bayern'i eledin juve'yi de elersin![]()
bayern'i eledin juve'yi de elersin![]()
Acımadık.
Türkiye Kupası Yarı Final 1. Ayak
Üstümüzde Horun Teptiler
Pilot Kulübümüz Maçı Verdi
UEFA
Şükrü Saracoğlunda Fener Yenilmiyor
Oyuncu Verileri
Çeyrek Finaldeyiz
Oyuncu Verileri
En Son Skorlar
.
.
Birleştirilen Mesaj:
senin için eledikbayern'i eledin juve'yi de elersin![]()
![]()
Last edited by LifeYourself : 19.Eylül.2009 at 09:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sagol kanka inş kupayıda alırsın![]()
inş ama zorsagol kanka inş kupayıda alırsın![]()
bu arada kuralar çekildi çeyrek finalde biz werder bremenle gs ise portsmouth ile karşılaşacak.Bu iki maçın galipleride birbirleriyle kapışacak![]()
Tarih Yazmaya Devam Ediyoruz
Oyuncu Verileri
Bu Sefer Onlar Bize Kaydı Ama Yarı Finaldeyiz
Rakip Galatasaray
Oyuncu Verileri
UEFA Toplu Sonuçlar
FTK Yarı Final 2. Ayak
Fenerbahçe Evinde Bir Başka
Bu Finaldede Rakibimiz GS
Oyuncu Verileri
FTK Toplu Sonuçlar
Uefaya Türkler Damga Vurmuş Vaybe Arzu Ettiğimiz Sahne Bu İşteHem Kupada Hemde Uefada Artık Gs'yi Eze Eze Yenmeni Bekliyorum
Fark Atman Lazım Sen Bir Fenerlisin Çünkü
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
UEFA.
GS Evinde Maçı Vermedi
Oyuncu Verileri
Evimizde Her Türlü
Oyuncu Verileri
UEFA Toplu Sonuçlar
Türkiye Kupası Yarı Final
9 Sene Aradan Sonra
Oyuncu Verileri
Lig Maçları
İşte Herşeyi Değiştiren O Gol
Helal Olsun Çocuklar
Oyuncu Verileri
Puan Durumu
Oyuncu Verileri
Az Sonra Birkaç SS daha gelicek bu arada King's lynn yine ŞLyi aldı ama yönetim değişikliği gibi olaylar nedeniyle ligde 4. oldu.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
abi ben gsliyim ama profesyonelim.Yinede fenerden istifa edicem.Isınamadım bu takıma.Uefaya Türkler Damga Vurmuş Vaybe Arzu Ettiğimiz Sahne Bu İşteHem Kupada Hemde Uefada Artık Gs'yi Eze Eze Yenmeni Bekliyorum
Fark Atman Lazım Sen Bir Fenerlisin Çünkü
![]()
Last edited by LifeYourself : 19.Eylül.2009 at 22:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrikler gerçekten uefa güzel olmuş![]()
Şampiyonlukta En Büyük Payı Olanlar.
Şükrü
Alişan
Takım Verileri
Ödüller
_______
EPL
Şampiyonlar Ligi
Duman İstifa Etti
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol gsye kazandırmak isterdim ama nasip fenereymişTebrikler gerçekten uefa güzel olmuş![]()
![]()
Last edited by LifeYourself : 19.Eylül.2009 at 22:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Vay Vay Koçuma Bak BeHelal Olsun 2 Maçtada Ezmişsin Gs'yı Zaten Gs Almıştı Fenerinde Olsun Hocam
Dünyanın En İyi Menejeri Vay Be HelalŞimdiki Durağımız Neresi Bu Oyunda Rekorları Kır İsmailciğim Kaç Yılına Kadar Gidebilecen Bakalım
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
saol abi.Kariyerin tek sorunu açıkcası sadece 2 lig açık ingilterenin tüm ligleri ve bank asya ile tsl diğer ülkeler yokVay Vay Koçuma Bak BeHelal Olsun 2 Maçtada Ezmişsin Gs'yı Zaten Gs Almıştı Fenerinde Olsun Hocam
Dünyanın En İyi Menejeri Vay Be HelalŞimdiki Durağımız Neresi Bu Oyunda Rekorları Kır İsmailciğim Kaç Yılına Kadar Gidebilecen Bakalım
______________________________ondan ne kadar gider bilmiyorum işallah 30-40 sezon gider
![]()
Copa America
Zorlanmadık
Bazen Sayılar Herşeyi Anlatır
Hiç Finale Benzemiyordu
Copa America Toplu Sonuçlar
Arjantin Şokta
Brezilya Ne Zaman Yenilicek
İsmail 1 Senelik Sözleşmeye İmzasını Attı
Beyler neyi yanlış yapıyorum söyleyin sizin için en iyisini yapmaya çalışam kimse bakmıyor.Bana özel bir şeyiniz varsada söyleyin kariyeri kapatayım .
Yeni takımında başarılar.
Kupa Amerika güzel olmuş![]()
Güzel gidiyorsun
Exeter kulübünde başarılar![]()
Takıma Geldiğimdeki Puan Durumu.
Takımda Moraller Kötü
Onlara Galibiyeti Öğretirsem İş Çözülür
Bu İş Bu Kadar
Artık galibiyet serisi yakalarız çünkü takım iyi ama moral yoktu o da geri geldi güvendiler artık bana
Şov Başlıyor
Kontrol Bizde Artık
Toplu Sonuçlar
Burda Kaleyi Bulan Şut Gol Olduğundan Maçlar Sıkıcı.Ondan Pek Fazla Koymuyorum.Ama merak ettiğiniz maç varsa eklerim
Şu Anki Puan Durumu
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol hocamYeni takımında başarılar.
Kupa Amerika güzel olmuş![]()
saol hocamGüzel gidiyorsun
Exeter kulübünde başarılar![]()
Last edited by LifeYourself : 20.Eylül.2009 at 16:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hocam takımı sonunculuktan 5.liğe kadar çıkarmışsın tebrikler valla ne diyim![]()
Totenham Acımadı.
Takımda Bir Moralsizlik Var
Toparlanıyoruz
Kendi Sahamızda Yenilmiyoruz
Diğer Takımlara Göre Taktiksel Açıdan Çok Üstünüz
En Yakın Rakibimize Yenildik
Tranmereye Patladık
Toplu Sonuçlar
Az sonra daha ssler gelicek takip edenlere teşekkürler yani kendime
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pek zor olmadı hocam pek bir puan farkı yoktuHocam takımı sonunculuktan 5.liğe kadar çıkarmışsın tebrikler valla ne diyim![]()
![]()
Last edited by LifeYourself : 20.Eylül.2009 at 20:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Puan Tablosu.
Oyuncu Verileri
Gol Kralımız
Asist Kralımız
EPL
King's Lynn FA Cup'u Müzesine Götürdü.
Arsenal Lig Kupasını Müzesine Götürdü.
UEFA
Şampiyonlar Ligi
King's Lynn 6 Kez Üstüste ŞLyi Aldı
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL
FTK yı GS Aldı
TSL Oyuncu Verileri
EPL Oyuncu Verileri
Last edited by LifeYourself : 20.Eylül.2009 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kardeşim gelmiycem bi daha buraya..moralim bozuluyor. bu kadarda başarılı olunmaz ki
hem GS'yide yenmişsin 1 kezde değil 3 kez
Yaw bu 9.0.3 bana çok saçma geliyor. Takımların şut istatistikleri, oyuncuların 20 küsür gol 30 asist gibi performansları hiç gerçekçi değil. 9.0.1in gözünü seveyim yaw
Şaka bi yana Exeter iyi bir seçim olmuş, milli takım olarakta mesela Bosna gibi bir takım alırsan güzel olur bence.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Lige Süper Girdik.
5te5
Transferler
Lige Uyum Sağladık
Şimdi biraz film izleyem.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hocam o goller ve asistler versiyonla alakalı değil asistler kornerlerden. goller ise oyun stiline göre örneğin ben riquelme üzerinden oynarım ama riquelme baskı yerse topu yayarım.Buna görede riquelme baskı olmassa çok gol atar ama baskı yerse diğerleride gol atar.Örneğin riquelme emekli olduktan sonraa biz takım oyunu oynamaya başladık böylece herkez en az 15 gol attı.kardeşim gelmiycem bi daha buraya..moralim bozuluyor. bu kadarda başarılı olunmaz ki
hem GS'yide yenmişsin 1 kezde değil 3 kez
Yaw bu 9.0.3 bana çok saçma geliyor. Takımların şut istatistikleri, oyuncuların 20 küsür gol 30 asist gibi performansları hiç gerçekçi değil. 9.0.1in gözünü seveyim yaw
Şaka bi yana Exeter iyi bir seçim olmuş, milli takım olarakta mesela Bosna gibi bir takım alırsan güzel olur bence.
Brezilyaya gelince türkiye takımı beni kabul etmedi dünya şampiyonu olduğumda brezilyayla bende türkiye beni alana kadar brezilyada kalıcam![]()
Last edited by LifeYourself : 21.Eylül.2009 at 00:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
9.1 de de etkili ama bende kornerleri riquelme kullanıyor en az 20 asist kornerden riquelme acayip vuruyor tam adamın kafaya gidio adam kazma değilse golkorner taktiği 9.0.3 te daha mı etkili acep yaw bende aynı şeyi uyguluyorum ama daha 1 sezonda 10 korner golüne ulaşamadım hiç.
Brezilya ile dünya kupasını alsanda saymam kiTürkiye'yi kim çalıştırıyor da seni almadılar?
hatta 9.3 te servet 18 leo 15 gol atmıştı
asistler riquelme
türkiyeyi terim çalıştırıodu.sonra emekli oldu benle bir tarihi olmayan bir adam başvurduk benle başarıya ulaşamıyacaklarını düşündüler![]()
Evet Riquelme faktörü tartışılmaz ama dikkatimi çeken 9.0.3 kullanan diğer arkadaşlarda kornerden çok gol buluyorlar. benim idç kariyerinde hem korneri kullanan hem kafayı vuracak adamlarım süperdi ancak genede sizin kadar atamadım.
Milli takımın başına Aragonesi'i getirsinler oldu olacak bari![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
bilmiyorum senin şansızlığına direk vuruyordur.aragones emekli olmasa getirirlerdi kesin.Evet Riquelme faktörü tartışılmaz ama dikkatimi çeken 9.0.3 kullanan diğer arkadaşlarda kornerden çok gol buluyorlar. benim idç kariyerinde hem korneri kullanan hem kafayı vuracak adamlarım süperdi ancak genede sizin kadar atamadım.
Milli takımın başına Aragonesi'i getirsinler oldu olacak bari![]()
Takım Birbirine Birleşiyor
Kalitemizi Kullandık
Oynatmadık
Zirvede Farkı Açıyoruz
Kaleye Şutları Gelmiyor
Beraberlik Bizi Etkilemez
Toplu Sonuçlar
Puan Durumu
Ben bu oyunu hayatımda hiç 13 sezon oynayamadım, seni yürekten tebrik ediyorum![]()
saol abi bu benim 2. 13. sezonumBen bu oyunu hayatımda hiç 13 sezon oynayamadım, seni yürekten tebrik ediyorum![]()
![]()
Direkten Döndük
Yenildik
Zehrimizi Kustuk
Bombalamaya Devam
Biri Bizi Durdursun
Bu Sefer Zorlandık
Toplu Sonuçlar
Puan Durumu
Az Sonra Diğer Sslerde Gelicek.
Bu Alt liglerde hızlı gidiyorum zaten pek ilgilenende yok artık okuyanlarda anlar umarım beni.
Oyuncu Verileri
En Golcü Oyuncumuz
En Çok Asist Yapan Oyuncumuz
En İyi Performans Veren Oyuncumuz
UEFA
Şampiyonlar Ligi
7 Oldu
EPL
TSL