vaaay helal olsun o zaman![]()
vaaay helal olsun o zaman![]()
dostum ss yok mu
sabahtan beri bakınıyorum kaldık aynı yerde![]()
gol süper maçlarda güzel başarılar
Bir şeyler atıştırdım da.hemen koyuyorum 5 dakikaya.
seni kim durduracak ya ligde anca barca real fln onlarda zor yaniligi domine etmişsin resmen
gelene geçene . .
Alayına giderimiz var kardeşim![]()
Noldu rakip takım teknik direktörleri birer birer istifa mı ediyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya da kesin Real Madrid menajerlik teklif etti![]()
Last edited by webcagri : 01.Şubat.2009 at 00:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ooo helal süper olmuşş![]()
vaaay yakışııır![]()
Sağolun arkadaşlar zaten Türkiye'den gözüme kestirdiğim 2-3 regen vardı. Şimdi onları milli takıma çağırıp oynatırım.tecrübelendiririm böylece.
Kariyeri Bastan Sona Okudum.. Süper Gidiyosun.. Türkiyenin Basına Gecmende Milli Takım Acısından Büyük Basarılara Yelken Acmak Demek
Takipcinim.![]()
regen olmasa geçmezdin yani Şanlı Milli takımımızın başına heee![]()
Last edited by Comrade Alberto : 01.Şubat.2009 at 01:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Paiva'nın profilini atarmısın krdesim
Güzell.Bu YıL 4 Kupa Birden Bekliyoruz..
![]()
orta saha mı bu ?
muhteşemin ötesinde bişey valla
oFf baya süper Regenlerin var.![]()
ona da hasta oldum
sen kaç yılındaydın2013/2014 dimi
2012-2013'deyim. Valla regenler için bir sürü scoutum var. Bir de bana good olarak tavsiye edilen düşük fiyatlı bütün regenleri alıyorum. 5-6 tane kiralama takımım var. İngiltere'den-Türkiye'den-İspanya'dan. Onlara gönderiyorum. Gelişenler 19 yaşında benim takımda oynamaya başlıyor. Gelişme gösteremeyenler 21 yaşında satılıyor. Böyle bir sistem oturttum. Hem para kazanıyorum hem oyuncu.
Kıskandım bende kendi regenimi koycam![]()
webcagri buda güzell..ama fm regenlerden dolayı uzun soluklu olunca adamı sıkıyo bea
![]()