vaaay helal olsun o zaman![]()
dostum ss yok mu
sabahtan beri bakınıyorum kaldık aynı yerde![]()
gol süper maçlarda güzel başarılar
Bir şeyler atıştırdım da.hemen koyuyorum 5 dakikaya.
seni kim durduracak ya ligde anca barca real fln onlarda zor yaniligi domine etmişsin resmen
gelene geçene . .
Alayına giderimiz var kardeşim![]()
Noldu rakip takım teknik direktörleri birer birer istifa mı ediyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya da kesin Real Madrid menajerlik teklif etti![]()
Last edited by webcagri : 01.Şubat.2009 at 00:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
vaaay yakışııır![]()
ooo helal süper olmuşş![]()
Sağolun arkadaşlar zaten Türkiye'den gözüme kestirdiğim 2-3 regen vardı. Şimdi onları milli takıma çağırıp oynatırım.tecrübelendiririm böylece.
Kariyeri Bastan Sona Okudum.. Süper Gidiyosun.. Türkiyenin Basına Gecmende Milli Takım Acısından Büyük Basarılara Yelken Acmak Demek
Takipcinim.![]()
regen olmasa geçmezdin yani Şanlı Milli takımımızın başına heee![]()
Paiva'nın profilini atarmısın krdesim
Last edited by Comrade Alberto : 01.Şubat.2009 at 01:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Güzell.Bu YıL 4 Kupa Birden Bekliyoruz..
![]()
orta saha mı bu ?
muhteşemin ötesinde bişey valla
oFf baya süper Regenlerin var.![]()
ona da hasta oldum
sen kaç yılındaydın2013/2014 dimi
2012-2013'deyim. Valla regenler için bir sürü scoutum var. Bir de bana good olarak tavsiye edilen düşük fiyatlı bütün regenleri alıyorum. 5-6 tane kiralama takımım var. İngiltere'den-Türkiye'den-İspanya'dan. Onlara gönderiyorum. Gelişenler 19 yaşında benim takımda oynamaya başlıyor. Gelişme gösteremeyenler 21 yaşında satılıyor. Böyle bir sistem oturttum. Hem para kazanıyorum hem oyuncu.
Kıskandım bende kendi regenimi koycam![]()
webcagri buda güzell..ama fm regenlerden dolayı uzun soluklu olunca adamı sıkıyo bea
![]()
Dedik gelmeyin buralara kadar. Yorulmayın. Niye geliyorsunuz ki? Bizden puan mı alabilirsiniz ki içeride? Dedik ama dinletemedik. Madem geldiniz bize de ağırlamak düşer Barça.
İspanya Kupası 5. turunda kuralar çekildi. Rakibim Deportivo.
Bu sezon ilk defa gol atamadık.
Ben böyle maç görmedim. Resmen sinirden kudurdum. Saçma sapan goller yiyip berabere kaldık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çağrı senin regen aynı benim Luciano. Transferler sayfasında bulabilirsin onu. Nerdeyse özellikleri aynı.![]()
Last edited by Comrade Alberto : 01.Şubat.2009 at 02:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)