Sayfa 8 / 53 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Bence burada Cmnin ne kadar rezil, felaket, berbat, hata dolu vs vs olduğunu yazarak adamların yaptığı önemli bir hareketi düşürmeye çalışmamalıyız.

Cm bu sene bizlere neyi gösterdi?

Bir oyun Hem Türkçe hemde oldukça ucuz olabiliyor..

Daha ne datasından ne bilmemnesinden konuşuyoruz ki?

Datası, hatası, şusu busu düzeltilebilir ve aynı parayla satılabilir.

Amacı ne olursa olsun, adamlar gözümüze gözümüze soktular Türkçe oyunu ve o makul fiyatı.

Hala 90 lira olmasını savunmayın bu oyunun.
    Satıcıdan yana değil müşteriden yana olun ki müşteri kazansın.

Ben de bu milletin oyunu Türkçe oynayabilmesini isterim, ancak fiyatlar cidden çok yüksek. Alın-verin-ekonomiye can verin diyolar da, bu kadar verirsek bizim ekonomimize kim can verecek ?

Quote Originally Posted by Kalyoncu1905 View Post
    Bütün duygularıma tercüman olmuşsun.

Offtopic: Data konusunda bana gelen cevaplar için.

CM'nin datasındaki hataları yaz bir de
    Cevap: CM'deki zaten data değil. Ordaki doğruları yazmak lazım, hatalardan daha kısa sürer.

Gökhan Gönül Riise'den daha iyi taç atar
    Cevap: Fenerbahçeli Gökhan Gönül'den bahsediyorsan atamaz. Daha uzağa atar diyorsan belki, mesafeyi ölçmedim. Ama hedefe atar diyorsan futbol bilginden şüphe ederim.

Alex 20 off the ball'u hak ediyor
    Cevap: Tanju Çolak 20 off the ball'u hak ediyor, Alex değil. Alex top ayağında olmadığı zaman varlığı hissedilen biri değil. Bana Alex'in topsuz alanda ne yaptığını söyleyebilir misin ? Orta açılacağı zaman ceza sahası içinde pozisyon mu alıyor ? Yoksa rakip karşılar diye topun düşebileceği bir yerde kaleye çakarım diye mi bekliyor ? Ben şahsen ikisini de görmedim. Sen "gördüm" diyorsan hangi iki takımın maçını izlediğine iki kere bak, ondan sonra söyle.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mookie View Post
    Cevap: Tanju Çolak 20 off the ball'u hak ediyor, Alex değil. Alex top ayağında olmadığı zaman varlığı hissedilen biri değil. Bana Alex'in topsuz alanda ne yaptığını söyleyebilir misin ? Orta açılacağı zaman ceza sahası içinde pozisyon mu alıyor ? Yoksa rakip karşılar diye topun düşebileceği bir yerde kaleye çakarım diye mi bekliyor ? Ben şahsen ikisini de görmedim. Sen "gördüm" diyorsan hangi iki takımın maçını izlediğine iki kere bak, ondan sonra söyle.
    Anlamı bu değil, çok yanlış düşünüyorsunuz.
    Herkesin off the ballu yüksek olabilir.Off the ball ofansif pozisyon alabilme becerisi demektir, bu da oyun bilgisi ve zekası ile olan bir durumdur.Bu oyuncular doğru yerlere koşular yapar, boş alanları ve koşu alanlarını iyi görürler.Teknik özellikler ile birleşir ise zamanında doğru hamleler yapan kritik oyuncular ortaya çıkar.Alex bu konudaki en özel oyunculardan biridir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Mookie View Post
    Bir an icin yanlis konudamiyim acaba diye dusundum.

Neyse, off the ball oyle bir ozellik ki bir oyuncuyu stat'da izlemeden bu ozelligi konusunda cok iyi fikir sahibi olmak gercekten mumkun degil. TV bir cok seyi gosteriyor, ama off the ball ve positioning'i gostermiyor. Cunku TV topun pesinde, oyuncunun pesinde degil.

Quote Originally Posted by Kalyoncu1905 View Post
    Bence burada Cmnin ne kadar rezil, felaket, berbat, hata dolu vs vs olduğunu yazarak adamların yaptığı önemli bir hareketi düşürmeye çalışmamalıyız.

Cm bu sene bizlere neyi gösterdi?

Bir oyun Hem Türkçe hemde oldukça ucuz olabiliyor..

Daha ne datasından ne bilmemnesinden konuşuyoruz ki?

Datası, hatası, şusu busu düzeltilebilir ve aynı parayla satılabilir.

Amacı ne olursa olsun, adamlar gözümüze gözümüze soktular Türkçe oyunu ve o makul fiyatı.

Hala 90 lira olmasını savunmayın bu oyunun.
    Bu sözlerin arkasındayım bende...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Burda savundukları konu 90 lira olması değil orijinal oyun satılması konusu.Savunulan konu bu.Cm'ninde neden 25 TL olduğu konusunda açıklamalar yapıldı. Ve de burdaki yetkili ağızların hiçbirisi de cm'yi kötülemedi. Dikkatinizi çekerim.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Aslında şöyle mantık var 5 kişi birleşip oyunu 60 tl alabiliyor çoğu kişide mutlaka bundan faydalanıyor tek kişi fiyatıda ona göre ayarlanamazmı?(steam üzerinden tabiki benim dediğim)

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Bence burada CM yi FM yi karşılaştırmaya gerek yok.Türkçe FM in çıkışını sağlamak için satışları nasıl arttırabiliriz i konuşalım.

Ben 60/90 ytl yi tek başına veremeyeceklerin ortaklaşa alarak katkıda bulunacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Ayrıca arkadaşilar bu korsan olayıda yasalara bağlı bişey orada bu işleri yapmak daha zor tabi burada insarlar daha kolay elde edbiliyor o zamanda şöyle bişey çıkıyor5 lira(en fazla) 60 lira (en ucuz) İkisinide alırken hiç problem yaşamıyorsunuz hatta korsanı daha kolay alabilirsiniz bizim buralarda geçenlerde cm almak için teknosa ya gittim oyun satmıyorlardı .Eğer uygun fiyat olursa kişi başı 20-25 lira gibi ben eminim 100 bin satar bu oyun(korsan 200 bin satıyorsa).Birde avrupadaki satış rakamlarını merak ettim oralarda ne kadar satıyor acaba bilen varmı?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

ilgilenen arkadaşlar
    http://www.turksportal.net/turkcefm/ bu adresten katılım gerçekleştirebilirler...
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ben imzaladım. Ben kotalıyım Steam ile alacaz fakat şöyle düşündüm arkadş indiridkten sonra DVD ye çekse olur değil mi ?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Olur sanırım çünkü önemli olan şifre..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte şimdi bu linki duyurabildiğimiz kadar fazla yerde duyurmalıyız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bunu demodan sonrasına erteleseydiniz tahminen daha iyi olurdu,oyun hakkında bi bilgimiz olurdu en azından.kota yüzünden ay sonunda indiremeyecek,ekimi bekleyecek arkadaşlar falan olacak,en azından 3 haftayı 1 ay yaparsanız daha iyi olur.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by magirus View Post
    bunu demodan sonrasına erteleseydiniz tahminen daha iyi olurdu,oyun hakkında bi bilgimiz olurdu en azından.kota yüzünden ay sonunda indiremeyecek,ekimi bekleyecek arkadaşlar falan olacak,en azından 3 haftayı 1 ay yaparsanız daha iyi olur.
    amaç zaten okursanız sayfada 10bin imza toplandıktan sonra demo içine Türkiye ligi quickstartını eklettirmek ve sonrasında oyunu test edip buraya imza atanların satın alımları sonucu Türkçe dil seçeneğinide oyuna yansıtmak.

Kısacası demo sonrası diye birşey olamaz,

- Demo çıkana kadar gerçekten oyunu satın alabileceğine inandığımız 10bin kişiye imza attırmak
    - eğer bu kişiler Türkiye ligi ve oyunu beğenirde satın alırsa buna ek olarak Türkçe dilinin eklenmesi
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

10bin nasıl bulunacak bilmiyorum ama destek veriyorum. Sadece türksportal ile bu rakama ulaşılmaz. perpetuanın dediği gibi belli başlı klüplerin taraftar sitelerine adminler ile haberleşerek sabit başlıklar açılmalı. Facebook'a bile taşınmalı bu duyuru. Google fm aramasında çıkan her siteye girip çıkmalıyız.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Antu
    Forzabeşiktaş

gibi siteler ile iletişime geçilmeli. Özellikle Forzabeşikta sitesinde herkesin kimliği de bellli ve çok sayıda alan olur.

Umarım 10000 kişiyi buluruz.
    Ne kadar oynayan arkadaşım varsa hepsine bashediyorum bu durumdan. Site linkini de yazıyorum.

Her ne kadar dil olarak bir sorun yaşamasamda, dili yetersiz olan arkadaşlar için bu kampanyaya destek veriyorum.

10000 satış yapılmayabilir büyük ihtimalle, fakat yaklaşılır bu sayıya veya en azından geçen seneden çok olur diye umuyorum..

Umarım ileriki zamanlarda Böyle ilginç kampanyalar yapmamıza gerek kalmaz..

Hazırlık okursam söz vereceğim.

arkadaşlar bu steam midir nedir tam olarak ne oluyo 5 tane aktive kodu veriyolarmş sanrm her yükldğnde başka kodumu kullanysn aynı pcde olsa bile formattn sonra filan mesela bide bunun dejavantajları varmı biri bigi verirse ona göre alıcamda

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by cimbomlueyup View Post
    arkadaşlar bu steam midir nedir tam olarak ne oluyo 5 tane aktive kodu veriyolarmş sanrm her yükldğnde başka kodumu kullanysn aynı pcde olsa bile formattn sonra filan mesela bide bunun dejavantajları varmı biri bigi verirse ona göre alıcamda
    5 kod 5 farklı bilgisayarda kullanabiliniyor.Her kodun format,oyunu silme gibi işlemlerden önce deaktive edilme şansı var.Yani oyunu sileceğiniz zaman veya format atacağınız zaman bir kodunuz heba olmuyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

" Gelecek 3 hafta içerisinde eğer 10 bin imzaya ulaşılırsa Football Manager Demo'ya, Türkiye Ligi Quickstart eklenecek ve Türkiye liglerini erken deneme imkanına sahip olunacak. Eğer bu imzalar gerçek satışa dönüşürse (sözler tutulursa), Football Manager 2010 için Türkçe dil dosyası resmi olarak STEAM üzerinden ücretsiz indirilebilecek."

peki ya ben kutulu alirsam steamden indirmek icin steamde account acmam gerekiyormu? FM'in updatelerde yaptigi gibi sitesinde yayinlasa daha iyi olurdu aslinda

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    peki ya ben kutulu alirsam steamden indirmek icin steamde account acmam gerekiyormu? FM'in updatelerde yaptigi gibi sitesinde yayinlasa daha iyi olurdu aslinda
    keylerden birini steam için kullanabilirsin. diğer 4 key'i steamden açtıramazsın.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

saolsn peki bunun bi dejavantajı yok dimi?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Korsan alanlarla inş. Türkçe ekLenti oLmaz . Adam gibi para vericez hakkını alalım paranın sonra korsan alanların kuLakLarı çınLamasın

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

arkadaşlar linki olabildiğince fm oynayan yakınlarınıza,tanıdıklarınıza falan ulaştırın... bir deneyelim bakalım kaç kişi almaya niyetli orjinali...

http://www.turksportal.net/turkcefm/imza/
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ekleyin işte heryere ama ciddi insanlar yani ciddi alıcılar imz atsın... yani tükçe eklenecekmiş diye almayacak insanlara da imza attırıp oyun çıktıktan sonra satışlar 1-2 bin kişide kalırsa zaten insanların gözünde kötü olan Türkiye imajını sıfıra indirmemek lazım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Bende steam olarak alacağım 2 yıldır oyunu oynamama rağmen. Bizimde çorbada tuzumuz olsun.

belki biraz saçma olacak ama steam den falan indirmiyip normal dvd olarak satın alsam olur mu?
    ayrıca dvd de 5 aktivasyon çıkıyor mu yani dvdyi de 5 arkadaş ortak alabilir miyiz?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca şöyle bir şey de var oyunu kendi kendine oynayıp her sene orjinal alan bir vatandaş yani turksportaldan falan hiç haberi olmayan biri buraya imza çakamazsa güme gitmiş olmaz mı?
    Last edited by Zafonte : 20.Eylül.2009 at 03:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 8 / 53 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri