Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 368 sonuç

Konu: Sivasspor Transfer Haberleri | Orhan Gülle ve Erkan Kaş

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Metz Kulubünün Etik Olmayan Tavırlarından Dolayı Alınmadı Omotoyossi
    Aygün Mehmet Yıldız Gelince Hücumda Rahatlarız Ama Senin Dediğin Gibi Muhakkak Defansın Sağlamlaşması Lazım
    Açıkcası Ben Korkmuyorum Sivasspor Kaliteli Bir Takımdır Toparlanacaktır
    Ama Transfer Günlerinin Sonlarını Yaklaşıyoruz Artık Stoper Alınmaması Beni Tedirgin Ediyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beyler Omotoyossi noldu ya?
    en son oda gelmekten caymış askıya alınmıştı sanırsam vazgeçildi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yahu bu nasıl bir transfer anlayışıdır. Hem Sivasın hem de Bouazza'nın zaafı var. 2 tarafta yeterince profesyonel davranmamış.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Murat Abi Bouzzanın Yaptığı Yanlış Sivassporunda Aslında Bouzzayı Alması Yanlış Ama Alındı Bouzza Ben Alışamadım Diyip Takımı Bırakıyor 1 Maç Vasat Oynadın Diye Bırakacaksan Ne Diyim
    İyiki Bizimkilerde Fesh Etti Kontratı Kafasında Sivassporu Bitirmiş Oyuncu Zaten
    Bir Stoper Bir Ortasahaya 2 Yabancı Gelecek Haberini Aldım İnşallah Doğrudur
    Transfer Bitmeden Alınır İnşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Buğra tamamda senin de dediğin gibi.

Bouazza'yı bu durumda Sivasspor nasıl kadrosuna kattı.
    Bouazza sen premier ligde oynamış adamsın gideceğin takımın bulunduğu şehire git bak biraz incele yaşayıp yaşamayacağını gör.

Bence burada iki tarafında hatası var. Tabii Bouazza'nın bonservisinin elinde olması da bu transferin bu kadar kolay kapanmasına neden oluyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ne Diyelim Artık Hayırlısı Abi Şu Stoper Artık Alınsada Bizdeki Telaş Bitse

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence Bouazza daha iyi bir kulüp buldu. Ayrılmak için de bahane uydurdu. Yoksa bir oyuncunun şehri görmeden bilmeden imza atması çok anlamsız.

Faruk Bayar, Sivas'tan ayrılmış. . .

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Evet Erdinç Ayrıldı Murat Erdoğan İle Beraber Muratın Geçen Sene 2.Devre Katkıları Olmuştu Ama
    Faruk Sivassporun Kalitesinde Klasında Bir Oyuncu Değil Gitmesi Kariyeri İçin Doğru Oldu Oynayamazdı Zaten

Turkcell Süper Lig'de sezona kötü başlayan ve Avrupa'ya erken veda eden Sivasspor, transferin son gününde orta sahasını kuvvetlendirdi!..

Kırmızı beyazlı yönetim, Beyaz Rusya'nın Dinamo Minsk takımında forma giyen Bruno Mbanangoye Zita ile anlaştı!..

Orta sahada görev yapan Gabonlu oyuncu 29 yaşında. 22 kez Gabon Milli Takımı'nda forma giyen Zita, 2006 yılından bu yana Dinamo Minsk'te forma giyiyordu.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Stoperde Alsalardı Keşke

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Stopersiz olmaz.Bu gidişle almayacaklar.Kendi iplerini kendileri çekiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Sivasspor, Fransa'nın Clermond-Ferrand takımında forma giyen 22 yaşındaki savunma oyuncusu Mehdi Benatia'yla anlaştığı öğrenildi.

Sezona kâbus gibi bir başlangıç yapan Sivasspor, transferin son saatlerinde savunmasına takviye yapmaya hazırlanıyor. Kırmızı-beyazlı kulübün, Fransa 2. Lig takımlarından Clermont-Ferrand'da forma giyen Faslı stoper Mehdi Benatia ile anlaştığı öğrenildi.

Olimpik Marsilya'da yetişen 22 yaşındaki Benatia, profesyonel kariyerinin ilk 3 yılında da bu kulüpte yeralmış; ancak 1 yıl Tours, 1 yıl da Lorient takımlarına kiralık olarak gönderilmişti.

Clermont-Ferrand ile 2010 yılına dek sözleşmesi bulunan Benatia'nın, Sivasspor'a kaça malolacağıysa şimdilik bilinmiyor
    Kaynak: Sivasspor.com
    --------------------------------------------------------------------------------------
    Doğrumu Bilmiyorum Ama Alındıysa İyi Transfer

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Süper ya süper nasıl sevindim anlatamam. Arkadaşlar bende Sivasspor kariyerimde almıştım halada oynuyorum. Süper defans. Ayrıca DM dede oynayabilmekte. Allah allah Sivas bence müthiş bir transfer yaptı müthiş. Çok sevindim. Stoperde sorun yaşamayacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sivasspor ile Ersen Martin'in yolları ayrıldı

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Ersen Martin ile karşılıklı oturup kulüp olarak anlaştıklarını ve bu oyuncuyla yolları ayırdıklarını söyledi.

getCSS("3053751")

Ersen Martin, yönetimle anlaşarak Sivasspor'dan ayrıldı.
    Diğer futbolcuların durumlarının belli olmadığını, ancak listelerinde 5 tane gidecek, 5 tane de gelecek oyuncunun bulunduğunu ifade eden Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, gidecek oyuncuların kulüp bulamadıkları takdirde takımda kalabileceğini belirterek, ''Onun için tek tek, gittikçe bunları açıklarsak daha sıhhatli olur'' dedi.
    Ara transfer döneminde 4 yabancı, 1 yerli oyuncu transfer edeceklerini kaydeden Ünsal, teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın alternatifli bir liste hazırladığını bildirdi.

Muhsin Ertuğral'ın ciddi bir altyapıcı olduğunu, gelecek yıllarda altyapıdan ilk 11'de oynayacak en az 2-3 ismi takıma katacağına inandığını anlatan Ünsal, Bülent Uygun'da olduğu gibi bir sıkıntı yaşamazlarsa Ertuğral ile çok iyi 3-5 sene geçirebileceklerini vurguladı.

