tebrikler hocam iyi görünümler bunlar..
yeni sezon yeni hedefle..
tebrikler hocam iyi görünümler bunlar..
yeni sezon yeni hedefle..
Allah Allah, kurallara bir baksana. belki de trabzon şampiyonlar ligi'ne gitti diye Sivas Uefa'ya gitmiştir.
ZATEN ÖYLE OLDU DA FİNALİST BENİM SİVAS'IN NE İŞİ VAR ORADA ÇÖZEMEDM![]()
Şike var hacım bu işte ya
kardeşim oyun bile senin aleyhine çalışıyor niye UEFA ya gidemiyorsun ben anlamadım sivasın ne işi var statümü değişti
Bende Tokat'ta Gidememişdim Hatırlatırım...
Sonradan 2. Oldu Diye Hatırlıyorum Ama Ben![]()
sanki benim aklımda 2. olarak kalmış.
Farketmez arkadaşlrfutbol federasyonunu geçtim UEFA bile bana karşı çalışıyor
yeni transferler çok yakında
![]()
ÇOK İYİ REGENLER BULDUM...HATTA BİRİ MÜKEMMELDİ...KARDEŞİM RIZA DA ŞAŞTI KALDI ONAAMA LİVERPOOL'A GİTTİ.BİZİ TERCİH ETMEDİ
İŞTE ROSS ROSS
(İSMİ DE İLGİNÇ)
İŞTE YENİ TRANSFERLERİMİZ
RIZA HOCANIN ISRARIYLA KALEYE KALAMBAY'I ALDIK.
DEFANSA YOĞUN GEZİMİZ SONUNDA KONGO'LU ZİNGA
FİORE'Yİ YOLLADIK.YERİNE MACAR CSERİ
FEYENOORD'UN ALT YAPISINDAN JANOTA
AYRICA BUNLARIN DIŞINDA BEDAVADAN BİLİCA(DC),GÖKHAN ZAN(DC),ALİ TANDOGAN(DR),VOLKAN BEKİROGLU(DL),FERHAT ÖZTORUN(DL),NİELS WELLENBERG(DR),ALİ HELVACI(DMC) BU OYUNCULARI KADROMUZA KATTIK...GELENLERİN GİDENLERİN BİRKAÇ TRANSFER YAPTIKTAN SONRA SS EKLERİM![]()
Adam sülalecek transfer olmuş.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
kardeşim transferler muhteşem sen bu işi biliyorsun elini öpmek lazım üstadbu arada bende müthiş bir bomba var
:
transferler fena değil. bu sezon daha iyi yerlere gelebilirsin. Ama uyum sorunu yaşamazlar umarım.
Last edited by immortal86 : 23.Ocak.2009 at 17:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Forza Bursa![]()
transferlerin çok iyi başarılar
Bu son eleman çok can yakacağa benziyor![]()
son eleman baya iyiymiş![]()
Transfer büyük ihtimalle noktalandı son olarak Sarıyer'den genç sağ bek alıyorum ...Sonra gelenler gidenler yayınlanacak...Bu transferlerde emeği geçen,gerektiğinde cebinden çıkarıp para veren Rıza SAYIN hocamıza teşekkürler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SON ELEMANI TAMAMEN RIZA HOCAMIN BANA GAZ VERMELERİYLE BULUNDU...İMPARATOR RIZA HOCA....SAATLERİMİ ALSA DA BU SENE HARİKA BİR KADRO KURDUĞUMUZA İNANIYORUM BEKLE BİZİ TÜRKİYE LİGİ
.....BU ARADA HAZIRLIK MAÇLARIM KÖTÜ GEÇTİ TAKIMDA UYUM SORUNU VAR BİRAZ AMA AŞIYORUZ YAVAŞ YAVAŞ
![]()
Last edited by immortal86 : 23.Ocak.2009 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Güzel Kadro Regenlerin Baya Kaliteli Gibi...
Lig Kadar Hazırlık Maçı Yapmışsınız.Sıkılmadınmı Yaparken![]()
kardeşim bu sezon senden çok iyi şeyler bekliyorum.kalbim ve dualarım seninle kardeşim