Ne oldu? Annenler izin vermiyor mu?
So what?
Saike
100 yeter Serkan abiHesap numarası 1984635123589
![]()
Sahayı tuttuk. Salı gününe kadar kapora yatması gerekiyor. Kapora ücreti 80 TL, saha ise 160 TL. 17 Ekim saat 15,30 tutuldu.
Vezirspor sahasını ayarladınız değil mi? Saat ve gün güzel de kapora ücreti nasıl olacak?
So what?
Saike
Kapora ücreti hakikaten fazlaymış geleceğimden değil de dikkatimi çekti![]()
Birde 1 saat mi süre?
So what?
Saike
Süre 75dk. kaporayı merak etmeyin hallederiz bir şekilde, siz yeterki özel mesajlarınıza cevap verin.![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
17'si bana uyar. Bazı sorularım var.
1. Maç saat kaçta
2. Adam başı kaç lira?
3. Hangi ilçe, hangi saha?
Kadıköy, ayın 17'si olursa kesin geliyorum. Bu arada çok bir forvetimdir.![]()
Bu arada sahada en fazla 14 kişi oynayabiliyor. Adam başı 11,5 TL ediyor. O yüzden kesin liste oluşturuyoruz. Salı saat 18,00'a kadar para yatması gerek. Ben ve Oğuz yarın gidip bu işi halledeceğiz.
Biz burada o fiyata 3 maç yapıyoruz yahu
Alican geliyon mu sende kesin durumun ne![]()
Peki şu anda 21 kişi var, 14 kişi nasıl oynayacak? Her gelen kesin oynayamayacak o zaman? Eğer oynayamayacaksak bilgimiz olsun gelmeden önce en azından çanta falan getirmeyiz.
Bizde onu çözmeye çalışıyoruz. Çözemessek başka alternatifler deneyeceğiz.
İlk sayfadaki listeye bakıp söylüyorsan bunu orada 15 kişinin kesin geleceği ve oynayacağı yazıyor.Bazı gelmesi kesin olan arkadaşlar oynamayacaklarını belirtmişleridi zaten.Birde bu liste yapılalı baya oldu.En son halinde değişiklikler olması muhtemel.Programına uymayanlar olabilir yani..
So what?
Saike
O yüzden bizde ayarlama yapıyoruz. Ben oynamıyabilirim. Sonuçta birlikte olmak önemli. Bir şekilde halledeceğiz. Burada ki herkese özel mesaj yolu ile ulaştık. O yüzden bekliyoruz şimdilik.
Özel mesaj dönüşlerinin sonucunu burada paylaşın ama.Merak ederiz..![]()
So what?
Saike
Bunları ben değil, Oğuz paylaşacak. İletişime o geçti.![]()
Merak etmeyin, tüm mesaj attığım kişilerden geri dönüş gelsin yeni listeyi vereceğim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT