Maçlar 90+217863218 bitiyor çünkü![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ben şahsen senin destekçinim Alican ama bi çekememezlik var sanki.![]()
Last edited by tarikko : 26.Haziran.2009 at 02:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ne çekememezligi yahu![]()
Turkcell Super Lig
25.Hafta
Last edited by Alicanfmfan : 26.Haziran.2009 at 04:32
Ali sen kazansanda FB kaybetmiyor bence sende bizde şampiyonluğu unutalımAma sana güvenimiz tam
![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
saviola hamlesi gayet mantıklı, 2. sezon hele ki süper işler çıkarıyor. tebrik ederim.
iki tarafa da başarılar, güzel bir kariyer.
Ben bu Denizli'yi gerçekten sviyorum![]()
Fenerbahçe kesin olarak şampiyon olur diye düşünüyorum..
Bir Dost
Hellbells
Turkcell Super Lig
27.Hafta
------------------------------
Galatasaray 2-3 puan kapattı sanırım farkıson haftalarda çok formda
Football is simple,but Football Manager is not
Türkiye Kupası Yarı Final Maçları
------------
Galatasaray Finalde !!!
Turkcell Super Lig
29.Hafta
-----------------
Ligin kaderi olabilecek maçta evimizde Fener'i agırlayacagız ama önemli sakatlıklar var cephemizde
Arda,Meira ve Ugur sezonu kapattı,Servet cezalı ,De Sanctis igne ile oynayacak...
Turkcell Super Lig.
31.Hafta
Onca eksiklerimize ragmen macı hak ettik 88.dk de yedigimiz mucizevi golle 2 puan kaybettk.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca , İgne tedavisi olmayı kabul etmeyen Meira süresiz kadro dısı kalmıstır , Saviola ve De Sanctis igneli oynarken meiranın oynamaması ve onun yerine oynayan Mehmet Topal ın kritik hataları yüzünden macı kaybettik.
Meira'nın kendisine takım bulabilmesi iiçn zaman verdik yeni sezonda kadromuzda düşünülmüyor.
Last edited by Alicanfmfan : 26.Haziran.2009 at 07:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Maçın 2. dakikasında Beşiktaş maçında Semih'in yaptığını kıskanan Güiza 3 metreden boş kaleye topu yuvarlayamadı. Ardından Galatasaray'ın bu sezonki gollerinin %35'ini oluşturan penaltı gollerine bir yenisi eklendi. Maçı 2-1'e getirdik derken Volkan'ın topu sektirmesiyle durum 2-2'ye geldi. Maç ortada giderken açılan ortaya Carlos'un ters vuruşu skoru 3-2 Galatasaray lehine çevirdi. Son dakikada ise Deivid'in müthiş şutuyla 3-3'lük beraberliği sağladık ve puan farkını koruduk. Son 3 maçımızı da alıp şampiyon olmak istiyoruz. Hakemler bile bunu engelleyemeyecek.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tebrikler Alican Fortis'et elemişsin Fenerbahçe'yi ve finale çıkmışsın.Fakat ligde yine beraberlik olmuş şampiyonluk başka bahara kalmak üzere![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Fenerbahçemiz şampiyon oluyor demekki süpersin türkiye kupasında gene elenmişiz ama olsun biz türkiye kupasını kazanırsak zaten zevki kalmaz![]()
Ankaraspor kendi sahasında feneri yenecektir güvenimiz tam.
Benim son 3 hafta fikstürüm
Bursaspor Deplasman
Trabzon İçeride
İ.B.B Deplasman
3'te 3 yaparım ben ya![]()
Oooowww Trabzon maciHaydi Trabzon haydi usaklar
![]()
O degil kendi evimde son dakikara dogru gol yiyip 2 puan kaybetmek koydu onca eksiklere ragmen yeniyorduk feneri ama korner atarken kontratak yedik :s sonucta böyle oldu lazovic in 2 sutu direge carpmayıp girse tarihi farka gidiyorduk![]()
Bursa maçı 0
Trabzon maçı 1/2
İBB maçı 2
Biter Şampiyon Fener olur.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Lig çok çekişmeli geçiyor,Galatasaray bu kalan 3 maçını da kazanır,fakat Fenerbahçe'nin kaybetmemesi gerekiyor şampiyonluk için.
Alican,kupa finalindeki rakibin kim ?
Beşiktaş![]()