yahya Abi şampiyon Gibi Puanlar Kaybederse Manchester Yakalar Ama Kaybedeciğini Sanmiyorum Abi Seninde 3. Olma şansin Var Hatta 2. Bile
Liverpool
Arsenal
yahya Abi şampiyon Gibi Puanlar Kaybederse Manchester Yakalar Ama Kaybedeciğini Sanmiyorum Abi Seninde 3. Olma şansin Var Hatta 2. Bile
ikinizden birisi Laurito'yu alsın =)
altına imzamı atarım![]()
şampiyonlar ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda fiorentina ile karşılaştık.golsuz berabere kaldık..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
altınada üstünede imza at kanka
gökalp aldı sezon sonu gelio
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok tşk ederim sertancım
Last edited by yahoo17 : 18.Ocak.2009 at 17:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
geçmiş olsun![]()
Last edited by mgokalparslan : 18.Ocak.2009 at 17:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ligde 32.haftada sunderland e konuk olduk çok rahat bi maç oldu 3-1 kazandık.maçın adamı 2gol atan agüero oldu..
![]()
Last edited by yahoo17 : 18.Ocak.2009 at 17:49
tebrikler abi
şampiyonlar ligi çeyrek final ikinci maçında fiorentinayı rahat geçtik 2-0
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ligde yenilgiyle tanıştık haftalar sonra
![]()
Last edited by yahoo17 : 19.Ocak.2009 at 14:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ligde asthon villa ya fark attık..maçın adamı iki gol birden atan thiago silva oldu
![]()
şampiyonlar ligi yarı final ilk maçında sahamızda roma yı konuk ettik tek golle devirdik rakibimizi.maçın adamı Manuel Almunia oldu
![]()
BUYUK MAÇA SAYILI GUNLER KALDI ARSENAL SON 4 HAFTADA 3 BUYUK MAÇA ÇIKACAN ZORLU FİKSTÜRDE İLK DERBİSİNİ CHELSEA İLE OYNAYACAK ARSENAL..
BAKALIM BU BUYUK MAÇIN SONUCU NE OLACAK..BU BUYUK MAÇI SİZCE KİM KAZANIR..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inş kardeşim oynarız tşkler kardeşim yorumların için
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol sertancım![]()
Last edited by yahoo17 : 19.Ocak.2009 at 15:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
anlaşılan ikinizde cl'de final oynayacaksınız![]()
her ikinizide tebrik ediyorum
yahya Abi Beraberlik çikar0-0
ne zaman gelir maç?
abi tebrikler iyi galibiyet zor oldumu maçı almak?
derbi arsenalın arsenal deplasmanda karşılaştı chelsea tek golle devirdi.maçın tek golunu sergio agüero attı.
![]()
Kariyeri baştan sona okudum güzel kariyer oluyor ikinizi de tebrik ederim ama Liverpool bence ilk sezondan takımın kimyası ile fazla oynamış ve bundan dolayıda ligde sorun yaşamış.
ŞL ye gelince o kısmı mükemmelHerhalde bir ortak kariyerde oyuncuların başına gelebilecek en güzel olay birbiri ile ŞL finali oynamaktır umarım bu şansı daha ilk sezonda yakalarsınız
![]()
yorumlar için teşekkür ederim. takımın kimyasıyla çok oynadım ve özellikle küçük takımlara karşı sürpriz puan kayıplarını çok yaptım. ama gelecek sezon için çok iyi bir kadro kurduğuma inanıyorum. en azından takımı yerel yıldızlardan kurtarıp ulsuslararası bir oyuncu kadrosu haline getirdim.
1-0 ın rövanşında 2-1 galip gelerek şampiyonlar liginde finale çıktık ve rakibimizi beklemeye koyulduk.
şampiyonlar liginde finaldeyiz....deplasmanda romayla 3-3 berabere kalıp finale çıktık rakip liverpool bakalım finali kim alacak maçın adamı santiago cazorla oldu..
![]()