Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

19 45.24%
  • Kayserispor

18 42.86%
  • Beraberlik

5 11.90%
Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 304 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor [ TSL 6. Hafta ]

Bursa:2-1:GS
    FB:1-4:Kayseri

Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu

Sağlık olsun bu sene üç kulvarada rengimizi kattık attığımız sarı-lacivert havlularla...

Azizim locasına değil bilet almaya gitmiş Aragones için

Bu akşam maçtan sonra Kazım milli takıma gidecekmiş ama Terim'in yerinde olsam sen git eve kafanı topla derdim...

Zico'nun çıkardığı ruhu yok eden Azizim ve heyetine ve de getirdiği dede lakaplı Aragones ve ekibine plaketleri verilip gitmeleri/gönderilmeleri gerek...

Azizim çok şeyler yaptı ama her zaman yeşil sahada noksandı, tam işler harika dedik yine kendi yıktı... Sevgimiz ve saygımız sonsuz ama artık futbolda geçtiğimiz atağı sürdürmeli ve yükseltmeliyiz. Ya Aragones'i derhal yollar devre arasında güzel bir kaç takviye yapar ya da herkes bavulunu alır evine gider, gitmezse taraftar evine gider...

Hani dersin düzelecek eski tempoyu yakalayacagız diye ama bu gidişat hayra alamet değil onun içindirki sitemimiz çok büyük, umudumuz kalmadı...

3 galibiyet 3 mağlubiyet... Yani ya sev ya da terket... ben şimdilik terk ediyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fthz View Post

3 galibiyet 3 mağlubiyet... Yani ya sev ya da terket... ben şimdilik terk ediyorum...
    2 galibiyet 4 mglubiyet..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İstifayı bekliyorum ...serefi haysiyeti varsa I love you Zico'dan sonra bi dk durmazdı bu yaslı dede.

4. Default

Aghahowa'yı öpüyorum buradan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

taraftarın yaptıgı bence bıraz agır oldu hıc degılse mactan sonra bagırsalardı ı love you zıco dıye .. tam o soylendıgı sırada aragonesı gosterdı gercekten bı garıp oldum bence yapılmamalıydı .. maca gelınce kayserı gercekten sezonun belkıde en ıyı topunu oynadı tabı bunda fenerbahcenın kotu olmasının da etkısı vardır ama daha ılk dakıkadakı ofsayt olmayan pozısyondan bellıydı macın hareketlı, kayserının atak olacagı .. tebrıkler kayserı ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aragones konuştu. İstifanın "i" sini bile agzına almadı...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Cangele View Post
    Aghahowa'yı öpüyorum buradan
    Oyuna giremeyince kıskandın değil mi
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sezon başından beri Fenerbahçe'den umudum yoktu yinede bu kadar rezil olacağımızı tahmin etmiyordum ...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Aragones konuştu. İstifanın "i" sini bile agzına almadı...
    Utanmadan konustu mu bi de

Sheriff Misafir

Bu durumda benim için konuşulacak tek şey Aragones'in taziminatının ne kadar olduğudur.. Bu takım bu sistemle yürümüyor işte daha ne kasıyorsun.. Bütün maçlarımı kaybetmemiz lazım değiştirmen için.. Nasıl bir teknik direktörsün sen başka sistem bilmiyormusun..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aragones'ten önce Aziz Yıldırım'ın gitmesi lazım ...

Nesil
    2006

Aragones özür diledi. Allah razı olsun en azından bunu yaptı birde utanmadan kadro yetersiz diyor tamam yetersizde bir Fenerbahçe evinde dört gol yemez.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"Petrol çıkartacak değilim"

Turkcell Süper Lig'in 6. hafyasında Kayserispor, deplasmanda Fenerbahçe'yi 4-1 mağlup etti.Fenerbahçe teknik direktörü Luis Aragones, karşılaşmanın ardından şu şekilde konuştu:
    "Kayserispor bizden her alanda çok iyiydi. Dar alanda kısa paslar yapmamız gerekirken, uzun oynamayı seçtik. Seyirciler adına çok üzgünüm ve özür diliyorum. Bu tarz sonuçlarda taraftarların tepkisi normal, suçlu benim ve bundan dolayı üzgünüm. Üzerimize düşen işimizin üzerine daha fazla gitmek, daha önce zaman istememin de sebebi buydu, yoksa takımdan petrol çıkartarak çözüm bulacak değilim.

05.10.2008
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Aragones: Buraya istifa etmek ya da işler kötü giderken bırakıp gitmek için gelmedim. Yapabileceğmin en iyisini yapacağım. Daha fazla çalışıcaz..

Bunun üstüne kapattım TV'yi
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ocağa kadar mecbur sabredicez ondan sonra Hoca da kovulur takıma da epey takviye yapılır ve gereksiz isimler gönderilir , O zamana kadar ilk 4e girecek şansı yitirmeyelimde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son başkanlık olayından sonra zaten sevmiyorum Aziz Yıldırım'ı, Aragones durduğu sürece nefret katsayım an be an artıyor.

Rıdvan, Bülent falan beraber getirilse şu takımın başına.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aragones kadro yetersiz diyerek topu yönetime attı bakalım yönetimden Aragones'e pas ne zaman gidecek. Pasın doğruluğu da şüpheli olur ya orası ayrı konu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sheriff Misafir

Kimin isteğine göre kurulmuş bu kadro.. Bu takımdan kimi koyarsan koy Sivas'ta Kayseri'de banko oynar ne yetersizliğinden bahsediyor.. Fenerbahçe bukadar puan kaybedemez kaybederse herkes ayağı kalkar.. Aynen şu anda olduğu gibi..

Dördüncü mağlubiyet... Fenerbahçe'nin bu kadar kötü gideceğini hiç beklemezdim gerçekten..
    Keşke biz kazansaydıkta puan farkını açsaydık şimdiden

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

soyledıklerıne bakacak olursak gayet mantıklı gozukuyorlar ama garantısı hayatta olamaz .. en ıyısını yapacagız ?? umarım haklı cıkar yoksa arsenalın onunde mazallah boyle bır oyun .. olacakları dusunmek bıle ıstemıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Yeter ya yeter delirdim sonunda anamla babamla kız arkadasımla kavga ediyorum su dede yüzünden:@

Nesil
    2006

Lorant bile daha iyi yönetiyordu...

Sheriff Misafir

Ne mantığı yahu mantığımı kalmış bu işin.. Kaç maç kazandık biz bu sene Allah aşkına.. Lig başlamış 2 ay geçmiş adam daha halen aynı sistemde kasıyor, olmuyor işte.. Xavi-Xabi-İniesta-Silva yok bu kadroda..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Hiç değilse bi tesellimiz vardı o sezon herşeye rağmen.. Bu sene gelen geçen yeniyo bizi.. Nedir bu ya sokağa çıkamaz hale geldik, herkes dalga geçiyor.. Haklı adamlar ben olsam bende dalga geçerim.. Acınacak haldeyiz..
    Last edited by Sheriff : 06.Ekim.2008 at 00:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bu duruma bile düştük hakketten

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Böyle mantık mı olur ohh sizin işinize geliyor haftada 1 kaybediyoruz ne güzel sizden iyisi var mı?
    2.golde Edu'nun verdiği pasa bakın bi Brezilya milli takımında oynamıs bi stoper,sonra Nijeryalı Aghahowa sonra Türk Milli takımının ve Fb'nin el bombası Volkan macı anlatan rezilliği anlatan bu kare tekrar baktım adamlar özet yaparken sasırmıs Fbnin hangi atağını koysak acaba diye cok düşünmüşler çokkkk..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Cesur oynarsa Fenerbahçe, ama yine korkak oynarsa 3 skorlu maç. Tahminim 2-0 Kayserispor alır. Bu maçın sonunda Aragones apar topar İspanya'ya döner.
    Demiştim demekten kendimi alamıyorum. Aragones apar topar dönmeli. Korkak kadro, korkak oyun..
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baya bi komplo teorisi olsada. Artık bende gitgide bunu düşünüyorum. Baktı Fenerbahçe ile yapamıyor ben nasıl bu durumu daha mahvederimde paramı alırım arkadaş diyor.

Sheriff Misafir

Neyse biz yatalım kalkalım maçın 7-8 olmadığına dua edelim bari.. Derhal acilen gitmesi lazım Aragones'in.. Bu takımı tekrar hiç bir türlü toparlayamaz.. Transfer yapsada toparlayamaz sistem değiştirsede.. Dağılmış bir kere takım..

Sheriff Misafir

Oyunculardan yeteneklerinin dışında birşey istersen yapabilecekleri budur..

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri