stendardo yu alya da kisnorbo ikisinden biri işini görür...
stendardo yu alya da kisnorbo ikisinden biri işini görür...
Betis ile oynuyorum 2.sezondayım iyi bir stoper önerirmisiniz![]()
Keirrison..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
dediklerin santrafor değilki stoper heralde
yukarda belirttiğim oyunculara bak özellikle stendardo yu öneririm ben iki oyuncuyu da bedava aldım gs ye 2. sezondayım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon ben karıştırdım meraclitus a söylemiştim ben forvet olarak daniel cacia yı alabilirsin her kuruşuna değer biraz daha ucuz dersen uzun boylu bitirici caracciolo yu öneririm...
Last edited by gslianil58 : 09.Aralık.2008 at 16:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
aldım keirrison u
hayırlı olsun cacia leblebi gibi gol atıyordu onuda alabilirdin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar ayrıca full bek arayan varsa masilela yı öneririm 2-3 trilyona alırsınız en fazla ilerde çok iyi işler yapacaktır ve çok iyi bir fiyata satarsınız![]()
Last edited by gslianil58 : 09.Aralık.2008 at 17:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
başta onu yazsaydın kısmet onaydıneyse sağol
aldın mı hocam stoper?
Hocam işte yardım istiyorum..
Gs ile oynuyorum.. 25 milyon pound falan param var.. Transfer yapmak istiyorum..Ama nereye bilemiyorum
Kalede Wonderkid birisi.. Adını bilmiyorum.. Yedeği Orkun. Onun da yedeği Tolga Zengin
Savunmada Uğur Uçar,Servet,Samba,Volkan Yaman(çok iyi oynuyor şerefsiz) Yedekleri Emre Güngör, bi de milli takıma çağırılan bi genç..(gerçi bu sene bi takımda kiralık oynuor)
Orta Sahada Sabri,Mehmet Topal,Wijnaldum,Sergio Mota.. Yedekler de çok kaliteli.. Mehmet Topuz,Barış Özbek,Bir tane regen oyuncu(ki galiba as takımda oynar),Serdar Kurtuluş,Emre Balta(mı neydi bu da regen)
Forvette Mevlüt, Mehmet Yıldız, Yaser, Sultan Cem (özgürcan vs hep kiralık verdim)
Transfer yapmak istiyorum ama bulamıyorum.. Sakho'yu alayım dedim 35 M pound falan dediler anlamadım.. Gökhan İnler'e 42 M pound dedi bea!!!!!! Bi yardın edin bana![]()
Sentugo.
bence volkan yamanın yerine masilela yı al benim görüşüm bende pek iyi oynamıyordu volkan orta sahan gayet güzel forvetede oscar cardozo,cacia,keirrirson gibi oyunculardan birini alabilirsin forvet hattın ile beklerinde problem var bence
ayrıca paran yeterse di maria yı öneririm genç ve iyi oynuyor matias fernandez i de alabilirsin...
ya şu cacia yla keirrison yanyana nasıl oynar ben cacia yı da alsam mı
bi sıkıntı olur mu acaba ikisi yanyana
cacia 08 de oynatıyodum türkiyede süperdi ama diğer forvetlerin kimler ve hangi taktikle oynuyorsun?
Türkiye Ligi için ucuz ve kaliteli forvet arayanlar Jose Vizcarra .. 22K 'ya aldım 18 maç 14 gol ..
Ayrıca diğer dikkatimi çeken gençler Nik Omladic (AMC/FC) , Peter Masilela (D/WBL) ,Nenad Tomovic (D/WBR) Diomande (DC) ..
Bunların yanında bedava oyunculardan klasik olan Appiah ,Eduardo Costa'nın dışında Seyfo Soley'i de degerlendirin kesinlikle ..
4 3 1 2 yle oynuyorum da ben bunların forma numarası kadetme zamanında kaydedememiştim numaralarını. şimdi oynatamıyorum ne yapmam lazım ikisini de oynatamıyorum ya berbat oldu eğer onları oynatamazsam lige havlu atarım daha ilk devreden :S
ya maça gelince forma numaralarını değiştir ekranı geldi bende confirm yerine devam et dedim ve hiç bi problem çıkmadan ikisini de oynattım bidaha denicem galiba bi bug var oyunda yeni keşfettim :S
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
nasıl becerdim bilmiyorum ama dokuz yabancıyla oynuyorum tek sorun her maç başında yeniden forma numarası verme ekranı çıkıyo olsun ama 9 yabancıya değer![]()
Last edited by bortecine : 09.Aralık.2008 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fiorentino ile 2. sezondayım forvet lazım acilenböle leblebi gibi gol atıcak gilardinoyu mutu yu sattım elimden keirrison huntelaar ve ikechukwu uche var keirrison tamamda dıger ıkısı yaramıo keirrisonun yanına bı adam para mühim deelll
![]()
bende sana kötü bir haber veriyim az önce aynı olay bnmde basıma geldi aldıgım youncuları regester edemiyordum neyse... oyunu saveledim kapatmıstım sonra yeniden actıgımda register seceneği gelmişti...
yani bir daha ki oyunu yeniden actıgında yada en azından sezon sonu patlayabilir 9 yabancı elinde![]()
sezon sonunu bekleyip guilhermeyi almaya karar verdim simdilik idare edioruz.Ama bu oyunda öle eskisi gibi takır takır gol atan bı adam yok sanırım o olayı duzeltmısler.
evet forvetler etkisiz
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sana tavsiyem vazgeç guılhermeden felan...
Al Marquinhos'u....
Forvetlerimin uygun olmasından dolayı ortasahada oynatıyorum adamı(tam bir joker) ve harikalar yaratıyor...
Ortasaha oynamasına rağmen 7 maçta 4 golü var ...
hele bir golü varki tam ortasaha çizgisinden driblinge başladı ve golü attı,mükemmeldi...
Marquinhos diosun yani iyi onada bı bakalım olmadı ıkısınıde alırızpara var Allaha sukur
cardozoyu kacırmasaydım cok ıyıdı.Ajax 48m $ ıstıo ben o kadar para hıcbır oyunumda vermedım
vermemde
![]()