Nilmar bende üzgün. Daha büyük kulübe gitmek istiyor. Fakat Fenerbahcenin ne kadar büyük oldugunu bildiği için sende sadece gol atıyor..
Nilmar bende üzgün. Daha büyük kulübe gitmek istiyor. Fakat Fenerbahcenin ne kadar büyük oldugunu bildiği için sende sadece gol atıyor..
TariboWest
Beklentilerimizi karşılıyo fazlasıylaÜmit Nilmar bende üzgün. Daha büyük kulübe gitmek istiyor. Fakat Fenerbahcenin ne kadar büyük oldugunu bildiği için sende sadece gol atıyor..![]()
Hocam ss'ler ne zaman gelıyor![]()
Biraz daha vakti varsteal Hocam ss'ler ne zaman gelıyor![]()
Evde değildim açtım oyunu
![]()
Turkcell Süper Lig
İyi oynadığımız maçta galibiyeti son dakikalarda buluyoruz.
Şampiyonlar Ligi
Hernanes ve Nilmar'ın yokluğunda sıkıntı çektik. Barca baştan sona üstündü.
Turkcell Süper Lig
Antep deplasmanında Cangelo şov vardı.
Turkcell Süper Lig
Evimizde bir başkayız.
Turkcell Süper Lig Puan Durumu
5 hafta sonunda namağlup lideriz
Güzel Giriş oLmus ama Barca Senin Facanı Asagıya Almıs![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Güzel gidiyor hersey. Bi de su Barca macı beraberlik falan olsaydı daha iyi olurdu ama saglık olsun.
TariboWest
Çok fenalar Turğay Abi solda Arda sağda Messi ortada BojanPrince2005 Güzel Giriş oLmus ama Barca Senin Facanı Asagıya Almıs![]()
Sahamıza gelen herkesi eli boş göndericez. Zicolu dönemlere dönüşte diyebilirizÜmit Güzel gidiyor hersey. Bi de su Barca macı beraberlik falan olsaydı daha iyi olurdu ama saglık olsun.![]()
Güzel Başlamışsın Kardeşim![]()
Sağol kardeşimFreeStyLR Güzel Başlamışsın Kardeşim![]()
![]()
arda barcadamıohh ohh.
zaten o takım normal bi takım degil. fm'nin şişigi. iyi gününde olsun Kötü gününde olsun en asagı 20 atak yapıyolar
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Fortis Türkiye Kupasında gruplar belli oldu..
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla 30 şutları var kaleyePrince2005 arda barcadamıohh ohh.
zaten o takım normal bi takım degil. fm'nin şişigi. iyi gününde olsun Kötü gününde olsun en asagı 20 atak yapıyolar
![]()
Allah korudu
![]()
Last edited by tugycan : 28.Ağustos.2009 at 08:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şampiyonlar Ligi
Bükreş'e selamlar
Turkcell Süper Lig
3 puan bizim.
Turkcell Süper Lig
Bülent Uygun'un askerlerini evlerine gönderiyoruz.
Şampiyonlar Ligi
Avrupa Avrupa duy sesimizi...
Turkcell Süper Lig
İki kez öne geçtiğimiz maçta üstünlüğümüzü elimizde tutamadık. Ligdeki ilk puan kaybımımız.
Fortis Türkiye Kupası
Rahat bir maç oldu. Ter attık
Turkcell Süper Lig
Eskişehir deplasmanında 3 puan bizim.
Şampiyonlar Ligi
Bu sefer olmadı. Son 15 dk kala yediğimiz goller bizi üzdü.
Turkcell Süper Lig
Cangeleeee
10 hafta boyunca sadece 2 puan kaybettik. Her şey güzel gidiyor..
Şampiyonlar Ligi Puan Durumu
Çok kritik iki maçımız var. Parola galibiyet.
Bugünlük bu kadar.. Herkese iyi sabahlar..
Son maçlarda süpersin. Avrupa'da biraz daha iyi olmamız gerekiyor, lig bu sene elinde gibi![]()
Bükreş maçları iki takım için de cepte zaten,önemli olan senin ve fiorentinanın barselona maçı.Umarım ikisini de kazanır da turu geçersin![]()
THEFM Son maçlarda süpersin. Avrupa'da biraz daha iyi olmamız gerekiyor, lig bu sene elinde gibi
Bir üst tura nolursa olsun çıkıcaz. Kimsenin şüphesi olmasınmagirus Bükreş maçları iki takım için de cepte zaten,önemli olan senin ve fiorentinanın barselona maçı.Umarım ikisini de kazanır da turu geçersin![]()
![]()
fiorentina'ya üzüldüm Beşiktaş'a sevindim kardeşimligin başlarında 6 puan fark o da güsel kardeşim aynen devam
turgut ii gidiyosun ama gs macinin skorunu hec begenmedim![]()
Turgut cok iyi gidiyorsun. ŞL de gruptan cıkacagına inanıyorum.
TariboWest
Turkcell Süper Lig.
İkinci yarıdaki konsantrasyon eksikliğimiz nedeniyle maç buralara geldi.
Turkcell Süper Lig
Çok şansızdık. Birçok gol pozisyonundan yararlanamadık. Üzgünüz.
Şampiyonlar Ligi
Çok önemli bir maçtan 3 puanla ayrılıyoruz. Kadıköy herkese dar geliyor... Bu haftaki sonuçlardan sonra oluşan puan durumu Fiorentine 10 puanla lider, 2. Barca'nın puanı 10 ve Fenerbahçemizin puanı 9.. Her şeye Bükreş deplasmanındaki galibiyete bağlı.
Turkcell Süper Lig
Duran toplardan gelen gollerle 3 puana ulaştık.
Turkcell Süper Lig
Rahat bir maç..
Şampiyonlar Ligi
Ve 2.tura çıkmaya hak kazanıyoruz! Baştan sona üstünlüğümüz vardı. Az bile attık..
Şampiyonlar Ligi Puan Durumu
Barcelona'yla beraber bir üst tura adımızı yazdırıyoruz.
Namağlup liderliğimiz devam ediyoor
Yorumlarınızı eksik etmeyin...
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tam gaz devam kardeşimKristal fiorentina'ya üzüldüm Beşiktaş'a sevindim kardeşimligin başlarında 6 puan fark o da güsel kardeşim aynen devam
![]()
Napalım abiahmetokur29 turgut ii gidiyosun ama gs macinin skorunu hec begenmedim![]()
Kader..
Çıktık kardeşimÜmit Turgut cok iyi gidiyorsun. ŞL de gruptan cıkacagına inanıyorum.![]()
Last edited by tugycan : 28.Ağustos.2009 at 19:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
barca maci guzel olmus 2. turada cikmisin tebrikler devami gelir ins![]()
Çok iyi gidiyorsun ŞL de gruptan çıkman çok iyi olmuş başarılar
gruptan çıkmak ii olmuş kardeşim.. Bursa&Ankaragücü&Rapid'e aynı tarife olmuş
Hem ligde hem Avrupada dolu dizgin gidiyorsun. Tebrikler kardesim.
TariboWest
Hocam fenomenlıgını gosterıyorsun![]()
Daha finale kadar yolumuz var hacı,bu bişey değil :P
Sağol hocamahmetokur29 barca maci guzel olmus 2. turada cikmisin tebrikler devami gelir ins![]()
Durmak yok yola devam
Sağol hocamDanger BOy Çok iyi gidiyorsun ŞL de gruptan çıkman çok iyi olmuş başarılar
Öyle kardeşimKristal gruptan çıkmak ii olmuş kardeşim.. Bursa&Ankaragücü&Rapid'e aynı tarife olmuş![]()
Sağolasın kardeşim. Avrupa'ya Fenerbahçe'nin kim olduğunu göstericezÜmit Hem ligde hem Avrupada dolu dizgin gidiyorsun. Tebrikler kardesim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sağol hocamsteal Hocam fenomenlıgını gosterıyorsun![]()
İlk sezon zor hocam abartmayalımmagirus Daha finale kadar yolumuz var hacı,bu bişey değil :P![]()
Last edited by tugycan : 29.Ağustos.2009 at 04:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Turkcell Süper Lig
Kayseri ııh ııh Kayseri
Turkcell Süper Lig
Skor hiç değişmiyor..
Fortis Türkiye Kupası
Nilmar'ın maçın başında sakatlanması bizi etkiledi. Ancak 3 puan alamamıza neden olmadı..
Fortis Türkiye Kupası
Karşıyaka'yı da geçiyoruz..
Fortis Türkiye Kupası
Şeker gibi bir sonuç![]()
Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final
İyi oynadığımız maçta son vuruşlardaki beceriksizliğimizin kurbanı olduk..
Turkcell Süper Lig
Devreyi namağlup kapıyoruz..
Fortis Türkiye Kupası
Rakibimizi saf dışı ediyoruz..
2.yle aramızda 10 puan fark var. E daha ne olsun
Transferler
Bütün personellerimizi yeniledik. Takımdan memnunuz. Herhangi bir takviye yapmayı düşünmüyoruz.
Şampiyonlar Ligi 2. turundaki rakibimiz İspanyol devi Real Madrid
Rakibimizi kısaca tanıyalım..
eal Madrid, FIFA tarafından da 20. yüzyılın en iyi futbol takımı olduğu kabul edilmiş[1][2]İspanyol spor klubü. Real(Royal-Kraliyetle ilgili)ön adını kullanma hakkına sahip oldular.
Giydikleri düz beyaz formalar sebebi ile Los merengues (Beyazlar) unvanı ile de tanındılar. Stadyumları Santiago Bernabéu, 1947 yılında açıldı. Kapasitesi 120,000 kişi olarak belirlenmişti ama sonradan uefa standartlarına getirebilmek için kapasitesi düşürüldü.
Şampiyonlar Ligi'nde 1998 yılında Real Madrid'in Borussia Dortmund ile oynadığı yarı final maçında bir grup İspanyol taraftar kaleyi yıktı. Kalenin yeniden tamir edilmesi 75 dakika sürdü.[3]
Bugünlük bu kadar yorumlarınızı eksik etmeyin...
Kale haberi ne güzelmiş yahu
Başarılar.
Güzel devam ediyoruz Turgut. Real macları zor olacak. İnsallah eleriz.
TariboWest