vay be kabul etmez sanıyodum
vay be kabul etmez sanıyodum
4 buçuk![]()
kezman josico
tamam başarılar
LİGDE 3.HAFTA:DEPLASMANDA MANİSASPORA KONUK OLDUK VE RAHAT BİR OYUNLU FARKLI BİR SKORLA 3PUANI ALDIK..yeni transferlerin yine gol atması gercekten güzel bir olaytakım günden güne iyiye gidiyor
macın adamı:Yine VELOSO
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada bu macta sakat alexin yerine amc oynattıgım a_q uino ilk macında 2assist yaptı![]()
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 16:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GRUPTAKİ İLK MACIMIZDA DEPLASMANDA GÜÇLÜ VALENCİAYA KONUK OLDUK...KARSILIKLI ATAKLARLA GECEN MACTA YENİ TRANSFERİMİZ VELOSO YİNE SAHNEYE CIKTI İLK BASTA 17.DAKİKADA 25METREDEN SÜPER BİR GOL ATAN GENC YILDIZ 60.DAKİKADA MÜKEMMEL BİR FRİKİK GOLÜ DAHA ATARAK 3PUANI ALMAMIZI SAGLADI!!!veloso gercekten mükemmel iş yapıo arkadaslar
macın adamı yine:VELOSO
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada a_q uino bu mactada 1assist yaptı![]()
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 17:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
LİGDE 4.HAFTA:Dünyanın en büyük derbileri arasında sayılan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi wardı!!! ewimizde galatasarayı agırladık ve adeta ezdik son vurusları biraz daha iyi yapabilsek farka giderdiknese bu sonucta iyi futbolumuz ortada... gökhan inler ve marquinhos yine gol attılar
keirrisonda saol penaltı kacırdı
macın adamı:Gokhan inler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
veloso nazara geldi 1ay sakatama doktorlar 1ay dio oyuncularım 2haftada iileşio onuda anlamadım:S fizyoterapileri 20oldugundanmı acaba cozemedim:S
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 17:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
LİGDE 5.HAFTA:konyaspora konuk olduk yine müthiş oynadı bizimkiler ...maestro şefimiz alex de souza sakatlıgı atlattıktan sonra ilk11de basladı ve müthiş 2frikik golü 1de penaltı golü atarak a_q uinoya sansının cok az oldgunu gosterdia_q uinoda 80de yorulan alexin yerine girip golünü atarak gövde gosterisi yaptı
bu arada emre 22. saniyede golü attı 30metreden
macın adamı:Alex de souza
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şansın böylesigökhan inlerde arsenal macından önce 1ay sakatlandı offf...
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 18:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadaslar biraz dışarı cıkıyorum aksam gelince arsenal macıyla dewam edecegiz pek umudum yok ama olsungorusuruz..
Başından sonuna kadar okudum güzel bir kariyer başarılarının devamını dilerim
nereleri gezdin hemşo![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE 2.MAC BELALIMIZ ARSENAL İLEYDİ...DAHA İYİ OLAN BİZDİK ANCAK ADAMLAR KALEYİ TUTAN 4 SUTUDA GOL OLDU HEM DEFANS HEMDE KALE SOS WERİNCE BÖLE BİR SONUC ORTAYA CIKTI ANCAK BİZİM FORVETLER BİRAZ DAHA İYİ BİTİRSELER COK FARKLI OLABİLİRDİ NEYSE ÖNÜMÜZE BAKACAGIZ
macın adamı:Fabregas
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pozcudaydım hemşo yawyengenle zaman gecirdim biraz
![]()
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 19:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
iyi yapmışsın
hadi ss koyda kariyer canlansın![]()
Burak request transfer
geçmiş olsun![]()
olur böyle vakalar![]()
işe yaramaz zaten ya en iyisini yapmışsın![]()
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 20:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu adam iyi ya![]()
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 20:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hepte Alex maçın adamı oluyor![]()
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 21:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
geçmiş olsun hemşo
Bende de paso sakatlık oluyor deli oldum yaa![]()
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 21:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)