Baştan sona okudum gerçekten iyi gidiyorsun son sezon şanssızlık olmuş.Bu sene uefayı istiyoruz.![]()
Baştan sona okudum gerçekten iyi gidiyorsun son sezon şanssızlık olmuş.Bu sene uefayı istiyoruz.![]()
Yeter Ordu'yla bu kadar...yeni maceralara yelken açma zamanı gelmedi mi Ferdi?!
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Evet arkadaşlar Orduspor'dan ayrılmaya karar verdim.Türkiye'de almadığım kupa kalmadı.Oyuncuların bir kısmı da büyük klüplere gitmek istediğini söyledi isim vermek istemiyorum burdaBen de siz nere ben gitmeden burdan bir yere gidemezsiniz diyerek hemen klüplere başvurumu yaptım.Yeni takımım İngiltere'nin köklü klüplerinden Newcastle United...
Tüm gelişmeler ve transferler birazdan...
Hadi bakalım.Yine geldin İngiltere'ye.Başarılar kardeşim.
Ferdi'yi yerler İngiltere'de.Arsene Wenger ,Sir'e dikkat derim
.Başarılar
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İngiltere 2.memleketim gibi zaten
Buraya bir kere kişisel sebeplerden dolayı geldim Sir'le bitmemiş bir hesabımız var Newcastle'ın başarısı 2.planda
Bombalar
Logan Laplaud
Bir bek oyuncusunda olması gereken bütün özellikler var.Yaşı da genç.10 yıl oynar bizde
Gojko Kacar
Orta sahamıza dinamizm katacak ve defansif yönden güçlendirecek bir oyuncuu
Charles Kabore
Bu oyuncuyu alma sebebim de Kacar'ınkiyle aynı
Nuri Şahin
İki yönü de çok iyi sistemimde en önemli oyunculardan biri olacak.Orta sahamızı toparlayan ve oyunu yönlendiren bir oyuncu.Hem de hemşerimSeneye kaptan da yaparım
Yatırımlar
Burak Demir
Hızlı ve etkili bir oyuncu Leverkusen'den aldım.Kendisi için yeni Hami Mandıralı diyorlar
Warren Brady
İngiltere'nin gelecekteki forvetlerinden biri olacak bu adam.Bu yaşta bu fizik ilerde coşar.Zaten teknik ve mental özellikleri az artsa bile çok etkili olur
Ferhat Göç
Şuan bile yetenekli ama zayıf yanları var.2 sene içinde ilk 11 oynayacak düzeye gelir
Timur Kaymaz
Nuri'den öğreniyor birşeyler.Kendini geliştirir bu da 2 sene içinde ilk 11 oyuncusu olur
Mark Beevers
Bu adamdan ilerde gelişmesini bekliyorum ama 22 yaşına gelmiş zaten özellikleri de iyi performansına göre ilk 11 oynatabilirim Steven Taylor'la iyi bir ikili olurlar
Jack Wilshere
Boştaydı gelişir diye aldım.Kendini geliştirmesse de satarım klübe para gelir
Genel transfeler
İvan Rakitic bence Premier ligde başarı için yetersizdi iyi bir paraya sattım.Yaptığım transferlerden sonra Guthrie fazla forma şansı bulamaz diye düşündüm teklif gelince hemen onu da sattım.Diğerleri ise kadroda düşünmediğim oyunculardı transfer bütçesi oluşturmak için sattım.Benayoun'la ben gelmeden önce anlaşmışlar yoksa işim olmaz
Hazırlık kampı
Kamp fena değildi takım yeni t.d yeni olur bu kadar zamanla oturur sistem
Güzel transferler Ferdi süpersin![]()
Last edited by Nocna Mora : 13.Aralık.2008 at 20:09
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Evet! abi değil...Ferdi baba!!!![]()
Teşekkür ederim Taylan
Size ne olm istediğini der dalga geçmeyin
Lige başladık maçlara devam
1.maç
Deplasman da olsa yenmem gereken bir maçtı ama uyum sorunu diyelim
2.maç
Ligin daha başında çok önemli bir maç olsa da muhteşem futbolumuzla Liverpool'u dağıtıyoruz.Maçın adamı Taklacı Martins
League Cup 2.Round
Maçı 1-0 kazandık ama olsun oyun iyiydi yedekleri de oynattım onlar da takım ortamına ayak uydursunlar
3.maç
Başarımı istemeyenlerin bu maçta etkisi olduğunu düşünüyorum
4.maç
Üstün oynasak da bunu skora yansıtamadık.Son vuruşlardaki kazmalığımızı üstümüzden atarsak çok başarılı olacağımıza inanıyorum
5.maç
Bu maçta çok iyiydik.Savunmamız hatalı olsa da hücum olarak bulduğumuzu attık ve kazandık
League Cup 3.Round
Maçta çok az pozisyon vardı.Sonunda da gol olmayınca penaltılara gitti.Penaltılarda yenerim diye düşünüyodum ama malesef elendik
6.maç
Yıldızımız Owen bu maçta yeteneğini konuşturuyor
7.maç
Bu maçta çekilen şutların 3'ü kaleyi buldu onların da 2'si gol olduVar bi iş bunun içinde
8.maç
Wigan'a karşı yine zorlandık ama son dakikada attığımız golle galip geldik
8.hafta puan durumu
Bu sezon hedefim ŞL'ye katılmak olduğu için şuanki durumumuz iyi.Premier ligde ilk sezondan şampiyon olmam çok zor.Takım iyi gidiyor maçlarda canla başla oynuyorlarŞL'ye katılırsam her alanda şampiyon olacak bir takım kurcam
İyi gidiyorsun FERDİ![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Güzel gidiyorsun Ferdi.İnşl ŞL'ye katılırsın![]()
Lig kupasından elenmen kötü olmuış
Sağol
Katılcaz Tolga bu gidişle ilk 4'e yerleşcez
Şanssız bir şekilde elendim yaa ona üzüldüm
9.maç
Kıran kırana bir maç geçti sonunda iki taraf puanları paylaştı
10.maç
St.James Park'ta Spurs'ı sahaya gömüyoruz
11.maç
Yine bol pozisyonlu bir maç geçti ama yine de 2.golü bulamadım.Onların golünü de eski Newcastle'lı attı
12.maç
Everton karşısında rahat kazanıyoruz
13.maç
Rooney'in gollerine engel olamayınca mağlup olduk
14.maç
Portsmouth'u zorlanarak yendik
Şuan ligde 27 puanla 6.sıradayım ama 2.Man City'nin 31 puanı var yani o kadar büyük bir fark yok.Lider Man Utd 35 puanda ona yetişmem çok zor o yüzden şuanki hedefim 2.lik.Daha iyi bir form tutabilirsem 2.olabilirim
Yavaş yavaş hedefe doğru gidiyorsun..İnşl. istediğin yerde bitirecen ligi
![]()
Ferdi Newcastleye geçmen iyi olmuş yeni takımında başarılar dilerim kardeşim
Şuana kadar herşey yolunda Tolga bu gidişat sürerse hedefime ulaşmak kolay
Teşekkür ederim kardeşim Newcastle'la seneye çok büyük bir süprizim var kariyer alanında
Maçlara devam
15.maç
16.maç
17.maç
18.maç
19.maç
20.maç
FA Cup 3.Round
21.maç
21.hafta puan durumu
Takım beklediğimden iyi oynuyor Real Madrid gibi pas yapıyoruz bee
Rakip tanımayan bir takım olduk bir de Man Utd'i yenmeyi başardık mı şampiyon bile oluruz.Man City düşüşte önümüzde maçımız da var kendi sahamızda oynicaz onu büyük bir ihtimalle kazanırım 2.liğe doğru ilerlerim mümkün olduğunca az puan kaybetmeye bakıcaz artık...
Ferdicim en sevdiğim takımlardan birini almışsın ve takımın hakkınıda veriyorsun. Kabore çok iyi bir oyuncu (PA=170) kıymetini bil![]()
Süpersin Ferdi...
Futbolcu Bilgileri
Cok güzel gidiyorsun kardesim ama cok sıkıntılı bi döneme giriyorsun bi mac kaybedersen arkadan Arsenal ve chelsea geliyor dikkatle devam et ve seni sampiyon görmek istiyor bu taraftar![]()
TariboWest
Ferdi yuh kanka burdada şampiyon olacaksın.Sir gene almıs anahtarını![]()
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Muhteşemsin FERDİ.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Ferdi takım süper gidiyor bence şampiyon olursun
Ben pa'ya bakmam Serkan abi scoutlarıma güvenirim
Teşekkür ederim Taylan
Gelsinler ben geçerim onları ilk 4 yeter bana
Ondaki kadro bende olsa 5 çekerim de yok Rooney'i tutamıyorum bir türlü
Teşekkür ederim
Yok be Deniz Man Utd puan kaybetmiyor
22.maç[COLOR=Black]
hack.us]
İlk maç penaltılarla götürmüşlerdi 2 gol atmışlardı bu maçta tutmadı yendim Citizenleri
23.maç
10 kişi kaldık yine de kazandım
FA Cup 4.Round
Yedeklerle çıktığım maçta zorlanmadım
24.maç
Ligin yeni takımlarından İpswich ilk maçta olduğu gibi yine karşımızda direnemedi
25.maç
Nuri'nin asistleri ve Granero'nun muhteşem golleriyle kazandık
26.maç
Karşımızda rakip dayanmıyor.Ayrıca 5-6 maçtır gol yemiyoruz.Krul kalesinde devleşiyor
FA Cup 5.Round
Duran toplardan attığımız goller galibiyeti getirdi
27.maç
Galibiyet serimiz bu maçta bitti bakalım ne zaman gol yicez
28.maç
Evimizde Chelsea'yi bozguna uğrattık 3 pas yapamadılar.Gollerin birini ofsayttan attım ama olsun sonuca etki eden birşey olmadı
FA Cup 6.Round
Şuana kadar 2 mağlubiyetim var 2'si de Man Utd'den.Toplamda 4 gol yedim 4'ünü de Rooney attıBu maçla birlikte hem kupadan elendik hem yenilmezlik serim gitti hem de gol yememe serim gitti
28.hafta puan durumu
Takım acayip gaza geldi var ya herkes hayatlarının futbolunu oynuyor ligde en çok milli oyuncusu olan takım haline geldim bu düzen bozulmasın ilk 4'de yerimiz garanti ama klüp sürekli para kaybediyor oyuncu kiraları çok zarar verdi ekonomiye kriz de var zaten.İlk 3 felan yapabilirsem iyi para gelir klübe transferler için bütçe oluşur o zaman şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurabilirim...
Yeni maçlar ss'ler hepsi birazdan geliyor
Çok süratli gidiyorsun Ferdi takip etmekte zorlanıyorum..
İntikam zamanı gelecek Ferdi...sabır...sabır...
30.maç
31.maç
32.maç
33.maç
[IMG]http://img360.imageshack.us/img360/5027/33m**e3.jpg[/IMG]
[IMG]http://img360.imageshack.us/img360/33m**e3.jpg/1/w1280.png[/IMG]
34.maç
35.maç
36.maç
37.maç
38.maç
Sezon sonundaki puan durumu
Çok iyi mücadele ettik bir sezon boyunca süper oynadık ama biz Sir'le birbirimizi yerken arkadan Arsene geldi şampiyon oldu sinsice çakal ligin bitmesine az bir süre kala zirveye oturdu zaten sonra da bırakmadı ama olsun ben Sir'den intikamımı aldım seneye de şampiyon olurum
Birazdan çok büyük bir süpriz olacak kariyerlerde bir ilk olcak bekleyin ve görün arkadaşlar
Tebrikler Ferdi ...