Sayfa 8 / 896 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Takımımıza yararlı olurlar umarım.Bu Abdülkadir tam nerde oynuyor.Kimisi diyor Tuncay gibi olsun sonu İlhan'a dönmesin kimisi diyor iyi iki orta saha aldık.Çözemedeim açıkçası
    Söylenenler kariyer bakımından temenniler. Mevki olarak Osman'ın dediği bölgede oynuyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Açıkçası ben Abdülkadir'i hiç 90 dakika seyretmedim.Sırf özet görüntüleri ve sırf bunları izleyerek insan tam bir kanıya varamıyor Abdül'ü forumda hiç canlı izlemiş biri varmı ? Mesela sen Muhammed abi seyretmedin mi ?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hayır Osman izlemedim zaten kendisi Ankaragücü ile sözleşmesini uzatmadığı için bir dönem A takımla antremanlara çıkmasına rağmen Ankaragücü'nde paf takıma gönderildi, bir bakıma tavır alındı.

Ama elimizde şu tip bilgiler var;

- UEFA'nın geleceği en parlak 10 oyuncu listesinde yer almıştı.

- Manchester City ile büyük ölçüde anlaşmıştı hatta İngiltere'de ev bile ayarlandığı fakat Ankaragücü'nün taş koyduğu medyaya yansımıştı.

- Futbola forvet olarak başlıyor fakat antrenörü O'nda oyun kurucu özelliği olduğunu söyleyerek ortasahaya kaydırıyor. Bununla ilgili kendi açıklaması: '' Topla oynamayı çok seviyorum, oyun kurucu özelliğimin olduğunu düşünüyorum. ''

- U16 Milli Takım kaptanlığı yapmış.

- Bir de lakabı Deco Abdül imiş.

Umuyorum yakın zamanda Fenerbahçe formasıyla izleme şansını bulacağız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bende izledim çok iyi bir futbolcu atom karınca gibi birşey ama şu degerlendirmeler yanlıs olur en parlak 10 oyuncu arasında msela Fabio Pinto vardı G.Saray'a geldigmde Ericksonn'un dünyanın en iyi 16'sının içindeydi ama sonra fıss bekleneni veremedi
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gökhan'ı zaten bekliyorduk ama Abdülkadir'e çok sevindim. Aragones eğer ki Josico ve Maldonado yerine bu genç oyuncuya forma şansı verir ve onu kazanırsa, bu güne kadar bize çektirdiği acıları unutabilirim.

Yasin ve Can gönderilecekse Bekir transferi iyi olur ama oyuncu göndermeden Bekir alınırsa defans bölgesinde çok yığılma olacak. Yönetim yabancı transferini düşünmüyor sanırım, bu nedenle bu 2 transfer 2. dönemde lig için yeterlidir. Umarım Abdülkadir umduğumuzdan da fazla forma şansı bulabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ara transfer döneminin başlaması ile birlikte Fenerbahçemizin renklerine kattığı yeni oyuncularımız Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir Kayalı için bir imza töreni düzenlenmiştir. 6 Ocak 2009 Salı günü saat 15.00'te (Bugün) yapılacak imza töreni Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası'nda gerçekleşecektir.

fenerbahce.org

Sanırım takasta kullanılan oyuncu yok, olsaydı onun da açıklaması yapılırdı muhtemelen.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İmza Töreni başladı...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

ARTIK FENERBAHÇELİLER!..
    Transfere hızlı giren Fenerbahçe Ankaragücü'nden iki genç futbolcuyu kadrosuna kattı. Abdülkadir Kayalı ve Gökhan Emreciksin artık Fenerbahçeli. Sarı-lacivertli ekip iki yeni transferi için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın Odası'nda bir imza töreni düzenlendi.

Söze Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu başladı. Mosturoğlu; "Bugün iki genç futbolcuya imza attırıyoruz, onlar da artık Fenerbahçe forması giyecekler, başarımız için ter dökecekler. Her ikisini de sezon başından beri takip ediyorduk, kısmet bugün transfer etmekmiş. Her ikisiyle de 4,5'ar yıllık sözleşme imzaladık. Her ikisi de çok yetenekli futbolcular, ilerleyen yıllarda milli takımımıza da büyük katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Yaklaşık yarım sezondur aileleriyle de görüşüyorduk, onların da bu transferlerde büyük payı var. Gökhan Emreceksin bize tek taraflı fesih ile geldi, Abdülkadir ile daha önce anlaşmıştık ama o da tek taraflı fesih ile geldi. Abdülkadır oynadığı tüm milli takımlarda yüksek performans gösterdiği için İngiliz kulüplerinin de O'na çok ciddi teklifleri vardı. Ama ailesi Türkiye'de kalması ve bizde yetişmesine karar verdi. Oyuncular ile maksimim 4,5 yıllık sözleşme imzalayabiliyorduk bu nedenle böyle oldu. Ben tahmin ediyorum ki Abdülkadır Fenerbahçe tarihine geçecek ve kaptanlık görevini de üstlenecektir. Abdülkadir'den uzun yıllar yararlanmayı düşünüyoruz." dedi.

Mosturoğlu ayrıca; "Teknik direktörümüz istediği oyunculardı bu isimler, biz transferi kısa vadeli olarak düşünmüyoruz. Transfer çalışmalarımız sürüyor ancak şartlar çok zor. Kulüpten yaptığımız açıklamadaki iki oyuncuyla da görüşmelerimiz sürüyor." ifadelerini kullandı.

"GÖKHAN TEŞEKKÜR ETTİ"

Gökhan Emreciksin imza töreninde; "Burda olmak çok gurur verici, bugüne kadar üzerimde emeği olanlara teşekkür ediyorum. Başta sayın Başkanımız Aziz Yıldırım ve tüm camiaya teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

"KENDİME ÇOK GÜVENİYORUM"

Diğer bir transfer Abdülkadir Kayalı ise; "Kendime çok güveniyorum, Fenerbahçe hayallerimi süsleyen bir kulüp, burada öğreneceğim çok şey var. İnşallah burda başarılı olacağım. Fenerbahçe Türkiye'nin en iyi kulüplerinden biri burda oynamaya geldim. Ama herkes sabretmesini bilecek, benim üzerime düşen tek şey çalışmak ve sabretmek. Fırsat verildiği takdirde elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.
    06.01.2009
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Abdulkadir bu sezon A takımda değilde, büyük ihtimal PAF takımla çıkar çünkü A Takımı Fenerbahçe gibi bir takımda kaldıracağını düşünemiyorum.

Emreciksin, transferi çok mutlu etti, Futbolig programında ilk kez öğrenmiştim haberini konuşmaları ona karşı + bir sempati olarak karşılaştırdı beni umarım ikiside uzun yıllar boyunca Fenerbahçe'ye en iyi şekilde hizmet ederler..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hayırlı olsun iskinde faydalı olabilecek oyuncular abdulkadir içn bu yıl erekn ama ileride çok faydasını görecektir söylendiği gibi iyiyse

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Oyuna sonradan Maldonado gireceğine 18 yaşındaki Kadir girsin daha iyi...
    Umarım yararlı olurlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İkisi de hayırlı olsun, umarım çok yararlı olurlar hem Fenerbahçe'ye hem de ulusal takımımıza. Bu arada Star spor servisinde çalışan Fenerbahçe muhabiri Senad Ok Sercan'ın da Fenerbahçe'ye geleceğini söyledi.

Bu arada sanırım Abdülkadir'e 9, Gökhan'a da 20 numara verildi.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Evet okuyunca gördüm şimdi. Oysa yukarıda ki resimde 9 gibi duruyor o yüzden söyledim
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İçimde kalmasın Abdülkadiri görünce Tuncayın geldiği gibi heyecanlandım gercekten umarım Tuncay gibi efsane olur,kaptanlık yapar...
    Gökhanında fuleli kosuları,sert sutları ile bize katkı sağlayacaktır...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

hayırlı olur umarım
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Abdulkadir bu sezon A takımda değilde, büyük ihtimal PAF takımla çıkar çünkü A Takımı Fenerbahçe gibi bir takımda kaldıracağını düşünemiyorum.

Emreciksin, transferi çok mutlu etti, Futbolig programında ilk kez öğrenmiştim haberini konuşmaları ona karşı + bir sempati olarak karşılaştırdı beni umarım ikiside uzun yıllar boyunca Fenerbahçe'ye en iyi şekilde hizmet ederler..
    Transfer açıklamasında Profesyonel Futbol Takımı'na ibaresi vardı Serhat. Yani A takımla çıkacaktır. Ayrıca Alex'in dediği gibi ülkemizde 24-25 yaşına kadar oyuncular pişmesi için bekleniyor fakat belli bir yaştan sonra gelişme gösteren oyuncular azdır. Dolayısıyla koskoca Avrupa kulüpleri 16-17 yaşındaki çocuklara güvenip forma verirken bizim Abdülkadir'e bekle dememiz doğru olmaz. Umarım kendisini çabuk göstererek orta sahaya en kısa zamanda monte edilir.

Cemal Aydın'ın çirkefliği yanına kaldı. Sanıyorum 1 M euroya yakın para %50 hak olarak Ankaragücü'ne düşecekti. Şimdi onu da alamadı Cemal Aydın. Ayrıca Gürhan'ın gitmemesine de çok sevindim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe, Sakaryaspor’un genç orta saha oyuncusu Onur Karakabak’ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Kadrosunu gençleştirme operasyonunu sürdüren sarı lacivertlilerin, 17 yaşındaki Onur için Sakaryaspor ile görüşüp anlaştığı ve transferde sona çok yakın olunduğu da edinilen bilgiler arasında.

Sakaryaspor ise Onur ile beraber daha önce Trabzonspor’un yakından ilgilendiği Furkan Aydın’ı da Fenerbahçe’ye vermek istiyor. Ancak Fenerbahçe ise sadece Onur ilgilendiği için şimdilik bu teklife pek sıcak bakmıyor.

17 yaşındaki Furkan “geleceğin Hakan Şükür”ü olarak nitelendiriliyor.

Maraton.com.tr

-------

Hem orta saha hem geleceğin Hakan Şükür'ü biraz garip ama Sakaryalı arkadaşlar daha sağlam bilgiler verebilir.

--------------

Açıklamada Özer ve Sercan ile hala ilgilenildiği söylenmiş. Daha önceki açıklamada sanki vazgeçmişiz gibi bir hava vardı bu oyuncularla ilgili. Çalışmaların devam etmesi güzel. Özellikle Özer'in kazandırılması bizim için çok iyi olacaktır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

artık fenerde yerli oyuncuda var

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Keske Fenerbahcede Uefa ya kalabilseydi, yeni oyuncular yeni bi hava katacak kesinlikle.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aragones'in 9 tane genç oyuncu istediği söyleniyor. Milli takımda çalıştığı dönemde genç milli takımlarla ilgili bilgilere de sahip olduğu için bana mantıklı geldi. Umarım gençlerle yeniden bir yapılanmaya gidilir.

Abdülkadir için Şekip Monsturoğlu geleceğin kaptanı, Fenerbahçe'nin sembollerinden biri olacak dedi. Uzun zamandır ilk defa bir genç oyuncudan bu kadar ümitliyim takımımızda ve oynamasını umuyorum.

Transfer çalışmalarımız açıkladığımız oyuncular üzerinde devam ediyor dedi Bekir ile ilgili bir soru sorulduğunda ve yeni girişimler olursa bundan haberdar olursunuz dedi. Aragones bu takımı gençleştirmeyi başarırsa ve takımın hızlı dinamik bir yapıya bürünmesini sağlarsa kaybettirdikleri çabuk unutulur. Umarım genç oyuncuların trasnferleri devam eder. Kadroda gereksiz bulunan oyuncularla da yollar ayrılır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Abdülkadir ve Gökhan Emreciksin geldiğine göre geldiği günden beri hiçbir şey veremeyen Ali Bilgin ve Maldonado ile yollar ayrılmalı. Can gönderilip Bekir alınırsa yine çok doğru bir hamle yapmış oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Takmın genç oyuncuları alması ve almaya çalışması oldukça mutlu ediyor beni.Bu iki futbolcu olsun,Sakarya'da oynayan 17 yaşındaki oyuncu olsun,Sercan olsun,Özer olsun.Umarım bu tarz transferlere devam edilir ve Aragones bize iyi bir TAKIM oluşturur.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hayırlı olur umarım.Özellikle Abdülkadir'in formayı giyeceği günü heyecanla bekliyorum.Daha öncede takıma gençleştirme yapılması gerektiğini söylemiştim.Bunun yaılmasına da çok sevindim.Yine söylüyorum inşallah Abdül yeterince forma şansı bulur.Bana kalsa ben şimdiden oynatırım Maldnado ve Josico'dan çok daha iyi olur diye düşünüyorum.Hem de bir genç kazanmış oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

20 Numara almış Gökhan Alex'ten sonra 20 numara 1 sene boşta kalmıştı iyi bir futbolcunun alması sevindirici

Abdül inş. oynar Aragones'in genç oyuncuları alması güzel birşey çünkü revizyon kadro içinde şarttı. Ali bilgin 'ide takasta gönderebilirsek çok iyi olur. Özer - Orhan Sam - Sercan isimleri geçiyo hepside genç oyuncular ve katkıları olacaktır.

Yabancı gelecekmi onu çok merak ediyorum. Maldo'dan artık birşey olmayacağı kesin. Josico yine yararlı birşeyler yapmaya çalışıyo.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Yeni transferler antrenmanda

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Magdem genclesiyoruz paf takimizdaki oyunculara daha da onem vermeliler Abdulkadir'in milli takimdan arkadasi Ozgur Cek, Sertac gibi oyuncular var bunlarda a takimda antrenmanlara cikmalilar artik
    Abi Sertaç tank gibi be.

geriye dönerken mevsimler geçiyor..

Sayfa 8 / 896 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Mesaj Yetkileri