"FIRTINA GİBİ ESECEĞİZ"
    Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ''İkinci yarıda fırtına gibi esen bir Sivasspor olacak'' dedi.
    Sivasspor'un maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadı'nın kapalı tribününün altına açılan Kırmızı Beyaz Köfte Piyaz Et Lokantası'nda basın mensuplarıyla yemekte bir araya gelen Ünsal, burada yaptığı açıklamada, Sivasspor'un ligin ilk yarısındaki performansı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
    Önceki 2 sezonda çok ciddi bir performans gösterdiklerini anımsatan Ünsal, ''Birinde aslında üçüncüydük, ama dördüncü yaptılar, masa başı oyunlarıyla. Üçüncü bitirdik, ben dördüncülüğü asla kabul etmiyorum. Birinde ise ligi ikinci bitirdik. Bu başarıları da bize o günkü yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız yaşattı'' diye konuştu.
    O günleri yaşatan Bülent Uygun ve ekibine teşekkür eden Ünsal,''2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında çok başarılı olan Bülent hoca ve ekibi, 2006-2007 sezonunda bu takımı Karol Pecze'den 13. haftada 12 puanla devralmışlardı. Takımın puan ortalaması 1'di. Bıraktıkları zaman, 8. hafta sonunda 0,5 puan ortalamasıyla yine 17. sırada bıraktılar. Bu da bir ilahi tesadüf olsa gerek'' dedi.
    Sezon başında yönetim olarak teknik direktörleri Bülent Uygun'a çok güvendiklerini belirten Ünsal, yıllardır yaptığı transferlerde hata payı en fazla yüzde 10-20 olan Uygun'un bu güveni kendilerine verdiğini anlattı. Ünsal, ''Tabii bu yıl da yine kendisine bıraktık, ama işin doğrusu yönetim kurulu olarak Şampiyonlar Ligi'nden dolayı biz de bir komite kurup her yılki gibi yapamadık. İşte stadyumun durumu; buraların ne şartlarda, ne kadar kısa bir zamanda yetiştirildiğini hepiniz biliyorsunuz. Onun için bahane aranmaz, neticede hata bizde de vardır, hocada da vardır, bunu böyle kabul etmek lazım. Ama yönetim kurulu bizsek, en büyük hata mutlaka bizde vardır, kendimizde aramalıyız. Herkes de hatasını kabul etmeli'' şeklinde konuştu.
    ''TAKIMIN İSKELETİ BOZULDU''Transferlerin tutmadığını, kadroda uyum sorunu olduğunu, takımın iskeletinin bozulduğunu vurgulayan Ünsal, Bülent Uygun ve ekibinin ayrılmasından sonra göreve getirilen Muhsin Ertuğral ile ilgili, ''Hocamız Türkiye'yi de yeni yeni tanıyor, ligi çok fazla tanımıyor. Buna rağmen çok büyük bir özveri göstererek tüm günlerini tesislerde futbolcularla birlikte geçirdi. Elindeki malzemeyle bizi 17 puana ulaştırdı. Kendisine de üstün gayret gösteren futbolcularımıza da teşekkür ediyorum'' dedi.
    Taraftarlara ve basın mensuplarına da zor günlerde destek oldukları için teşekkür eden Ünsal, büyük maçlarda, şampiyonluğa oynadıkları dönemde şeref tribününde en ön sırada oturanları, bu zorlu süreçte destek vermedikleri gerekçesiyle ciddi biçimde kınadığını söyledi.
    Geçen hafta Ankaragücü maçına bir Sivas milletvekilinin bile gelmediğine dikkati çeken Ünsal, ''O da beni derinden yaraladı. Yani demek ki bizim düştüğümüz zaman sahibimiz yoktur. Bunu da gördük, yani varlığı da gördük, yokluğu da gördük. Bu da bizim için bu yaştan sonra büyük bir tecrübe oldu'' diye konuştu.
    TRANSFERİkinci yarıda iç saha maç kaybetmemeleri, özellikle de deplasmanda maç kazanmaları gerektiğinin altını çizen Ünsal, yapacakları nokta transferlerle başarılı olacaklarına inandığını bildirdi.
    Ünsal, teknik direktörleri Muhsin Ertuğral'ın bugün itibariyle futbolcu beğenmek üzere çeşitli ülkelerde geziye çıktığını belirterek, ''Hemen hemen dünyada bir tur atacak gibi geliyor. Yeni futbolcularımızı da takıma adapte ettiğimiz an ikinci yarıda fırtına gibi esen bir Sivasspor olacak. Ama o ön sırada oturanlar bizim maçlarımıza şimdi gelmedikleri, gibi o zaman da gelmesinler'' ifadelerini kullandı.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by vego View Post
    Sivasspor ile Ersen Martin'in yolları ayrıldı

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Ersen Martin ile karşılıklı oturup kulüp olarak anlaştıklarını ve bu oyuncuyla yolları ayırdıklarını söyledi.

getCSS("3053751")

Ersen Martin, yönetimle anlaşarak Sivasspor'dan ayrıldı.
    Diğer futbolcuların durumlarının belli olmadığını, ancak listelerinde 5 tane gidecek, 5 tane de gelecek oyuncunun bulunduğunu ifade eden Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, gidecek oyuncuların kulüp bulamadıkları takdirde takımda kalabileceğini belirterek, ''Onun için tek tek, gittikçe bunları açıklarsak daha sıhhatli olur'' dedi.
    Ara transfer döneminde 4 yabancı, 1 yerli oyuncu transfer edeceklerini kaydeden Ünsal, teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın alternatifli bir liste hazırladığını bildirdi.

Muhsin Ertuğral'ın ciddi bir altyapıcı olduğunu, gelecek yıllarda altyapıdan ilk 11'de oynayacak en az 2-3 ismi takıma katacağına inandığını anlatan Ünsal, Bülent Uygun'da olduğu gibi bir sıkıntı yaşamazlarsa Ertuğral ile çok iyi 3-5 sene geçirebileceklerini vurguladı.

"FIRTINA GİBİ ESECEĞİZ"
    Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ''İkinci yarıda fırtına gibi esen bir Sivasspor olacak'' dedi.
    Sivasspor'un maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadı'nın kapalı tribününün altına açılan Kırmızı Beyaz Köfte Piyaz Et Lokantası'nda basın mensuplarıyla yemekte bir araya gelen Ünsal, burada yaptığı açıklamada, Sivasspor'un ligin ilk yarısındaki performansı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
    Önceki 2 sezonda çok ciddi bir performans gösterdiklerini anımsatan Ünsal, ''Birinde aslında üçüncüydük, ama dördüncü yaptılar, masa başı oyunlarıyla. Üçüncü bitirdik, ben dördüncülüğü asla kabul etmiyorum. Birinde ise ligi ikinci bitirdik. Bu başarıları da bize o günkü yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız yaşattı'' diye konuştu.
    O günleri yaşatan Bülent Uygun ve ekibine teşekkür eden Ünsal,''2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında çok başarılı olan Bülent hoca ve ekibi, 2006-2007 sezonunda bu takımı Karol Pecze'den 13. haftada 12 puanla devralmışlardı. Takımın puan ortalaması 1'di. Bıraktıkları zaman, 8. hafta sonunda 0,5 puan ortalamasıyla yine 17. sırada bıraktılar. Bu da bir ilahi tesadüf olsa gerek'' dedi.
    Sezon başında yönetim olarak teknik direktörleri Bülent Uygun'a çok güvendiklerini belirten Ünsal, yıllardır yaptığı transferlerde hata payı en fazla yüzde 10-20 olan Uygun'un bu güveni kendilerine verdiğini anlattı. Ünsal, ''Tabii bu yıl da yine kendisine bıraktık, ama işin doğrusu yönetim kurulu olarak Şampiyonlar Ligi'nden dolayı biz de bir komite kurup her yılki gibi yapamadık. İşte stadyumun durumu; buraların ne şartlarda, ne kadar kısa bir zamanda yetiştirildiğini hepiniz biliyorsunuz. Onun için bahane aranmaz, neticede hata bizde de vardır, hocada da vardır, bunu böyle kabul etmek lazım. Ama yönetim kurulu bizsek, en büyük hata mutlaka bizde vardır, kendimizde aramalıyız. Herkes de hatasını kabul etmeli'' şeklinde konuştu.
    ''TAKIMIN İSKELETİ BOZULDU''Transferlerin tutmadığını, kadroda uyum sorunu olduğunu, takımın iskeletinin bozulduğunu vurgulayan Ünsal, Bülent Uygun ve ekibinin ayrılmasından sonra göreve getirilen Muhsin Ertuğral ile ilgili, ''Hocamız Türkiye'yi de yeni yeni tanıyor, ligi çok fazla tanımıyor. Buna rağmen çok büyük bir özveri göstererek tüm günlerini tesislerde futbolcularla birlikte geçirdi. Elindeki malzemeyle bizi 17 puana ulaştırdı. Kendisine de üstün gayret gösteren futbolcularımıza da teşekkür ediyorum'' dedi.
    Taraftarlara ve basın mensuplarına da zor günlerde destek oldukları için teşekkür eden Ünsal, büyük maçlarda, şampiyonluğa oynadıkları dönemde şeref tribününde en ön sırada oturanları, bu zorlu süreçte destek vermedikleri gerekçesiyle ciddi biçimde kınadığını söyledi.
    Geçen hafta Ankaragücü maçına bir Sivas milletvekilinin bile gelmediğine dikkati çeken Ünsal, ''O da beni derinden yaraladı. Yani demek ki bizim düştüğümüz zaman sahibimiz yoktur. Bunu da gördük, yani varlığı da gördük, yokluğu da gördük. Bu da bizim için bu yaştan sonra büyük bir tecrübe oldu'' diye konuştu.
    TRANSFERİkinci yarıda iç saha maç kaybetmemeleri, özellikle de deplasmanda maç kazanmaları gerektiğinin altını çizen Ünsal, yapacakları nokta transferlerle başarılı olacaklarına inandığını bildirdi.
    Ünsal, teknik direktörleri Muhsin Ertuğral'ın bugün itibariyle futbolcu beğenmek üzere çeşitli ülkelerde geziye çıktığını belirterek, ''Hemen hemen dünyada bir tur atacak gibi geliyor. Yeni futbolcularımızı da takıma adapte ettiğimiz an ikinci yarıda fırtına gibi esen bir Sivasspor olacak. Ama o ön sırada oturanlar bizim maçlarımıza şimdi gelmedikleri, gibi o zaman da gelmesinler'' ifadelerini kullandı.
    Ersen Denizliye .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Hele Şükür Ersen Sırığından Kurtuluyoruz Allah Boy Vermiş Ama O Boyu Kullanacak Zeka Vermemiş Bu Adama Yinede Yolu Açık Olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Keita Sivasspor'da

Sivasspor'un, Katar'ın Al Arabi takımından Souleymane Keita ile sözleşme imzaladığı bildirildi.

Sivasspor'un resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Sivasspor, Katar'ın Al Arabi takımında orta saha oynayan Malili 23 yaşındaki Souleymane Keita ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Sivasspor Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ı yakından tanıdığını belirten Keita, ''Sivassspor'un başarısı için mücadele edeceğim. Beni Sivasspor ile buluşturanları asla utandırmayacağım'' dedi.

Kaynak : AA

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Evet Bu Transfer Ortasahaya ÇoK İyi Oldu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sivasspor Xanthi'den önlibero Nabil Taider'i almış...

Taider 26 yaşında,Fransız asıllı Tunuslu oyuncu.Fransa Ümit Milli takımı formasını giymiş 2 defada Tunus milli takım forması giyip 1'de gol atmış...

Toulouse alt yapısında yetişmiş.2001-06 yılları arasında bu takımda 144 maçta oynayıp 4 gol atmış.2007 ve 2008 yıllarında Reimse ve Lorient takımlarında kiralık olarak forma giydikten sonra Yunanistan'ın Xanthi takımına transfer olmuş.Yunanistan Süper Liginde 29 maçta 3 golle oynamış...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ayrıca Elrio Van Heerden İle Anlaşıldı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Ayrıca Elrio Van Heerden İle Anlaşıldı
    Off off çok iyi...

Muhsin Hoca Sivas'ı bu transferlerle birlikte ligde tutar...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Muhsin Hoca izyonu çok geniş bir hoca, bu sene kümede kalma mücadelesi verecek olsalar da, ki bence ligin sonlarına kalmadan Sivas orta sıralara gelir, uzun yıllar çalışılırsa Sivas'ı sürekli yukarıyı zorlayan bir takım yapacaktır.

Afrika'dan genç, potansiyeli olan daha çok sayıda oyuncu bekliyorum, ülkemizde Afrika'yı ondan iyi bilen yoktur herhalde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Muhsin hocanın Afrikalı genç yeteneklerin ülke futbolumuza katkı sağlayabilmesi açısından önemli bir katkısı olabileceği fikrine bende katılıyorum.Sivasspor'u geçtiğimiz 2 sezondaki gibi sürekli üstlere oynayan bir takım haline getiremeyebilir ama genç yetenekleri ucuza getirip iyi fiyatlara satan bir takım haline getirebilir.Böyle bir rol modelde Sivasspor için fena değildir herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Takımına kendi istedği adamları aldırıyo herhalde Muhsin hoca. Mutlaka bildiği vardır alınan adamlar Fransızca konuşan adamlar. Hem Muhsin hoca'nın iletişimi kolay olacak hemde Kamanan yanlız kalmayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Sivasspor, Hayrettin Yerlikaya'nın sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Mehmet Nas Sivasspor'da!

İç transferi bitiren Sivasspor, ligimizin tecrübeli orta saha oyuncularından Mehmet Nas'ı renklerine kattı !.. Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Nas ile anlaştıklarını Lig TV'nin canlı yayınında açıkladı !..

Lig TV'de yayınlanan Transfer Dosyası programına telefonla bağlanan Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "İç transferi bitirdik. Dış transferde de az önce Mehmet Nas ile anlaştım." dedi. Mesut Bakkal ile Mehmet Nas bundan önce Gençlerbirliği ve Manisaspor'da beraber çalışmıştı. Mehmet Nas bu sezon Manisaspor'da 29 maçta forma giydi ve 1 de gol kaydetti.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mehmet Nas bizim koyludur, yane Yusuf Guneylede ayni koylu. Yavas Yavas Gumushaneye yaklasiyor kariyerinin sonlarina dogru

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ayman-Ziya Dogan iliskisi ne ise aynisi M.Bakkal-M.Nas icin de gecerli. Nereye gitse aliyor adami yahu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Aynen ya Mehmet Nas bu saatten sonra Sivasspor'a ne verirki.
    Sen 2 sene zirveyi sonra ardından küme düşmekten zar zor kurtul. Adam gibi transferler yapmaları gerekli bence.

Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri