Sakatlıkların çoğalmasıyla birlikte zorlanmaya başladık.
![]()
Beşiktaş ile devam etmeliyim
Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi
Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım
Sakatlıkların çoğalmasıyla birlikte zorlanmaya başladık.
![]()
şampiyonlar liginde makus talihini yeniceksin sanırım......
yendim kardeşim yendim ama az daha bi çuval inciri berbat ediyoduk
inönü'de napoli öne geçti ve devreyi önde kapattı..soyunma odasında her zaman işe yarayan "i expect nothing less a win" takım konuşmasını kullandım...
bi anda 3-1 öne geçtik fakat 85 te 3-2 ye getirdi hamsik..yüreğim ağzıma geldi az kalsın yine 4. bitircektik grubu ya
![]()
4-5-1 den vazgeçip 4-4-2 ye dönmemizle birlikte takım sezona ağırlığını koymaya başladı...
![]()
Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibimiz Valencia..
Eğer ilk maçta kendi evimizde 2-0 veya 3-1 gibi bir skor yapabilirsek turu geçme şansımız olabilir..Bunun dışındaki skorlarda yüksek ihtimalle eleniriz.
![]()
maç başladı 30. dakikada 5-0 oldu
![]()
İnönü'de kolbastı
![]()
Türkiye Kupası maçı panik yok
![]()
Valencia uefada çıkmıstı bana geçersin sorun olmaz![]()
Hocam skorlar muthıs valencia'yı elersın diye dusunuyorum
en büyük kozumuz hiç şüphesiz kornerler![]()
abi milleti ezip geçiosun helal olsun
İlk Devre Değerlendirmesi
Sezona kupayla ve ardından İnönü'de farklı galibiyetlerle başlayan Beşiktaş'ta yüzler gülüyor..Lig başında deplasmanlarda ufak sıkıntılar yaşayan takım , ilk yarının sonlarına yaklaşırken Audel & Altidore ikilisinin yükselen formuyla birlikte bu problemi de atlatmış gözüküyor.
Ligde hala namağlup yoluna devam eden Beşiktaş , Türkiye Kupası'nda ise zorlanmadan çeyrek finale yükseldi..
Avrupa'da aradığı başarıyı bu sezon yakalamak isteyen takım , Şampiyonlar Ligi'nde üst tura adını yazdırmayı başardı..Eleme turundaki rakip ise İspanya'nın güçlü ekibi Valencia..
Kaptan her zamanki gibi formda..
Audel'in giderek yükselen formu göz kamaştırdı ...
Witsel , Schneiderlin , Calderon ve Diakhate gibi Beşiktaş'ın kaliteli yabancıları Avrupa'nın önde gelen takımlarından aldıkları tekliflerle kararsız kalmış durumdalar..
Matias Delgado ...
![]()
Afrika Uluslar Kupası'nda ilk maçımızda ev sahibini yenmeyi başardık..
![]()
Türkiye Kupası'nda Yarı Finale rahat yükseldik ...
Eren Albayrak resmen beni kendine hayran bırakıyor , raket gibi bir sol ayak var çocukta ..
![]()
Afrika Uluslar Kupası'nda tek kale oynadığımız maçta galibiyeti 88. dakikada Isaac'ın golüyle bulduk..
Fakat başımız sakatlıklarla belada
![]()
Erkan Zengin 5 aylık sakatlıktan müthiş döndü
![]()
Juventus , Beşiktaş'ın genç orta saha yıldızı Axel Witsel'i 10M Euro'ya kadrosuna kattı..
Chelsea , Beşiktaş'ın sol kanat oyuncusu Calderon'u 13M Euro'ya transfer etti ..
![]()
Umarım daha iyilerini alırsın.Uyum sağlamalarıda kolay olur.
Arjantin'li genç sol kanat oyuncusu Lucas , Beşiktaş'ta !!!
Beşiktaş , Chelsea'ye sattığı Calderon'un boşluğunu aradan 24 saat geçmeden çok büyük potansiyele sahip bir Arjantin'liyle dolduruyor..Üstelik bu transferin 3.75M Euro gibi düşük bir maliyete tamamlanması tek bir anlama geliyor :
ŞAHISLAR GİDER , BEŞİKTAŞ KALIR ..
![]()
Witsel çok iyi olmuş hocam![]()
hocam skorlar guzel oyuncularını ıyı paralara satmıssın tebrikler yerlerıne daha iyilerini beklıyorum![]()
Umarım çabuk alışır takıma.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada sana kendi taktiğim olan 4 1 1 3 1 öneririm![]()
Last edited by LifeYourself : 23.Ağustos.2009 at 06:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Rıdvan DİLMEN : Hocam bütün Beşiktaş camiası aynı anda kamuoyuna duyurulan iki transfer haberiyle bir anda şoka uğradı.Nedir bu transferlerin perde arkası ?
Hüseyin ÜNAL : Rıdvan Hocam biliyosun aylardır zaten Axel Witsel'in peşinde koşmayan yoktu.Avrupa'da G8 diye bilinen zirve takımlarının hepsi peşindeydi futbolcunun fakat biz henüz bu kapasiteye ulaşmadığının bilincindeydik ve futbolcuyu elimizde tutmaya kararlıydık.Fakat Witsel bir an önce transferini gerçekleştirip futbola odaklanmak istediğini dile getirmeye başladı.Bizde oturduk konuştuk ve kendisine bize maliyetinin 13M Euro olduğunu , onu 5-6M Euro gibi bir paraya göndermemizin mümkün olmadığını ilettik.İddia ediyorum eğer öncelik para olsaydı Witsel sezon sonunda 20M Euro'dan az bir paraya transfer olmazdı.Bizim önceliğimiz Beşiktaş'ı bir futbolcu fabrikasına çevirmek olduğu için oyuncumuzun önünü daha fazla tıkamak istemedik..
Mehmet DEMİRKOL : Peki ya Calderon ?
Hüseyin ÜNAL : Aynı şekilde Calderon'da Chelsea gibi büyük bir takıma transfer oldu.İki futbolcumun kariyeri içinde çok mutluyum.İkiside Avrupa futbolunda adından çok söz ettirecek bundan şüphem yok.
Erman TOROĞLU : Peki Hocam şimdi benden sana bir soru : "Beşiktaş takımı şu an bu iki oyuncunun yokluğunu hissedecek mi ? Kimi koyacaksın buralara ? "
Hüseyin ÜNAL : Erman Hocam sen beni iyi tanırsın.İpi sağlama bağlamadan böyle iki büyük yeteneği bırakmayacağımı bilirsin.Sol kanatta zaten transfer yapmasak bile Eren Albayrak , Aydın Karabulut gibi iki tane pırlanta vardı elimde.Şimdi Arjantin'den getirdiğimiz Lucas'ı gel her maç izle İnönü'de.Beşiktaş şu andan itibaren tam 10 yıl sol kanada adam almasın , elindeki futbolcuları yeter de artar bile...Orta sahanın ortasında da zaten benim elimde 4 tane müthiş adam var..Bugün Schneiderlin'in bütün Avrupa peşinde , hatırla aldığımızda adam için öyle dandikten " yeni zidane " demiyolardı , " yeni PLATINI " diyolardı..Yanında Delgado var , Murat Ceylan var , Taner var 19 yaşında..Bu çocuklar bizim kendi evladımız , onlara güvenim sonsuz..
hocam yenı transfer hayırlı olsun![]()
İşte fm yapımcıları buna çözüm bulmalı..Her maç tek atakla gol yemekten , bütün maç yüklenip gol atamamaktan ve devamlı en iyi adamlarımın sakatlanmasından bıktım !
![]()
sana sonsuz katılıyorum hocam![]()