Aynen çok güzel bir çalışma ve emek ama dosya inerken uyuyakalmışım![]()
Aynen çok güzel bir çalışma ve emek ama dosya inerken uyuyakalmışım![]()
Ya arkadaşlar bende mi bir gariplik var 15 aylık askerlik döneminden mi kaynaklanıyor patchi atamıyorum... birisi lütfen ayrıntılı anlatırsa sevinirim... acil fm sedim. Tekrar teşekkürler...
bu 9.0.3 versiyonunu bulamıyoruz hiç bir yerde o olamdanda bu çalışmıyor link verebilirmisiniz lütfen
bu 9.0.3 ile 9.3.0 aynı şeymiş arkadaşalr
defoe bu siteye bakarsan daha iyi olur ,transferleri yamana eksiksiz geçirebilmende kolaylık sağlar..
http://www.goal.com/tr/scores/transfer-zone
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
link kırık
bende 9.0.2 yüklü bunu nasıl yükleyeceğim yardımcı olurmusunuz direk üstüne mi kuracağım yoksa oyunu silip tekrar mı yükleyeceğm
''eremsengul'' kardeşim önce 9,03 yaması indir yükle. Sonra defoe kardeşimizin hazırladğı yamayı yükle...
Sırf bu yamaya bakmak için girmiştim.Biraz nazlıda olsa şuan iniyor.Kariyerime başlayıp biraz oynadıktan sonra görüşlerimi yazarım.
Umarım yeni versiyonlarınıda çıkarırsın.Emeğine sağlık.
Teşekkürler...
Eyvallah kardesım sağolasın...
Teşekkkürler GAyet güzel bir çalışma
arkadaşlar yüklediğiniz dosyaların eğer premium üye değilseniz 10 indirmeden sonra indirilememektedir. ben premium hesabımdan yükledim dosyayı burda paylaşıyım eğer sorun olursa silersiniz bu mesajı herkese iyi günler
http://rapidshare.com/files/27025446...010V2new_2.rar
bu son yapılan güncellesirme dimi madrew?
Eyw. Beğenmene sevindim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saolasın...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eyvallah. Eğer bir çalışman varsa bunu sunmanı tavsiye ederim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saolasın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İndirilen Dosya "Belgelerim -> Sports Interactive -> Football Manager 2009 -> db" içerisine atılacaktır. Oyuna girdikten sonra mutlaka yeni oyuna başlanmak zorundadır kayıtlı oyunlarda güncelleme aktif hale gelmez. “Yeni oyun” paneline bastığımızda “veritabanı seç” tablosundan “veritabanı” bölüme tıklayıp “FM2009-2010V2” güncelleme dosyasını seçerek oyuna başlıyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yardım aldığım sitelerden bir tanesi goal.com teşekkürler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
9.0.3 yamasını kurduktan sonra güncelleme dosyasını indirip belirtilen yere atıcaksın daha sonra yeni oyun aç panelinde güncelleme dosyasını göreceksin.
Last edited by *(DEFOE)* : 23.Ağustos.2009 at 20:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Saolasın. Yeni ve son versiyon ayın sonunda yayınlanıcak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saolasın...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eyvallah beğenenmene sevindim. Keyifli oyunlar dilerim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yardımcı olduğun için çok teşekkürler Madrew kardeş.
Last edited by *(DEFOE)* : 23.Ağustos.2009 at 20:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
FM 09'u yüklediğimden beri hiç yama yüklemedim bunu yüklersem son transferlerin hepsi gelir mi?
@efeccan1919 hayır önceki resmi yamaları yüklemelisin
bende 9.0.1 yüklüydü şimdi 9.0.3 indirdim kursam olurmu yoksa 9.0.2 yide indirmem gerekiyormu?
Linklerde bir sorun mu var? Sayfaya bağlanmıyor
Edit:Sorunu hallettim.Bağlantımda bir sorun varmış
Last edited by Jose Murat : 25.Ağustos.2009 at 18:34
903 yamasını da yükledim bu yamayı da yükledim ama yeni oyun açarken görünmüyor?
Yama için teşekkür ederim defoe ama keşke v3 ü başka bi konu olarak foruma açsa idin öyle daha kolay olmazmıydı allahtan yorumları okudumda öyle gördüm eline sağlık.
Ben INdırmeden once 2 sorum olucak Lugano FBDEMI oyuncu ısımlerı değişikmi gerçektekimi .?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
V3 Yamasında Sorduklarım Sorular ?
Last edited by Meazlum : 26.Ağustos.2009 at 21:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ben yamayı beğenmedim Bursaspor un aldığı 2 tane yabancı oyuncu yok transfer yapılandırmasını iyi yapamamışsın
Belgelerimdeki sport interactivdeki db klasörünü sil tamamen pc den.
Daha sonra kendin yeni bir aynı yere yeni bir db klasörü olşturup güncelleme dosyasını içerisine atıp tekrar dene.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
V3 güncellemesinde;
Lugano serbest durumda,
Oyundaki bütün oyuncuların isimleri gerçeğe uygundur. Güncellemeyi indiren bir arkadaşımızın oyuncu isimlerinin farklılığıyla karşılaşması gibi bir durum önceden olmuştu fakat bu sorun güncellemeden kaynaklanan bir sebepten ötürü değildi. Daha sonrada sorun çözülmüştü.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oyuncu isimlerini alabilir miyim?
Güncellemenin sunumuna iyi göz attığını düşünüp;
Kaç transferi inceledin?
Yansıtılan transferlerin yetersizliğinden söz ediyosun!!!
Last edited by *(DEFOE)* : 27.Ağustos.2009 at 06:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)