Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyer sizce nasıl devam etmeli ?

Voters
55. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş ile devam etmeliyim

25 45.45%
  • Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi

21 38.18%
  • Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım

9 16.36%
Sayfa 8 / 25 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 750 sonuç

Konu: Beşiktaş 6. Sezon ... Yeni kadro tek hedef

Hybrid View

Sakatlıkların çoğalmasıyla birlikte zorlanmaya başladık.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

şampiyonlar liginde makus talihini yeniceksin sanırım......

yendim kardeşim yendim ama az daha bi çuval inciri berbat ediyoduk
    inönü'de napoli öne geçti ve devreyi önde kapattı..soyunma odasında her zaman işe yarayan "i expect nothing less a win" takım konuşmasını kullandım...
    bi anda 3-1 öne geçtik fakat 85 te 3-2 ye getirdi hamsik..yüreğim ağzıma geldi az kalsın yine 4. bitircektik grubu ya

4-5-1 den vazgeçip 4-4-2 ye dönmemizle birlikte takım sezona ağırlığını koymaya başladı...

Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibimiz Valencia..
    Eğer ilk maçta kendi evimizde 2-0 veya 3-1 gibi bir skor yapabilirsek turu geçme şansımız olabilir..Bunun dışındaki skorlarda yüksek ihtimalle eleniriz.

maç başladı 30. dakikada 5-0 oldu

İnönü'de kolbastı

Türkiye Kupası maçı panik yok

Valencia uefada çıkmıstı bana geçersin sorun olmaz

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Hocam skorlar muthıs valencia'yı elersın diye dusunuyorum

en büyük kozumuz hiç şüphesiz kornerler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

abi milleti ezip geçiosun helal olsun

İlk Devre Değerlendirmesi

Sezona kupayla ve ardından İnönü'de farklı galibiyetlerle başlayan Beşiktaş'ta yüzler gülüyor..Lig başında deplasmanlarda ufak sıkıntılar yaşayan takım , ilk yarının sonlarına yaklaşırken Audel & Altidore ikilisinin yükselen formuyla birlikte bu problemi de atlatmış gözüküyor.
    Ligde hala namağlup yoluna devam eden Beşiktaş , Türkiye Kupası'nda ise zorlanmadan çeyrek finale yükseldi..
    Avrupa'da aradığı başarıyı bu sezon yakalamak isteyen takım , Şampiyonlar Ligi'nde üst tura adını yazdırmayı başardı..Eleme turundaki rakip ise İspanya'nın güçlü ekibi Valencia..

Kaptan her zamanki gibi formda..

Audel'in giderek yükselen formu göz kamaştırdı ...

Witsel , Schneiderlin , Calderon ve Diakhate gibi Beşiktaş'ın kaliteli yabancıları Avrupa'nın önde gelen takımlarından aldıkları tekliflerle kararsız kalmış durumdalar..

Matias Delgado ...

Afrika Uluslar Kupası'nda ilk maçımızda ev sahibini yenmeyi başardık..

Türkiye Kupası'nda Yarı Finale rahat yükseldik ...
    Eren Albayrak resmen beni kendine hayran bırakıyor , raket gibi bir sol ayak var çocukta ..

Afrika Uluslar Kupası'nda tek kale oynadığımız maçta galibiyeti 88. dakikada Isaac'ın golüyle bulduk..
    Fakat başımız sakatlıklarla belada

Erkan Zengin 5 aylık sakatlıktan müthiş döndü

Juventus , Beşiktaş'ın genç orta saha yıldızı Axel Witsel'i 10M Euro'ya kadrosuna kattı..

Chelsea , Beşiktaş'ın sol kanat oyuncusu Calderon'u 13M Euro'ya transfer etti ..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Umarım daha iyilerini alırsın.Uyum sağlamalarıda kolay olur.

Arjantin'li genç sol kanat oyuncusu Lucas , Beşiktaş'ta !!!
    Beşiktaş , Chelsea'ye sattığı Calderon'un boşluğunu aradan 24 saat geçmeden çok büyük potansiyele sahip bir Arjantin'liyle dolduruyor..Üstelik bu transferin 3.75M Euro gibi düşük bir maliyete tamamlanması tek bir anlama geliyor :

ŞAHISLAR GİDER , BEŞİKTAŞ KALIR ..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Witsel çok iyi olmuş hocam

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

hocam skorlar guzel oyuncularını ıyı paralara satmıssın tebrikler yerlerıne daha iyilerini beklıyorum

Quote Originally Posted by steal View Post
    hocam skorlar guzel oyuncularını ıyı paralara satmıssın tebrikler yerlerıne daha iyilerini beklıyorum
    Kardeşim benim adamları satmadan önce kalan transfer param 500K'ydı..
    Adamları sattım fakat 4.6M'a yükseldi sadece şoka uğradım :S

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Umarım çabuk alışır takıma.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada sana kendi taktiğim olan 4 1 1 3 1 öneririm
    Last edited by LifeYourself : 23.Ağustos.2009 at 06:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Rıdvan DİLMEN : Hocam bütün Beşiktaş camiası aynı anda kamuoyuna duyurulan iki transfer haberiyle bir anda şoka uğradı.Nedir bu transferlerin perde arkası ?

Hüseyin ÜNAL : Rıdvan Hocam biliyosun aylardır zaten Axel Witsel'in peşinde koşmayan yoktu.Avrupa'da G8 diye bilinen zirve takımlarının hepsi peşindeydi futbolcunun fakat biz henüz bu kapasiteye ulaşmadığının bilincindeydik ve futbolcuyu elimizde tutmaya kararlıydık.Fakat Witsel bir an önce transferini gerçekleştirip futbola odaklanmak istediğini dile getirmeye başladı.Bizde oturduk konuştuk ve kendisine bize maliyetinin 13M Euro olduğunu , onu 5-6M Euro gibi bir paraya göndermemizin mümkün olmadığını ilettik.İddia ediyorum eğer öncelik para olsaydı Witsel sezon sonunda 20M Euro'dan az bir paraya transfer olmazdı.Bizim önceliğimiz Beşiktaş'ı bir futbolcu fabrikasına çevirmek olduğu için oyuncumuzun önünü daha fazla tıkamak istemedik..

Mehmet DEMİRKOL : Peki ya Calderon ?

Hüseyin ÜNAL : Aynı şekilde Calderon'da Chelsea gibi büyük bir takıma transfer oldu.İki futbolcumun kariyeri içinde çok mutluyum.İkiside Avrupa futbolunda adından çok söz ettirecek bundan şüphem yok.

Erman TOROĞLU : Peki Hocam şimdi benden sana bir soru : "Beşiktaş takımı şu an bu iki oyuncunun yokluğunu hissedecek mi ? Kimi koyacaksın buralara ? "

Hüseyin ÜNAL : Erman Hocam sen beni iyi tanırsın.İpi sağlama bağlamadan böyle iki büyük yeteneği bırakmayacağımı bilirsin.Sol kanatta zaten transfer yapmasak bile Eren Albayrak , Aydın Karabulut gibi iki tane pırlanta vardı elimde.Şimdi Arjantin'den getirdiğimiz Lucas'ı gel her maç izle İnönü'de.Beşiktaş şu andan itibaren tam 10 yıl sol kanada adam almasın , elindeki futbolcuları yeter de artar bile...Orta sahanın ortasında da zaten benim elimde 4 tane müthiş adam var..Bugün Schneiderlin'in bütün Avrupa peşinde , hatırla aldığımızda adam için öyle dandikten " yeni zidane " demiyolardı , " yeni PLATINI " diyolardı..Yanında Delgado var , Murat Ceylan var , Taner var 19 yaşında..Bu çocuklar bizim kendi evladımız , onlara güvenim sonsuz..

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

hocam yenı transfer hayırlı olsun

İşte fm yapımcıları buna çözüm bulmalı..Her maç tek atakla gol yemekten , bütün maç yüklenip gol atamamaktan ve devamlı en iyi adamlarımın sakatlanmasından bıktım !

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

sana sonsuz katılıyorum hocam

Sayfa 8 / 25 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri