzeme çantamıza koymuş gibiyiz yine.

Maç için çoğu arkadaşıma katılıyorum.Önceden Güiza'yı hiç beğenmiyen biri olarak ise kendime kızıyorum ve bu adam bu takımın en iyi oyuncusu diyorum.Ve bunu söyleceğime inanmıyarak artık Deivid'i geri istiyorum.
    Deivid'i ben de istiyorum da bunu kendime söyleyemiyorum bir türlü. Deivid'in oynamasını bu kadar isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi, gerçi mantelite değişmedikten sonra Kazım'ın yerine Deivid'i de koysan pek fark olmaz, Aragones'in 2 önliberoyu kullanmaması ya da birini Emre yapması gerek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Ne kadar kötü oynasakta dün kötü oynayarak puan alabileceğimiz gösterdik. Eğer Fenerbahçe o girdiği üç dört net pozisyondan birini gole çevirse veya penaltımız verilse bu maç büyük ihtimalle 2-2 bitecekti ve bu kötü futbol ile puan alacaktı. Herşeye rağmen iyimserim çünkü; Fenerbahçe form bulursa moraller yerine gelirse Porto'yu içeride yenebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahce'nin işi zor. Porto 15 dk oynadı 2 gol buldu ve yattı. İlk yarıda golden baska pozisyonu yoktu Fb'nin. 2. yarıya baslarken Josico'nun alınması hataydı ki 7dk oynayabildi. 2. yarıya da Porto iyi basladı. RC3 ün kanatını koridor gibi kullandılar. RC3 cok kötü, vurdumduymaz oynuyor bu sene. Kötü bir durum Fb için. Güiza bu macta cok koştu, golunu attı; ama 2-1 ken çok önemli topları ıskaladı. Birini en azından gol yapmalıydı... Yapsaydı puan cıkabilirdi ama olmadı. Sonucunda Porto 3 ü de atıp 3 puanı kazandı.

Bu arada Fb'nin karsısında hazır olmayan bi porto vardı. 2 haftadr mac yapmamışlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maçın başından belliydi hemen gol geleciği ve ardarda 2 gol geldi. Çok büyük pas hatalatı yaptı fener. Porto istese dahada farkı açabilirdi. Bir posizyonda kaleciyle karşı karşıyayken artislik bir şekilde aşırtma denedi auta gitti. İstese geçip atabilirdi bence.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Carlos bencede çok kötü ama bunun nedeni takım farkı olabilir.Carlos Madrid'de sürekli hücum yapan bir takımdaydı yani defansif anlamda çok çaba sarfetmesi gerekmiyordu.Ondan beklenen sık sık hücuma çıkması,gol atması iyi orta açmasıydı.Ama Fenerbahçe yıllardır oyuna rakip sahaya yıkan bir takım değil uzun zamandırda tek forvet oynuyoruz genelde defansif bir takım Fenerbahçe bu sebeple Carlos'un performansının çok düşük olduğunu düşünüyorum.Ayrıca o oynamasa alternatifli ve yeterli! kadromuzda onun yerine oyuncu bulur muyuz?.

Dün gecenin tek sevindirici yanı Gökhan'ın ikinci yarı eski formunu hatırlatmasıydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Fenerbahçe bu oyununu sürdürürse sonuncu olur bu grupta. Gruba 4. torbadan gelen Kiev Arsenal'den puan aldı. Fenerbahçe'nin hedefi 3.'lük olmalı bence. Yoksa hüsranla sonlanacak bir grup gibi.

2-1 olmadan Porto'nun kaçırdığı net 2 tane pozisyon var. Onlar girmiş olsa maç 4-0 olurdu ama Allahtan Porto'lu oyuncular biz bu takımı rahat yeneriz havasına girip lakayıt şutlar attılar. Golü yedikten sonra biraz daha kendilerine geldiler. Ve netekim kazandılar maçı.

Ancak Fenerbahçe'de oyuncular sanki ilk defa bir maça çıkıyormuş gibiydiler. Seçmelere gelmiş 13-14 yaşında çocuklar gibi hatalar yaptılar. Bununlada kalmayıp topu kaptıran kovalamayınca savunmaya çok iş düştü. Aragones'in dizilişi problemliydi en başta aslında. Sağ tarafta Gökhan tek başına kaldı Porto hücumlarında. Bir an önce bu takım ne oynara karar verip bir sistem içerisine sokmalı takımı Aragones yoksa bu kısıtlı kadroyla başı daha çok ağrır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Güiza ile başlamak istiyorum.Dün harika oynadı.Gerçekten helal olsun, o ne efordur beO kafa topu içeri doğru yönelse kahraman olacaktı Takımın geri kalanı içinse söylenecek pek bişey yok.Yasin, Selçuk,Burak bunlar bu takımın kapasitesinde değil.ampiyonlar Liginde hedefleri olan takımın oyuncuları hiç değil.Maldonado çabalıyor ama bence yetersiz.Uğur maç içinde çok top kaybediyor ama yine de asistlerin çoğunda onun adı var.Skora etki edebiliyor en azından....ŞCarlos dün nerde o eski Carlos dedirtecek cinsten oynadı, ki o da uzum zamandır formsuz zaten.Dün Kiev Arsenal'i yenebilseydi 3. lük de zora gircekti Fb için, şimdi ise umutlar devam ediyor.Bazı arkadaşlar Porto'yu çok küçümsüyorlardı , 6 puan alırız falan diyorlardı.Onlar da artık almışlardır boylarının ölçülerini.Tüm Fenerbahçeliler için konuşmuyorum, onlar kendilerini biliyor...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şimdi Carlos'un soldan kaleye yönelttiği bir top var, o girse eski Carlos olurdu bence.. Ama defansif yönden evet katılıyorum

Uğur bence dün iyi oynadı ve banko oynar.

Kazım oynamadığı bir bölgede oynadı, verim alamadı

Burak dün iyiydi, ben Burağı beğeniyorum

Gökhan Gönül geçen seneki performansına ulaşmaya çalışıyor..

Fener o kadar kötü durumda değil aslında.. Sadece bu yenilgiden sonra, yenilgilerden sonra sadece kötü durumu görüyoruz.

Sonuçta Deivit ve Semih geldiğinde takım iyi oynar..

Ama bu sisteme uymuyor.. Rıdvan hoca'da dün anlattı
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Bizim dede demişki iyi takım olmamız için 4 - 5 ay'a ihtiyaç var. Bende diyorumki ona sen gelmeden önce biz zaten iyi takımdık.
    4-5 ay çoook uzun bir zaman.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şu Spikerleride nasıl maça atıyolar çok merak ediyorum. Dün maç 2-0 oldu ilker yasin denen şaklaban az daha zil takıp oynayacaktı. Bütün maçı sessiz izledim arasında pek farkta olmadı açıkçası. Partizan maçındada aynısı oldu 2-0 öne geçmişiz spiker hiççç sanki gol atan Partizan.

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri