Sayfa 8 / 29 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

stendardo yu al ya da kisnorbo ikisinden biri işini görür...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Betis ile oynuyorum 2.sezondayım iyi bir stoper önerirmisiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keirrison..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

dediklerin santrafor değilki stoper heralde

yukarda belirttiğim oyunculara bak özellikle stendardo yu öneririm ben iki oyuncuyu da bedava aldım gs ye 2. sezondayım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    pardon ben karıştırdım meraclitus a söylemiştim ben forvet olarak daniel cacia yı alabilirsin her kuruşuna değer biraz daha ucuz dersen uzun boylu bitirici caracciolo yu öneririm...
    Last edited by gslianil58 : 09.Aralık.2008 at 16:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

aldım keirrison u

hayırlı olsun cacia leblebi gibi gol atıyordu onuda alabilirdin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar ayrıca full bek arayan varsa masilela yı öneririm 2-3 trilyona alırsınız en fazla ilerde çok iyi işler yapacaktır ve çok iyi bir fiyata satarsınız
    Last edited by gslianil58 : 09.Aralık.2008 at 17:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

başta onu yazsaydın kısmet onaydı neyse sağol

Quote Originally Posted by theansw3r View Post
    kirlamayıda kabul etmiyo zaten dogru düzgün türk oyuncu yok olanda gelmiyor :S
    oyuncu etkileşiminden biraz öv takımda görmek istiyorum de gelir belki.

aldın mı hocam stoper?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam işte yardım istiyorum..

Gs ile oynuyorum.. 25 milyon pound falan param var.. Transfer yapmak istiyorum.. Ama nereye bilemiyorum

Kalede Wonderkid birisi.. Adını bilmiyorum.. Yedeği Orkun. Onun da yedeği Tolga Zengin

Savunmada Uğur Uçar,Servet,Samba,Volkan Yaman(çok iyi oynuyor şerefsiz ) Yedekleri Emre Güngör, bi de milli takıma çağırılan bi genç..(gerçi bu sene bi takımda kiralık oynuor)

Orta Sahada Sabri,Mehmet Topal,Wijnaldum,Sergio Mota.. Yedekler de çok kaliteli.. Mehmet Topuz,Barış Özbek,Bir tane regen oyuncu(ki galiba as takımda oynar),Serdar Kurtuluş,Emre Balta(mı neydi bu da regen)

Forvette Mevlüt, Mehmet Yıldız, Yaser, Sultan Cem (özgürcan vs hep kiralık verdim)

Transfer yapmak istiyorum ama bulamıyorum.. Sakho'yu alayım dedim 35 M pound falan dediler anlamadım.. Gökhan İnler'e 42 M pound dedi bea!!!!!! Bi yardın edin bana
    Sentugo.

bence volkan yamanın yerine masilela yı al benim görüşüm bende pek iyi oynamıyordu volkan orta sahan gayet güzel forvetede oscar cardozo,cacia,keirrirson gibi oyunculardan birini alabilirsin forvet hattın ile beklerinde problem var bence

ayrıca paran yeterse di maria yı öneririm genç ve iyi oynuyor matias fernandez i de alabilirsin...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

ya şu cacia yla keirrison yanyana nasıl oynar ben cacia yı da alsam mı
    bi sıkıntı olur mu acaba ikisi yanyana

cacia 08 de oynatıyodum türkiyede süperdi ama diğer forvetlerin kimler ve hangi taktikle oynuyorsun?

Quote Originally Posted by meraclitus View Post
    oyuncu etkileşiminden biraz öv takımda görmek istiyorum de gelir belki.
    iplemiyo ya salatalık sen kimsin tavırları yapıyo..zor bulur o yılda 7m u

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Türkiye Ligi için ucuz ve kaliteli forvet arayanlar Jose Vizcarra .. 22K 'ya aldım 18 maç 14 gol ..

Ayrıca diğer dikkatimi çeken gençler Nik Omladic (AMC/FC) , Peter Masilela (D/WBL) ,Nenad Tomovic (D/WBR) Diomande (DC) ..

Bunların yanında bedava oyunculardan klasik olan Appiah ,Eduardo Costa'nın dışında Seyfo Soley'i de degerlendirin kesinlikle ..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

4 3 1 2 yle oynuyorum da ben bunların forma numarası kadetme zamanında kaydedememiştim numaralarını. şimdi oynatamıyorum ne yapmam lazım ikisini de oynatamıyorum ya berbat oldu eğer onları oynatamazsam lige havlu atarım daha ilk devreden :S

Quote Originally Posted by bortecine View Post
    4 3 1 2 yle oynuyorum da ben bunların forma numarası kadetme zamanında kaydedememiştim numaralarını. şimdi oynatamıyorum ne yapmam lazım ikisini de oynatamıyorum ya berbat oldu eğer onları oynatamazsam lige havlu atarım daha ilk devreden :S
    f3 e basıp kadroyu görünce bak bakalım sağ altta change seceneği var mı varsa tıkla ekle formalarını yoksa gecmiş olsun

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

ya maça gelince forma numaralarını değiştir ekranı geldi bende confirm yerine devam et dedim ve hiç bi problem çıkmadan ikisini de oynattım bidaha denicem galiba bi bug var oyunda yeni keşfettim :S
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    nasıl becerdim bilmiyorum ama dokuz yabancıyla oynuyorum tek sorun her maç başında yeniden forma numarası verme ekranı çıkıyo olsun ama 9 yabancıya değer
    Last edited by bortecine : 09.Aralık.2008 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Fiorentino ile 2. sezondayım forvet lazım acilen böle leblebi gibi gol atıcak gilardinoyu mutu yu sattım elimden keirrison huntelaar ve ikechukwu uche var keirrison tamamda dıger ıkısı yaramıo keirrisonun yanına bı adam para mühim deelll

ya maça gelince forma numaralarını değiştir ekranı geldi bende confirm yerine devam et dedim ve hiç bi problem çıkmadan ikisini de oynattım bidaha denicem galiba bi bug var oyunda yeni keşfettim :S
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    nasıl becerdim bilmiyorum ama dokuz yabancıyla oynuyorum tek sorun her maç başında yeniden forma numarası verme ekranı çıkıyo olsun ama 9 yabancıya değer
    iiyimiş 9 yabancı

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by theansw3r View Post
    iiyimiş 9 yabancı
    yaptığım hesaplara göre bu sayı daha da artırılabilir

Quote Originally Posted by katsu View Post
    Fiorentino ile 2. sezondayım forvet lazım acilen böle leblebi gibi gol atıcak gilardinoyu mutu yu sattım elimden keirrison huntelaar ve ikechukwu uche var keirrison tamamda dıger ıkısı yaramıo keirrisonun yanına bı adam para mühim deelll
    cruzeiro dan guilherme var.ben keirrison la beraber oynatıyorum ikisi de leblebi gibi gol atıyorlar.neredeyse her hafta biri hat trick yapıyor.

yaptığım hesaplara göre bu sayı daha da artırılabilir
    bende sana kötü bir haber veriyim az önce aynı olay bnmde basıma geldi aldıgım youncuları regester edemiyordum neyse... oyunu saveledim kapatmıstım sonra yeniden actıgımda register seceneği gelmişti...

yani bir daha ki oyunu yeniden actıgında yada en azından sezon sonu patlayabilir 9 yabancı elinde

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    cruzeiro dan guilherme var.ben keirrison la beraber oynatıyorum ikisi de leblebi gibi gol atıyorlar.neredeyse her hafta biri hat trick yapıyor.
    guilherme olmaz avrupa birliği dısındakı oyuncu hakkım dolu eu national olcak bi zahmet

guilherme olmaz avrupa birliği dısındakı oyuncu hakkım dolu eu national olcak bi zahmet

Hoarau,Gomis,Melo,

sezon sonunu bekleyip guilhermeyi almaya karar verdim simdilik idare edioruz.Ama bu oyunda öle eskisi gibi takır takır gol atan bı adam yok sanırım o olayı duzeltmısler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet forvetler etkisiz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

sezon sonunu bekleyip guilhermeyi almaya karar verdim simdilik idare edioruz.Ama bu oyunda öle eskisi gibi takır takır gol atan bı adam yok sanırım o olayı duzeltmısler.

Sana tavsiyem vazgeç guılhermeden felan...

Al Marquinhos'u....

Forvetlerimin uygun olmasından dolayı ortasahada oynatıyorum adamı(tam bir joker) ve harikalar yaratıyor...

Ortasaha oynamasına rağmen 7 maçta 4 golü var ...

hele bir golü varki tam ortasaha çizgisinden driblinge başladı ve golü attı,mükemmeldi...

Marquinhos diosun yani iyi onada bı bakalım olmadı ıkısınıde alırız para var Allaha sukur cardozoyu kacırmasaydım cok ıyıdı.Ajax 48m $ ıstıo ben o kadar para hıcbır oyunumda vermedım vermemde

Sayfa 8 / 29 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri