Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 390 sonuç

Konu: Fenerbahçe Hazırlık Kampı [2010-2011]

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu arada Podolski maçta oynadımı. Bilica, İlhan ve Önder'i ne biçim harcardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Podolski daha tatildedir yahu, adamların 10 gün olmadı tatilleri başlayalı. Ama defansın arkasına atılan toplar olduktan sonra, rakip pek farketmiyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şimdi izledim maçın özetini.Fenerbahçe'nin yediği goller şaka gibi.Birisi 30 metre frikik birisi kaleci auttan hatalı pas veriyor birisini kaleci adamın dibinden beşlik yiyor.Kaleci farklı olsa bu skor olmazdı kesinlikle.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

FENERBAHÇE GARİPLİKLERİ - YAPRAK TESTİ

1. Dünyanın hangi takımında, futbolcu sadece CL performansıyla yıllardır bi takımda kalır?

A-) C.Ronaldo - R.Madrid B-) Elano -Galatasaray C-) Deivid - Fenerbahçe D-) Hiçbiri

2. Dünya kulübü diyoruz ama hazırlık maçıda olsa oyuncuların yaptıkları hatalara bak.. Bunu göre göre yönetim neden daha önlem almıyor?

A-) Bilmiyorum B-) Ah Bir Bilsem C-) Bilmesem Daha İyi D-) Bilmek İstemiyorum

3. Neden son yıllarda yönetim transfer sezonu bitmeden transfer yapmıyor da tam biteceği anda garip adamları getiriyor?

A-) Bilmiyorum B-) Bilen Çıkmadı C-) Allah Bilir D-) Ölsekte Bilemeyiz

4. Fenerbahçe gibi büyük bir camiada, yedek veya as farketmez; Niye pas atmasını beceremeyen oyuncular hala duruyor, onun yaptığını alt yapıdan çıkaracağın oyuncuda yapabilir?

A-) Bilmiyorum B-) Bilmek İstiyorum C-) Bildirmiyorlar D-) Bilemem ki

5. Neredeyse Ş.L ön elemesi yaklaştı, transferleri geçtik, takımda ki Güiza sorunu ne olacak. Bu futbolcuyu oynatsan nasıl verim verir, satsan nasıl satarsın, atsan nasıl atarsın?

A-) Bilmiyorum B-) 3'e 5'e postalamak lazım C-) Bonservisini yakmak lazım D-) Hiçbiri

6. Köln'e 5-2 yenilmemizde Daum'un ahımı tuttu?

A-) Heralde B-) Saçmalık C-) Bilmiyorum D-) Olabilirde Olmayabilirde

7. Bu sezon defansın göbeğine transfer yapılmayıp Bilica ile mi devam edilirse, o zaman facia demektir değil mi?

A-) Doğal afet B-) Kundaklama C-) Elektrik Kontağı D-) Sigara izmariti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post

1. Dünyanın hangi takımında, futbolcu sadece CL performansıyla yıllardır bi takımda kalır?

A-) C.Ronaldo - R.Madrid B-) Elano -Galatasaray C-) Deivid - Fenerbahçe D-) Hiçbiri

2. Dünya kulübü diyoruz ama hazırlık maçıda olsa oyuncuların yaptıkları hatalara bak.. Bunu göre göre yönetim neden daha önlem almıyor?

3. Neden son yıllarda yönetim transfer sezonu bitmeden transfer yapmıyor da tam biteceği anda garip adamları getiriyor?

4. Fenerbahçe gibi büyük bir camiada, yedek veya as farketmez; Niye pas atmasını beceremeyen oyuncular hala duruyor, onun yaptığını alt yapıdan çıkaracağın oyuncuda yapabilir?

5. Neredeyse Ş.L ön elemesi yaklaştı, transferleri geçtik, takımda ki Güiza sorunu ne olacak. Bu futbolcuyu oynatsan nasıl verim verir, satsan nasıl satarsın, atsan nasıl atarsın?

A-) Bilmiyorum B-) 3'e 5'e postalamak lazım C-) Bonservisini yakmak lazım D-) Hiçbiri

7. Bu sezon defansın göbeğine transfer yapılmayıp Bilica ile mi devam edilirse, o zaman facia demektir değil mi?

A-) Doğal afet B-) Kundaklama C-) Kontak D-) Sigara izmariti
    Eğer bunu sen yaptıysan kendi blogumda paylaşmak için izin istiyorum. Süper olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

yapabilirsin ..........

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

A-) Doğal afet B-) Kundaklama C-) Elektrik Kontağı D-) Sigara izmariti
    1)C - 2)C - 3)C -4)D - 5)A - 6)C - 7)B
    Hocam kaç aldım .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

amatör takımlar bile 5 gol yemiyor artık.
    deivid in bu takımda durduğu her dakika fenerbahçe ye ihanettir bilica da öyle.
    takımın alternatifleri bank asyada zoru zoruna oynarsa oynar..
    rezillik bugunkü futbol

takımın asları şampiyonluğu oynar yine bu sezon ancak bu alternatf kıtlığı yedeklerin berbatlığı bizi yine şampiyonluktan eder.
    takımın formsuz olduğunda zamanda kenardan girip 3 maç 5 maç sırıtmadan takımın kalitesinde oynayabilecek adamlar lazım.yok ne yazıkki lugano cıkınca savunma emre cıkınca ortasaha perşian.
    topuz da emre de göbekte cok sakatlanan oyuncular onlar olmadan bu takımın ortasahası cok ama cok kısır beceriksiz..
    17 temmuz hala transfer bekliyoruz.olan aykut'a olacak..
    gs maçı geliyor takım hazır değil..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Siz daha Grafite Krasic gibi oyuncuları almayı çalışın.Bu defans ile dmc leri değiştirin bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunları almasak da olur bence.Çünkü geçen sezon da kötüydük alıştık artık.Rakiplerimize yetişmek amacımız.Ne kadar inandırıcı geliyor bu yazdıklarınız?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Açıkçası ben hazırlık maçlarında takımın eksikliklerinin görüleceğine inanmıyorum. Alınan skorlarda o kadar önemli değil. Sadece takımı yavaş yavaş maç temposuna sokmak için hazırlık maçları işe yarar.

Galatasaray'da Barış Özbek her hazırlık maçında gol atar. Uzaktan avlar. Ligde atabildiğini gördünüz mü? Bunlar ölçü değil. Takımın eksiğini geçen sezondan biliyorsundur. O yüzden bu maçlara pek aldırmamak gerekir. Tabi aldırmamakla beraber böyle farklı yenilmekte ister istemez takım tarihiyle örtüşmeyen birşeydir. Yoksa farklı skor oluştu bu takım ligde tutunamaz öngörüleri yanlıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MaTRaKaN View Post
    Siz daha Grafite Krasic gibi oyuncuları almayı çalışın.Bu defans ile dmc leri değiştirin bence.
    Gökhan-Lugano ve Emre. Bu takıma katkısı neredeyse %50 olan en önemli 3 oyuncu yoktu bugün sahada. Ben almaya çalışmıyorum keşke elimde olsa da bu kadar uzatmadan Krasic ve Grafite'yi alsam, sonra da kulübede oyuna girdiğinde farkı anlaşılmayacak ortasaha ve defans alsam ama benim elimde değil işte.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yapabilirsin ..........

Tekrar teşekkür ettim. Böyle yapınca daha bir hoş oldu gibi.
    Last edited by Bekq : 18.Temmuz.2010 at 05:08

Nesil
    2006

Oyuncuların sakatlık korkusuda var, hazırlıkda sakatlanıldığı zaman sezonu bile kapatabilirsiniz. Deivid'in başına geldi, forma yüzünü unuttu. Ama bir takımdan da 5 gol yenmez ki.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

o kadar fazla alternatif olsun ki deivid, önder ve selçuk ve bilica'ya forma sırası gelmesin.

kimsenin beğendiğini görmediğim ya da duymadığım cristian bence fena oyuncu değil beyler. özellikle emre'nin yanında iyi oynuyor. rıdvan dilmen'in söylediği gibi emre'nin yanında ben de iyi oynarım dediğinizi duyar gibiyim ama gerçekten baroni'nin belli bir kalitesi var.

Hazırlık maçı da olsa skor skordur. Galatasaray ile hazırlık maçı yapılacak, eksiklik görülsün diye yapılacak. Ancak diyelim 5 yedik, derbi derbidir, ne olursa olsun. GS'ye böyle bir skorla yenilmemiz halinde kıyamet kopar.

Sabır diyorum sadece,sabır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hemen ilk başarısızlıkta Aykut kocaman işte demek ne kadar sağlıklı bi bakış açısıdır.. Bu izah edilemez bi durum.. O göreve geldiğinde Tüm Fenerbahçe camiasının onu kayıtsız şartsız desteklediğini görüyoduk.. Şimdi noldu?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Belçika'nın Genk kentindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik direktör Aykut Kocaman, ETL-Dom Kupası Turnuvası'nda dün FC Köln'e karşı alınan 5-2'lik yenilgiden sonra futbolcuları uyardı ve "Kendinizi toparlayın. Bunun böyle devam etmesine izin vermeyeceğim" dedi.

Kocaman, futbolcular ile yaptığı toplantıda, dün ortaya konan oyunun Fenerbahçe'ye yakışmadığına dikkati çekerek, "Futbolculuk kariyerimin en kötü günlerinden birini yaşadım. Sizler için de aynı olduğunu tahmin ediyorum. Kendinizi toparlayın. Bunun böyle devam etmesine izin vermeyeceğim. Kimse vazgeçilmez değildir. Fenerbahçe'de oynadığınızı aklınızdan çıkarmayın. Bizde tek yıldız kulüptür, Fenerbahçe'dir" dedi.

Fenerbahçe'nin bu sabahki idmanında, Köln karşılaşmasında yer almayan ve oyunda az kalan oyuncular, pas çalışması ve dar alanda çift kale maç yaptı. Antrenmanda kaleci Volkan Demirel ile diğer kaleciler ayrı çalıştı.

İdman sonrasında Alex'in, Aykut Kocaman ile saha içerisinde bir süre konuşması dikkati çekti.

Fenerbahçeli futbolculara bugün öğleden sonra izin verildi.

Sarı-lacivertliler, yarın kamp yaptıkları Genk'de, Belçika 1. Lig takımlarından KRC Genk ile 3. hazırlık karşılaşmasını yapacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Stoch'u çok üretken görüyorum 2 maçtır.Takıma alıştığı zaman çok iyi işler yapacak,çok yararlı olacak zamanla.

SAYIN DAUM SUSMALIDIR
    18 Temmuz 2010 Pazar
    Eski teknik direktörümüz Sayın Christoph Daum, Türk gazeteciler ile basın toplantısı organize edip kulübümüze dair bazı değerlendirmelerde bulunmuştur. Sayın Daum artık kulübümüz ile bağlantısı olan biri değildir. Kendisi ile sözleşmesinin şartları yerine getirilerek anlaşmamız sonlandırılmıştır. Bu noktadan sonra gerek geçen sezon, gerekse önümüzdeki sezona ilişkin samimiyetten uzak yorumlarının kendisinde saklı kalması daha doğru olacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü için tek başarı şampiyonluktur. Sayın Daum kendisini başarılı görüyor olabilir, ancak kişinin kendisi hakkında bu şekilde değerlendirmeler yapması değil, aslen kamuoyunun yaptığı değerlendirmeler esastır. Buradan hareketle Sayın Daum’un artık daha fazla kulübümüz hakkında yorumlarda bulunmaması en doğrusu ve ahlaklı bir spor adamına yakışan davranış olacaktır. Sayın Daum’un benzer şekilde yorumlarına devam etmesi durumunda, kulübümüz de kendisine karşı cevap hakkını kullanacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Stoch'u çok üretken görüyorum 2 maçtır.Takıma alıştığı zaman çok iyi işler yapacak,çok yararlı olacak zamanla.
    Takıma bu sezon en yararlı oyuncusu olacak. Çok hırslı. Sadece hırsı yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe Spor Kulübü için tek başarı şampiyonluktur.
    Aziz Yıldırım yaptığı basın toplantısında biz başarılıyız dememiş miydi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ne dediklerini kendileri de bilmiyorki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ya bence 4-3-3 gibi oynarsak kurtulabiliriz ancak bu duraganlıktan mesela ortada emre mehmet özer oynarsa oyunun 2 yönünüde oynayabilen bu isimler hareket kazandırır takıma beklerimiz zaten sürekli ileri geri yapmayı seven isimler solda stoch sağda kendine getirilmiş bi kazım ve forvet transferi.zaten baska transfer yapmıycak gibiler allah kahretsinki bu adamlar akıllanmıyo işte
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında tüm branşlara yayınca başarılıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aslında tüm branşlara yayınca başarılıyız.
    Yanlış hatırlıyor da olabilirim, genel manada mı yoksa sadece futbol için mi dediği konusunda yüzde yüz emin olmadığım için sordum zaten. Futbol için demişse eğer bugün yapılan açıklama ile tezat bir durum söz konusu.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu belayı başımıza siz musallat ettiniz. Şimdi de böyle yalvarırsınız; "sus, n'olur" diye... Adamı sırf "büyük başkan" diyor, iyi yağlama-yıkama yapıyor diye egonuzu biraz daha kabartmak için bulup bulup getirirseniz, daha sonra ardınızdan "aziz" diye de konuşur, zelil diye de...

Bu köylü kurnazı Almanın ne kadar iki yüzlü, yılan kadar sinsi, nabza göre şerbet verme noktasında eşsiz, siyasetteki karşılığı ile tam bir (Makyavelist) olduğunu bilmek için ruh bilimcisi olmaya gerek yoktu. Birazcık ego kaygılarını bastırmak yeterdi. Yok efendim, Gazi tişörtü giyiyormuş, İstiklal marşı okuyormuş, filan... Uyan ey benim saf halkım!

Bu adamın böyle olduğunu anlamak için işlerin bu noktaya gelmesi gerekmiyordu. Geçen yaz, ondan önceki yaz, daha önceki sene, mesela bana sorsalardı, Daum nasıl bir adamdır diye, söylerdim: İkiyüzlüerin padişahıdır. Türk toplumunun zaaflarını çok iyi çözmüş ve saflığını, iyi niyetini kullanıyor. Kimi nereden avlayacağını çok iyi bilir. Kime ne şekilde yağ yakılacağını... Daum bu...

Aragones bu adamın yanında eli öpülecek bir prensip heykelidir. Bu adamın edebiyattaki karşılığı ünlü Alman yazarı Goethe'nin meşhur Faust'undaki Mefisto, siyasetteki karşılığı ise Makyavel'dir.

Bu adamı muhabbetle bağrına basanlar kimdir? (Adam lafından ötürü bütün adamlardan özür dilerim.)

Bu yazdıklarımın kaçan şampiyonlukla ilgisi yok. Asla sportif dereceler nedeniyle insanların kişiliklerine en ufak bir saldırıda bulunmam. Bu memlekette Tanjeviç'i en ağır eleştirenlerden birisiyim ama her zaman söylerim: Gerçek bir beyefendi... Eli öpülecek bir centilmen... Yapmacıksız, prensipli... Keza Aragones'in hoca olarak yaptıklarından nefret ederim ama onun kişiliğine dair en ufak bir hakaretim olmadı.

Peki Daum? Beş yıl üst üste şampiyonda olsaydı, gerçek bu olacaktı ve sorulduğunda bunu söyleyecektim: Türk milletini saf yerine koyan ve ucuz kurnazlıklardan beslenen bir palyaço...

Yanlış hatırlıyor da olabilirim, genel manada mı yoksa sadece futbol için mi dediği konusunda yüzde yüz emin olmadığım için sordum zaten. Futbol için demişse eğer bugün yapılan açıklama ile tezat bir durum söz konusu.
    Aziz Yıldırım basın toplantısında "kulüp olarak (diğer branşlarda) başarılı bir sezon geçirildiğini" söylemişti, bunda son derece haklı. Futbol şubesi için de "başarılıyız" demişti. Doğru hatırlıyorsun. "Biz hesabımızı Galatasaray ve Beşiktaş'a göre yaptık, Bursaspor sürpriz oldu." gibi saçma ve günü kurtarmaya yönelik laflar etmişti.

Futbol şubesi dışında her şey dört dörtlük ancak futbol şubesinde gerçekten ağır bir sıkıntı var. Hem de çok ağır.

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Hemen ilk başarısızlıkta Aykut kocaman işte demek ne kadar sağlıklı bi bakış açısıdır.. Bu izah edilemez bi durum.. O göreve geldiğinde Tüm Fenerbahçe camiasının onu kayıtsız şartsız desteklediğini görüyoduk.. Şimdi noldu?
    Hiçbirşey olmadı ilk gün destekleyen hala destekliyor, hata olduğunu savunanlar ise skorları kullanarak hataydı zaten diyor. Bence kimsenin görüşü değişmedi, göreve geldiği ilk gün de sevinmiştim, 5-2 lik Köln malubiyetinden sonra da sevinçliyim.

Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri