İş günü gidersen uzun sürer. 20 dk'da varırsın. Olmadı erken çık gel bekle bizi. =))
İş günü gidersen uzun sürer. 20 dk'da varırsın. Olmadı erken çık gel bekle bizi. =))
Tamam o zaman biraz da uyurum ben deSekocanla beraber geliriz belki
![]()
Avcılar'dan 20dk. da Mecidiyeköy'e imkan yok gelemezsin. En az 45dk. sürer o mesafe ben okula 35dk. da gidiyorum.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Sende ye o börekden ne demek istediğini anlarsın. =))) Bir gün olsun boş görmedim orayı.![]()
Kızmana gerek yoktu şaka yapmıştım..
Aygün sen sabah 9,45'de evden çık. Anca gelirsin saat 12'ye... Tabii kaybolacağın süreyide içine kattım. =))
Biri şu çocuğun elinden tutup getirsin yahu.Yine buluşmaya katılamayacak yoksa.![]()
So what?
Saike
HeheYalnız ben Mecidiyeköy'den sonra gelemem
Orda toplanıp gidelim biz en iyisi
![]()
Aygün ilk defamı ailenin yanında ayrılacaksın? Amma dert ettin yahu.Sora sora Bağdat bulunur.
Abi ben yaşadığım ilçeyi bilmiyorum doğru düzgün![]()
Sen en iyisi Mecidiyeköy'den Söğütlüçeşme'ye gel.Bizle tekrar karşıya geçersin.![]()
So what?
Saike
Git işineSeni PES'te dağıtayım da gör sen Şemo abi
![]()
serhat nerede yahu? biz aygünüde alır geliriz serhat'la. kaybolmaz emin ellerde![]()
Fifa da oynarız abi hiç oynamadım ama seni yenerim![]()
Fifa mı? Baştan belirteyim PES oynayacağız.Şaka bir yana kim en çok hangisini oynamak isterse onu oynarız ama; Fifa'ya daha elimi sürmedim.
PES oynayalım PES
Kamera falan kim getirecek ?
Çoğunluğa uyarız canım.Benimde pes2009'u biraz oynamışlığım var.2010'u hiç oynamadım.Gerçi Fifa10'uda hiç oynamadım ama olsun 09'dan baya tecrübem var.
Aygün PES'te beni yenerse ayrıyetten onla Fifa'da oynarız.
Ben o manada söylemiştim zaten.O değilde Pes'te harbiden hiç iyi değilim yav.Geçtiğimiz yaz ilk defa oynadım oyunu.Kuzenimle sürekli Fifa oynarken eziyordum kendisini ama pes alınca roller değişti.Üstelik kendiside ilk defa pes oynuyordu.
![]()
So what?
Saike
Ben hiç oynamadım 09 ve 10'u ama farketmez her türlü yenerim![]()
bende fifa'ya hiç elimi sürmedim, pes diyorum yani.
Ben gelemeyeceğim Kadıköy'de işim var ama isterseniz sizinle 3 saat takılabilirimEğer gel 3 saat boyunca takıl derseniz gelirim. Alırım paçaları aşşaa PES'te
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Seko ve Aygün,
Derseniz ki Abi gel bizi al Mecidiyeköy'den ben gelirim, Beşiktaş'a birlikte geçeriz.
Onun dışında sevgili şişman (nekop) bu haftasonu bizi ekersen bunu burnundan fitil fitil getiririm.![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT