Sayfa 8 / 25 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 737 sonuç

Konu: Eskişehirspor Transfer Haberleri | Engin Bekdemir,Emre Güngör ve Defederico

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bu iki takım Batuhan'ı almak gibi bir hataya düşmez
    Evet bu kulüplerimiz her yıl nokta transferler yaparak avrupada başarıyı yakalıyor ve aldıkları oyuncuları minimum 2 katına satıyor haklısın böyle birşeyi kesinlikle yapmazlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ben Batuhanın çok iyi performans sergileyeceğine inanıyorum. Eskişehirden de Avrupaya açılmasını bekliyorum.
    TariboWest

2. pilot takımımız Eskişehirspor olmuş. İlkini bilenler bilir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Batuhan kendini gosterip bana gorede avrupaya acilcak. Onun yanina bi iki kaliteli oyuncu daha lazim

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    2. pilot takımımız Eskişehirspor olmuş. İlkini bilenler bilir.
    Sen ne komik şeysin yahu.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Mustafa bu transfer , Adem Sarı büyük olaslıkla bizde demek oluyor galiba
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Sen ne komik şeysin yahu.
    Alınmaya lüzum yok bence, genç arkadaş Eskişehire hakaret olsun diye değil, Beşiktaşın transfer politikasına eleştiri maksadıyla söylemiş.

Son iki senedeki Emre Özkan, Batuhan, Erkan Zengin kiralıklarının üzerine son iki futbolcu bonservislerinde kolaylık yapılarak veriliyor ve Ali Kuçik de ekleniyor. Youla, Fahri Tatan, Burak Yılmaz yine Beşiktaşta başarılı olamamış ve yolları bir şekilde Eskişehirle kesişmiş oyuncular. Hatta Bülent Kocabey de Beşiktaş altyapısından çıkmadır. Pilot takım yakıştırması elbette ağır bir ifade olarak insanların gücüne gidebilir ancak Rıza Çalımbay'ın bu kadar (eski) Beşiktaşlının 2 senede Es Es bünyesinde toplanmasındaki katkısı yadsınamaz. Ayrıca takımda epey eski Galatasaraylı futbolcu da mevcut, mevcut ekonomik durum buna izin verdiği için olayı yadırgamamak gerekiyor. Es Es yava yavaş düzenini kurup takımdaki gerek kiralık gerek veteran Beşiktaş ve Galatasaray eskilerini arındıracaktır.

İşin garibi, son 3 sezonda Bursadan da az Beşiktaşlı geçmedi, bu da Y. Demirören yönetimine yönelik bir transfer politikası eleştirisidir.
    Last edited by indie : 12.Mayıs.2010 at 02:09

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by indie View Post
    Alınmaya lüzum yok bence, genç arkadaş Eskişehire hakaret olsun diye değil, Beşiktaşın transfer politikasına eleştiri maksadıyla söylemiş.

Son iki senedeki Emre Özkan, Batuhan, Erkan Zengin kiralıklarının üzerine son iki futbolcu bonservislerinde kolaylık yapılarak veriliyor ve Ali Kuçik de ekleniyor. Youla, Fahri Tatan, Burak Yılmaz yine Beşiktaşta başarılı olamamış ve yolları bir şekilde Eskişehirle kesişmiş oyuncular. Hatta Bülent Kocabey de Beşiktaş altyapısından çıkmadır. Pilot takım yakıştırması elbette ağır bir ifade olarak insanların gücüne gidebilir ancak Rıza Çalımbay'ın bu kadar (eski) Beşiktaşlının 2 senede Es Es bünyesinde toplanmasındaki katkısı yadsınamaz. Ayrıca takımda epey eski Galatasaraylı futbolcu da mevcut, mevcut ekonomik durum buna izin verdiği için olayı yadırgamamak gerekiyor. Es Es yava yavaş düzenini kurup takımdaki gerek kiralık gerek veteran Beşiktaş ve Galatasaray eskilerini arındıracaktır.

İşin garibi, son 3 sezonda Bursadan da az Beşiktaşlı geçmedi, bu da Y. Demirören yönetimine yönelik bir transfer politikası eleştirisidir.
    Dediğiniz anlamda demediğini düşündüğümden öyle dedim ben. Yoksa haklısımız tabi ki. Ancak bir oyuncunun bir takımdan diğer takıma transfer olması doğal bir olaydır. Bunun sonucunda "Pilot Kulüp" gibi bir sonuca varılması bana biraz enteresan geldi.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Arkadas Besiktasin transfer politakisini yanlis yerde elestirmis, Bjk transfer haberlerinde yazmasi lazimis. Es Es basarili bi is cikardi Batu yu alarak

Beşiktaş`ın genç futbolcusu Batuhan Karadeniz`i transfer eden Eskişehirspor Asbaşkanı Mesut Hoşçan 1903radyo.com`a bağlanarak Erhan Barış Karakuş sunduğu `` Gündoğdu Beşiktaş `` programında transferi değerlendirdi.

Hoşçan yaptığı açıklamada;

`` Batuhan geçen sezon bir dönem kiralık gelmişti.Türk sporunda gelecek vaad edeceğini düşündüğümüz genç bir kardeşimiz.Transfer çok spontene gelişti.Batuhan`ı uzun zamandır takip ediyorduk.Batuhan Karadeniz`in Beşiktaş kulübünün mevcut yapıda oynaması zor olduğu için Eskişehirspor`a transferimiz oldu.Batuhan transferinde hocamız Rıza Çalımbay`ın baskısı çok oldu.Bizde hocamızın isteğini yerine getirdiğimiz için çok mutluyuz.``

- ÇOK ZORLU BİR SÖZLEŞME OLDU -
    `` Şartlar çok zor oldu.Ezeli rakiplere satılmasında 5 Milyon Euro Beşiktaş kulübüne verilmesi yönündeki şartı sözleşmeden kaldıramadık.Başkan Yıldırım Demirören`i ikna edemedik.Batuhan Karadeniz ile 4 yıllık sözleşme imzaladık.Eğer bu dört yıl içinde Batuhan ile anlaşamazsak bütün hakları Beşiktaş`a geçecek.İnanılmaz zor bir sözleşme oldu.``

- BATUHAN İLE ARAMIZDA SORUN YOK -
    `` Bütün kulüpler ve futbolcular arasında problemler olabilir.Böyle bir sorun şuanda ortada yok.Batuhan çok zor bir karakter.Ben ona mecazi anlamda Canlı bomba diyorum.Fakat bu kadar ağır sözleşmeden sonra bu futbolcuyu Türk sporuna kazandıracağız.``

- ZAPOTOCNY İLE İLGİLENİYORUZ -
    `` Bu konuda çok fazla detaylı konuşmak istemiyorum.Zapo ile çok ciddi bir şekilde ilgilenmiyoruz.Fakat şartlar ne getirir bunu bilemiyoruz.``

- ŞARTLAR UYGUN OLURSA ERKAN KALIR -
    `` Erkan Zengin sevdiğimiz bir futbolcu eğer şartlar uygun olursa Eskişehirspor`da kalmasını istiyoruz.``diyerek sözlerini tamamladı.

Altını çizdiğim yer nasıl mümkün olabilir? Bonservisle verilen oyuncunun haklarının otomatikman kulübe geri gelmesi pek gerçekçi görünmedi gözüme, ama haber çok yetkili birinden ve 1. ağızdan.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hakkaten saçmalık. Böyle bir anlaşmamı olur. Kiralasalar daha iyimiş. Türkiye'de başka hangi takıma satacaklar zaten. %25 kuralıda koymuşlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu anlaşma "biz adam edemedik alın siz adam edin, adam eder satarsanız arkamızdan çok küfür etmesinler diye paranın 4'te 1'ini bize verin" demek.

Atıyorum Batuhan çok iyi bir futbolcu ve 2 milyona transfer etmek kumar belki ama ucuza kapatılmış bir transfer denebilir. Batuhan form tuttu müthiş işler yaptı Eskişehir 20 milyon'a Barcelona'ya sattı Batuhan'ı. Beşiktaş 5 milyonunu alacak Eskişehir 15 milyonunu. Eskişehir Batuhan'ı adam edebilirse oldukça karlı bir transfer bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Böyle bir yetenekten faydalanamamamız kötü bir durum.Eskişehirspor ve Batuhan için hayırlı olsun.Umarım Batuhan kariyerini yakacak hareketlerine devam etmez.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sözleşme Beşiktaş adına çok akıllıca olmuş. Eskişehir'de oradayken gösterdiği performansına istinaden Batu için herşeyi kabul etmiş. Batuhan'da bir zahmet kendine bu kadar güvenen Eskişehir'in yüzünü kara çıkarmasın.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gençlerbirliğinde forma giyen Burhan, Eskişehirspor'la anlaşmak üzereymiş.. Takımda biraz fazla ortasaha oyuncusu olmadımı..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Burhan hem kadroya derinlik katmak için hemde orta sahaya direnç katmak için alınıyor. Mesela bu sezon Doğa ile Bülent Ertuğrul'un aynı anda olmadığı maçlarda çok büyük sıkıntılar yaşadık. Sezer'in arkasında oynayacaktır muhtemelen. Şöyle bir düşünürsek maç içerisinde Pirlo gibi hem geride hemde ileride oynayacak. Jermaine Jenas'a da benzetebiliriz.
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Jenas ve Burhan cok iyi bir benzetme olmus..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Jenas ve Burhan cok iyi bir benzetme olmus..
    Görev açısından dedim yahu. Pirlo'da var orda..
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Burhan fena transfer değil Es-Es için...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Burhan Eşer ile 3 yıllık sözleşme imzalandı...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Emre Aygün ilede anlaşılmış büyük olasılıkla. Resmi transfer dönemi başlayınca açıklanacakmış...
    I'm back...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Eskişehir kadro yapısın bozmadan kaliteli bi kaç adamla anlaşırsa bu senede iyi işler yapar ki zaten yaptığ batuhan ve burhan transferleri güzel transferler olmuş.Ama bence İvesa dan daha iyi bi kaleci alınabilir açıkçası ben pek beğenmiyorum İvesa'yı tabi eskişehirli arkdaşlar daha iyi bilir konuya daha hakimler.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Emre Aygün ilede anlaşılmış büyük olasılıkla. Resmi transfer dönemi başlayınca açıklanacakmış...
    Emre Aygün olursa çok yararlı olur Mustafa.. Emre, Yeteneği sınırlı ama müthiş hırslı oyuncu. Adem Sarı'dan çok daha iyi oyuncu benim gözümde.. Eskişehir'in bol forvetli sisteminde çok etkili olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Eskişehir kadro yapısın bozmadan kaliteli bi kaç adamla anlaşırsa bu senede iyi işler yapar ki zaten yaptığ batuhan ve burhan transferleri güzel transferler olmuş.Ama bence İvesa dan daha iyi bi kaleci alınabilir açıkçası ben pek beğenmiyorum İvesa'yı tabi eskişehirli arkdaşlar daha iyi bilir konuya daha hakimler.
    İvesa 2 sezondur bulunduğumuz yerlerde en çok katkısı olan oyuncuların başında gelir. Hatalı goller yiyebiliyor. Zaten hatalı goller yemese bizde olmazdı.

Emre alternatif için alınıyor sanırım. Bir anlam veremedim şu an transfere. Ama Mehmet Yılmaz ile yollar ayrılabilir...
    I'm back...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Es-Es'de bir transfer daha!

Gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başlayan ve Batuhan Karadeniz, Burhan Eşer gibi isimlerle anlaşan Eskişehirspor, Emre Aygün'ü de renklerine bağladı.
    Kırmızı-Siyahlı takım Ankaragücü'nde forma giyen Emre Aygün ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Burhan Eşer ve Emre Aygün transfer sezonunun açılmasıyla birlikte kendilerini Eskişehirsporlu yapacak resmi imzaları atacaklar" denildi.

21.05.2010
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İyi transfer Emre Aygün...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

6 takım peşinde!

(SPORX ÖZEL HABER) Eskişehirspor'un deneyimli bir golcüsü ile yolları ayrıldı.

Kadrosunu, Batuhan Karadeniz ve Burhan Eşer ile takviye eden Es-Es'te Mehmet Yılmaz takım arkadaşları ve yöneticileriyle vedalaşarak Eskişehir'den ayrıldı. Maddi konularda Eskişehirspor ile anlaşamayan Mehmet, ayrılık kararının kendisi için de zor olduğunu söyledi.

Golcü oyuncu, bu kararı daha yeni almasına rağmen yurt içinden 3-4, yurt dışından da 3 kulübün kendisiyle ilgilendiğini söyledi. Türkiye'deki kulüplerin Gençlerbirliği, Manisaspor ve Gaziantepspor olduğu, yurt dışından ise en ciddi teklifin Rus kulübü Saturn'den geldiği öğrenildi. Saturn'ün yanı sıra, Tümer Metin'in de formasını giydiği Yunan kulübü Larissa ile bir dönem Bülent Korkmaz'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Azerbaycan ligi takımlarından Bakü de golcü oyuncunun peşinde.

Mehmet'in menajeri Mustafa Üçüncü de, deneyimli oyuncunun Eskişehirspor'da kalmasını çok istediğini ve böyle bir ayrılık yaşandığı için çok üzgün olduğunu belirtti.

Haber: Hilmi SEVER
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Çok iyi bir sol açık ile ilgileniyor. Şu anda isim konuşulmaz. Ancak transfer netleştiğinde size bildirebilirim.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Almanyadan iki gurbetçi ile anlaşılmak üzereymiş. Biri solbek diğeri sağ açık..
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

İsimlerde belli oldu; Salih Altın, Tunay Acar..
    I'm back...

Sayfa 8 / 25 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri