İBB çalışmışsın![]()
İBB çalışmışsın![]()
malatyAdana!
vala yanlışlıkla oldu ama olsun iyi adamlar lazım olurlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar yeni ss ler daha sonra şuan maç izliyorum
Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 22:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
walla arkadasim saanada hep boyle pahali cikiyo soyledigim adamlarergun teber isini gorebilir ama.gerci ibb den aldigin iki adamda guzel.ayrica bu kadar sakatliklarla ligteki konumun gayet iyi.en azindan ligi boyle bitirebilirsen avrupa kupalarina kalabilirsin.merakla bekliyoruz ligin ikinci yarisini...
Yaa ben Fortis TK yi kazandım Ama UEFA ya ,Gitmedi
malatyAdana!
kardesim iyi gidiyorsun tebrikler.gördüğüm kadarıyla aldulkadir kayalıyı almıssın.nasıl oynuyor o adam bende sene basında aldım adam sakat sene basından beri bir maç oynadı yine yatışlarda habire maaş alıyor.sabretmeye değer mi?
:S kardeş vala anlamadım o nasıl oldu
öncelikle teşşekür ederim. Değer kardeş merak etme ona biraz ilgi göster iyi bi idman programı hazırla çok süper oynuyo ben onu ank.gücü 2.ligdeydi kadro dışı bırakmıştı 30.000 € ya kapattım şuan ki değeri 400.000 € çok isteyeni var ama ben vermiyorum en 2.M € 'dan satıcamsabret değer yani sürekli oynatmaya bak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KUPA'DA KAYSERİ ŞOVV
YENİLDİK AMA ÖNEMLİ DEĞİL ŞUAN 3 PUANIMIZ VAR VE BİR MAÇIMIZ KALDI SANIRIM ELENDİM
Last edited by fifacan : 07.Şubat.2009 at 14:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şöyle bi UEFa yı filan kazanda kariyere ilqi çogalsın olmaz böle,arkadaşlar düşünün kendi kariyeriniz olsaydı ?
malatyAdana!
üzülme ....
seninle 1. arasında büyük bir fark var![]()
3 büyükler Rezil rüsva etmişler bizi![]()
malatyAdana!
Başarılar kardeş...
ANTALYA KÜME DÜŞTÜ GELİCEK SEZON İÇİN YENİ TEKNİK ADAMINA GELDİ AMA...???
AMA CEVAP HAYIR
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
27 YIL ARADAN SONRA İLK DEFAFTK FENERBAHÇE'NİN
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ÜZÜCÜ BİR SONUÇ.....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BİRAZDAN GS İLE ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKACAZ GS KAZANIR İSE ŞAMPİYON OLUCAK
Last edited by fifacan : 07.Şubat.2009 at 20:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)